רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,608 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קצת באיחור....אבל רק עכשיו שלחו לי קצת תמונות מהדרך למפגש, ההוא, הראשון בביג.. לראות את הקורבט דרך מכסה המנוע של הקמארו והכונס....לי זה עשה משהו... (הודעה מהתרד : אם זה במקרה אוף טופיק, מנהל פורום יקר, לחץ על כפתור הקסמים והעבר אותי לשם ) ליאור. [/img]
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתם מכירים את המבצע של הונדה בתחנות פז ? יפה. הלכתי לתדלק בתחנת פז הסמוכה לביתי, זו הפעם הראשונה שתדלקתי שם. כשביקשתי את המפתח למכונית המבצע, נעניתי בשלילה ובתגובה של אחד המתדלקים. הוא אמר לי שהתחנה לא עובדת עם פז יותר. שאלתי אותו איך יכול להיות ? הרי , הלוגו של חברת פז ממוקם פה וכל הצבעים המאופיינים של חברת פז צבועים בתחנה. הוא אמר לי שהוא לא יודע, וזה כבר ממזמן. ביקשתי לדבר עם המנהל, אך הוא לא היה. באתי במיוחד לתדלק שם בשביל המבצע (למרות שהסיכויים אפסיים אבל נתתי סיכוי). למי עליי לפנות ? למועצה לצרכנות נבונה ? האם יש מצב שאקבל פיצוי ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
טוב תראו אני גולש קבוע באיזה אתר והיום עדכנו אותו עם הרבה סרטים מדהימים אתם חייבים להיכנס יש גם סרטים קטנים לבעלי קו רגיל. שאתם נכנסים לאתר כנסו לכתובת באתר למעלה ליד הסרטים. טיפ קטן ומומלץ תורידו קודם את הקובץ 6CAR RACE.AVI ותראו מה הסקילין עושה למכוניות שם כולל פורשה יאללה כנסו כבר http://www.revs.co.uk
הודעה אחרונה מאת DanDun, -
- 25 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אכן תמונות קשות....
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ראיתי ב.מ.וו 520 (מודל 89) עם סמל מאחורה של m3 האם זה חרטה או שיש כזה דגם באמת ? ואם יש כמה היא צריכה לעלות ? תודה מראש לעונים לי כי זה חשוב לי מאוד .
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחיר הבנזין יעלה בכ-5% בסוף החודש יום ראשון, 24 באוגוסט 2003, 19:02 מאת: עמירם כהן, הארץ (צילום ארכיון: רויטרס)מחיר בנזין 95 ו-96 אוקטן יגיע לכ-4.78 שקל לליטר; הסיבה: התייקרות מוצרי הדלק בעולם והפיחות בשקל מחירי הבנזין והסולר צפויים לעלות בסוף החודש בשל התייקרות מוצרי הדלק בשווקי הנפט של אגן הים התיכון והפיחות של כ-2.2% שחל בשקל במהלך אוגוסט. מחירו של בנזין 95 ו-96 אוקטן יעלה בשיעור של כ-4.8%, שהם 22 אגורות בתחנה, והוא צפוי להגיע לכ-4.78 שקל לליטר. הסולר יתייקר בשיעור של כ-3.6%, שהם 12 אגורות, אך מאחר שאין לו מחיר קבוע, צפוי המחיר בכל תחנה להיות שונה. בנוסף לכך, יתייקרו מוצרי דלק נוספים שנמכרים בסיטונאות לחברות הדלק, ומחיריהם לצרכן אינם בפיקוח. מוצרים …
הודעה אחרונה מאת 0scar, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני נוסע עם אימי בשעות הערבים אחרי העבודה , תנועה מרובה אך זורמת (מהירות 60 קמ"ש), אין אפשרות לעקוף, אין אפשרות להשתלב בנתיבים אחרים. אני בנתיב השמאלי,מכוניות לפני ובנתיב הסמוך אליי. אני קולט במראה פורד טרנזיט מתקרב במהירות ונצמד אליי לתחת. רק כדי לתאר לכם עד כמה הוא נצמד , דמיינו שבקושי אתם מצליחים להכניס רגל בין המכוניות. אני מתעצבן ומסמן לו עם היד שיתרחק. הוא לא מתרחק. נגיעה קלה בברקס מרחיקה אותו. אחרי כמה שניות הוא חוזר בעצבים, נצמד שוב, אני כבר מקבל את העצבים. דיי לא יכול יותר. ממשיך לסמן לו עם היד, הפעם אני עוזב רק את הגז. הוא נצמד כתוצאה מהתאוטה. פתאום אני קולט במראה שהוא עובר לנתיב הימני (הוא כנראה חתך מישהו), מדביק אותי. הגענו לרמזור. אני שואל …
