רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,606 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 53 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
יש כתבה במעריב על המיפגשים של ראשון. יש תוספת עם הסברים על איך משפרים מכנית. עד כמה שאני מבין בממכוניות אין פה דבר אחד נכון.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
<font color=
מאת עומר- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ורטהיים, הספונסרים של הפורום, העבירו לנו הצעה חדשה לחברי הפורום. מעתה, כל שבוע הם יציעו מוצר שונה בהנחה גדולה מהרגיל. בבקשה, אנא זכרו לציין שאתם חברי CarsForum כאשר אתם פונים אל נועם, איש הקשר בורטהיים. פרטים מלאים על מוצר השבוע ניתן למצוא דרך הקישור שמופיע למעלה בדף הראשי, "מוצר השבוע". פרטיו של נועם, במקרה הצורך: נועם מילשטיין 509507-067 (אפס שש שבע, חמש אפס תשע חמש אפס שבע) ניתן ליצור קשר עם נועם גם באימייל הבא: [email protected]
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
מכוניות ובחורות. הנושא נטחן עד דק בעבר, אבל חשבתי לנסות ולהעלות על הכתב את כל הקשרים שאני מוצא בין שני הנושאים שכל כך מעסיקים את כולנו (הגברים שבינינו). נתחיל בלאום. מכוניות, איטלקיות, צרפתיות, אמריקאיות, בריטיות, יפניות.... אפשר למצוא דמיון מדהים בין הנשים לבין המכוניות בכל אחד מהמדינות הנ"ל. האיטלקיות - חמות, יפייפיות, "יקרות", מצריכות טיפול ותשומת לב יומיומית אבל יחזירו לך בחזרה כל כך הרבה... עם המון תשוקה. הצרפתיות - טוב נו, בתור בעל מכונית צרפתיה ונתנייתי גאה אני מכיר את העם הזה מצויין. מעולות במיטה, בנות שיחה מעולות (מתקשרות ) אבל מה... מסריחות D: , אם לא תטפל בהן טוב טוב, לא תקשיב לכל מילה שהן אומרות, לכל קרקוש, זה יעלה לך המוןןןןן כסף. האמר…
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
-
- 17 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
לפני זמן מה .. חבר שלי הראה לי את הג'נט הזה .. שהוא יותר טוב ממגנזיום ... בזמנו הוא היה בתהליך ניסויי... הג'נט קל יותר ב 40% מג'נט מגנזיום ועוד הרבה יותר יתרונות ..... למישהו יש מידע עדכני לגבי ג'נט זה .... על הג'נט המדובר הנה קישור עם הסברים מלאים ... http://www.azev.de/aktuelles/more_eng.php?artikel=carbon_eng&info=Carbon%20Wheel
הודעה אחרונה מאת tomizaur, -
סטארט-אפ חדש ?
מאת שמר- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.sundaytimes.co.za/zones/sundaytimes/newsst/newsst1063099496.asp באדיבות ברנדן מ"טופ ספיד"
הודעה אחרונה מאת 0scar, -
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לקרוא ולבכות: http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=570&SubjectId=136 שר התחבורה שלנו, איווט ליברמן - המוסוליני הקטן של הממשלה, מתכוון להוסיף עוד 300 מצלמות ולפעול לחילוט מכוניות על עבירות תנועה. זה מה שעושה בן אדם שנשלח לכנסת ולממשלה על מצע של גזענות ולאומנות חשוכה, ושנשפט על אלימות כלפי ילדי שכניו. ובנימה עליזה זו - היום בבוקר בדרך לעבודה חטפתי פלש בפנים ממולטנובה על ניידת שחיכתה לי אחרי סיבוב, חונה על אי תנועה עם הפנים אלי. משטרת ישראל משחקת בקקי ועוד טוענת שאין לה זמן ומשאבים לאכיפת הפשע המשתולל בארצנו.
הודעה אחרונה מאת בועז וולקן, -
- 20 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אז ככה... חבר שלי קנה ראדר כזה (Cobra ESD 9000) והוא לא קיבל חוברת הוראות לכיוון וכו'. אין לו אינטרנט אז הצעתי לו שאני ירשום פה הודעה בשמו לעזרה... אז מי שיכול בבקשה לרשום אפילו בקצרה מדריך או להביא לי לינק לאיזה שהוא מדריך (אפילו באנגלית) יעזור לי מאוד... תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת ASHERAA, -
אקורד TYPE R
מאת obarshad-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים, סיבוב קצר ברכב האמור סה"כ 10 ק"מ........זה משהו לא מהעולם הזה, מנוע שמושך לסל"ד סטטוספרי, בתא הנוסעים רעש של מכונית מרוץ (לא צוחק) חגורת כח צרה בסל"ד שמיימי לחלוטין וכשאתה שם המנוע פשוט עף בין 6000 ל- 8000 סל"ד. כבר מזמן לא עשיתי במכנסיים....... סיכום: לחולי נפש עם קבלות לא למתחזים.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בכבישים שהוא עדכני לחצי שעה רבע שעה משהו כזה ...
