רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,608 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לנו יש את TOMCAR אבל זה לא ממש נחשב שם היצרן הוא Excel Motors מתוך כתבה ב autoexpress
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
http://www.topspeed.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=22819&PN=1 שימו לב חברים , הנבלה חזרה לפעול אחרי כשנתיים שקט. מדובר על העמוד שנמצא בערך 1 ק"מ צפונית לגשר ראשון. שלא תגידו שלא אמרנו לכם.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-30198-00.html?tag=14-30-33
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
-
- 41 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום , יש לי סיפור אם הסיפור לא היה טפשי ומעורר הוא איפלו היה יכול ליהיות מצחיק אז הסיפור הוא כזה : וכן זוהי לא עברת תנועה היום יום חמישי לפני כמה שעות , נסעתי ביחד עם חברי למפגש בקניון הזהב בראשון , לא נסעתי במיוחד לשם אלא הגעתי להציץ האם יש שם מפגש אכן היה , אז נשארנו וישבנו שם במשך כמה דקות , עד שהגיע שוטר מסויים בשם רמי כהן וביקש מכל העומדים במקום , כל האזרחים לעזוב את המקום , אני שאלתי למהות הדרישה לעזוב את המקום ( יש לציין שעמדתי לבדי בזמן הזה) השוטר רמי כהן הרים עלי את קולו וצרח עלי לעזוב את המקום תוך כדי איומים בעיקוב , ששאלתי מדוע הוא צועק אלי ביקש השוטר את תעודת הזהות שלי , לאחר שהוא קיבל את תעודת הזהות שלי . …
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מאזדה 6 2300 טיפט' מול וולוו S40 2000 טורבו אוטומט. מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
הכתבה מופיעה ב- CAR האחרון מקווה שתהנו... רק עוד חודשיים יביאו RC לתקינה מה אתם חושבים על כמה כ"ס שווה שלדה טובה...
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום קיבלתי את הרכב סוף סוף אחרי הטיפול. עוד שאני מקבל אותו אומר לי הנהג "וואלה הרכב שלך לא מפסיק לפרפר" וציטוטים כאלו תוך כדי נתינת שבחים לרכב. אני חותם על השיחרור רכב ומסתכל טוב טוב על הרכב, ופתאום אני רואה סימן על הדלת. מישהו לא נזהר פגע עם דלת בדלת שלי. אמרתי לנהג והוא אמר לי להתלונן במרכז השרות ונעלם בזריזות. מסתכל טוב טוב ורואה עוד סימן, ועוד אחד, ועוד אחד ועוד אחד. סך הכל 5 סימנים חדשים, אחד אולי מהמכה ולא תוקן וכל השאר כתוצאה ממכות שהמתוקה שלי חטפה מרכבים אחרים, או מפתיחה לא זהירה של הדלת שגרמה שהדלת השתפשפה לה במשהו. קריזה אטומית לא רק זה אלא שגם מישהו החליף לי דיסק ברדיו דיסק והעלים לי את הדיסק המשובח שהיה בפנים (לא נורא,…
הודעה אחרונה מאת senda, -
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
תמונות - מהיר ועצבני - For Real :
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו שמע על אלפא טי ספרקס ALPHA ROMEO T SPARKS ???
הודעה אחרונה מאת תומR, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בעקבות התוכנית, עלתה במוחי השאלה הזו. הרי, התוכנית צולמה (יש ראיות), הנהיגה נמדדה בזמן, ואפילו קראו לה תחרות !!! גם את הג'ימקנות של חברי הפורום, מבצעים במגרש סגור (או מנחת, שזה עוד יותר מבודד), עם קונוסים, תחת מדידת זמן. אז מה ההבדל ??????? דני G.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי להזמין משהו בEBAY אפשר להזמין או לא מישהו יודע איך עושים הזמנה לארץ או כמה זה עולה או בכלל מישהו הזמין ונפל ????????????
