רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,608 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אולי מישהו שמע ו\או מכיר חנות\סדנא לאביזרי\שיפורי רכב בהולנד ? רצוי בקרבת אמסטרדם. אם לא , אז אולי מישהו יכול לעזור לי בחיפושים דרך האינטרנט . תודה ... עידו.
הודעה אחרונה מאת ido, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ישנה מעין תופעה כזאת של אופנוענים שנוסעים על השוליים באופן קבועה, הם חולפים על כל התנועה כמובן וגם הרבה פעמים על ניידות. אם מותר להם ... אז אני מבין אבל לפי מה שאני יודע אסור להם ואין שום הצדקה לעיניין. דניאל, מקנא. * הודעתך נערכה. להבא נא לדייק יותר בכותרת*.
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מזדה מנסה להוציא גירסת קופה למיאטה עוד פרטים ב : http://chat.autoweek.com/showthread.php?s=&threadid=3416
הודעה אחרונה מאת fast boy, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש מידע טכני, או מפרט רכב, כגון: נפח מנוע, כ"ס, 0-100, ומהירות מקסימלית לרכב יונדאי טיברון קופה (מצ"ב תמונה). אני אשמח מאוד לקבל את המידע הזה... תודה רבה לכם מראש,
הודעה אחרונה מאת Mazda323F, -
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
וזה בהחלט לא עבודה בפוטושופ. קבלו. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Mazda323F, -
- 74 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
כמו שהכותרת אומרת המפגש הגדול ב"ביג" חוזר בתאריך ה15.8 בשעה 17:00 אני ועוד כמה אנשים מארגנים אותו. אז ככה הרבה לקחים הופקו מהמפגש הקודם. הפירסום יהיה יותר גדול . חבר שלי שבוע הבאה לפי התוכנית הולך לפרסם פליירים ברמת גן , אנחנו הולכים להכין שלט ענק וסרט וידאו יהיה ניתן להוריד אותו אחר כך. אני מקווה שתראו נוכחות . הנסיעה לאנשי המרכז תיצא מצומת גלילות בשעה 15:00 כמו פעם קודמת. והפעם בבקשה לשמור על החוקים בלי רייסים או כל דבר אחר. כשיהיה עוד פרטים אני יעדכן כל פעם. תצינו פה מי מתכננן להגיע. ועוד בקשה בלי תגובות של חכמולוגים... מי שבא שיצין ולמי שיש תגובות שישלח לי הודעה פרטית. כמו שאמרתי מקודם.... אנחנו רציניים ורוצים בהצלחת המפגש... הכנו פרומו.. ל…
הודעה אחרונה מאת fiesta-1.3, -
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ראיתי בלוח פוקוס שתי 325 ישנות עם נפח מנוע 2700. -היתכן? יש מנוע 2700 ב-325?(דגם מיוחד או משהו?) -כמה סוסים צריכים להיות לו? אליה, מצונן באמצע הקיץ .
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 1 תגובות
- 19 אלף צפיות
שלום חברי הפורום מביני העניין ... בפני עומדת סוגיית שינוי צבע הרכב ברשיונות הרכב . אנא מכם , הדריכו אותי כיצד יש לעשות זאת , היכן עושים זאת , מתי , כמה זה עולה וכו' ... תודה על העזרה מראש ... אוהב אתכם ! ( לירן ... תירגע ... לא עד כדי כך ! )
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 37 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום! אני בעליה החדשים של ק.ספורט שנת 2001, צבע כסף טיטאניום. יד 1, 29000 ק"מ, ללא שיפורים ותאונות. בחור נחמד, השאיר גם צ'יינג'ר, וזהו. בבדיקה יצאה נקייה, ויש עוד שנה וחצי אחריות, כי היא נקנתה ב 2002... אני מבסוט עד הגג. חזרתי מהרצליה לרחובות, עם חיוך של מיליון דולר! וזו גם הודעה אחרונה של מגאן קופה. חבל אבל... מהיום אימרו: בזיק172
