רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,607 נושאים בפורום הזה
-
רנו קליאו III
מאת Booly- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהם אהם http://www.trojmiasto.pl/clio/gal/clio3/c31.jpg והנה גירסת ה 3 דלתות http://www.trojmiasto.pl/clio/gal/clio3/c32.jpg
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן אהלן. יש הרבה מושגי נהיגה שאני מכיר אבל את האמת אני לא יודע בדיוק מה המשמעות של זה למשל אפל קונטרא אפל איך עושים את זה בדיוק ומה זה השם הזה שקין אני יודע שזה סיבוב ומיד אחר כך סיבוב נוסף אבל יש עוד הרבה דברים שאני מעוניין לדעת אז אם אתם יודעים משהו לגבי העניין הזה אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יצאתי מהבית לכיוון חבר בהרצליה (04:30 לפנות בוקר - כביש יחסית ריק ורגוע)...כל הדרך ברעננה נסע טוסטוס עם שני דבילים ו"שיחקו" עם עוד שני דבילים שנסעו בסובארו אימפרזה... אחד מנסה לעקוף את השני כמו שני מטומטמים (טוסטוס ואימפרזה)... בקיצור...יש פניה ימינה לכיוון הרצליה (למי שבא מרעננה)...והופ !! הטוסטוס מרוח על הכביש בגלל שהנהג / טייס לא שם לב שמהצד השני הגיע טרנזיט...האימפרזה שלא הצטיין ביתרת שכל קיבל מכה קטנה בכנף... התוצאה: טוסטוס מפורק (פלסיטיקים) שני רוכבים עם מכות יבשות (תודה לאל זה נגמר בכמה מכות יבשות ולא יותר) אימפרזה עם כנף מכופפת טרנזיט (שלא כל כך עיניין אותו מה קרה לו לרכב כי גם ככה הוא דפוק מכל הכיוונים אבל הנהג מיד ירד לבדוק ת'חברה מהטוסטוס...)... …
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני נוסע לי היום בסביבות השעה 12 בלילה עם חברתי בנסיעה מנהלתית (95 קמ"ש) בכביש גהה (4) לכוון צפון . באיזשהו שלב עוקפת אותי טויוטה קורולה שנוסעת בערך על 140 אני ממשיך לנסוע ואז אני רואה פלאש. אין סיכוי שאני זה שעברתי על המהירות המותרת . @ יש מצב שצילמו אותי??? @ שמעתי שיש איזשהו קטע עם שני פלאשים וראיתי רק אחד... @ מישהו יכול להרגיע אותי!!!
הודעה אחרונה מאת ZiCo, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש חומר על קרבורטורים כפולים של דלורטו 40 מ"מ. (למנועי בוקסר). מישהו אולי נתקל באיזה אתר עם סירטוטים של הקרב'? תודה, אדם.
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המפגש היה פצצה תודה לכל אלה שהגדישו מזמנם היקר לבוא במיוחד לחברה מהמרכז אני מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלו מוצלחים בעתיד badboy2
הודעה אחרונה מאת ALFA ROMEO, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי שאלה בנוגע ליבוא חלקים מחו"ל: הלך לי הממיר במכונית ורציתי לדעת כמה מיסים יש על יבוא חלקים למכונית הממיר עולה 90$ תודה
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
סולר וסולר מוזל
מאת YNV- 13 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
הרי ידוע שאין מתנות חינם. מישהו יודע מה בדיוק ההבדל בין סולר רגיל לסולר מוזל? הבנתי שזה איכשהו קשור למידת הקצף שיש בו.... אז מה? מוהלים אותו בבירה יניב
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
בשעה טובה ומוצלחת, נכנסתי לסיבוב האהוב עליי במהירות בלתי חוקית בעליל של 100 קמ"ש. ישבתי כנראה טיפה רחוק מההגה, כי אני מכיר טוב את הסיבוב ועשיתי אותו כבר עשרות פעמים במהירויות לא שפויות. בכל אופן החלקתי טיפה ימינה, לשוליים שבמקרה שלנו הם תהום, וישר הסטתי טיפה שמאלה, במקרה שלנו תעלה, וסובארו DL שהגיעה מולי, חטפה אותי עם הצד ימין שלי, ישר בפרצוף. אחרי זה גם נכנסתי בקיר. מזל שזה היה מהר, כי אם ההיתי נופל לתעלה לאט, ההיתי די מת עכשיו, ומה שקרה זה שבגלל שנכנסתי מהר, "עפתי" עם חצי אוטו מעל לתעלה, והאוטו נתקע כשהוא משמש כמעין גשר מעליה. פתחתי את הדלת, והופ - אני נופל מטר וחצי ללמטה, הי הי חחחחחח. נזק - הונדה סיוויק סקסית שכבר לא תחרוך עוד כבישים.…
