Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקאדילאק לוקחת , היא פשוט ניראת יותר טוב , וברמות האלה אתה לא צריך מהאוטו שום דבר אחר , הביצועים הנוחות והיוקרה משותפים לכל חברי הקטגוריה ודברים כמו נפח מנוע או שימושיות לא ממש רלוונטיים בכזאת רמה של מכונית .

כזה נפח מנוע זה מיטב המסורת האמריקאית , מגדשים למיניהם היו מכפילים את ההספק לפחות פעם אחת אבל זה הייתה בגידה במסורת האמריקאית .

אגב , מכונית באורך 6 מטר עם 13 ליטר מנוע והספק של תחנת כוח ממוצעת היא לא בדיוק חידוש כשמדובר באמריקאיות היא יותר שחזור של ההיסטוריה האמריקאית.

נ.ב זה ממש ממש עתיק , פשוט החדשות של אתמול .

פורסם
הקאדילאק לוקחת , היא פשוט ניראת יותר טוב , וברמות האלה אתה לא צריך מהאוטו שום דבר אחר , הביצועים הנוחות והיוקרה משותפים לכל חברי הקטגוריה ודברים כמו נפח מנוע או שימושיות לא ממש רלוונטיים בכזאת רמה של מכונית .

אז זהו שאתה טועה,

שימושיות משחקת תפקיד חשוב ומרכזי בליגה הזו ולהגיד "וברמות האלה אתה לא צריך מהאוטו שום דבר אחר" (חוץ ממראה) זה מאד מאד מוטעה.

מה שכן, אתה צודק שנפח מנוע לא ממש רלוונטי :D (אלא אם כן מדובר במשהו מסורתי)

פורסם

אתה צודק בעיקרון , האוטו חייב להיות שימושי באיזשהו מובן.

אבל אני לא חושב שכשיש כאלו סכומים לשים על אוטו אז צריך אותו כדי לסחוב מצרכים מהמכולת או לסחוב דברים גדולים בבגאז, זה לא רכב כדי להגיע איתו למכולת .

אגב , רוב מי שמחזיק מפלצות כאלו בד"כ מחזיק עוד איזה אוטו או שניים ברמה גבוהה ואז השימושיות הופכת לרלוונטית פחות .

המסורת חשובה מאוד , בנפחים , בגימור ובכל הפרטים הכי קטנים , למרות שיש מי שמזניח אותה , ראה שברולט .

פורסם
לא כתבת שאת התמונות שאני סרקתי והעליתי לפורום תפוז "גנבת" לת'רד כאן

תזכיר לי שוב מה היה נוסח המכתב שבו אתה מבקש רשות מהעיתון לפרסם את תמונותיו באינטרנט?

אם לפתוח תרד על חשבון תמונות ומידע מאדם אחר אז לפחות לכתוב שנילקח מאדם זה או אחר ובקיצור לציין מקור ותת קרדיט.

מה אתה אומר? והעיתון שממנו סרקת את התמונות, מה שמו בדיוק?

תעשה לי טובה... :roll:

פורסם
אתה צודק בעיקרון , האוטו חייב להיות שימושי באיזשהו מובן.

אבל אני לא חושב שכשיש כאלו סכומים לשים על אוטו אז צריך אותו כדי לסחוב מצרכים מהמכולת או לסחוב דברים גדולים בבגאז, זה לא רכב כדי להגיע איתו למכולת .

אגב , רוב מי שמחזיק מפלצות כאלו בד"כ מחזיק עוד איזה אוטו או שניים ברמה גבוהה ואז השימושיות הופכת לרלוונטית פחות .

המסורת חשובה מאוד , בנפחים , בגימור ובכל הפרטים הכי קטנים , למרות שיש מי שמזניח אותה , ראה שברולט .

תראה, אני לא יודע כמה ניסיון יש לך לגבי אנשים מהמעמד הגבוהה (לא סוציואקונומי גבוהה) והרבה מאנשים מאד עשירים כשהם נוסעים הם לוקחים איתם כמה וכמה מזוודות...(מלתחה).

שימושיות זה בדיוק מה שיקבע אם אתה תהיה במושב האחורי של רולס או מייבאך 62...האם אתה צריך לנהל עסקים? (ואז המייבאך 62 בהחלט תהיה עדיפה על הרולס). בקיצור אני לא מדבר על מכונית בשביל לזרוק אשפה ולהביא הביתה תכולת מכולת (בשביל מה יש משרתים?).

לרוב מי שיש כאלו מכוניות יש פרארי או רכב כזה לא שימושי בחניה...

פורסם

כמה שאלות:

א. למה האמריקאים האלה לא משתמשים בטכנולוגיה החדשנית של 16 שסתומים?

רגע... שסתום אחד לצילינדר זה ממש לא מספיק... התכוונתי 64 שסתומים?

ב. מתי צפויה הגרסה הספורטיבית של הסיקסטין?

ג. האם אפשר יהיה לשתול מנוע של סיקסטין מפירוק בקוואליר? :shock:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ג. האם אפשר יהיה לשתול מנוע של סיקסטין מפירוק בקוואליר? :shock:

ברור!

הכי פצצה יצא השתלה כמו שאמרת, הנמכה (קוני)+ברקסים של ברלינגו, ספויילר מפירוק ( :twisted: ) מאימפרזה, גבות לפנסים, ניאון מתחת לפגוש, וצמיגים עם חתך נמוך (בעצם אפשר להשתיל לקאוולייר את הג'נטים+צמיגים של ה-סיקסטין... יצא משהו חבל"ז). להוסיף גם הגה של MOMO ודוושות מוקשחות ומחוררות, והנה בנינו את האוטו האולטימטיבי :!::shock::shock::lol::lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...