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מי לוקח ? יש לי פיג'ו 307 1.6 טיפט' וחבר שלי מתווכח איתי שגולף 2.0 אוטומט לוקחת אותי ! (לא גולף GTI!) הוא עוד רוצה להתערב איתי מה אתם אומרים ? (יש לציין שלאף אחת מהמכוניות אין צ'יפ או תוספת או משהו)
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כאילו אני יודע שיש כוחות סוס וזה אבל לא הבנתי את הקטע של המומנט וה סל"ד אז אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח
הודעה אחרונה מאת sronis, -
307CC raly 1 2
מאת -יובל-- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מכונית הראלי הבאה של פיגו' תהיי כנראה ה307 קופה קבריולה. כך לפחות נכתב בכתבה בידיעות אחרונות (כתבה של אודי עציון) היום: "....חזרה לקוראדו. לשאלת ידיאות אחרונות הוא מאשר שבשנה הבאה תהיה לפיגו' מכונית ראלי חדשה,שתתבסס על ה307CC, הגרסה הפתוחה של הפיגו' הקומפקטית. "זאת החלטה שיווקית לגמרי" הוא מודה." השאלה שלי היא האם ה206 תמשיך להיתחרות? האם נמשיך ליראות אותה מקפצת בשבילים? --עריכה-- בנוסף לכך קוראדו מגיב על כך שמרוצי הראלי לא חוקיים הארץ: "זה ממש חבל. ספורט מוטורי כשהוא מבוצע כיאות, יכול לתרום כל-כך הרבה לנהגים צעירים. זה גם ספורט במלוא מובן המילה, שמעודד ערכים כמו ניצחון והגינות. אני מכיר טוב מאוד את ישראל, ויודע שאפשר לעשו…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בהמשך לתר"ד שפרסמתי על הזהב , לכל מי שיש תמונה של עבירה על החוק של המשטרה , כמו חנייה במקום אסור , תקיפה של שוטר אזרחים עבירות תנועה ועוד , נא לפרסם אותן כאן. אני זוכר שליאור ברוך פרסם תמונה שכזו התרד הזה יאגד את כל התמונות שבסופו של דבר יוגשו ביחד עם לתלונות למקומות המתאימים. כל מי שיודע בנוסף על מקום מסויים שבו ניידת תנועה עומדת בניגוד לחוק כמו לדוגמא במנהרה של אלוף שדה , גם לפרסם כאן. אני קורא לכולם לצאת עם המצלמות , לחפש ולתעד כל עבירה של כל שוטר . לא משנה אם הוא שוטר תנועה , שוטר רגיל , ניידת או כל דבר אחר. לצאת לתעד ולעלות לפה. רק בעזרתכם אנחנו נפסיק את אלימות המשטרה ודרך התנהלותה . לירן.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
BMW-ROAD SHOW 2003 1 2
מאת Lorinser- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ביום שבת, ראשון ושני התקיימה בקייב הצגת הסדרות של BMW, הם בחרו להציג את המכוניות במסלול קרטינג ענק באורך כ-3 ק"מ, כאשר לכל אחד הייתה הזדמנות לנהוג כמעט בכל הדגמים... מהמיני ועד ה-Z8. הדגם שפשוט הלהיב אותי היה X5 4.6, המנוע שלו פשוט נוהם והכוח הוא פשוט עצום. מאוד התלהבתי מה-530 החדשה וגם ה- 330Xi כפולת ההנעה עשתה לי טוב. מגרש החניה של הארוע היה מדהים!!! ה-מ-ו-ן מכוניות פאר וספורט, בחורות על (תרתי משמע) על פורש, מרצדס, במוו, ואפילו על פרארי. היה מאוד מהנה! הוספתי קצת תמונות מהארוע.
הודעה אחרונה מאת OAking, -
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בדיקת רכב גנוב ב SMS ..