הודעה אחרונה מאת lior218, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חזרתי סוף סוף ממילואים. הוצבתי כנהג גל"ב (סופה ממוגנת) . רשמים מהסופה - אולי בהזדמנות אחרת. רשמים מהמכוניות בגזרה: הרכב הנפוץ ביותר - סובארו DL האגדית, ובפער ניכר מאחור - טרנספורטר, 305, קאדט, אסקונה, 127 ועוד. רובם משנות ה-80 המוקדמות. רכבים חדשים - בעיקר סיביק ו-323 (דגם קודם). מעניין כמה מהן נקנו בסוכנות, וכמה פשוט נעלמו יום אחד לבעליהן בארץ והגיעו לשם. תעשיית השיפורים: מדבקות: 4X4, בשילוב עם טורבו, מדבקת SPORT ענקית על כל צד הרכב חיונית. שינוי מרכב: סאן רוף. טוב, לא ממש סאן רוף, אלא רק מעין מצחייה שחורה שמודבקת על הגג, ומרחוק מלפנים נראית כמו "שובר רוח" לסאן רוף. כמסתכלים מקרוב - הגג מאחור אטום. ראיתי גם כאלו שהגדילו לעשו…
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הי הנושא הזה בטח נטחן פה כבר אבל אני לא מוצא בחיפוש. אני מחפש סרטים להורדה, אם מישהו יכול לפרסם מאיפה להוריד אני אשמח (ואני בטוח שגם הרבה אחרים) תודה גלעד
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 12 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום! מישהו יכול להביא לי חומר על שתי הרכבים האלו. (מחיר, תמונות, מאמרים...) תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Gilad_172, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבל אחרי העדרות של 10 שנים, מתחדש יבוא דוקאטי לישראל. למי שלא יודע זה, הדגמים הספורטיביים של דוקאטי מקבילים לפרארי בעולם ה-4 גלגלים. אקזוטיקה איטלקית במיטבה. כל הכבוד על היוזמה הברוכה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2725277,00.html
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
ולא, אני לא מתכוון לפתוח דיון חדש על סוגי נשק. אני גם לא מתכוון לנתונים הטכניים היבשים שאותם כבר הוצאתי מ-carfolio. אני כן מתכוון לקצת היסטוריה, מאיפה נולד, מה מיוחד, למה מוצלח וכו'. פשוט יצא לי לפגוש אחת ושמתי לב שהיא קצת יותר מוצלחת מהממוצע על הכביש לגילה, וגם הת'רד שהיה על AX הזכיר לי.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 32 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
פג'ו 106 תהיה מהיר בסגירה הסופית שלה ובאיזה מהירות היא תסגור ביתחשב שזה מנוע 1.6 או 1.4 ? השאלה נשאלת מכוון שבחור אחד החליט שהאוטו שלו ( 106 XSI ) לוקחת את האת הוולו T-4 בפתיחות ובסגירות אגב אני לא צד העניין זה פשוט מעניין אותי את אותו בחור שמאוד יתפאר במכונית שלו צודק ...
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחבר שלי נגנב הרכב. הוא שכח לחדש את הרשיון רכב, האם חברת הביטוח יכולה להגיד משהו לגבי זה? לא לשלם או משהו כזה ? הוא בחור מסודר, אבל הוא כנראה לא קיבל את החידוש בדואר.
הודעה אחרונה מאת razer, -
שמעו, השבוע דיברו פה באחד השירשורים על אלה שחוסמים וכ"ו ורוני אמר שאני לא צודק בכך שהורדתי למישהו את האויר בגלגלים. טוב עכשיו זה שבר שיאים חדשים! שכן שלי חסם בבוקר את הכניסה לחניה, ועכשיו יש 205 אדומה שכבר 5 שעות חוסמת את הכניסה ונשבר לי הז*ין מאותם האנשים, אמא שלי רוצה לשים נייר על השמשה ולשפוך על זה דבק שיהיה כמו המדבקות האלה שקשה להוריד, אני רוצה בכלל לשבור לו את כל האוטו, אז לפני שאני נוקט בצעדים ברוטליים (לאחד שנידנדתי את הרכב והאזעקה לא הגיבה) אני מבקש מכם עיצות חוקיות ו"חוקיות" לטיפול במפגע במתמיד כי הפכו את הכניסה שלי לחניה לחניה ציבורית וזה עובר כל גבול!
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי 100 שקל חניה, ואני רוצה לשלם בלי להגיד להורים, יש אפשרות לשלם בדואר בעצמי פשוט? משרד הרישוי שו לח אישור על תשלום או משהו בסגנון? הרכב הוא מהעבודה של אבא שלי, האם הם קיבלו את הקנס או שברגע שאני משלם את מה שהוצמד לחלון נגמר הסיפור? חברת הליסינג מודיעה למעביד? תודה..
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הבנתי שיש פה הרבה בעלי ראלי, אז אי בטוח שתועלו לענות לי על השאלה... המנוע של הראלי שנת 98 הוא הזרקה או קרבורטורים??? תודה...