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
להתנדב במשטרה 1 2
מאת Guest brk- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מה ה"דרישות" ? if you cant beat'm, join'm. אגב משמר אזרחי זה בדיחה
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקיי, אמא שלי בגובה של משהו כמו 1.60, והיא נאלצת להתקרב ממש קרוב להגה, מה שגורם לי חשש שאפילו אם תיהיה תאונה מאד קטנה ותפתח הכרית אוויר, היא תיפצע קשות בפנים, כי אסור לשבת קרוב אל הכרית אוויר. האוטו אם זה משנה, הוא סיוויק 2003. עצה?
הודעה אחרונה מאת lior218, -
-
דו"ח חניה עירוני
מאת שי- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
1. האם לשלט המגביל חניה לתושבים בעלי תו, יש תוקף ללא פס לבן המצויר על שפת המדרכה? 2. האם יש תקן גובה לשלט הנ"ל (די קטנוני, אך במקרה זה השלט מוצב גבוה, לאחר סיבוב, בין עצים ולא בקו הראיה של הנהג)? 3. ניתן לשלם את הדו"ח תוך שלושה חודשים, אך מדובר ברכב ליסינג ולכן הדו"ח עלול לא להגיע עד אז. האם מומלץ לחכות בתקווה שהדו"ח לא יגיע, או שמא עדיף לשלוח מכתב ערעור כבר כעת? תודה, שי
הודעה אחרונה מאת שי, -
שבת האחרונה, 253 ק"מ מחוץ לעיר בלבד מעורב נסיעה מנהלתית ונסיעה תובענית . התוצאה 41 ליטר......קרי 6.2 ק"מ לליטר.
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 1 תגובות
- 858 צפיות
לא צריך לספר על המיסים הגבוהים על רכב במדינתינו. אנחנו מודעים, אך ממשיכים לסבול מכל מיני סיבות ("מה אני הקטן אוכל לשנות?", "זה בלתי אפשרי להוריד מיסים במכה - זה יגרום לירידת ערך חזקה של המכוניות שכבר נקנו" ועוד תירוצים, חלקם נכונים בהחלט). המטרה: הציעו כאן רעיונות כיצד להוריד את המיסים - רעיונות טובים הניתנים למימוש, ואולי אפילו נארגן איזו מחאה - כמובן אחרי שיהיו לנו אופציות ביד. לטובת כולם - שיהי הבהצלחה
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקי .. אז אני קורא בפעם ה 100 את הקטלוג של ה 9-3 .. ולפתע קראתי משפט שלא כל כךמובן בשבילי .. ולמה בכלל היחס הזה .... את השאלה אני לא יודע בדיוק איך לשאול ... אז אם מישהו יכול להסביר לי מה הקטע הזה אומר ... ואני מצטט : "on the move , thr spoiler and skirts reduce the lift force by 70 per cent at the front and 40 per cent at the rear . the resultant increase in downforce is handled by 17-inch wheels shod with broad high speed tyres ' extra -large ventilated disc brakes all around ' ESP ' TCS and a chassis setting for truly active driving " שאלתי היא .. כבר שמעתי מהרבה אנשים שהספוילר לא ממש עוזר אלא במהירויות ממש גבוהות ...... אז לפחות ממה שנשמע לי זה ד…
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו מכיר אתר המציע למכירה קרוואנים ממונעים פה בארצנו הנחמדת, הכוונה לרכבים מסחריים שהוסבו לקרוואנים או שנבנו לכך. תודה אסי
הודעה אחרונה מאת asiz, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תקראו מה כתוב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2750301,00.html ענק
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
אבא- אז והיום.... 1 2
מאת Casper-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כבר הרבה זמן יש משהו שמציק לי. אבא שלי, שתמיד התפאר והתרברב ושש לספר לי על שנותין הראשונות בתור בעל רישון נהיגה בארץ הקודש של הסבנטיז....אבא שלי התקלקל/התבגר/התיישב (מחקו את המיותר). חלק מהסיפורים כללו עבירות תנועה שאני בחיים לא הייתי מעז לעשות, כמו למשל נסיעה בכביש החוף (אז היו פחות נתיבים...) על 150 קמ"ש. עד כאן הכל טוב ויפה ולא נשמע מסוכן, אבל אז נכנסה למשוואה מכונית נוספת של אחד מחבריו.... המטורפים פשוט נסעו צמוד פגוש לפגוש על 150 קמ"ש. זאת רק דוגמא אחת, היו עוד שטויות רבות שאחת מהן אף הסתיימה בהתהפכות של אחד מחבריו של אבי. אז למה אני קודח לכם על זה.... כי אבא שלי, מתקרב ל-50 אביבים....פשוט לא מצליח להתחבר לאהבה שלי לרכבים ספורטיבים, נהיגה תובענית…
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברכות ואיחולים לכלל באי הפורום. בנסיעתי היום צפונה ממחלף יבנה לכיוון תל אביב על כביש 4 שמתי לב לתופעה מדאיגה משהו - הדלילובות המוכרות שניצבות לצד הכביש מתהדרות עתה אף הן באותו דלת אחורית בעלת חרכי אוורור הקיימים אצל אחיותיהן - העמדות האמיתיות בהן ניתן למקם מולטנובה. משמעות התופעה החדשה - צמצום אחד מאמצעי הזיהוי הנוחים ביותר להבחנה בין דחלילים לבין עמדות אמיתיות הניתנות לאיוש על ידי מצלמה. לתשומת לבכם.
