Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון?! מישהו באמת טורח לפרק את האגזוז.... לאן הגענו...

ספויילים יענו עוד אולי אבל אגזוזים?!

גנבו לכם פעם משהו בסגנון?

למה? ככה!

פורסם

לא חסר...

תוסיף לזה כמובן גם ג"אנטים שנגנבים , ואז אתה קם בבוקר

ומגלה את האוטו על בלוקים או במקרה הגרוע על הרצפה.

גם מערכות לרוב , מצברים ( גנבו לשכן לי )

ועוד ועוד...

ליובל מהפורום ( 206 X) גנבו אגזוז פתוח

ל"הגלוז" מהפורום גנבו את הספויילר שלו

ולא שיש לו ספויילר של אימפרזה או משהו.

עצוב אבל זה המצב.

פורסם

זה לא יאמן...

תשמע תגיד לי מערכת... זה שווה בסביבות 4000 שקל הכל אבל אגזוז?!

יענו מישהו נשכב מתחת לאוטו ומתחיל לפרק לך את האגזוז זה מגוחך.... למה אנשים לא מסוגלים לעבוד ולקנות ב400 שקל אגזוז מסריח...

וג'אנטים עדיין לא ראיתי מישהו יענו שככה דפקו אותו והשאירו אותו על בלוקים...

אבל אני מאמין שגם זה יכול לקרות...

אולי שווה להתחיל גם לגנות למה אני תמיד יוצא הפראייר שקונה :roll:

למה? ככה!

פורסם

ספוילרים גונבים בלי הפסקה זה ידוע

על אגזוזים עוד לא שמעתי ועם גונבים זה לא בכזו כמות כמו שגונבים ספוילרים

כן גם גונבים ג'נטים שמעתי על כמה מיקרים וזה הכי לא נעים לבוא בבוקר לראות את האוטו על בלוקים תופעה מגעילה ומרגיזה

יפניות - התמורה הכי טובה לכסף שלך

פורסם

ג'נטים זה באמת תופעה הכי מגעילה שיכולה להיות...

ספויילרים אני יודע שגונבים... חייבים למצוא איזה דרך לחזק את זה מבלי שיוכלו להוציא את זה מחוץ לאוטו...

למה לא מחזקים את הברגים מתוך הבגאז'?

למה? ככה!

פורסם

ספויילרים אני יודע שגונבים... חייבים למצוא איזה דרך לחזק את זה מבלי שיוכלו להוציא את זה מחוץ לאוטו...

לחבר שלי גנבו אפילו אנטנה , כאילו מי צריך אנטנה פשוטה ורגילה של איביזה? :shock:

לי גנבו גם טאסות, אנשים במדינה הזאת פשוט *** זונות וחארות בשביל מה הם צריכים טאסות של 205? :mad:

פורסם

לגניבת ספוילרים יש פתרון:

אתה שם אתה הספויילר עם 4 פרפרים שסוגרים את הברגים במקום אומים וככה כל פעם שאתה עולה הבייתה או שאתה מעלה אותו איתך, או אם אתה נכנס לדיסקוטק או משהו אתה יכול לשים אותו בבגאג'.

אבל לא נראה לי שהרבה עושים את זה כי למי יש כח כל פעם לפרק את הספויילר

פורסם

לגניבת ספוילרים יש פתרון:

אתה שם אתה הספויילר עם 4 פרפרים שסוגרים את הברגים במקום אומים וככה כל פעם שאתה עולה הבייתה או שאתה מעלה אותו איתך, או אם אתה נכנס לדיסקוטק או משהו אתה יכול לשים אותו בבגאג'.

אבל לא נראה לי שהרבה עושים את זה כי למי יש כח כל פעם לפרק את הספויילר

חחחח נראה לך הייתי באמת עושה את זה?! אני פשוט כבר ירתח את הספויילר למכונית...

למי יש עצבים לכל השטויות האלה

בקשר לדברים האחרים לי 3 פעמים גנבו את האנטנה של הפלאפון המסולסלת הדפוקה הזה! אני לא מבין את זה

למה? ככה!

פורסם

רוצים לצחוק? גנבו לי.... גנבו לי... את המיכסים של הניפלים!!!! זה קרע אותי מצחוק!!!! בתוך הערכה שקניתי היו מכסים כחולים ממתכת וחבר אחד שלי אמר לי - זה כזה יפה, שים!!! אמרתי לעצמי - מה יפה בזה? למי אכפת... אבל הוא טען שזה ממש משנה את מראה הרכב (כן בטח..)

חברים אחרים לעומת זאת אמרו לי -אל תשים, ידפקו לך... צחקתי ואמרתי - נו אז מה, לשים על המדף בבית? שידפקו מה אכפת לי... שמתי, ואחרי חודש הורידו... :lol: אנשים פשוט מטורפים!!!!

כשקניתי את השרייד MK2 הדבקתי עליה סמל של דייהטסו בצורת גביע, כמו קאדילק כזה... הוא מפלסטיק ועלה סה"כ 5 ש"ח... נחשו מה - בערך 30 שעות החזיק מעמד! :lol: אלוקים אדירים... ומה הקטע, שברו את זה עם הרגל, זה התפרק להם והבסיס נשאר על האוטו... אז הייתי צריך להסיר את הדבקה, שהתגלתה כאיכותית... ומה הקטע, באתי עם האוטו לבציפר, כל היום עמד שם בחוץ ולא גנבו.. חזרתי הביתה לבת ים, היה מבול כל הלילה, לא ציפיתי - אבל הגנבים לא מפחדים ממים :D

אגזוז באמת קל לפרק... ומישהו פה אמר בקשר לאגזוז של 400 ש"ח... אני חושב שמי שגונב אגזוזים מעדיף Free Flow... והם עולים קצת יותר.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

בקשר לגניבת ג'אנטים....

ניתן לקנות 4 ברגים מיוחדים + בוקסה ייחודית.

בערך 100 ש"ח הכל ביחד.

להחליף בורג אחד בכל גלגל, ושלום על ישראל...

מי שיצליח למצוא בוקסה זהה לשלי , שייקח את הג'אנטים שלי עליי... על חשבון הבית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בקשר לגניבת ג'אנטים....

ניתן לקנות 4 ברגים מיוחדים + בוקסה ייחודית.

בערך 100 ש"ח הכל ביחד.

להחליף בורג אחד בכל גלגל, ושלום על ישראל...

מי שיצליח למצוא בוקסה זהה לשלי , שייקח את הג'אנטים שלי עליי... על חשבון הבית.

תמיד תהיתי על קנקן הברגים האלה.

מה בעצם מונע מגנב להשתמש בפלייר פטנט בשביל לפתוח את הבורג ה"ייחודי" הזה???

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...