Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזמן לא הייתי כאן כי הייתי די עסוק בלימודים אבל חזרתי לפורום ומקווה להשקיע...

אנחנו מדברים על חברה אוסטרלית שהיא (לפי מה שידוע לי)משמשת גם כסטודיו לעיצוב...

אם מישהו יכול להביא לי קצת פרטים על החברה אני אשמח.(פרופיל וכדומה)

חוץ מזה יש לי כמה שאלות לגביה:

1)זה נכון שהם מייצרים רכבים עם הגה ימני בלבד?!

2)האם בארץ ישראל יש חוק המונע נהיגה ברכב עם הגה ימני?

3)כמה בעצם יעלה לי לייבא רכב מאוסטרליה?

תודה... :D

H_Crewman_SS_red-800.jpg

H_Crewman_SS_grey-800.jpg

פורסם

הם שייכים לג'נרל מוטורס.

הם מייצרים רכבים שהם שילוב של אמריקאים ואופל.

יש להם אהבה מיוחדת להכניס מנועי 8 V לתוך דגמים קטנים של אופל.

בשביל להביא לארץ אתה צריך להיות יבואן רשמי של החברה.

אין בארץ יבוא של רכבים בלי יבואן רישמי.

ונראה לך שעם חוקים כמו שיש לנו יתנו לך לנהוג עם הגה בצעד ההפוך?

אייל

פורסם

אסור לייבא לארץ מכוניות עם הגה ימני. פשוט אסור.

לא נראה לי שתצליח לייבא רכב מאוסטרליה, למעט רכב אספנות.

ואגב, להולדן היו כמה מכוניות שרירים לא מסכנות בלבד. מישהו פה ראה את מקס הזועם 1?

:wink:

פורסם

הולדן מייצרים הרבה יותר מרכבים שמשלבים אופל ואמריקאיות. הייתה להם את הקומודור ,עם מנוע V8 , שהתחרתה בהצלחה באליפות אירופה למכוניות סלון,24 שעות של לה-מאן וכו'.

יותר מזה , דגמים חדשים של GM אמריקה (קדילאק כמדומני) מבוססים ביסודם על התכנון האוסטרלי למכוניות הגדולות שלהם.

פורסם

יש לי דודים באוסטרליה

ולבן דוד שלי היה הולדן (אינני זוכר את הדגם אבל אני אנסה לברר).

בתחלאס זאת מכונית שמתאימה מאד לאוסטרליה- נפח מנוע גדול, מרווח ובכלל גודל (מתאים למדינה גדולה שבה נוסעים הרבה ממקום למקום)

פורסם

אבל נראה שהתעשייה האוסטרלית היא קצת כמו האמריקאית והיא מפגרת אחרי ההתעשייה האירופאית והיפנית

המכוניות האלה עצומות, אבל לא מרווחות כמו שהן נראות או אמורות להיות.

המנועים עצומים אבל לא חזקים וחסכוניים בכלל, מנוע 2 ליטר אירופאי יכול להתמודד בכיף עם המנוע הממוצע פה 4.6

הגירים האוטומטים פה גרועים ממש, ומהווים גירים פשוטים מ-א-ו-ד.

מבחינת דינמיות ודברים כאלה אין פה שום חשיבה בכיוון, ובאוסטרליה מכונית עם מנוע גדול נחשבת מכונית ספורט!.

התמונה שהבאת של הקומודור 'טנדר' מהווה פה קטע חזק מאוד, שהרכבים האלה הפכו לרכבי פוזה ואני מכיר בחור שמחליף את ה E קלאס שלו באחד כזה.

הם לא נורמלים בקיצור.

וכל השיקולים של אנשים פה לקנות רכב טיפה לא ממוצע נובעים מפוזה נטו ולא אכפת להם מדברים אחרים.

אם זה מעניין אותך כל הקטגוריה של הטנדרים המשובטים האלה אתה יכול להסתכל גם באתר של פורד אוסטרליה על הפאלקון, ונדמה לי שהולדן הולכים להשיק ב2004 אחד כזה עם חמישה מושבים.

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

דמיינו את משטרת התנועה המקומית שנוסעת שם על דגם ה-SS של

הקומודור...

330 כ"ס...

:shock:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תוכן חדש...