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה הנתונים שלה? היא מודל 92'
הודעה אחרונה מאת asiz, -
מהירות בכביש 6... 1 2
מאת 0scar- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כביש חוצה-ישראל... מי שעוד לא חווה את החוויה מוזמן (על חשבונו כמובן), אך השאלה כאן אחרת לגמרי. שמעתי (לא זוכר איפה) שלאחרונה המשטרה התחילה לאכוף מהירות בכביש 6, כאשר המהירות המותרת שם היא 110 קמ"ש. מי שיודע (על בשרו? ), האם זה נכון? ואם זה נכון, אז למה לבזבז על כך ניידות וכ"א יקר שבמשטרה כל הזמן מתלוננים על מחסור בו ועל המחסור הזה מפילים את כל הפאקים שלהם?? אני כמובן לא נותן להם שום רעיונות, אבל... הרי, יש הסרטה מתמדת של התנועה בכביש בכל "תחנה" לצורך תמחור, זיהוי וגביה. מה יותר פשוט מאשר לחשב את מהירות הממוצע של כל כלי רכב לפי הזמן שנדרש לו לעבור בין תחנה לבין תחנה? הרי המרחק בין תחנה לתחנה ידוע וקבוע. אתם חושבים שיגעה יום שבו יחד עם חשבונית של "דרך הארץ" על נסי…
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם למישהו מחברי הפורום הנכבדים יש מושג כמה יחידות נמכרו בארץ הקודש מהרכב הנ"ל? הערכתי הלא מבוססת היא 200 יחידות בקרוב (דור ראשון ודור שני). חן חן לידענים.
הודעה אחרונה מאת CaRReRa, -
-
find the difference 1 2
מאת David A- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת lior218, -
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
ROAD RALLY NO-2- אזור יערות מנשה וציון מושלם לחיליק . לאחר הרצתו לראשונה של רעיון ה-Road rally בחודש שעבר , החלטתי , וזאת על פי לקחים מהארוע הראשון , ללכת על סגנון טיפה שונה , קצת חלופת אי-מיילים עם מועדון דומה באנגליה אשר נתנו לי את הכיוון והביטחון והרעיון החל לרוץ קדימה . ומה הרעיון תשאלו ...? יותר ארוך , יותר מהיר , נקודת ביקורת שמשולבת בדרך , מחלקת למעשה את המסלול לשניים ודרך ניווט שונה במעט . הזינוק נקבע לאנדרטת משמר הגבול בצומת ברקאי והנסיעה משם דרך ואדי ערה עד צומת מגידו , משם לצומת יוקנעם ודרך ואדי מיליק , דרומה בכביש 4 עד בואכה חדרה ושוב מזרחה חזרה למקום הזינוק ששימש גם כנקודת סיום . בדרך על הצוותים היה להגיע לנקודת הביקורת בצומת אלייקים . סה"כ מסלול …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
דלק ואיכותו
מאת eli_b- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! בחדרה יש תחנת דלק שנותנת 18 אגורות הנחה לליטר וקוראים לה טן (ten) רציתי לדעת אם הדלק של החברה איכותי, או מהול במים או כל קומבינה אפשרית של תחנות הדלק... פשוט נשמע לי מוזר הנחה של 18 ... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת eli_b, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היה אתר כזה שפירסמו אותו לא בהקשר לזה.. באתר מראים כל אחד את האוטו ובצד הם רושמים מה הם תיקנו בו.. מישהו זוכר את האתר?
