Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היאריס שלי מבקרת בסוזוקה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראסמי, מה הקטע שה ZX עומדת על הגרר? :shock:

אני דווקא נדהמתי מהקטעים שבהם היא לא עמדה על הגרר... :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

טוב, בהמשך לשרשור החלטתי שגם הפג'ו שלי רוצה לסוזוקה, כדי להשיב לצרפתיות את שמן הטוב :wink:

הקפצתי לשם חבר לקחת את תלוש המשכורת שלו, והדרך לשם הייתה ריקה לחלוטין, לא משאיות ולא כלום, לחצתי...

נחמד וזורם, הרגיש ממש מדהים, בפניה לחניות של הסופרלנד שמאלה נכנסתי לתת-היגוי קצרצר ותיקנתי...

בדרך חזרה, הישר מהחניה לכיכר, ובכיכר למרות המהירות הנמוכה יחסית נכנסתי להיגוי יתר, וזרקתי תחת... איכשהו די מהר השתלטתי על ההחלקה וחזרתי למסלול, יצאתי משם, חייכתי ואמרתי לעצמי "קורס וכמה שיותר מהר..." עד אז אני כנראה אמשיך בנהיגה רגועה כי האינסטיקת עוד יוביל אותי למקום הלא נכון...

אבל ללא ספק - סופרלנד מקום נהדר, אבל מסוכן בגלל התנועה.... והחול.. והכביש החלקלק..

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אבל עדיין היאריס הקודמת יותר יפה :twisted:

הקטע של הפגוש הקידמי עם הפלסטיק השחור הורס וגם מאחורה אותו הסיפור ובשביל מה המדבקות נגד השירטות בפינות ???

בקיצור היאירס הדגם הקודם יפה יותר!

בתמונות היאריס שלי :D

http://upload.pbase.com/dude99/my_yaris

Image23.jpg

Image16.jpg

פורסם

ענין של טעם

לדעתי החדשה נראית הרבה יותר ספורטיבית ... למרות שהפגושים משווים לה מראה גבוהה לא? :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ענין של טעם

לדעתי החדשה נראית הרבה יותר ספורטיבית ... למרות שהפגושים משווים לה מראה גבוהה לא? :)

ההבדלים בין הדגם שלפני המתיחה (כמו הכחולה של toyota man) לבין זה שלאחריה (כמו היאריס שלי :D ) די מינוריים. וזה באמת עניין של טעם.

אני באופן אישי אוהב יותר את הפגוש הקדמי של הישנה (יותר מדליק לדעתי) וזהו...

בכל שאר האלמנטים העיצוביים (כולל עיצוב הפנים) מתוחת הפנים עולה בהרבה על הלא מתוחה. דעתי.

טוב, חלאס עם בירבורי יאריס T להיום :wink:

• תוכן חדש...