רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,605 נושאים בפורום הזה
-
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
דקת דומיה בבקשה.
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.geocities.com/s0undw00fer/thumb1.jpg http://www.geocities.com/s0undw00fer/thumb2.jpg http://www.geocities.com/s0undw00fer/thumb3.jpg http://www.geocities.com/s0undw00fer/thumb4.jpg http://www.geocities.com/s0undw00fer/thumb5.jpg תעתיקו את הכתובת הזאת בדיוק כמו שהיא מופיעה כאן ותראו...
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 9 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
עוד כמה רשימות מהמוסף של CAR, שבו הם כותבים על עשרת הגדולים שלהם, במגוון גדול של קטגוריות. המעניינות מוצגות כאן להנאתכם. הכל מתורגם לעברית, בחלק מהמקרים לא יופיעו כל עשרת הגדולים, אלא רק המעניינים ביותר. בכל הודעה יהיו כמה רשימות כאלו. והפעם: מכוניות פתוחות: מאזדה מיאטה: "פופולרית ומושכת ביותר. היא תפסה את הרוח והכיף של הלוטוס אלאן, והוסיפה אמינות." בוגאטי רויאל אסדרס: "נדירה יותר מהתכשיטים המלכותיים ובעלת ערך דומה. נבנו שש רויאל בסך הכל. זאת הגרסה הפתוחה." מרצדס SL: "המכונית הפתוחה הטובה והמוגמרת ביותר. הכוכב המשולש מגיע עם גג קשיח מתקפל." יגואר E טייפ: "מגדירה את המושג 'קלאסיות' ומסכמת את בריטניה בשנות …
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אני רוצה לשתף אתכם בחוויה שעוברת עליי כבר חודשיים. נכון, זה לא הרבה זמן, אבל מהרגע הראשון שראיתי אותה, ידעתי שזה יהיה זה, אם רק היה לי את הכסף... התמונה הזו צולמה ב8 למאי ברידינג. זאת הייתה הפעם הראשונה שנפגשנו. לא חשבתי שהיא תיכנס לחיי ככה, בכלל לא חשבתי בכיוון, חשבתי על הרבה פחות כסף.... כי לא היה... חודש בדיוק אחרי זה, ב8.6.03, אני מקבל לידיים את המפתחות שלה, ומתחיל לנסוע. ישבתי באוטו חצי שעה, לפני שבכלל התקרבתי להכניס מפתח לסוויץ. הייתי בשוק שהיא שלי. ההורים שלי אירגנו את כל הקנייה, ואני? אני הייתי בצבא... הייתי בצבא מיום רביעי עד יום ראשון, ואתם בטוח מתארים לעצמכם את הקוצים שישבתי עליהם באותה שבת כשביום חמישי אמרו לי שיש לי אוטו. ולא סתם אוט…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם מישהו יודע לספר לי על דגמי מכוניות (אפילו דיזל), שנמכרות בארץ, שבהם האינטרקולר קטן במיוחד יחסית. לבינתיים האינטרקולר הקטן ביותר שמצאתי הוא של רנו 5 GT וגם הוא גדול בקצת עבורי. אודה מאוד לעזרה...