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
40 שנה שה-911 מופיעה לנו בחלומות, תנו כבוד ותכנסו לאתר המיוחד שלה: 40 שנה לפורשה 911 ההנאה מובטחת ומזל טוב ל-911, גם בגיל 40 היא נראית
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפניי יומיים נסעתי בכביש הערבה מצפון לדרום , בצד הדרך הבחנתי בניידת סובארו B4 לבנה אשר חונה בצידו של הכביש בצורה אלכסונית-אופקית לכביש , כאשר הבחנתי בשוטר הוא היה עסוק בכתיבת דו"ח למכונית אחרת ותוך כדי לדבריו לזר על רכבי דרך החלון השני של הרכב השיטור שבו ישב . הוא טען שנסעתי במהירות גבוהה מהמותר וזאת לאחר שלזר על הרכב על חלקו האחורי , לאחר "מרדף קצר" הוא עצר אותי והציג לי את נתוני הקריאה של המכשיר . הוא הציג מרחק 214- ומהירות של 141 . קבלתי שימוע מול קצין משטרה אשר שלל את הרשיון ממני ל 30 יום וכמו כן דו"ח עם זימון למשפט ב 8.12 . אבקש את עזרכתם ... האם יש עילה לביטול הדו"ח ? כיצד עלי לנהוג ? להגיע למשפט ? לבקש להעבירו ? לקחת עורך דין ...? האם ישנה אפשרות להקלה בעונש…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמה קסארה VTS יש בארץ? ובאיזה שנתונים? ואולי מישהו יכול לתת דעה על האוטו.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אז ככה אתמול החלטתי כמנהגנו כאן בחו"ל (אילת) לרדת לחוף הים אשר במקרה כבר מזה שלושה שבועות היה מלא צרפתיות שזופות (ואני מדבר על הבנות לא המכוניות) - פשוט הנאה מירבית, בדרך חזרה מהים לאחר שטיפת העניים (שוב הצרפתיות) והרגליים לפני שנכנסים לוולוו (פה באמת במים), נוסע אני בחזרה לביתי בעוד שעוקף אותי ללא שום מאמץ מיותר AUDI A8 מדהימה בצבע כסף עם הזרקת זהב (או לפי הרישיון בז'), עם סאן רוף, ג'אנטים שאם אני לא טועה היו לא פחות מ 18" אפילו 19" חלונות כהים מהיצרן, מנוע 3.7 טורבו והנעה כפולה אם אני לא טועה, ממש אהבתי את העיצוב, הפנסים, הפרונט, הגובה והנוכחות, בכל אופן על פי הכתבה מ NETCAR יש לדבר היפה הזה מנוע W12 עם 420 כ"ס, לדגם הקטן יותר V8 יש 335 כ"ס, מצוידת בגיר אוטומטי 6 מהירוי…
הודעה אחרונה מאת Lorinser, -
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
ביפן היא נקראת Vitz RS, תהנו: אישימיזוקי בדרך למכולת או: היאריס כShopping Trolly http://ncp13hiro-tec.hp.infoseek.co.jp/i/maisima.kousoku.wmv אך אבוי, היפני החביב שלנו תעה בדרך, אין מנוס מלפרסס פעם אחת, פעמיים, שלוש, ארבע, חמ... :crazyeye: http://ncp13hiro-tec.hp.infoseek.co.jp/i/maisima.pairon.wmv
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נכנסתי לבדוק פרטים באתר של סובארו(אין אתר ישראלי כזה) על הדגם הרגיל 1600. לצערי, לא קיים כזה דבר! בדקתי גם באתר העולמי וגם באתר של ארה"ב(לא מצאתי אתר אחר חוץ משני אלה). לאמא שלי יש את הרכב הזה, ורציתי לבדוק פרטים עליו מכיוון שבשום אתר ישראלי אי אפשר(שמצאתי). בכל מקרה, הדגם הפשוט ביותר שלהם שם הוא wrx ולא קיים משהו אחר. מישהו יודע משהו על כך? היכן אפשר למצוא פרטים על הדגם הרגיל של 1600 שנת 2003 ולא 2004... תודה
