Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע עם אימי בשעות הערבים אחרי העבודה , תנועה מרובה אך זורמת (מהירות 60 קמ"ש), אין אפשרות לעקוף, אין אפשרות להשתלב בנתיבים אחרים.

אני בנתיב השמאלי,מכוניות לפני ובנתיב הסמוך אליי. אני קולט במראה פורד טרנזיט מתקרב במהירות ונצמד אליי לתחת. רק כדי לתאר לכם עד כמה הוא נצמד , דמיינו שבקושי אתם מצליחים להכניס רגל בין המכוניות. אני מתעצבן ומסמן לו עם היד שיתרחק.

הוא לא מתרחק. נגיעה קלה בברקס מרחיקה אותו. אחרי כמה שניות הוא חוזר בעצבים, נצמד שוב, אני כבר מקבל את העצבים. דיי לא יכול יותר. :evil:

ממשיך לסמן לו עם היד, הפעם אני עוזב רק את הגז. הוא נצמד כתוצאה מהתאוטה. פתאום אני קולט במראה שהוא עובר לנתיב הימני (הוא כנראה חתך מישהו), מדביק אותי. הגענו לרמזור. אני שואל אותו בעצבים למה הוא נצמד אליי, והוא עונה לי "יש לי מנוע דיזל ואני בעלייה".

אמרתי לו, אבל תסתכל, יש לך לאן לנסוע ? (בשלב זה כבר התחלתי להתעצבן ולצעוק עליו. כמעט ירדתי והבאתי לו מכות רק בגלל התשובות שלו) יש מספיק מכוניות ואתה לא יכול לעקוף. אומר לי, י"ש לי רכב מהיר", אמרתי לו "מה אתה אומר ? ?? " אבל יש לך לאן לנסוע ? תראה את התנועה.

הקיצר היה לו מזל שהאור התחלף לירוק אחרת הייתי יורד עליו רק בגלל התשובות הדפוקות שהוא נתן לי.

אלק, יש לי מנוע דיזל ואני בעלייה , אז אני חייב להיצמד.

למה זה קורה לי אחרי יום עבודה ?

זו לא פיקציה והסיפור אמיתי.

שמוליק :evil:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אחי (סתם בדיקה), אתה חייב לשחרר קצת קיטור.

אתה נשמע מאד עצבני בהודעות שלך...

שק איגרוף, או משהו בסגנון יכול לעזור בהחלט :p

בקשר לעניין:

ממש מטורף, אבל כשנתת ברקס לא פחדת שהוא יכנס בך?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
ידידי היקר (סתם בדיקה), אתה חייב לשחרר קצת קיטור.

אתה נשמע מאד עצבני בהודעות שלך...

שק איגרוף, או משהו בסגנון יכול לעזור בהחלט :p

בקשר לעניין:

ממש מטורף, אבל כשנתת ברקס לא פחדת שהוא יכנס בך?

בטח שאני אהיה עצבני, אחרי יום עבודה, אחרי נסיעות.

מישהו כמוהו בא ומעצבן אותי, איך לא להיות עצבני.

לא פחדתי שהוא יכנס בי, דווקא הייתי מעדיף שכן. כך הייתי מתקן את המכה בפגוש :wink:

עכשיו ברצינות ? איך אתה מצפה שלא אתעצבן ? נהגים צריכים לרסן את עצמם, אבל כשמישהו בא ועושה לך דבר כזה (עוד במיוחד לדבר שאתה אוהב, וכואב לך על כל שריטה קטנה) לפעמים צריך לצעוק ולגרום להם לפחד. מה שהוא עשה, הוא עבר עבירה וגם לא הבין את המשמעות.

אגב, הוא היה צעיר מאוד מאוד.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

אחי קח באיזי, אנחנו בארץ ועוד בירושלים,

יצא לך לנהוג פעם באזור פייר קניג בתלפיות בשישי בבוקר? כל פעם חוויה חדשה (מהסוג שהרגע הזכרת)

לא חסר אהבלים כאלו תשתדל לא לקחת ללב, בסך הכל איזה פוץ שלא שם על האוטו שלו (מהעבודה הרי) וגם לא מהאוטו שלך,

העיקר הוא לא פגע בF,

בקטנה :roll:

(נ.ב. - עכשיו עריכה : למה המילה אח + קניין שלי נהפך לידידי היקר?)

פורסם
שמוליק, כנס לכאן:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=143147#143147

האם לא הייתה כלל אפשרות ללחוץ עוד קצת ולברוח לו מעט קדימה?

חבל על העצבים. :roll:

לא הייתה לי אפשרות כי שמרתי מרחק מהרכב שהיה לפניי.

אז הייתי לוחץ גז, אז הוא היה ממשיך להתקרב (כי זה היה לגיטימי מצידו), ואני הייתי מסתכן באי שמירת מרחק.

שמוליק

פורסם
אני נוסע עם אימי בשעות הערבים אחרי העבודה , תנועה

אני בנתיב השמאלי,מכוניות לפני ובנתיב הסמוך אליי.

.

הכל טוב ויפה אבל למה אתה על הנתיב השמאלי אם לא למטרות עקיפה.

