Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיומת לשנת דגם 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
36 גם יכול להיות 2002. (בוודאות)

לדעתי (זה כבר לא בוודאות) החיתוך הוא לא לפי שנים, פשוט כשנגמרת סיומת אחת מתחילים אחרת.

אתה צודק בהחלט... שלי אגב 2002 ועם סיומת 50... אז כולם חושבים שזה 2003 :)

הייתי ממש מבין הראשונים בארץ שקיבלו 50... אני זוכר שאנשים שאלו ולא הבינו ואפילו בתחנת דלק המתדלק שאל אותי אם זה מספר מיוחד כי הוא עוד לא נתקל בו...

ינון החלוץ.

פורסם
חברה תתחילו לתפוס אין חוקיות במספרי הרישוי

למזדה יש טריביוט 2002 ומי שקונה מקבל 2002 עם סיומת 51

גם לניסאן יש מסחריות 2002 שמקבלות סיומת 51

לי אישית יש סניק 2003 עם סיומת 51 והרכב העוקב הוא מגאן 2004

ששימש את כל מבחני הדרכים במגזינים השונים גם הוא עם סיומת 51

המספרים נקבעים ע"פ הקריזות של הפקידה במשרד הרישוי לא שנות דגם ולא נעליים

והרכבים מקבלים את המספרים ע"פ תאריך הרישום במשרד הרישוי....

זה מה שאמרתי, (כשאמרתי על חברת הליסינג.)

הרכב יכול לעמוד שנתיים אצל היבואן ובסוף הוא מקבל מספר של התאריך שבו הוא עלה על הכביש.

לדוגמא: הגיעו בזמנו קורולה 2003 ומכרו לפני פתיחת שנת דגם ולכן יש כמות של רכבים משנת 2003 שהסיומת במקום 50 היא 36, למרות דגם 2003.

זה המשלוח הראשון שהגיעה לפני שהוחלט להחליף ב 2003 ל 50 בסוף.

הרמן.

*נראה לי שהם עכשיו יושבים וצוחקים על אנשים כמונו שהם מנסים לפענח את הכריזות שלהם עם המספרים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
תודו שאין על 04 בסוף ...

04 ?!?!?!?!?!?!?!

פיג'ו!??!??????????????

מה השתגעת??????????????

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
תודו שאין על 04 בסוף ...

אין על 16 בסוף! זה קטע יפה לדעתי שב.מ.וו לא התערבבו עם כל השאר ונשארו עם סיומת ייחודית להם (בשנים האחרונות). כנ"ל סובארו (23).

עכשיו מה שמעניין אותי לדעת, איך כל הרכבים החדשים מגיעים עם לוחית הנושאת את דגל ישראל, חוץ מהרכבים של קונצרן פולקסוואגן?

:puzzled:
פורסם
תודו שאין על 04 בסוף ...

אין על 16 בסוף! זה קטע יפה לדעתי שב.מ.וו לא התערבבו עם כל השאר ונשארו עם סיומת ייחודית להם (בשנים האחרונות). כנ"ל סובארו (23).

עכשיו מה שמעניין אותי לדעת, איך כל הרכבים החדשים מגיעים עם לוחית הנושאת את דגל ישראל, חוץ מהרכבים של קונצרן פולקסוואגן?

התערבבו לא התערבבו, אבל אתה מוזמן להציץ על הלוחית שלי ושל כל רכבי PSI משנת יצור 97 - 98

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כידוע בשנת 1980 הוכנסה שנת היצור לשתי הספרות האחרונות של הלוחית. בשנת 1982 (ימי ארידור העליזים בהם הוקטנו המיסים והיתה פריחה במכירות) נגמרו המספרים ואז הוסיפו את הספרה 5X, דבר שהמשיך גם בשנת 83 ונדמה לי גם אחר כך.

בשנת 1990 חולקו המספרים במכסות ליבואנים. לדוגמא סוברו קיבלו 03, 04 חולקה בין פיג'ו, יונדאי ודיהטסו וכו'. דיההטסו למשל שנדדה בין יבואנים נדדה גם עם הסיומות.

לקראת סוף העשור ראו שהשיטה הולכת לאיבוד כי לא יכלו לחזות את המכירות וכך נותרו מלאים שלמים של מספרים לא מנוצלים ומאידך היו יבואנים שנתקעו עם ם בסיפרה הלפני האחרונה שנים רבות (סקודה עם 09 למשל). לכן החלו לחסל סדרות לא מנוצלות באופן אקראי ולא לפי יבואנים. למשל 10. דוגמא יפה היא מזדה שלאחר שנים עם סיומת 09 ו- 19, הם קיבלו חלק מ 29, אחר כך 28 ואחר כך 27 כך שהערך המתמטי היה הפוך לשנת היצור.

במקביל פתחו את 50 ו 51 לכל היבואנים ואני מניח שהנדידה למעלה במספרים תימשך.

אינני מבין את המשפט "קריזה" של פקידה. הנומרולוגיה זה מדע מאד מסובך ומשרד הרישוי שנפל כמה פעמים במדיניות שגויה, לדעתי, חזר לשיטה ההגיונית שהיתה עוד בשנות הששים של חלוקה אקראית.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בנוסף יש לזכור דבר מאוד חשוב , שיטת המספור החדשה

היא 51-56 בדרך כלל , רכבי הצבא שעברו לאחרונה מספור אזרחי

( על מנת להקשות בזיהויים ) קיבלו גם מספרים בסיומות של 51-56

וכך בעצם להטמע בתוך המספרים של הרכבים החדשים ...

למרות שיש המון שיטוות לגלות רכב צבאי בקלות רבה...

:idea:

• תוכן חדש...