הודעה אחרונה מאת Cava, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כנראה שזה אפשרי. אם אתה ביל גייטס. המכונית המדוברת היא פורשה 959. היא הייתה אסורה בייבוא לארה"ב בגלל שלא עמדה בתקנות של גובה פגושים ופנסים, פליטת מזהמים וכו' בתחילת שנות ה- 90, ביל גייטס ופול אלן מייסדי מיקרוזיפט רצו לקנות את הצעצוע הזה. כשהוא עדיין היה די חדש. אבל למרבה ההפתעה - המכוניות נעצרו במכס ולא הורשו להכנס לארה"ב. מה עושה מולטי מיליארדר כשאומרים לו "לא"? הלך ביל גייטס, לקח את עורכי הדין הטובים ביותר שכסף יכול לקנות ואת הסנאטורים הטובים ביותר שכסף יכול לקנות, והצליח להעביר חוק המאפשר ייבוא אישי של סדרות קטנות של מכוניות המיועדות לנסועה מועטת. ולהזכירכם - המכוניות עדיין במכס. אממה? עדיין הוא היה צריך לציית לתקנות זיהום האויר משנת 88, שנת הייצו…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
ביום שישי נערך קורס נהיגה מתקדמת של "מסלולים" למועדון הרודסטרים. הגענו 8 מיאטות ושני MR2 למגרש ההחלקה באשדוד כדי לעבור השתלמות שנבנתה במיוחד עם דגשים להנעה אחורית. המשתתפים, חלקם בעלי רקע קודם בהשתלמויות, באו לעבור קורס עם דגש על התנהגות הרכבים. לחלקם זו היתה התנסות ראשונה עם המגבלות של הרכב. הקורס נפתח בשעה של הרצאה תאורטית על אחיזת הגה, העברות משקל ובלימה, והשילוב ביניהם. מיד אח"כ יצאנו עם הרכבים למגרש. בתחילה התחלקנו לקבוצות, כך שכל קבוצה עובדת על אחיזת הגה, חלק במסלול סלאלום וחלק בכביש המעטפת של המגרש. ארבעת המדריכים עברו בין הרכבים, הדגימו ונתנו דגשים והערות. בינתיים השאר תרגלו באופן עצמאי. מבחינתי, היה לי מדהים לראות שיפור עצום ביכולת שלי להתמודד עם…
הודעה אחרונה מאת TurBoy, -
-
ב.מ.וו 5 החדשה 1 2
מאת alfa_draco- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום בדרך מירושלים לתל-אביב קלטתי ב.מ.וו 5 חדשה. נסעתי קצת לפניה, קצת לידה, קצת אחריה. אני חושב שלא רואים את זה בתמונות, למעשה בצילומים שראיתי בעבר חשדתי שהיא די לווייתנית ואפילו מכוערת קצת, אבל במציאות רבותי מדובר במכונה מדהימה ביופיה!!! אני מאמין שלא כל צבע יתאים לה, לדעתי בצבע בהיר מדי או כהה מדי היא תאבד את הקווים, אבל בצבע שבו ראיתי אותה (אפור עכבר מטאלי) היא פשוט סוף הדרך. צריך יותר ממבט אחד כדי לקלוט את המראה שלה; כרגיל אצל כריס באנגל, הקווים לא זורמים בצורה פשוטה, הם יוצרים משטחים, זוויות, מתנגשים, משיקים... צריך להתבונן במכונית כמו בתמונה בשביל להעריך אותה. בקיצור - כריס באנגל עשה זאת שוב, לגמרי! והקטע שלו זה הייחוד. העיצובים שלו לא נשענים על הסטאנדרטים…
הודעה אחרונה מאת NWA, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עברה עליי חוויה לא קלה אמש. כהרגלי הגעתי למשמרת בשעה 23:00 בלילה, פתאום שמעתי רעש כזה, מעין רעש של מכה. אני יוצא מהמשרד, ג'יפ של מג"ב עוצר בחריקה, אני רואה שוטרים ושוטרות יוצאות. בהתחלה חשבתי שזה היה פיגוע או שהשוטרים קלטו חשוד. זרקתי מבט הצידה וראיתי רכב הפוך על גגו (סופר לנסר שנת 92). גגו של הרכב היה מעוך. הדלתות לא נפתחו כתוצאה מהלחץ שהופעל עליהן. ניגשנו מיד לרכב, הארתי עם הפנס שהיה בידי אל תוך הרכב כדי לברר מצב הפצועים. גיליתי שהם יחסית בסדר ובהכרה. עוד כמה מכוניות נעצרו, אחד אפילו זרק רעיון מטומטם ובו הוא הציע להפוך את הרכב . דפוק. הגיעו מד"א וכבאיות חילוץ.לבסוף חילצו אותם תוך כדי הריסת הדלתות. להלן תיאור המקרה : תיאור המקום : כביש…
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
-
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה זה אומר? מנוע מיחד? משהו דומה לטורבו או סופרצ'ארג'ר? זה חייב להיות משהו טוב לפי הגודל שזה כתוב בצד ואחורי הרכב... מה זה?
