Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 5 החדשה

alfa_draco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרך מירושלים לתל-אביב קלטתי ב.מ.וו 5 חדשה. נסעתי קצת לפניה, קצת לידה, קצת אחריה.

אני חושב שלא רואים את זה בתמונות, למעשה בצילומים שראיתי בעבר חשדתי שהיא די לווייתנית ואפילו מכוערת קצת, אבל במציאות רבותי מדובר במכונה מדהימה ביופיה!!! אני מאמין שלא כל צבע יתאים לה, לדעתי בצבע בהיר מדי או כהה מדי היא תאבד את הקווים, אבל בצבע שבו ראיתי אותה (אפור עכבר מטאלי) היא פשוט סוף הדרך. צריך יותר ממבט אחד כדי לקלוט את המראה שלה; כרגיל אצל כריס באנגל, הקווים לא זורמים בצורה פשוטה, הם יוצרים משטחים, זוויות, מתנגשים, משיקים... צריך להתבונן במכונית כמו בתמונה בשביל להעריך אותה.

בקיצור - כריס באנגל עשה זאת שוב, לגמרי! והקטע שלו זה הייחוד. העיצובים שלו לא נשענים על הסטאנדרטים הקלאסיים של עיצוב מכוניות, הוא כאילו ממציא לעצמו את החוקים תוך כדי תנועה - בלי שום תנאים מוקדמים לגבי פרופורציות, זוויות, קווי גוף... אין ספק שבגלל זה גם הרבה שונאים את העיצובים שלו, אבל זה גם מה שמבליט אותו. בעולם שמתחלק בין הקופסאות הסטנדרטיות ועיצובי הרטרו (היפים לעתים, אך לא כל כך מקוריים מטבעם), כריס נמצא בקבוצה משל עצמו. צריך בשביל זה אומץ, וכנראה גם הרבה גיבוי מהבוסים ב-ב.מ.וו, ועל זה אני מסיר את הכובע.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

באמת מכונית מדהימה.....

גם אני נתקלתי אתמול בכביש החוף באחת כזאת באותו צבע,והיא פשוט מהממת,במיוחד בצבע הזה,אני חושב שהעיצוב שלה הוא אחד היפים שהיו לב.מ.וו בשנים האחרונות.

מכונית עם נוכחות ! (הלוואי על כולנו מכונית כזאת....).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא יודע... אני לא מתלהב כ"כ ממנה. העיצוב שלה לא לטעמי, למרות שהוא מאוד מקצועי ומאוד יחודי. הבמוו הכי יפה שיש זו סדרה 7 הישנה, לדעתי.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
לא יודע... אני לא מתלהב כ"כ ממנה. העיצוב שלה לא לטעמי, למרות שהוא מאוד מקצועי ומאוד יחודי. הבמוו הכי יפה שיש זו סדרה 7 הישנה, לדעתי.

סלח לי. הבמוו הכי יפה שיש זו ה- 507.

לדעתי האישית בלבד כמובן.

פורסם
היום בדרך מירושלים לתל-אביב קלטתי ב.מ.וו 5 חדשה. נסעתי קצת לפניה, קצת לידה, קצת אחריה.

אני חושב שלא רואים את זה בתמונות, למעשה בצילומים שראיתי בעבר חשדתי שהיא די לווייתנית ואפילו מכוערת קצת, אבל במציאות רבותי מדובר במכונה מדהימה ביופיה!!! אני מאמין שלא כל צבע יתאים לה, לדעתי בצבע בהיר מדי או כהה מדי היא תאבד את הקווים, אבל בצבע שבו ראיתי אותה (אפור עכבר מטאלי) היא פשוט סוף הדרך. צריך יותר ממבט אחד כדי לקלוט את המראה שלה; כרגיל אצל כריס באנגל, הקווים לא זורמים בצורה פשוטה, הם יוצרים משטחים, זוויות, מתנגשים, משיקים... צריך להתבונן במכונית כמו בתמונה בשביל להעריך אותה.

בקיצור - כריס באנגל עשה זאת שוב, לגמרי! והקטע שלו זה הייחוד. העיצובים שלו לא נשענים על הסטאנדרטים הקלאסיים של עיצוב מכוניות, הוא כאילו ממציא לעצמו את החוקים תוך כדי תנועה - בלי שום תנאים מוקדמים לגבי פרופורציות, זוויות, קווי גוף... אין ספק שבגלל זה גם הרבה שונאים את העיצובים שלו, אבל זה גם מה שמבליט אותו. בעולם שמתחלק בין הקופסאות הסטנדרטיות ועיצובי הרטרו (היפים לעתים, אך לא כל כך מקוריים מטבעם), כריס נמצא בקבוצה משל עצמו. צריך בשביל זה אומץ, וכנראה גם הרבה גיבוי מהבוסים ב-ב.מ.וו, ועל זה אני מסיר את הכובע.

