Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ROAD RALLY NO-2 - הסיפור המלא !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה על כל התגובות .

כמו שציינתי כבר הערכתי לא נכון את גורם המהירות והזמן וכתוצאה מכך המהירות בארוע היתה גבוהה מאד , גבוהה מדי ובטח שלא לזה התכוונתי בזמן התכנון .

כאשר אני בדקתי את המסלול , ממש לא הסתכלתי על מד המהירות ...רק על השעון ומכאן הטעות שלי , למרות שכאשר בחנתי את עצמי לא עמדתי בזמן המבוקש ...

לגבי בחירת מסלול הנסיעה - בכוונה נבחר הפעם מסלול שרוב או כלל המשתתפים מכירים וזאת בכדי להוריד מעט את אלמנט הניווט במסלול די ארוך שכזה ולהוסיף את מימד המהירות .

מכיוון שהרעיון לארועים מסוג זה לקוח מהאיים הבריטיים חשוב לזכור כי יש עוד מספר שיטות לקיים ארוע כזה , ולא אפרט אותן כאן אלא תחכו לתחרות הבאה .

שוב , אני ממש מצטער על מהירות הנסיעה הגבוהה , למרות שתנאי הדרך די אפשרו זאת , אבל זאת ממש לא המטרה , ודבר זה יתוקן .

לגבי שעת הארוע , כמו שציין תמיר , מכיוון ששעת הזינוק התאחרה בחצי שעה כל הארוע נגרר לאיחור .

בפעם הבאה לא יהיו פשרות ורק מי שיגיע בזמן ישתתף.

במעמד זה אני קורא לכל מי שמבקר את הארועים מסוג זה לבוא ולקחת חלק , לטעום מעט ולהתמכר !!!

תמיד אשמח לשמוע ביקורת ומה ניתן לשפר בכדי שיהיה טוב יותר ומהנה יותר לכולם .(שמעתי מישהו אומר ג'חמקאנה...? )

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
תמיד אשמח לשמוע ביקורת ומה ניתן לשפר בכדי שיהיה טוב יותר ומהנה יותר לכולם .(שמעתי מישהו אומר ג'חמקאנה...? )

לא. אי-אפשר לבטא את זה בלי שייצא לי הטחול דרך העין.

פורסם

במעמד זה אני קורא לכל מי שמבקר את הארועים מסוג זה לבוא ולקחת חלק , לטעום מעט ולהתמכר !!!

דובי

מילים בסלע. אחרי שהמבקרים למיניהם ימלאו את החלק הראשון , שיתחילו עם החלק השני...

• תוכן חדש...