Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
paulpro אני רק רוצה להגיד לך שיש לך מזל מהשמים שהאוטו של נישאר שלם ויצאת בשלום מכל הסיפור הזה.

אבל ברור שלקחת סיכון שנסעת במהירות כזאת למרות שזה לא הכי מהר שבעולם אבל בכל זאת כל אחד שנוסע מהר הוא לוקח סיכון על כל דבר שיבוא ולא משנה מה יהיה.

בכל מקרה הקוני יטפל באוטו כמו שצריך וגם בגב :lol: .

אני רק שמח שלא קרה בסוף כלום והVTR נשארה 1 פייס.

צודק, יש לי מזל (ומעט יכולת תגובה/שליטה ברכב :) )

צודק, לקחתי סיכון בנסיעה במהירות המסחררת של 130קמ"ש בשתיים בלילה באיילון כמעט ריק מרכבים. בעצם, לקחתי סיכון בזה שיצאתי מהבית לקולנוע, ועוד עם אישתי - סיכון כפול :)

לדעתי, במצב כזה 90 או 130 לא משנים הרבה - במרחק של מטר וחצי אין שום אפשרות לבלום להשוות מהירויות גם כאשר ההבדל הוא 20 ולא 60קמ"ש...

לגבי קוני - איני מתכוון להקשיח את הרכב בטירוף. קוני צהובים אמורים להיות - בכיוון ה"רך" - רק כ10-15% קשיחים יותר מהמקוריים - שעולים יותר ולובינסקי הבטיחו לי רביעיה תוך חודשיים (אם אתה רוצה של 1.1 יש לנו בשפע :))

P.

פורסם
לגבי קוני - איני מתכוון להקשיח את הרכב בטירוף. קוני צהובים אמורים להיות - בכיוון ה"רך" - רק כ10-15% קשיחים יותר מהמקוריים - שעולים יותר ולובינסקי הבטיחו לי רביעיה תוך חודשיים (אם אתה רוצה של 1.1 יש לנו בשפע :))

P.

חודשיים??? אתה רציני?? (אלו אותם בולמים של ה-VTS, נכון?)

מה המחיר שלהם, דרך אגב? (של המקוריים)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק אבהיר כמה דברים שיכול להיות שלא היו ברורים.

המצב היה כזה שאני נסעתי לאט מאד בהתאם לתנועה של אחרי רמזור (25-30 קמ"ש), נתתי לרכב שהיה לפני מצד ימין להשתלב שמאלה - כי הוא היה לפני.

הפיאט פונטו באמת הגיחה משום מקום, מכיוון שלא ראיתי אותה כשעמדנו ברמזור אני מסיק שהיא כנראה הגיע במהירות ולא עמדה ברמזור אלא הגיע אל הרמזור כשהוא היה ירוק.

הוא כנראה ראה אותי נותן למישהו מימיני להשתלב וניסה להידחף בכח גם הוא, הוא עשה זאת ממש במהירות ולא השאיר לי כל כך זמן לעשות תמרונים.

אין מצב שאני הפרעתי לתמרון שלו, הוא פשוט לא לקח אותי בכלל בחשבון והחליט להיכנס לפני ויהי מה.

אני אשמח לקבל עוד תגובות.

אגב הוא לא ממש שש לעצור אחרי שהוא נכנס בי, הייתי צריך לצפצף לו כדי שהוא יבין שצריך לעצור, עצרנו 200 מטר אחרי התאונה. כשהוא יצא מהרכב באתי אליו ושאלתי אותו למה הוא חתך אותי ככה ולמה הוא נכנס בי? הוא כמובן בשלו ובצעקות ובצרחות טען שאני נכנסתי בו בכוונה. הוא נרגע קצת אחרי, ואחרי שהחלפנו פרטים (הוא לא ממש ידע איזה פרטים צריך..) אמרתי לו "אם הייתה מנסה להיכנס עם איתות וכמו שצריך הייתי נותן לך להיכנס כמו מלך, אבל באת בפראות ונכנסת בי..." הוא שתק לחלוטין וכנראה הסכים איתי.

ראלימן

נ.ב

יכול להיות באמת שיכולת זיהוי ערסים עדיפה הייתה עוזרת :wink:

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

..............

אמרתי לו "אם הייתה מנסה להיכנס עם איתות וכמו שצריך הייתי נותן לך להיכנס כמו מלך, אבל באת בפראות ונכנסת בי..."

הגענו לתשובה... יכולת למנוע את התאונה.

נראה לי שזה סוף הדיון, לילה טוב לכם.

אורון.

פורסם

[quote name="paulpro"

אתה אחרי על חלק הקדמי של הרכב שלך.

חוק זה אומר שבמידע ואני נמצא עפילו 20ס"ם לפניך אתה אמור לתת לי להשתלב. הבנת חוק זה מאוד עוזרת למליוני איטלקים (חוץ מתושבי נאפולי וסיציליה שמאוד דומים לערסים שלנו) להמנע מפגיעות רכוש ונפש.

P.

אני חושב שזה כך בכל מקום, חוץ מזה שהחוק גורס שהנהג מאחורה אחראי בכל תאונה (יוצא מן הכלל אנשים ש'חתכו' אותך)

פורסם

..............

אמרתי לו "אם הייתה מנסה להיכנס עם איתות וכמו שצריך הייתי נותן לך להיכנס כמו מלך, אבל באת בפראות ונכנסת בי..."

הגענו לתשובה... יכולת למנוע את התאונה.

נראה לי שזה סוף הדיון, לילה טוב לכם.

אורון.

מה :?:

אם אתה חושב שמה שניסיתי להגיד לו זה שעשיתי לו דוקא בגלל שהוא ניסה להיכנס כמו מניאק - אז אתה לא יכול לטעות יותר.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
8) חבל שלא לקחתה bilshtein 8)

ברור, ברור

כל הבריטים חולמים על רביעית ביליס לVTR/S שלהם...רק מה - שקיבלתי הצעה מאספיר - יבואן בילשטיין לארצנו הקטנטונת - 3000ש"ח לא כולל מע"מ והרכבה לזוג קידמיים ועוד 2600 לאחוריים...תודה, אבל לא, תודה...

חוץ מזה עוד לא לקחתי - הזמנתי...אולי ייצא לי לארגן משלוח מגרמניה :)

• תוכן חדש...