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
עוד מהעלילות ליטל 1 2 3
מאת RedR- 31 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום , שלחתי פקס לליטל שבו כתבתי : " אני צריך שתפקססו לי את כל החשבוניות של הטיפול האחרון ( המנוע הנופל ) " . אני צריך לדעת בדיוק מה הוחלף בשביל טיפולים . אני מתקשר יום ראשון ועונה לי הפקידה : " אני לא יכולה לשלוח , רק יוסי מטפל בזה " , אמרתי סבבה וביקשתי שיחזור אלי . התקשרתי באותו יום ואמרתי לה עוד פעם ( היא אמרה את זה ליוסי שהייתי על הקו ) והוא אמר שהוא יחזור אלי . לא חזר ! . היום שלחתי עוד פקס ועוד פעם דיברתי אתה ( עם שלי ) , היא אמרה עוד פעם שרק יוסי מטפל בזה , אני ביקשתי ממנה שמאד חשוב לי שתשלח לי את החשבוניות ושיוסי יחזור אלי . התקשרתי לפחות 3 פעמים , כל פעם אותו דבר , לא מעבירים לי את יוסי וכמובן לא שולחים לי את החשבוניות . ה…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 0 תגובות
- 970 צפיות
We hear Mercedes may never have built the Maybach had the A-Class not flipped over in the infamous 'Elk Test'. When the board met to discuss the luxury limousine, designer Oliver Boulay explained a sumptuous flagship was needed to counteract the effect of the brand entering the small car market. The board wasn't convinced. But when a PA burst in to say the A-Class had tipped over in front of the world's press, it signed off the project. תרגום בקיצור:בגלל שה A התהפחה בנסיעת מבחן http://www.autoexpress.co.uk/news/ae_news_story.php?id=39028 ***אם אתה חולה ולא מרגיש טוב ו"מפספס" הודעות - אז במקום לכתוב הודעה חדשה כדי לספר לנו על הפרט המרתק הזה, פשוט תערוך …
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו עשה פעם בדיקה על דינמומטר? מעניין אותי לדעת כמה זה עולה. איך זה מתבצע? (בגלגלים? כמו שמבצעים בדיקות בלמים בטסט?) האם הם מתחברים למחשב הרכב כדי לקרא את הסל"ד במדוייק? מי שולט על סל"ד המנוע? (אדם או מחשב?) האם יש בלאי גבוה או סיכונים בבדיקה?
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נסעתי עכשיו מאפקה לרמת גן ובאיילון בערך מול תחנת הרכבת "אוניברסיטה" יש בור ביוב פתוח בנתיב הימני - ראו הוזהרתם
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מנסה למצאו איזה בעל עסק שמוכן ליצר קשתות התהפכות או קשתות יופי Style\Roll bar מניקל. אני יודע שיש כאלה שמיצרים עבור ג,יפים ורכבי שטח. אשמח לשמוע על כאלה שמבצעים לפי הזמנה ותיכנון שלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת nirtal, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לקבל לינק לתמונות של הרכב-בעיקר בצבע שחור. אני עומד להזמין את הרכב-אבל הוא קיים כרגע רק בשחור בארץ,ולא הצלחתי למצוא תמונות של יאריס שחורה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Syst3m, -
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
Israel is known for its violent and often destructive drivers. There is no polite waving of hands, signalling, or looking in the rear-view mirror to see if there's someone behind you - in Israel rear-view mirrors are practically optional. If one is deciding on whether to rent a car or get a taxi, it is best to do neither. Taxi drivers can be rude.(bbc)1 (ישראל ידועה בנהגיה האלימים וההרסניים, בישראל אין נוהג לנפנף בידיים לאותת או להסתכל במראות. הסתכלות במראות בישראל על מנת לבדוק אם יש מישהו מאחורייך היא דבר אופציונלי. אם מישהו מתלבט אם לשכור רכב או לקחת מונית עדיף לא לעשות את שניהם נהגיי מוניות עלולים להיות לא אדיבים.) Israeli drivers are very aggressive drivers,…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלא שמעו על מועדון הרודסטרים? גם אם אתה לא מעוניין להיות חלק ממועדון - יש לי משהו חשוב ומעניין בשבילך. בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Mad Max, -
מרוצי אינדי 1 2
מאת UrbanDK- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הפכתי בראשי שוב ושוב, ואני עדיין לא מבין אמריקאים. וכפועל יוצא מכך, אני לא מצליח להבין את הספורט המוטורי שלהם. דראג - ניחא. נאסקאר - בסדר, עובר. מונסטר טראקס - בסדר, מגניב. אבל אינדי? רבאק, אינדי? חבורה של מכונית זומינג אראונד (וזו מילת המפתח - אראונד) מסלול אליפטי, שוב ושוב ושוב ושוב ושוב... מה הפואנטה של הספורט הזה? ומה מונע מכל בוגאטי ויירון לעלות על המסלול ולזיין את כולם? מה אני מפספס פה? נ.ב אני יודע שהויירון עוד לא ממש קיימת, אבל אתם יודעים למה אני מתכוון.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, היום (יום ראשון) בשעה 13:00 בצהרים, ניצב יעקב רז, מפקד אגף התנועה במשטרת ישראל, יתארח בפורום המכוניות של YNET. אתם מוזמנים לבקר ולשאול שאלות! (הקישור בחתימה שלי למטה) להתראות, ג'רמי
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
אני לא מוצא הסבר הגיוני..
