Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישוקים מ CARBON !!!

White-Night
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם צריך להחליף את כל הכבישים בארץ ואז לדבר על הג'אנטים האלו :mad:

ולהפחית את המס' לאחוז נורמלי,

ולאשר שיפורי רכב למינהם.

ולהעביר חוק הגבלת מהירות,

ול.....................

ורק אז אולי עולמינו(יותר נכון ארצנו) תראה יותר טוב מבחינה מוטורית.

חה לא ניראה לי :?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
כמו שחלק ממכם יודעים האופנה של מגנזיום וג'אנטים מוקשחיםלא הכי בריאה.....

המגנזיום זהו חומר קשה (פריך) והוא מעביר את המכות ישר לשילדה,לא נעים לאוטו שלכם.

אני מקווה שתיכננו את ג'אנט הפחמן הזה גם "שידע" ליספוק מהמורות יותר טוב מהשגשוגת שאנחנו מרכיבים מיתחת לאוטו,אחרי הכל פחמן זהו חומר ממש פריך.

גלעד-לא בשיא ההיתלהבות.

קרבון (סיבי פחמן/carbon fiber ועוד ועוד... כולם אותו דבר) הוא חומר מאוד קשיח (מעביר את כל המכות), מאוד נוחב לתכנון ועיצוב וחזק. אבל!!! הוא גם חומר שניתן להגדיר אותו כ-"חד פעמי". אם הצלחת לסדוק או לשבור חתיכה מג'נט מסיבי פחמן, מהר מאוד הוא יתחיל להתפורר.

אני אישית מכיר בנאדם שבזמן תחרות נפל והאופניים שלו (סיבי פחמן) קיבלו מכה מאיזה עמוד. אותה מכה שהייתה יוצרת עיקומן קטן בפלדה ולא מזיקה כלל לאלומיניום, גרמה לסדק קטנטן שמהר מאוד החל להתפורר ושלדת האופניים נזרקה לפח.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

• תוכן חדש...