גם אתה מאלה שמתנחלים על השמאלי.

להזכירך השמאלי נועד לעקיפה בלבד.

פורסם

היה לי מקרה דומה רק עם משאית והיה הרבה יותר גרוע.

עשיתי בדיוק את מה שאתה עשית (רק בלי לבלום, רק הרמתי רגל מהגז) כשהטנק הזה נצמד לי לתחת (בנתיב הימני). הנהג שהתגלה כפסיכופת פשוט עקף אותי ובחריקת בלמים (להזכירכם - משאית) פשוט עצר באמצע הכביש (אלוף שדה, מהירות ממוצעת מעל 60 קמ"ש לפחות). :shock:

אין לי ספק שהכוונה שלו הייתה אחת - שאני אתנגש בו. רק בגלל שהייתי דרוך הצלחתי לעצור כמה סנטימטרים לפני שפגעתי בו. הייתי המום. במזל אף אחד לא נכנס בי מאחורה.

בשלב זה כבר ראיתי כוכבים מרוב זעם, עקפתי אותו (תוך כדי שהוא כמעט מוריד אותי בכוח מהכביש כדי שלא אצליח :shock: ) ועצרנו אחד ליד השני ברמזור.

זאת הייתה הפעם הראשונה בחיים שלי שמישהו פשוט ניסה לרצוח אותי בכביש בכוונה תחילה.

הדבר ראשון שעלה לי בראש כשנעמדתי לידו זה תוך כמה זמן אני מספיק להוציא את המפתח גלגלים מהבגאז' כדי לדפוק לו בראש. לקחתי שתי נשימות עמוקות, ספרתי עד 3 ופתחתי את החלון במקום. מולי התגלו שני ערסים, אחד שנראה נורא משועשע מהסיטואצייה והשני הנהג הפסיכופת. עדיין הוריד הפועם בחוזקה במצח מנע אספקת דם סדירה למוח וכל מה שיצא לי מהפה זה: "תגיד לי אתה מטומטם?! כמעט הרגת אותי!" (צעקתי). קיבלתי בחזרה שטף קללות שלא היו מביישות משחק כדורגל ממוצע של בית"ר ו"מה אתה משחק לי עם הקלאץ' ככה?"

שקלתי בשנית את שינויו של הייעוד של מפתח הגלגלים שבבגאז' שלי אבל ויתרתי. גם ככה לא היה לבחור הזה שום דבר בראש שהיה יכול להיפגם מחבלה קהה. איחלתי לו מגוון ברכות לבביות וקיבלתי בחזרה "סע, סע".

אכן נסעתי.

מאז אני כבר לא שואל את אביב למה הוא צריך מגוון כלי משחית מתחת למושב הנהג שלו. לצערי, אני מבין.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

למצב כזה יש לי באוטו 3 פריטים חשובים:

1. מפתח גלגלים בבגאז'.

2. אקדח מוסלק מתחת למושב (ששש. אל תספרו...)

3. טיל לאו מתחת למושב האחורי

4. עט.

במקומך - הייתי שולף את העט, רושם את המספר, ומדווח למשטרה על מספר עבירות שעשה האיש (נהיגה מסוכנת, בלימת חירום מיותרת, וכו').

זה היה עולה לו כ- 500 ש"ח לפחות.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
במקומך - הייתי שולף את העט, רושם את המספר, ומדווח למשטרה

הבעיה זה שהמשאית בבעלות חברה. הוא בסה"כ נהג.

גם אם בכל זאת זה היה מגיע עד אליו (ואני בספק גדול, גם בגלל טיפול המשטרה הלקוי) לא נראה לי שזה היה מזיז לו יותר מדי לאור העובדה שממש לא נדיר שנהגים מקצועיים נוהגים בכבישי ישראל עם עשרות רבות ואף מאות הרשעות של עבירות תנועה בתיק שלהם.

זה המצב לצערי. :?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

בוא נגיד והוא כן היה רושם את המספר ואת העבירות שהוא עשה זאת לא מילה שלו מול הנהג של המשאית??

על סמך מה הם יתנו לו דו"ח??? שיוכיחו שהוא עשה את כל כל אלה...

באותה מידה אני יכול לעשות את אותו הדבר למשהו שאני לא אוהב ולהעליל עליו את כל הבולשיט הזה והשמטרה תלביש עליו דוחות??ניראה לי טיפה לא מציאותי

פורסם
אני נוסע עם אימי בשעות הערבים אחרי העבודה , תנועה

אני בנתיב השמאלי,מכוניות לפני ובנתיב הסמוך אליי.

.

הכל טוב ויפה אבל למה אתה על הנתיב השמאלי אם לא למטרות עקיפה.

גם אתה מאלה שמתנחלים על השמאלי.

להזכירך השמאלי נועד לעקיפה בלבד.

אתה ממש מצחיק.

בתנועה עירונית צפופה אי אפשר להשאיר רק נתיב אחד לתנועה בעוד השני לעקיפה.

אם היה כך, התנועה-צפופה-אבל-זורמת, היתה הופכת לפקק גדול.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...