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
LE MANS 1 2
מאת White-Night- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מכונית LEMANS החדשה ממש מטריפה .... אני מתחיל לאהוב מכוניות אודי אחרי הכל נתונים : V10, Bi-turbo 5000cc 610 BHP / approx 6800 rpm 710 Nm / 1750-5800 rpm 1530 kg 0-100 km/h: 3.7" top speed 250 km/h (electronically limited) לפי דעתי ... אוטו ממש מרהיב !!!
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. רציתי לדעת דבר ראשון איך הולך הפרוצדורה של אגרת הטסט...לפי נפח? אם זה 1800 כמה יעלה? עכשיו אם אותו רכב (בעל נפח של 1800) עמד שנתיים ללא טסט, כמה אני יצטרך לשלם כדי שיהיה כשיר לנסיעה? (מבחינת תשלום) זה כרוך בעוד דברים? תודה לכל המשיבים. נ.ב ניסיתי לחפש באתר רשות הרישוי, אך ללא הצלחה
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
...או בסופרלנד ב"ראשון-לציון מערב, קרוב לים", יחי ההבדל הקטן מחממת מנועים לפני יציאה על קו הזינוק אורחת צרפתיה לא קרואה מבהילה את הצופים היפנים שעל גלגל הענק היפנים נרגעים, האורחת חוזרת לביתה, הסדר העולמי שב על כנו תעד את הביקור המופלא ביפן, ארץ אוכלת צרפתיותיה, מתן הגדול מכולם
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
-
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
רנו עם 5 דלתות הנושאת את תווית הספורט המוכרת? לאחר המגאן קופה החלבית, רנו מציגים מתחרה בסגמנט הקומפקטיות החמות שנראית כאחת שלוקחת את תפקידה ברצינות: מנוע 2.0 (1998 סמ"ק למדקדקים) מוגדש עם 225 כ"ס ו-90 אחוז משיא המומנט הנתון שלו (31 קג"מ/סל"ד אנונימי) מושגים בין 2000 ל-6000 סל"ד, צמוד לתיבת הילוכים עם 6 מהירויות המאיץ את המגאן האקסצנטרית ל-100 קמ"ש ב-6.5 שניות, כאשר המהירות המוצהרת עומדת על 250 קמ"ש. גלגלי 18 אינץ', חצאיות עמוקות, פלסטיקה צבועה לחלוטין ושני מפלטים אחוריים שלא ניתן להתעלם מהם ומהדמיון לקליאו V6, משלימים את החבילה. מודה אנוכי כי אני מחובבי העיצוב המיוחד והמקורי של המגאן החדשה והשינויים העיצוביים של הדגם, בראשם הגלגלים הנאותים, פנסי הער…
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
השקת מזדה 3 1 2
מאת רועי.א- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו יודע מתי/איפה זה יתקיים?.. תודה
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
בלוחית רישויי סיומת 04 אומרת משהו או שזה סתם??
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי רישיון לרכב (פחות משלוש שנים). מה הפרוצדורה לעשות רישיון לאופנוע? מה ההבדל בין אופנוע/ קטנוע 50 סמ"ק לנפחים יותר גדולים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
שאלת M3 קטנה: 1 2
מאת UrbanDK- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
האם כל הM3ים בארצנו הגיעו ביבוא ישיר? (סיומת 15) והאם לכולן יש ארבעה אגזוזים? (E36) תודה.
הודעה אחרונה מאת UrbanDK,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,171 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- spidrman
- ארז 1
- GTאי
- Pasha86
- פריג'י
- David32
- SniR89
- sperial
- שחר 1
- 3n
- axSupreme
- מיץ פטל