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם הדגם ששגור בפינו בשם היונדאי קופה הוא בעצם TIBURON?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מי שראה את הסרט (המפגר לאללה) The Core או אפילו רק את הקדימון שלו, בטח מכיר את הקטע שכל הצפורים מתחילות לאבד כיוון ונכנסות לתוך זכוכיות ואנשים, בגלל שהן מנווטות לפי השדה המגנטי, והליבה המגנטית של כדור הארץ הפסיקה לעבוד. אני לא יודע לפי מה מנווט הנהגוס הישראלי, אבל כנראה שזה הפסיק לעבוד... כל זה במהלך נסיעה אחת קצרה, מההלכה עד הרצליה: * בהסתעפות של איילון לפני גלילות טנדר מתקשה להחליט. בסוף הוא מתפשר על לקחת את המסלול הימני (חותך משמאל לימין בערך ב-45 מעלות) אבל לאותת שמאלה. * בשביל האיזון, במקביל אליו בדיוק, גולף מחליט שהוא בעצם צריך שמאלה, אבל ליתר בטחון הוא יאותת ימינה! * בסוף, בפניה להרצליה, ג'יפ לא מצליח גם להחליט, הוא מחליף מימין לשמאל 3 פעמים ובסו…
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
אלכוהול ונהיגה. 1 2 3 4
מאת Shmulik_Miata- 48 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
אני לא יודע איך רשמתי את זה, כי הראש שלי עדיין לא מאופס. אתמול חוויתי לראשונה את השפעת האלכוהול. זו הייתה הפעם הראשונה שלי ששתיתי כמות גדולה כל-כך של אלכוהול. שתיתי 4 כוסות של וודקה עם רד בול ברציפות. הרגשתי זוועה. פעם הרגשתי את הגוף קליל ופעם כבד. לא הרגשתי את השיניים. אם מישהו היה נותן לי מכות- אין ספק שלא הייתי מרגיש כלום. הייתי חצי מעולף. זה התחיל בכוסית אחת, המשיך לשנייה, שלישית ורק ברביעית התחלתי להרגיש שונה. אנשים הסתכלו עליי, עשיתי פדיחות לעצמי. היום אני מתבייש. לא יודע איך אוכל להראות את הפרצוף שלי שוב לבחורה שאני מנסה לתפוס. חברים שנשארו איתי ואין להם רישיון ליוו אותי לאוטו. נתנו לי להרגע קצת, אבל השהייה וההמתנה עשו לי יותר גרוע. הק…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר טיפול שבוצע ברכב שכלל: משולשים ובוקסות חדשות כיוון משאבת הזרקה(דיזל) איפוס מחשב רכב כיוון מערכת סטיראו(אני יודע שזה לא קשור ) שתי צמיגים חדשים של טויו קידמים ניקוי מזרקים פליטר סולר -------------- טוב על הכביש (לא נסעתי הרבה רק בחניה כי אין ביטוח) האוטו מתפקד מצוין אחיזת כביש מעולה והגה מתקשר ביותר. נכנסתי עם הרכב לאספלט יש אצלנו באשקלון מי שמכיר ליד תחנת הכוח מקום גדול מאוד ששם נכנסים רק אוטובוסים של אגד טוב לא נשעמם אותכם יותר מידי ונגיע לתוצאות --------- בכניסה הרגשתי אי נוחות - דפיקות ורעש מהצמיד הקידמי בצד ימין אני חושב שמדובר במוט קישור - והנושא יבדק. ועכשיו למבחן האמיתי בלחיצה מלאה על דוושת האצה בהילוך שני הורגשה סחיבה מדהימ…