עד היום לBMW היה עיצוב יפיפה וכריס הרס את זה. ולא איכפת לי אם המכירות טובות או לא. יש דברים שלא עושים. שם, כבוד ומוניטין זה חשוב יותר מכסף (וBMW לא במצב כלכלי כזה גרוע שהם צריכים להתחיל להמר ולעבור לקו עיצובי אחר).

ולגבי עניין הבוסים...לדעתי זה להפך. זה בגלל הבלגאן וחוסר הסדר וההסכמות שבמשפחה שBMW בבעלותה (משום מה שמם תמיד פורח לי. הם המשפחה הכי עשירה בגרמניה). אילו הם היו מסודרים (ומתאמים הכל 1VS1 ולא דרך עורכי דין המצב בBMW היה הרבה יותר טוב).

זה לא שהעיצובים של כריס גרועים. אלא שאלו מכוניות שיכולות להיות של כל חברה ושרק הודבקו להם סמלים ומספר סממנים של BMW (קח את סידרה 5 החדשה לדוגמא, תשנה לה את קורת הC והגריל ותוריד לה את הסמלים והסיכוי שהאוטו יזוהה כBMW יהיה קטן. אנחנו כבר מכירים את הקו החדש כך שמספיק שע"פ הפח ובמידת הצורך ע"פ עוד כמה פרטים וכבר נוכל לדעת שזו BMW אבל אני מדבר על מצב שבו שאדם שלא ראה את הקו החדש של BMWהיה מסתכל על ה5 החדשה ללא קורת הC סמל והגריל).

פורסם

כמו שכבר כתבתי פה בעבר, הייל כריס באנגל! הסדרה חמש החדשה מדהימה, לא פחות!

ולמצמץ, יש לה סממנים יחודיים לב.מ.וו.; לפי מה שאתה אומר "תמתחו קצת, ותרידו ותזיזו",

גם פרארי 360 מודנה יכולה להיות הונדה NSX דור חדש. יש לה סממנים ברורים של קו

עיצובי חדש לכל דגמי ב.מ.וו, שמתבטאים בזוויות, חיתוכים, הרבה קווים ישרים ומשטחים

חלקים, שביחד יוצרים סגנון חדשני בעיצוב.

אגב,מה אתם חושבים על המגאן II? לדעתי אוטו מדהים מהפן העיצובי שלו!

וזוהי דוגמא עוד יותר מוקצנת של שינוי סגנון פתאומי, בדומה למה שעשה באנגל עם ה-7 החדשה.

פאטריק לה-קוואמה, קוראים למעצב של רנו. תזכרו את השם הזה.

:puzzled:
פורסם

אני גם חושב שסידרה 7 הקודמת של ב.מ.וו היתה בעלת עיצוב לא יותר מדי מיוחד אבל בהחלט מרשים מאוד,וזו מכונית שמאוד אהבתי מבחינה עיצובית,פשוטה ויפה, את סידרה 7 החדשה לא כל כך אהבתי כי העיצוב שלה יותר מדי מגושם לדעתי (בניגוד ל-7 הקודמת שלמרות גודלה העיצוב שלה נתן לה מראה יותר קליל) אבל עדיין מיוחד, אבל סידרה 5 החדשה......אחחחח.......זו מכונית מ-ד-ה-י-מ-ה !

כל העיצוב שלה זורם יפה,מהפנסים הראשיים שזורמים עם הכנפיים ומכסה המנועה,וזה נמשך עד לחלק האחורי בצורה מאוד אלגנטית,באמת צריך לראות את האוטו לכמה דקות ואז באמת רואים כמה שהוא מרשים.

ולגבי העיצוב של המגאן,אני חושב שהוא ממש יפה ומיוחד,צריך פשוט להתרגל אליו קצת, אבל זו מכונית שגם מי שלא אוהב אותה לא יכול להישאר אדיש כשהוא רואה אותה (כמו פיאט מולטיפלה,שלדעתי נראית כמו אקווריום מזעזע).

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סלח לי. הבמוו הכי יפה שיש זו ה- 507.

לדעתי האישית בלבד כמובן.

גם הכי רווחית :mm_tongu: ואתה לא היחיד שחושב כך :wink:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ב.מ.וו תמיד היו תותחים בעיצוס אבל אני מוכרח לומר שה-5 החדשה לא עושה לי את זה בכלל... הכי אני אוהב את העיצוב של הדור הישן ישן עכשיו זה מכונית שגם כשאתה רואה אותה מקילומטר אתה יודע זה ב.מ.וו זה יופי זה ייחוד...