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זה פחות או יותר מכמונת המהירות הכי מרושעת שקיימת . למי שלא מכיר, כשבאים ממחלף אלוף שדה מערבה לכיוון תל אביב, יש מנהרה תת קרקעית סטייל כפר שמריהו, השוטרים הנבלות יושבים מחוץ למנהרה קצת לפני היציאה , חוסמים נתיב שלם ומצלמים כל מה שזז, אני בספק אם גלאי ראדאר יקלוט אותה , מה שבטוח זה שעין רגילה לא תזהה אותה בחיים. היום ניצלתי כנראה משלילה רק בגלל שרציתי קולה, אני יוצא מהמנהרה הזו במהירות תלת סיפרתית בדרך כלל והיום לא נכנסתי אליה כי רציתי להיכנס לתחנת הדלק. בקיצר, מי שעובר באזור חמוש בדיגיטלית, שיצלם את החלאות ויגיש תלונה, אני ממש מצטער שלא עשיתי את זה. לא יאומן מה שהם מוכנים לעשות תמורת כסף,, המקום הזה הוא פחות או יותר המקום הכי בטוח בעולם ודווקא שם הם בחרו…
הודעה אחרונה מאת נהג שבת, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עוד מישהו שם לב שמאז שבסוף שבוע שעבר סידרו את הכביש המשובש בגשר מסובים התנועה זורמת מגנות לכיון צפון? היום, למרות שספרתי בדרך מאשדוד לבני ברק (ברבע לשמונה בבוקר) ובדרך חזרה (בשעה שתים בצהרים) לא פחות משמונה תאונות על הכביש בהם היו מעורבות לפחות 18 כלי רכב, התנועה זרמה באופן שונה מהרגיל. עוד מישהו שם לב לשינויים החיוביים או שזה רק אני?
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום נסעתי לי לתומי ברחובות ראשון לציון (איני מכיר יותר מדי את הכבישים שם..), והגעתי לכביש כאשר בהמשכו , באמצע עיקול , ללא כל פניות בכביש, הופיע תמרור האוסר על כניסת רכב פרטי (רק ציבורי) . אז אמרתי לעצמי , נו, מה אני אעשה פרסה עכשיו , כשיש אוטובוסים ושאר ירקות נוסעים בנתיב הנגדי? אז המשכתי לאיטי לחפש אחרי פניה כדי לצאת מהכביש.... אך לפתע קפץ לו איזה דרדס זקן (מאוד..) שהחליט לעצור אותי בצד. אמרתי לו שראיתי את התמרור , אבל מה , לעשות פרסה באמצע הכביש ככה סתם? נראה לי יותר להמשיך קצת עד שאמצא פניה, אז הוא לקח את הרשיונות , אמר , חכה רק שנייה ,אני אבדוק את זה. הלך לניידת , חזר אחרי 3 דקות עם ניירות מקופלים (כולל הרשיונות) , נתן לי אותם ביד, אמר "סע בזהירות" , ולא הוס…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 11 תגובות
- 15.5 אלף צפיות
עוד כמה רשימות מהמוסף של CAR, שבו הם כותבים על עשרת הגדולים שלהם, במגוון גדול של קטגוריות. המעניינות מוצגות כאן להנאתכם. הכל מתורגם לעברית, בחלק מהמקרים לא יופיעו כל עשרת הגדולים, אלא רק המעניינים ביותר. בכל הודעה יהיו כמה רשימות כאלו. והפעם: מכוניות לנהג: פגאני זונדה: "המראה שלה אולי ניתן לויכוח, אבל הביצועים מחשמלים ומטמטמים עם מהירות מירבית של 230 מייל לשעה. ההתנהגות שלה מהודקת מ-20 עד 200 מייל לשעה, והמתלים סופגים מהמורות בקלות ומאפשרים שימוש מלא של הבלמים. זאת הסיבה שהיא זכתה בתואר מכונית הביצועים של השנה ב-2002. מה שעצוב רק, שאתה צריך 308000 פאונד בשביל לקנות אחת." לוטוס אליז: "כל כך טהורה ונגישה שהיא יכולה לשים לצחוק מכוניו…