הודעה אחרונה מאת בזיק172, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
13 ימים ו-1800 ק"מ הם די והותר כדי להבין שקיה ריו היא מכונית בסיסית. 13 ימים ו-1800 ק"מ הם די והותר כדי לדעת כי נוחות הנסיעה של הריו גרועה: בולמים עם "איזור נוחות" קשיח וקפיצים רכים הם מתכון להתרסקות על בורות ולנדנוד קל בכביש מהיר. זה מה שיוצא כשמתכננים אוטו לשוק האמריקאי. 13 ימים ו-1800 ק"מ הם די והותר כדי לדעת כי ההתנהגות של הריו לא-מהנה עקב אותו תכנון לקוי בתוספת אותם הבולמים שלאחר מהלכם הראשוני הקשיח, הופכים לרכים כחמאה. על ההגה עדיף לא להרחיב: ממנו לא התאוששתי לאחר 13 ימים. 13 ימים ו-1800 ק"מ הם די והותר כדי להתרשם לתיבת הילוכים בעלת תגובה מצויינת אך יחסי העברה לקויים, עם עמקים שלמים בין ההילוכים שלא לדבר על המכתש בין ההילוך הראשון הקצ…
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כן, אני יודע שתמונת ריגול רשמית זה סתירה פנימית. ויכול להיות שכבר פרסמו את זה פה (בחיפוש לא ראיתי), אז זוהי תמונה שהג'נרל שיחרר מניסויי הדור הבא של הקורבט. התמונה צולמה בגרמניה. עוד קצת פרטים ששאבתי מפה ומשם - ככל הנראה הדגמים העיליים יצויידו במנוע 6.0 עם בערך 450 כ"ס, הוכנסו הרבה שינויים למתלים, הרבה חלקים קלים (סיבי פחמן/קבלאר) ייכנסו לשימוש, בעיקר בתא המנוע. חוץ מהתמונה הכל שמועות, ורצות המון שמועות באתרים אמריקאיים, כולל מליון ואחת עבודות פוטושופ שונות ומשונות. מחיר צפוי בארץ - בין הרבה להמון.
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
מה ההבדל בין vts ל vtr 1 2 3
מאת badboy2- 36 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לדעת מה ההבדל בין vts ל vtr אם מישהו יודע אני ישמח לקבל תשובה זה מאוד מסקרן אותי כי במפרט של המכוניות זה אותו דבר
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני קונה אופנוע ששכב שנתיים בלי טסט. האגרות שולמו ואין בעיה לגשת איתו לטסט. הבנתי שהעברת בעלות אפשר לעשות רק אחרי בערך שבועיים מהרגע שעושים טסט, כי זה עוד לא מעודכן במחשב של משרד הרישוי שיש טסט לאופנוע. זה באמת ככה? או שאפשר לעשות העברת בעלות עם איזשהו טופס שאני מקבל אחרי הטסט? תודה, אורון
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפי דעתי היא נקראת קולט. נכון ? זה דיי דחוף לי. תודה שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עליי להעביר את הרכב טסט בעוד 3 ימים מדובר על איביזה 94 זוהי פעם ראשונה שלי איזה אביזרים אמורים להיות ברכב(משולש אזהרה וכ') האם יש להדביק את מדבקות האזהרה לפני או שכבר בטסט אני אקנה אותם אם בכלל צריך ? תודה.
הודעה אחרונה מאת mordi, -
דיון - 306GTI! 1 2 3
מאת a®iel-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
טוב, מה לא נאמר על הרכב הזה... נאמר עליו שהוא... ושהוא... וגם שהוא... אבל אני רק רוצה להעלות תמונה אחת שלו שתסביר הכל...
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מבוטח באישי ישיר ונגמר לי עוד חודש הביטוח. התקשרו אלי ואמרו לי שהם לא עושים מקיף יותר לראלי אלא רק ג'. השאלה מי כן יבטח לי?! אני ירושלמי. עזרה!