ואם כבר מדברים על היותר חדשות אז אחת המדהימות לדעתי היא דווקא

ה-3.30 CI זה מכונית יפה עם עיצוד מיוחד...

בקשר למגאן החשה מישהו ציין פה מכונית שישר עולה לי לראש כשאני שומע מגאן II המולטיפלה שתיהן מכוניות בעיצוב "חדשני" לכאורה ואת שתיהן אני לא סובל... סתם ניסיון ליצור מכונית "עתידנית" במראה אבל הבעיה היא שעכשיו ההווה והמכוניות האלה לא מוערכות לפי היופי העתידני שלהם בעיני... לדעתי הם ממש סתם, אם כבר רוצים לדבר על הקו החדש של רנו אז כשהייתי בפריז הלכתי לתערוכה של רנו שהיו שם מלא דגמי תצוגה חדשים ומגניבים ביותר וצילמתי את כולם מכל זווית אפשרית... הייתה להם שם מכונית שגורמת לב.מ.וו סדרה 7 החדשה להראות כמו פיאסטה קטנה, פשוט ענקית... יש לי את התמונות במחשב אולי עוד מעט אני ישים אותם באתר למי שמעוניין לראות.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

גם פרארי 360 מודנה יכולה להיות הונדה NSX דור חדש

נכון (אגב אם אתה זוכר את השרשור בזמנו אז אני נמניתי עם אלה שהם לא חסידיה).

2. לפטריק באמת יש עיצובים מיוחדים והמגאן החדשה באמת יפיפיה (מה שמוכיח את טענתי בעבר לגבי כריס באנגל, שמה שאוונגרדי יכול להיות גם יפה ושזה לא נוגד :lol: )

3. אני לא טוען שהעיצובים של כריס גרועים, אני אומר שאני מעדיף שיתנוסס סמל של חברה אחרת בחזית העיצובים שלו.... ושBMW יחזרו להשתמש בקו השמרני והאלגנטי שלהם :roll: .

פורסם

יוחזרו כל המעצבים של פיאט לפיאט ומיד!!!

אודי,סיאט,BMW,סוברו ועוד כמה ששכחתי.

ה 5 וה 7 מדהימים.

אני לא זוכר אי פעם רכב של BMW שהיה מדהים.

זאת אומרת שהוא ממש לא מתאים לקהל היעד הרגיל של BMW.

עם ה 6 הם די חזרו לעיצוב הרגיל והמשעמם שלהם,בטח בגלל הפשלה של ה Z8 שמכרו בעולם בערך 10.

6.jpg

אייל

פורסם
יוחזרו כל המעצבים של פיאט לפיאט ומיד!!!

אודי,סיאט,BMW,סוברו ועוד כמה ששכחתי.

ג'יאג'ארו לא ברח לשום מקום (אולי אחרי היצירות הקוריאניות שלו רצוי שהוא כן יברח :roll: ).

מה רע בכיוון של סיאט?

ולגבי סובארו הם דווקא עולים על הגל הנכון עם העיצוב החיצוני של הלגאסי החדשה.

פורסם
ושBMW יחזרו להשתמש בקו השמרני והאלגנטי שלהם :roll:

לדעתי זה דווקא יפה שחברה יוצאת קצת מהבועה שלה ועושה מכוניות שונות (כמובן בגבול הטעם הטוב).

בכל מקרה לדעתי גם ה-7 החדשה וגם ה-5 החדשה יותר יפות מקודמותיהן, העיצוב הוא עדיין אלגנטי, אבל בהחלט לא שמרני.

עכשיו הן עם נוכחות יותר אפילו מפעם!

פורסם

גם אני אוהב את העיצוב החדש של הבימר.....

יש לי קצת בעיה עם הזנב של הסדרה 7 החדשה ....( כמו כל שאר העולם) , אבל את זה הם הולכים לשנות הרקרוב....

לגבי הסדרה 5 ... אין לי מה להגיד ... חוץ מ THE BIMMER IN ITS BEST :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מצמץ

אחרי שכל המעצבים של פיאט עזבו את החברה הם היו חייבים להשתמש במעצב חיצוני.

הם הוציאו את ג'יאג'ארו מהקבר(קוראה) ונתנו לו לעבוד על הדגמים החדשים שלהם.

המעצבים שהיו של פיאט גאונים.

אודי TT,חיפושית,הדגמים החדשים של סיאט...

אייל

• תוכן חדש...