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אילו דרכים יעילות יש כדי להגן על האופנוע שלך? חוץ מלשים אותו במקום סגור. האם יש מן אזעקה אלחוטית שכשנוגעים באופנוע הוא מודיע לי ?
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איך ניקרא ברישיון רכב מנוע של vts/106 gti איך ניקרא ברישיון רכב מנוע mi 16
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אחלה פורום אני רוצה בבקשה מספרי טלפון של פירוקים לרכב אם אפשר באיזור אופקים והדרום זה יהיה טוב יש לי פיזו 106 וחסרים לי גב 2 גאנטים קניתי אותה לא מזמן ורציתי לקנות אותם מהפירוק שמעתי שיש הרבה כאלו תודה רבה כפרה עליכם
הודעה אחרונה מאת K&N, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אומנם הסוף מאוד מאוד מאכזב...... אבל הפורשה באמת עם כל החסרון בהנעה אחורית ,עושה את ה STAGE כמו גדולה עד שמגיע הרגע ש........................................ חובה להוריד! . http://www.lad.lv/~martini/porsche/Videos/911Turbo.avi
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זהו קישור לאתר מדהים על שיפורים לסקסו מומלץ בחום http://www.saxosportsclub.com
הודעה אחרונה מאת ssc, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למה XSI 98 עולה 52,000 וראלי 98 עולה 34,000??? מה ההבדל??
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, רובכם כבר ודאי מכירים את הנושא אך בימים האחרונים נעשה שינוי במצלמות במהירות בכביש חיפה הישן. עד עתה זיהוי מצלמות הדמי נעשה ע"י תשומת לב לחוסר בחריצי האיוורור בגב המצלמות, בימים אלו עודכנו כל המצלמות כך שגם מצלמות הדמי כוללות חריצים אלו. לתשומת ליבכם!
הודעה אחרונה מאת alon, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יום שישי, שתיים בלילה, אני ואשתי חוזרים הביתה אחרי סרט בסינמה סיטי... איילון דרום, בין רוקח להלכה, רוב התנועה בסביבות 110, אני משייט לי באיטיות בסביבות 130קמ"ש בנתיב השמאלי הפנוי יחסית... בנתיב אחד ימינה זוחל לו על איזה 60-70 קמ"ש רכב שטח לבן לא מזוהה... שניות ספורות אחרי זה אני כבר ממש קרוב עליו...פתאום יש לי מן תחושת בטן שהבחור/ה הולך לעבור לנתיב שלי...ואני, ברוב טיפשותי, לא מקשיב לבטן שלי וממשיך... הוא התחיל לזוז שמאלה, באיטיות וכמובן ללא איתות, כאשר הייתי מטר וחצי (1.5 מטר) מאחוריו...אני על 130 הוא בקושי 70...אין זמן לבלום או להבהב או לצפור...למזלי נשאר כחצי נתיב ביני לגדר ההפרדה...שברתי שמאלה ומיד התיישרתי...או כך חשבתי...לפחות עברתי את המפגע 4X4 בשלום... …
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
-
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
http://auto.joins.com/upboard/pds/pdst/BestMotoring_Na_vs_Turbo.asf
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המירוצים היו באשקלון ועפולה... וברובם מצולם אבא של חבר שלי (טוני בורשטיין) ו-4 הפולו שהיו לו. אתם מוזמנים להכנס לכאן: http://www.fujicolor.com.au/en/Album/Cover.asp?A=277562 הצעה אישית, תורידו את התמונות למחשב ואז תראו אותן יותר בגדול וברור רעי.
הודעה אחרונה מאת roy28, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחרונה ראיתי מן דבר כזה שצריך לחייג לאנשהו בכדי שיזרום דלק.... נאמר לי שזה שייך לסלקום בלבד אך באתר שלהם לא ראיתי דבר.. מישהו יכול לשפוך אור על העניין ?
הודעה אחרונה מאת a®iel,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,512 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NAPOLEON
- amirtoar
- DubelBoom
- itzik123
- chrono
- SlowRide
- falou
- yoni2sh
- GTאי
- פינדר
- Night Driver
- Ghost93