הודעה אחרונה מאת omri75, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כבר סיפרתי את זה לכמה חברי פורום במפגש היום, בצאתי מביתי לכיוון המפגש נסעתי לי ברחוב ראשי ברעננה (מעניין איזה) וראיתי סובארו DL מלפני עם ילד הנוסע כשחצי גופו העליון מחוץ לחלון האחורי. התייצבות לצידו, צפצוף מהיר והרמת החגורה שלי לרגע, בכדי להמחיש לו את מהות הבעיה, הכניסה אותו פשוט לפאניקה. הבחור נבהל כאילו הוא חשב שאני שוטר (כן אה, רק לשים צ'קלקה על האוטו שלי וזו ניידת ). הוא מיד חגר וכמה שניות אחרי זה כשעצרנו ברמזור אני קולט את אשתו מאחור חוגרת בבהלה את שני ילדיהם הקטנים. פתחתי חלון והוא מיד התחיל בשטף התנצלויות כאילו הוא עשה לי משהו לא בסדר. "אני מצטער, תודה רבה לך כל כך, פשוט לא שמתי לב, סליחה". אמרתי לו שהוא לא צריך כל כך להתנצל, פשוט זה החיים שלו…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם. ברשותינו רנו קליאו בי, מודל 2001 עם 18000 ק"מ. מהיום הראשון האוטו סובל מתקלות מרובות - בעיות בנעילת אחת הדלתות, רעש מוזר מכיוון המנוע, החלפת לוח שעונים, הייתה תקופה שהיה קשה להכניס לD, והשד יודע מה עוד שכחתי (בטוח שהיו עוד, היו דברים שדרשו הגעה של יותר מפעם אחת למוסך ועד היום לא סודרו) לפני שלושה שבועות בערך שוב התקלקלה הנעילה בדלת הנוסע. למרות שקבלנו מקרסו שנת אחריות נוספת "כמחווה של רצון טוב", הם טענו שהבעיה אינה כלולה באחריות - למרות שגם ביום הראשון הייתה בעיה בדלת זו, ובאותה עת היא סודרה ללא תשלום ובדף המציין מה כלול\לא כלול באחריות, אין כל התייחסות לכאן או לכאן בקשר למערכת הנעילה המרכזית) על פירוק הדלת וחיבור חוט שהיה מנותק, לטענתם - הם לקחו שע…
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- 31 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
http://www.pbase.com/eladsys/inbox צילום שלי
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני יודע שבפניות עדיף לך להיות בהילוך יותר נמוך, סל"ד יותר גבוה, כדי שתאחוז בכביש יותר טוב. אני גם יודע שזה נכון. אני לא יודע אבל למה זה עובד ככה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה נסגר איתה? הציבור לא מעודכן בנושא, וחבל. תזכורת http://www.netcar.co.il/magazin/ed/editors.asp כתוב שם שהצעת חוק תוגש בקרוב, וקרוב כבר לא יהיה. יש למישהו פה עידכונים? האם אנשים באמת עותרים לבתי משפט על כל עבירה במטרה למוטט אותם? ואם יש עוד חקיקה כלשהי לטובת מהירות/גומי חרוך/ספורט מוטורי שאינו מירוץ אופניים נא לעדכן בשרשור זה תודה מכף רגל ועד ראש
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איזה באסה... ודווקא הפעם, או אולי טוב שהפעם... תפסו אותי באיילון דרום אחרי שבעת הכוכבים (כן... אותה ישורת קורצת) המכשיר הראה 130 קמ"ש, אני כמעט בטוח שהייתי קצת פחות מזה... משהו כמו 120, קיבלתי דו"ח של 750 ש"ח ושום דבר (חוץ מתחנונים שלא באים בחשבון) לא עזר להפחית את רוע הגזרה. מרחד המדידה היה 250 מטר בערך, אולי קצת פחות, אני לא זוכר במדוייק כי אין לי את הדו"ח... הוא ישלח בדואר. דיי מיהרתי מסיבה מוצדקת, יש לי קילקול קיבה כבר יומיים... והייתי צריך לשירותים בדחיפות... באמת... לאור כל הפרטים ולאור העובדה שבכמעט 6 שנות נהיגה זאת העבירת מהירות הראשונה (חוץ מזה יש לי דו"ח על עצירה בשוליים ונסיעה בנתיב של תחבורה ציבורית), האם יש משהו שאני יכול לעשות ? אולי לערער ? או…