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
במהלך נסיעתי בכביש שמקשר את הצ'יק פוסק ליגור היום במהירות לא גבוהה יחסית 110+/- לכביש.... אני נוסע בנתיב הימני .. ויש מאיזהו מקום בצד ימין השתבות של כביש שיוצא מאיזה מפעל או משהו עם נתיב השתלבות רחב וארוך מאוד... זה היה ברור והמשכתי בנסיעה חפתע כשאני מתקרב אליו צץ איזה מישהו מימין (הכביש שמשתלב נמוך יותר ואי אפשר לראות את המכוניות שבאות ממנו ) וכאילו אין נתיב השתלבות בכלל ...!!! נתתי בריק חזק והיו חריקות צמיגים שלי ברורות .. הבן אדם ממש התחרפן ועשה איזה משהו לא מובן .. הוא זרק את התחת בנתיב שלי ... היה איזה מישהו בנתיב השמאלי אז עקפתי אותו מלב ברירה על נתיב ההשתלבות ...כדי שלא אפגע בו .. או אאבד שליטה אם אמשיך עם הבריק .. העניין הוא שאם היה רואה אותי שוטר הוא …
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
ה-EVO מגיעה! 1 2
מאת ELI172-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הגרסה המפלצתית של מיצובישי ללאנסר (המגעילה,חייבים להודות),ה- EVOLUTION 8,עומדת לקבל תקינה אירופאית,וכפועל יוצא,גם תקינה ישראלית. הדגם כבר נמכר בארה"ב ולמי שלא מכיר את הרכב\עיצובו,הופיע בצהוב בסרט נטול האדרנלין: 2 מהיר,2 עצבני,2 סוכר,1 קפה. הנתונים: 265 כ"ס 6.6 שנ' מ-0 ל-100. מהירות מירבית של 244 קמ"ש. (בתמונה EVO7,אותו עיצוב). הגרסה הספציפית,עולה בארה"ב כ-4000$ פחות מה-STI,למרות שבעבר דובר על מחירים גבוהים מאוד,אם וכאשר יהיה יבוא סדיר. נשאר רק לחכות (ולחלום על לקנות...)
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 49 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
אוקי יש לי חידה אולי קלה אבל בכול זאת: איזה רכב הוא המאיץ המהיר ביותר ל-100 קמ"ש(בכול הזמנים) אבל תנו תשובה מלאה:שם החברה סוג יצרן.......וכמובן מה הזמן האצה
הודעה אחרונה מאת VR6, -
- 15 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אם אני לא טועה .. קוראים לזה סביבונים .. אני רואה בסרטונים.. שמכוניות עושות כמו צלחות כאלה... סיבובים במקום... ויוצא מלא עשןן... איך הם עושים את זה? גז וברקס?? תודה!
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
סיומת לשנת דגם 2004 1 2
מאת שח_מט-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהו אמר ש 56 תהיה הסיומת. אתמול ראיתי סיוויק 2004 עם סיומת 51. היתכן? שח
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 21 תגובות
- 5 אלף צפיות
כמעט 6 מ' באורך, מנוע 13.6 ל' ו-1,000 כ"ס הופכים את הקדילאק סיקסטין למכונית המוזרה ואולי המרתקת של תערוכת דטרויוט 2003. הקדילאק סיקסטין היא מכונית קונספט ולדברי ג'נרל מוטורס המנוע כבר מוכן לייצור. זה מנוע שמזכיר בכמה אלמנטים דווקא מנועים מלפני 100 שנים: הנפח אדיר, אין הגדשה ויש רק שני שסתומים עיליים לצילינדר. לעומת זאת מיושמת במנוע טכנולוגיה של הפסקת פעילותם של צילינדרים אחדים כאשר ההספק הדרוש יורד וכך נוצר חסכון בצריכת דלק. קני המידה של הקדילאק סיקסטין הם המאייבאך של דיימלר קרייזלר והרולס רויס של ב.מ.וו. לכן ההידור הניכר: מושבים אחוריים עם אפשרות להטיית המשענת, תאורה מקיפה מסביב, שטיחים רקומי משי בעבודת יד ותאורה קריסטלית, הרבה עץ העור עפ"י מיטב המסורת האמריקא…
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהו אולי יכול לתת לי נתונים על קסנטיה 2001 2.0I בנזין (כ"ס, 0-100 וכו'...)?