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שאלה שמעסיקה אותי כבר הרבה זמן: לא יודע מי מכם שם לב לאורות הבלימה שקיימים במרצדס S קלאס ובב.מ.וו סדרה 7 החדשה. אורות הבלימה שם מורכבים מהרבה לדים קטנים, שנותנים אפקט של הידלקות בהבזק, וכיבוי ממש מהיר כהרף עין, שלא כמו במכוניות אחרות שמנורות הבלימה נכבות בדעיכה מעצבנת. עכשיו שתי שאלות: א. עוד מישהו שם לב לתופעה הזאת, או שאני הפסיכי היחיד שנתפס לקטנות? ב.למה לא מייצרים את זה בכל המכוניות? זה נראה לי יותר פשוט וזול (תחשבו על חסכון במקום שכן פלטת לדים תופסת פחות עומק מרפלקטור רגיל) נ.ב אני יודע שיש עוד כמה מכוניות בודדות כמו פולקסווגן פולו, ששם שתי אורות הבלימה הצדדיים הם נורות רגילות, ואור הבלימה האמצעי (השלישי) הוא שורה של לדים.אהה, וגם היה איזה דגם של ק…
הודעה אחרונה מאת Ori@IAROC, -
שלום, קוראים לי אליה ואני משועמם..אזזזז... מה המכוניות האיטיות ביותר שקיימות בארצנו הקדושה ובכלל? מאד מעניין העניין הזה.. האם יכול להיות שמכוניתו של סוכר-מן מחזיקה בתואר בשטח ארץ ישראל השלמה? או שמא האסקורט של יאשה מחזיקה בשיא..(מה שבטוח-הוינאלה יותר מגניבה..) יאללה, שפכו מה שאתם יודעים, וזיכרו:חיפושית 1300 בלי הילוך רביעי מסוגלת להגיע ל-100 בשלישי!!!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היתי בשוק ממה שקרה לי אתמול, אחרי שיום שישי האחרון קרה לי מקרה דומה כשלא ראיתי אופנוען (דיברנו על זה אפילו בטופיק על נסיעת האופנוענים בשוליים) אני חוזר אתמול בערב מכפר סבא לבית, נוסע בכביש 4 לכיוון גהה.. מתחיל לעקוף משמאל אוטו שהיה מלפניי, מסתכל במראות - הכל נקי.. מתחיל לעקוף שומע קול אדיר של אופנוע, שברתי את ההגה ימינה חזק.. היה שם אופנוען מטומטם שנסע פשוט ללא אורות עשה לפחות איזה 140, היתי בשוק, אם הרדיו היה יותר חזק או החלון היה סגור אני מאמין שלא היתי שם אליו לב, היתי מעיף אותו מהכביש פשוט. (במראה לא ראיתי כלוווום היה פשוט חושך) חבר שלי תיאר לי מצב של החיים שלי של ה"אחרי", מה היה קורה מעכשיו לו היתי הורג אותו בקיצור, משוגע.. אחרי זה לא ראיתי אותו היתי צו…
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קיימת תקנה כלשהי האוסרת על רכבי שגרירים או דיפלומטים לנסוע בשבת? שוחחתי היום עם מוכר רכב, שטען שהרכב שלו שימש כרכב השבת של שגריר מדינה כלשהי שרשום על שמו ולא על שם השגרירות ועבר את שלושת השגרירים של המדינה. האם זה נכון, או שזה השקר הכי מופרך של מוכר רכב אי-פעם? שי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפי מחירון לוי יצחק היא באה רק עם גיר אוטומט עד שנת 98. זה נכון ? שמוליק * הודעתך נערכה. אנא לדייק יותר בכותרת להבא*
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לפני חצי שעה חזרתי ממשחק LAN עם חבר שלי .. פעם ראשונה שאני עולה על מכונית המרצידס שלהם .. ישנה מודל 83... הוא אומר לי אתהלראות משהו מדהים במכונית הזו... אני מגיב : למה לא .. אז הוא מתניע את האוטו במפתח ומוציא אותו ...! אך האוטו עדיין דלוק ונע ... נסענו איזה 6 ק"מ עד ביתי ואז הוא מחזיר אותו ואומר מה דעתך ...! נדהמתי ... וזהו....... כל ההקדמה הזו באה כדי שתבינו את שאלתי .. איך זה יכול להיות ???
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,599 אורחים (הצג רשימה מלאה)