Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון - 306GTI!

a®iel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי רק מצחיק ש-106 ראלי נחטפת פה בכמויות, אנשים מזילים עליה ריר כאילו זו פרארי, ומכונית כמו ה-306GTI6, שהיא בערך חמש רמות מעל, מדוברת רק כאשר היא מתקלקלת או עומדת למכירה (בעצם, זה קורה די הרבה :wink: )

וברצינות - אני שמח בשביל צוקרמן שהאוטו סוף סוף נמכר, ואפילו במחיר סביר, אבל בטוח שכמעט על כל מכונית הנעה קדמית אחרת שהוא יסע עליה, הוא יתגעגע לפז'ו...

רוני, כמה פעמים כבר אמרתי שזו מכונית ההנעה הקדמית הטובה ביותר שנהגתי עליה מעודי? אז הנה, עוד פעם...

בין ה3 הכי טובות ללא ספק אבל כנראה לא נהגת על פיאט קופה 5 צילינדר :twisted:

באמת לא נהגתי. אבל אני מכיר מישהו שנהג, ומכיר היטב את ה-306. הוא מעדיף את הצרפתיה... עד כה הטעם שלו היה בדיוק הטעם שלי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפחות תגיד שהבן אדם לא היה איזה ערס מאשקלון... אלה אדם שנראה חובב ספורט מוטורי.....

לחלוטין לא ערס. בחור טוב, נחמד, מלח הארץ. קנה את האוטו בשביל התנהגות הכביש, ולמרות שברושם הראשוני הוא לא נפל מהתלהבות מהביצועים.

טוב לדעת שיש עוד אנשים כאלה בארץ, אני מוריד את הכובע (שאין לי ;-)).

פורסם

הייתי בסרט הזה...

היתה לי בעבר אלפא ספיידר שאחרי שנה נשברתי מלהחזיק אותה,

אני לא יודע מה הציק לי יותר זה שהיא היתה במוסך כל הזמן או המחיר הגבוה ששלמתי על מימוש "החלום".

וברגע שפרסמתי והחלטתי שאני מוכר ובחודש הראשון אף אחד לא הגיע לראות אותה כבר פחדתי שאני נשאר איתה תקוע לנצח.

ואז הגיע חייל עשיר שהתלהב בדיוק כמו שאני התלהבתי ולקח את הרכב במחיר שבהחלט יכלתי לחיות איתו, ומאז אני עם סיטרואן ולמרבה הפלא המערכת יחסים אפילו מצליחה

עד כדי כך שאני כמעט לא פוזל לצדדים.

נ.ב - הוולקן הקודמת שלי לא ממש נחטפה, היום קשה למכור כל רכב, אנשים נוטים לחשוב שאם הם חושקים ברכב מסויים אז כלל השוק חושק גם וזה לא נכון.

גם לסקסו VTS יש שוק מוגבל בזמן נתון אז אל תתפטו לשלם מחיר מופקע.

פורסם
אותי רק מצחיק ש-106 ראלי נחטפת פה בכמויות, אנשים מזילים עליה ריר כאילו זו פרארי, ומכונית כמו ה-306GTI6, שהיא בערך חמש רמות מעל, מדוברת רק כאשר היא מתקלקלת או עומדת למכירה (בעצם, זה קורה די הרבה :wink: )

וברצינות - אני שמח בשביל צוקרמן שהאוטו סוף סוף נמכר, ואפילו במחיר סביר, אבל בטוח שכמעט על כל מכונית הנעה קדמית אחרת שהוא יסע עליה, הוא יתגעגע לפז'ו...

רוני, כמה פעמים כבר אמרתי שזו מכונית ההנעה הקדמית הטובה ביותר שנהגתי עליה מעודי? אז הנה, עוד פעם...

בין ה3 הכי טובות ללא ספק אבל כנראה לא נהגת על פיאט קופה 5 צילינדר :twisted:

באמת לא נהגתי. אבל אני מכיר מישהו שנהג, ומכיר היטב את ה-306. הוא מעדיף את הצרפתיה... עד כה הטעם שלו היה בדיוק הטעם שלי...

רוני

אני נהגתי על פיאט קופה 4 צילנדרים, שאמורה, לפי העיתונות, להתנהג יותר טוב מזו עם ה-5 צילנדרים. האחיזה בקופה אדירה אבל מבחינת התנהגות כביש והיגוי היא לא בליגה של הפיז'ו. יש לקופה תחושה של אף מאוד כבד שמכתיב סיגנון נהיגה מאוד מסודר ונקי אם רוצים להימנע מתתיגוי. מקסימום, הזנב פוסע קצת החוצה וקבלים החלקה של כל הגלגלים. הפיז'ו, לעומת זאת, יותר מאוזנת וניתן לבצע איתה מה שרוצים, רק תבקש....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני נהגתי על פיאט קופה 4 צילנדרים, שאמורה, לפי העיתונות, להתנהג יותר טוב מזו עם ה-5 צילנדרים. האחיזה בקופה אדירה אבל מבחינת התנהגות כביש והיגוי היא לא בליגה של הפיז'ו. יש לקופה תחושה של אף מאוד כבד שמכתיב סיגנון נהיגה מאוד מסודר ונקי אם רוצים להימנע מתתיגוי. מקסימום, הזנב פוסע קצת החוצה וקבלים החלקה של כל הגלגלים. הפיז'ו, לעומת זאת, יותר מאוזנת וניתן לבצע איתה מה שרוצים, רק תבקש....

מה אתה מתערב? דיברתי על מישהו אחר בכלל!!

סתם, סתם :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

נראה לי שמישהו גנב לרוני את שם המשתמש והסיסמא ומשתיל הודעות במקומו.

פיקציה... :lol:

MCS 2008

פורסם

רוני

נראה לי שמישהו גנב לרוני את שם המשתמש והסיסמא ומשתיל הודעות במקומו.

פיקציה... :lol:

זה הסקורניס האימתני, הוא משתלט על רוני כשהוא מתעצבן. כשזה קורה אגב, הVTS הופכת למשאית פרייטליינר ירוקה ;-)

(ותודה לכולם, במיוחד לקונה :D )

• תוכן חדש...