הודעה אחרונה מאת alfa_romeo11, -
היום יצאתי לטיולון קטן. שתי קליאו ספורט MK1, יאריס TS שנת 2004 ויור האמבל סרבנט. אתחיל בתודה לחבריי אשר הגיעו ונסעו לאט כדי שאני אוכל לתפוס אותם - falou, RS172, ניב SENDA ואחיו. לא יכלתי להתאפק ולקחתי סיבוב על היאריס "TAIL SILLY" או איך שתרצו לקרוא לה, להלן התרשמותי הבלתי מקצועית בעליל, אך עם זאת מלאת חן ושנינויות (סתם, הפעם בלי שנינויות): הנסיעה ארכה מספר דקות בלבד, אך הן התבצעו בכביש צדדי באזור ירושלים, מהטובים בארץ, אשר אותו עשיתי הלוך ושוב פעמיים. ההתרשמות היא אך ורק מיכולות ההנאה של היאריס, והיא מובאת בצירוף השוואה מתבקשת ל"RIDE" הקבוע שלי - סקסו VTS. נכנס פנימה והמושב נוח ומחבק. לא כמו זה של הקליאו ספורט או האימפרזה טורבו, אך עדיף בהרבה על זה …
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מקרה אמיתי שקרה לי... יום שבת בהיר ושטוף שמש אחד, החלטתי לצאת עם הרכב. ירדתי למטה נכנסתי לאוטו והרגשתי שאני קצת נמוך ( הדרך לישיבה על הכסא ברכב הייתה ארוכה, משמע שמשהו קרה ) יצאתי החוצה ואז חשכו עיניי ... בני זונ*ת גנבו לי את 2 הג'נטים האחוריים ( מגנזיום ). הגשתי תלונה למשטרה באותו היום ( לא עזר בכלום ). יום אחרי נסעתי לקנות שני ג'נטים ושני צמיגים, מכיוון שהג'נטים הם מקוריים של מיצובישי הם עלו לי 1000 ש"ח + 2 צמיגי מישלין עוד 1000 ש"ח. הרכבתי את הגלגלים ויצאתי לסיבוב, כשבדרך שמעתי דפיקות מכיוון הגלגלים. עצרתי לבדוק ואז גיליתי שגם הברגים של שני הצמיגים הקדמיים משוחררים . הבני זונ*ת ניסו לגנוב לי גם אותם, וכנראה מישהו הפריע להם והם ברחו רק ע…
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קיבלתי דו"ח על עבירת תנועה . הייתה לי הברירה לשלם קנס כספי או להישפט . מילאתי את הטופס שבו ביקשתי להישפט ושלחתי אותו בדואר רשום למשטרה בירושלים . עברו מאז יותר מששה חודשים , מבלי שאקבל הזמנה למשפט או כל תשובה אחרת , האם עלי לעשות משהו בעניין ?
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחר צהריים טובים לכולם , הרבה נאמר על ה 205 וגרסאותיה הספורטיביות , ההוט האץ הטובה בעולם ועוד ועוד... ל GTI שני גרסאות ה 1.6 , וה 1.9 ההבדלים ביו הגרסאות מוכרים , אבל מה בנוגע להבדלים מול ה 205 ראלי הלא כל כך מוכרת במחוזותנו.. ולא מבחינה מכנית , שכן ידוע שה 205 מגיעה עם צמד קרבורטורים ובעלת מנוע 1.3 מהם ההבדלים בין ה 205 ראלי ל GTI בשלדה בכיול בהתנהגות ועוד.. חוו דעתכם. 205 ראלי: 205 GTI:
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קיבלתי היום דוח ממכשיר וואסקר או איך שלא כותבים את זה ניידת פאסאט סמויה באיילון דרום המהירות הרשומה במכשיר 132.9 במקום 90 נסעתי יותר לאט בטוח אמרתי את זה לשוטר בדברי הנהג הוא כתב דברים שהוא ניסה לסחוט ממני ולא הצליח אמרתי לו שנסעתי הרבה יותר לאט הוא שאל אותי כמה אמרתי לו יותר לאט הוא שאל כמה מאה? אמרתי לו אפילו לא ואז הוא שאל אם הקפתי אמרתי שכן כי היה מישהו שלא זז ובדברי הנהג הוא כתב "נסעתי על מאה והגברתי מהירות להקיפה" הוא לא ביקש שאני יחתום וברור שלא הייתי חותם האם יש מה לעשות ?? אם מישהו היה פעם בסיטואציה אני ישמח לקבל הודעה פרטית או פה מה אפשר לעשות ואולי גם שם של עורך דין לצאת מזה תוספת: אני רוצה לציין למען שמי הטוב שאני נסעתי במקום ע…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
זה נכון?! מישהו באמת טורח לפרק את האגזוז.... לאן הגענו... ספויילים יענו עוד אולי אבל אגזוזים?! גנבו לכם פעם משהו בסגנון?
הודעה אחרונה מאת ronir,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 2,035 אורחים (הצג רשימה מלאה)