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כל מיני מחשבות שהיו לי בדרך מירושלים לתל-אביב יש לנו לא מעט כבישים גליים, שכשנוסעים בהם מרגישים את הרכב עולה ויורד. אני מנסה לחשוב איך זה משפיע על הרכב בנסיעה מהירה... אם ניקח לדוגמא רכב עם כיול מתלים נורמלי-מתקרב לספורטיבי (זאת אומרת משהו בין לנטיכס לראלי... נגיד 306?), אני מנסה להעריך איך זה משפיע, במיוחד במצבים שנדרש תמרון חירום או פניה מהירה. תיאורטית, הרי, במצב כזה רמת האחיזה של הרכב עולה ויורדת ככל שהמתלים נלחצים ומשתחררים, ואולי גם יש מעברי משקל (למשל, כשהרכב פוגש בגל כזה, נראה לי שאמור לעבור משקל קדימה, ובמהירות גבוהה זה יהיה משמעותי גם אם הגליות היא מתונה, ולא כמו פסי האטה). נראה לי גם שטווח בלימה אמור להתארך. בכביש כזה (כמו קטעים די ארוכים בכביש 1…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
) נסיעות קבוצתיות של מועדון ברחבי הארץ - הנסיעה הבאה בשבת בבוקר 16 לאוגוסט 2) מפגש חברים מדי יום שישי אח"צ 3) יום אימון בנהיגה מתקדמת \ ספורטיבית בואו להשתתף בקורס מיוחד לבעלי רודסטארים. יום אימון בנהיגה ספורטיבית במגרש הדרכה הגדול בארץ במכוניותיכם הפרטיות. ההדרכה תועבר ע"י הצוות הבכיר של חברת "מסלולים" בראשותו של ראם סמואל. ההדרכה משלבת בתוכה טכניקות מתקדמות ביותר הלקוחות מעולם מרוצי הראלי, מתוך הניסיון הרב של ראם סמואל בנהיגת מרוצי ראלי ובהדרכת רכבים מכל סוגי ההנעה בנינו קורס מתאים למכוניות בעלות הנעה אחורית. מטרת הקורס: לשפר משמעותית את רמת המיומנות והשליטה ברכב ומכך גם את רמת ההנאה והיעילות בנהיגה. הלמידה ביום זה חווייתית ומלווה…
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם. קיבלתי דו"ח חניה שלא ביצעתי מעולם. הדו"ח הגיע מבאר שבע והוא מציין שהעמדתי את הרכב במקום שאסור לחנות בו. השעה שבוצע הדו"ח היא שעה 11:30 אני מעולם לא היתי עם האוטו בבאר שבע , יותר גרוע אני מעולם לא עברתי את נתניה עם האוטו וגם אז זה היה פעם אחת. איך אני יכול להוכיח שהאוטו שלי מעולם לא עמד במקום האוסר לחנות ומעולם לא היה בבאר שבע. אני בעקרון עתודאי ואני יכול להשיג אישור שביום הנ"ל היתי בבית ספר ובאמת כל פעם שאני בבית ספר האוטו איתי כי הוא שלי. אבל הבעיה שאני מפחד שהם לא יאמינו כי משהוא יכול לסוע באוטו שלי בלי שאני יסע עליו. בכל מקה אני עובד עצות בבקשה תתינו לי עצות כי אני יודע שיש פה אנשים שמבינים וראיתי הרבה שעוזרים פה לאנשים בקשר לדוחות…
הודעה אחרונה מאת fiesta-1.3, -
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני נוסע לי להנאתי בכביש ליד משטרת מסובים לכיוון גהה-פתאום בת דודה שלי שישבה לידי מצביעה עם היד בהלם אני מתסתכל קולט משהו גדול חום רץ לי לכביש-אני בולם חזק-חומק ממנו עם תנועת הגה קלה שמאלה המאזדה שהייתה בנתיב הימיני מאחורי לא הייתה ברת מזל-בום ענקי נשמע-בת דודה שלי מסתכלת רואה כלב גדול איזה 30 ס"מ מתפרק לחלקים!! כן כן אשכרה חלקים עפו ממנו-לפי הבום אני משוכנע שהוא לפחות עיקם את הראדיאטור\טמבון קדמי... מבוהל אך מעודד שרכבי לא נפגע.... רועי
הודעה אחרונה מאת רועי.א,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,589 אורחים (הצג רשימה מלאה)