Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סביבונים - איך עושים את זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה .. קוראים לזה סביבונים ..

אני רואה בסרטונים.. שמכוניות עושות כמו צלחות כאלה... סיבובים במקום... ויוצא מלא עשןן...

איך הם עושים את זה?

גז וברקס??

תודה!

פורסם

Burnouts...

לא הכי כדאי לעשות אלא אם יש לך כסף לבזבז על צמיגים חדשים .. אולי גם גיר וקלאץ' ...

רק בידני ... באוטומט זה קשה וזה חבל ..

אם יש לך הנעה אחרוית אז את ההגה תסובב עד הסוף עם פול גז ...

אם זה בהנעה קדמית אז כדי לעשות את זה יותר קל לך לעשות את זה בריברס ...

אם אני טועה אז תקנו אותי ...

אגב אם אתה כן עושה את זה כדאי שתצלם כי אתה לא תעשה דבר שכזה כל יום !!!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

כל הדבר הזה רק דופק את האוטו ...

במיוחד מכוניות שיש בארץ.... אם יש לך הרבה כוח במכונית אז אתה לא צריך את הבריקסים וכך אתה לא דופק את האוטו רק את הצמיגים ...ואתה לא עושה BURNOUTS על המקום אלא בסיבובים ...

לא נראה לי שהרבה מכוניות בארץ מסוגלות לדבר זה ... ! :roll:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הואלא מדבר על צלחת הוא מדבר על BURNOUT של צמיגים ...

צלחת אתה יכול לעשות בהחלקה עם גז .... אבל לא תוכל להמשיך צלחת מלאה ..ולעשות צלחות אחת אחר השניה (סיבובים ) ...

לא כל מכונית עם הנעה אחורית יכולה לעשות את זה בקלות .. BMW 316 יהיה לה קשהאך ל 328 ידני זה יהיה קל ...

הונדה הכי כדאי זה בריוירס...

זה תלוי ..

עדיין לא הבנתי האם אתה מעוניין לדעת בגיר ידני או אוטומטי ??

Henry Miller

פורסם

תבדילו בן

Burnout

ו

Dounut (סופגניה)

ברנאוט בהנעה אחורית פול גז בזמן ברקס על הילוך ראשון ושחרור קלאץ' המון עשן לבן, המון רעש והמון כיף.

בהנעה קידמית הנד-ברקס (אמברקס :) ) פול גז על ראשון ושחרור קלאץ', המהדרין עם המכוניות בעלות רוב און וכוח לא צריכים להשתמש בברקס, ניתן לבצע ברנאוט בתנועה ולהגיע עד מהירות מסויימת בפרפור ובהילוך גבוהה מראשון..

דונאטס, בהנעה קידמית, לא בר ביצוע - מה שמתקבל זה סיבוב במקום (סביב בסיס גלגלים אחוריים)

בהנעה אחורית יש להעלות טורים הילוך ראשון, שחרור קלאץ' ובו בזמן לסובב את ההגה עד הסוף לאחד הכיוונים.

אין לבצע את הדברים שכתובים לעיל. זה מסוכן.

פורסם

בהנעה קידמית הנד-ברקס (אמברקס :) ) פול גז על ראשון ושחרור קלאץ', המהדרין עם המכוניות בעלות רוב און וכוח לא צריכים להשתמש בברקס, ניתן לבצע ברנאוט בתנועה ולהגיע עד מהירות מסויימת בפרפור ובהילוך גבוהה מראשון..

דונאטס, בהנעה קידמית, לא בר ביצוע - מה שמתקבל זה סיבוב במקום (סביב בסיס גלגלים אחוריים)

בהנעה אחורית יש להעלות טורים הילוך ראשון, שחרור קלאץ' ובו בזמן לסובב את ההגה עד הסוף לאחד הכיוונים.

אין לבצע את הדברים שכתובים לעיל. זה מסוכן.

לא בדיוק הבנתי .... אז אני אשאל יותר ...

אי אפשר לעשות BURNOUT בהלוך אחורי ?? למה .. אני חושב שכך אתה עושה בדיוק כמו הנעה אחורית אך פשות תשרוף את הצמיגים הקדמיים ולא האחוריים !

ולמה זה לא בר ביצוע ....

Henry Miller

פורסם

הבעירה של הצמיגים בברנאוט לא נובעת מהברקסים אלא מהחיכוך של הצמיגים על משטח הכביש.

כשאתה רוצה לעשות ברנ אוט ברוורס זה קצת קשה כי אם אתה עם הנעה אחורית אז הברקסים עוצרים את המנוע, מה שיוצר בלאי מוגבר מאוד(!) של הברקסים...

אם אתה עובד עם הבלם הרגלי אז אני חושב שיש בלאי קטן יותר למרות שיש היום מערכות שגורמות לכל הבלמים בכל הגלגלים להשתתף בתהליך הבלימה, במקרה הזה הבלאי גדול יותר.

כשאתה מרים הנד-ברקס הגלגלים האחוריים נבלמים.

אם אתה עם הנעה קידמית אז אני חושב שזה לא בעיה לעשות ברנאוט ברוורס, למרות שאף פעם לא ראיתי את זה קורה.

שוב

אל תנסו את זה בבית.

פורסם

אני אמרתי שברברס רק עם הנעה קדמית .....

את זה אני מכיר מהסרטים .. רוב המכוניות בעלות הנעה קדמית עשו אתזה ברברס ...

לא לעשות אלא אם יש לכם הרבה כסף לבזבז :)

Henry Miller

פורסם

יום אחד אני אתן לכם הדגמה :)

לחיצה לא גדולה מדי על הגז, סיבוב קליל של ההגה ימינה או שמאלה והרכב מתחיל להסתובב לו עד שריח הצמיג השרוף והעשן הלבן כבר מסתירים את הרכב.....בכל פעם לפני שהחלפתי צמיגים בכל אחד מהרכבים האמריקאיים שהיו לי....אבל בכיף יום אחד במפגש אני אעשה לכם "הצגת תכלית" :wink:

אגב, יש לי כמה צילומים כאלה בוידאו של הרכבים שלי, אני אנסה להוריד לפורמט שיתאים לצפייה במחשב ואפרסם כאן לינק.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לסיכום: האם אפשר לעשות את הפירפור המלווה בעשן לבן עם מכונית אוטומטית ללא הנעה אחורית?

ובסיכום אחד עושים זאת עם מכונית בעלת הנעה אחורית?(פשוט מכל התגובות וקצת סטירות התבחבלתי....)

תודה!

פורסם
לסיכום: האם אפשר לעשות את הפירפור המלווה בעשן לבן עם מכונית אוטומטית ללא הנעה אחורית?

ובסיכום אחד עושים זאת עם מכונית בעלת הנעה אחורית?(פשוט מכל התגובות וקצת סטירות התבחבלתי....)

תודה!

לא

כן

פורסם

באוטו...

או יותר נכון, אני ועוד שני חברים בג'אסטי ידנית של אחד מאיתנו, כשהיינו ילדים עם רשיון טרי, אמנם על מגרש כורכר, אבל עשינו 540.... למי שתוהה...סיבוב וחצי.... ויכלנו להמשיך...

פשוט שוברים את ההגה ומרימים אמברקס (HANDBRAKE) ... סה טו...

אם באים עם מספיק תנופה האחוריים יחליקו כמו גדולים, ולא יפסיקו עד שלא תגידו להם להפסיק...

:)

לעולם אל תאבד תקווה בדונאט...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...