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
תראו אתם אולי יודעים אבל אני יגיד בכל זאת שוב פעם אני חובב ראלי מושבע כבר8 שנים אני כמעט לא מפסיד שום ארוע WRC בירוספורט ואני חייב לציין שהראלי החביב אליי ביותר הוא ראלי פינלנד גם כי הוא המהיר ביותר ממוצא של 140 קמש ומגיעים עד200 וגם הקפיצות המדהימות שם. ללא ספק הראלי היפה ביותר. והקפיצה הגבוהה ביותר השנה שייכת לסקוטי המעופף קוליין מקריי הנהג והאגדה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
איך נקבע אם יש ירידת ערך לרכב אחרי תאונה? השמאי לא אמר לנו כלום לגבי ירידת ערך אחרי התאונה שאמא שלי עשתה. התיקון עלה בסיבבות 9K. הוחלפו דברים כמו פח חזית, מגני מנוע ועוד ...... איך אני יכול לבדוק שלא עבדו עליי ושבאמת אין ירידת ערך?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 26 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
להלן שני מבחנים שבוצעו לפיז'ו 106 GTI מ.ר.37-106-16. המכונית הנ"ל שייכת כיום לאחד מחברי הפורום, בתור יד רביעית. נחשו נא, ילדים, למי שייכת המכונית הנאה, ספק-צרפתיה ספק-גרוזינית, שבתמונות לבעליה, הבטחתי ולכן אקיים.
הודעה אחרונה מאת ido, -
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
איזה אוטו, יאללה..... מישהו יודע נתונים עליו???? כ"ס, מ-0 ל-100 וכ'ו....??? מוכרים אותה בארץ??? (דרך אגב,נהגתי על כזאת בחופשה שלי להונגריה... :mm_tongu: ) אוטו מטורף
הודעה אחרונה מאת marksab, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
באמת צריך את התוכן הזה? נראה לי שהכותרת מספיקה... כמה ק"מ את\ה עושה בחודש אחד.. מה הרוב, בכבישים עירוניים או בין עירוניים? סתם להשוואה אישית, וסקרנות, הרי הנתונים של לוי יצחק כבר מזמן לא מתאימים לרובנו...
הודעה אחרונה מאת omri75, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הנה תמונות ראשונות. השינוי במולטיפלה הוא מבורך, למרות שכל המכוניות החדשות של פיאט, עושה רושם, נראות אותו הדבר - כמו סטילו. את האלפא 166 המחודשת לא אהבתי. דווקא את הדגם הקודם מאוד אהבתי, לדעתי הוא שידר תחושה הרבה יותר יוקרתית מה156, אבל זו דעתי הפרטית. הנה הלינקים: 166: http://www.italiaspeed.com/news_2003/news_2003_117facelift166.html מולטיפלה: http://www.italiaspeed.com/news_2003/news_2003_115multipla.html
הודעה אחרונה מאת idokk, -
- 19 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אשמח לקבל כתובות לאתרי אינטרנט להשכרת מכוניות ספורטיביות ומיוחדות בארה"ב (מיאמי וניו יורק בעיקר) ובאירופה (ובפרט ספרד). כל מידע נוסף בעניין נהיגה ספורטיבית במקומות האמורים מבעלי נסיון יתקבל בברכה. התודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
תמונות מאירופה
מאת מתן- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הנה קצת תמונות שצילמתי באירופה לפני כשנתיים. תודה רבה לישי על הסריקה המעולה של השיקופיות. אסדרז (ESDERS) בוגאטי במוזיאון "שלומף" שבמולהאוז, צרפת: מרצדס SL במוזיאון מרצדס, גרמניה: מרצדס 500K רודסטר, אף היא ממוזיאון מרצדס: פורשה 996 טורבו חונה סתם כך, ליד מוזיאון פורשה בגרמניה: פרארי F40 במוזיאון פרארי שבמראנלו:
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בעוד ה-106 כבר דעכה לה מכבישי ארצנו וחישוב קליל של מחירה של ה-106GTi באנגליה מראה תוצאה קרובה עד זהה ל-206XS, הנה מה שקורה אצל היפנים. הנה אתר שמציע פיז'ו 106 ראלי 16V חדשות (2003) למכירה. http://www.streetlife.co.jp/carforsale-yoshi2003peugeot106.html ראלי צהובה?! אני אישית לא בקיא בשפה היפנית, אבל מעניין יהיה לדעת מה כתוב. המכוניות חדשות לחלוטין ונראות כמו גירסת ה-16V העלומה של ה-106 ראלי: פגושים עם פסי קישוט שחורים כמו של ה-GTi ומזגן-less. הראלי הצהובה שם היא רק אחת ממבחר הצבעים המגוון של הדגמים: אולי אלו בכלל GTi ש"הוסבו" לראלי? חישוקים לבנים כאלו, זולים יותר... מנוע זהה ל-1.6 של ה-GTi נחמד היה לקנות אוטו כזה חד…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רכב שקיבל מכה לא נעימה בגריל ונפגע קצת הרדיאטור, זה מוריד מהמחירון? הרבה? מכה מזנב משאית.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברה ! יש למישהו את המספר טלפון או כתובת שלו ? חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר חוץ מ"אך של נועם" . תודה על העזרה !
הודעה אחרונה מאת K&N,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,671 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- Itzik-b
- שימי 85
- AviorXD
- tan tan
- giacomo72
- outnex
- הדיין
- avargel
- falou
- גולדן191
- נהג מופרע