רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,607 נושאים בפורום הזה
-
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני נוסע לי להנאתי בכביש ליד משטרת מסובים לכיוון גהה-פתאום בת דודה שלי שישבה לידי מצביעה עם היד בהלם אני מתסתכל קולט משהו גדול חום רץ לי לכביש-אני בולם חזק-חומק ממנו עם תנועת הגה קלה שמאלה המאזדה שהייתה בנתיב הימיני מאחורי לא הייתה ברת מזל-בום ענקי נשמע-בת דודה שלי מסתכלת רואה כלב גדול איזה 30 ס"מ מתפרק לחלקים!! כן כן אשכרה חלקים עפו ממנו-לפי הבום אני משוכנע שהוא לפחות עיקם את הראדיאטור\טמבון קדמי... מבוהל אך מעודד שרכבי לא נפגע.... רועי
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מקווה שזה מתאים לפורם הזה.. אתמול עצר אותי שוטר על חציית אי תנועה באיילון קיבלתי דוח של 250 שקל מישהו יודע כמה נקודות זה? ודבר שני הוא גם גילה שהייתי ללא טסט באוטו - הייתי בדרך לקחת את הרשיונות של הרכב מהסניף שלנו ברמת גן (אני עובד ב AVIS) ואז לעשות טסט מישהו יודע כמה נקודות על העברה הזאת (אם בכלל)?
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יודע? ומאיזו שנה מחייבים באור ברקס שלישי? יש לי עוד זמן עד הטסט, אבל מעניין אותי לדעת.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הצהובה ? היפה והסקסית ? זוכרים שהיא הופיעה במשחק NEED FOR SPEED 2 ? חבל שהיא הייתה רק קונספט ולא הגיעה לייצור סדרתי. דווקא יש לה נתונים דיי מרשימים כגון : מנוע 4000 סמ"ק V10 מנוע אחורי + הנעה אחורית גיר עם 6 הילוכים 400 כ"ס ב 7200 סל"ד מהירות מקסימלית 289 קמ"ש ועוד נתונים ניתן למצוא בלינק כאן http://www.fast-autos.net/italdesign/italdesigncala.html שמוליק[/url]
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 1 תגובות
- 896 צפיות
מה הכתובת שלו ???
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
סוגי צבע...?
מאת dudielad- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה עוד שיטות צביעת יש חוץ מצביעה בספרייי? צביעה בספריי לא יוצאת מספיק מדוייקת..... אני צריל לצבוע משטח לא ישר עם עקומות... ככה שספריי לא יצא טוב לצביעה.... איזה עוד שיטות צביעה יותר מקצועיות יש...? ולא אצל פחח....
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לא חושב שמישהו עדיין רשם את זה, אבל אני חושב שזה חשוב. אישה אחת שעובדת עם אמא שלי סיפרה לה סיפור כזה (זה קרה בערך לפני שבוע): בביניין שלה גרה ילדה בת 15 ויש לה בן דוד בן 22. בערך ב2:00 בלילה הם מחליטים לצאת לסיבוב באזור התעשיה בראשון עם עוד שני אנשים שגרים באותו בניין. בשלב מסויים של הנסיעה הילדה, שישבה ליד הבן דוד שלה שנהג, חושב לצחוק עם הבן דוד שלה ומרססת לו בוסם לעיניים(!!!). אחרי זה, כמובן, קוראת תאונה. כל מי שהיה ברכב יצא עם פגיעות קלות חוץ מאותה ילדה שספגה את כל המכה בראש. לפי הרופאים גם אם מצבה ישתפר, היא תשאר צמח. אני עד עכשיו לא מבין מה צריך לעבור לבן אדם בראש כדי שהוא יחשוב ש"בדיחה" כזאת יכולה להיגמר בטוב.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה מה שקורה שנותנים לאיטלקים לעצב מכונית קוראנית זולה ופשוטה. המכונית נראת ממש טוב. http://car.kak.net/modules.php?op=modload&name=news&file=article&sid=1133&mode=thread&order=0&thold=0 http://www.carkeys.co.uk/NE007689.htm
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.italiaspeed.com/news_2003/news_2003_111quattroporte.html 2003 5.0 V8 460hp and 540Nm (RWD & 4WD at the launch later this year) 2004 4.2 V8 390hp and 451Nm (RWD & 4WD) 2004 6.0 V12 560hp and 650Nm (RWD) 2004 4.2 V8 multijet 305cv and 650Nm (RWD & 4WD) 2004 Quattroporte "Royal" (length around 5650mm) only with 6.0 V12 & RWD
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אין שום מקום בטוח חניתי מול חנויות פתוחות באמצע היום (בערך ב-16:00), ברחוב מלא אנשים, ואיזה בן זונה מניאק גנב לי את הספויילר !!!. הכלב השאיר לי מזכרת -חורים בבגאז" בכל מקרה למי שמכיר אותי ויראה ספויילר כמו שלי בבקשה צור איתי קשר. אני מעריך שאני עוד אראה אותו מתישהו על איזה אוטו (הספויילר לא סטנדרטי של ה-106 ,לא נראה לי שיש הרבה כאלה בארץ)וכשאני אתפוס אותו ....
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 12 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אז ככה... עבדכם הנאמן התקשר לפני שבועיים למכון להכשרת נהגים ו"גילה" שהוא חייב להם קורס על-מנת להימנע מאי-חידוש רשיון. מועד החידוש עוד יותר משנה, אבל מאחר ואני לא מעוניין בהמרת הניקוד הישן לחדש החלטתי לגשת לקורס. הגעתי היום שמח וטוב לב ( ) לבי"ס עירוני ט' בת"א, שם מתקיים השיעמומון הנ"ל. מקום נחמד, חניה בשפע, הביאו לי את הטופס המאיים שלהם (הגעתי בלי כלום, רק ת.ז/רשיון נהיגה) ואפשר לשלם עד המפגש האחרון (כלומר לשיעור האחרון צריך להביא את הטופס כשהוא משולם, עם חותמת הבנק.) שלושים ומשהו "תלמידים", מתוכם כ-5 נשים והיתר גברים. כולם באו עקב נקודות השיטה הישנה. החצי שעה הראשונה היתה די משעממת, דנו בשיטת הניקוד החדשה והשלכותיה ובכל מיני עניינים מנהליים אחרים. …
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חלק ראשון: http://www.maybach.ru/en/news.htm?id=225 חלק שני: http://www.maybach.ru/en/news.htm?id=225 להנאתכם
הודעה אחרונה מאת אילן די, -
- 9 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם , איכשהו הצלחתי לאבד את המפתח , למרבה המזל אין בפתח אימובלייזר לכן השכפול שלו די קל , אבל מה עושים עם האזעקה ? הבנתי שאפשר לקנות שלט סטנדרטי , השאלה היא איך מכוונים אותו ? תודה .
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז אם מישהו אם סבלנות יהיה מוכן לדבר איתי באיסיקיו או משהו למקרה שיהיו לי שאלות.... או שפשוט לרשום פה הכל? כי יהיה לי שאלות שתצחקו עליי עליהם
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מתי הוא מתעדכן?
הודעה אחרונה מאת silent night, -
- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
וכמובן אני לא מתכוון לנהיגה עם קלאץ' כפול כמו במשאיות ישנות...
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביטוח-אחריות בגין גניבת רכב בתקופת ביניים עד להתקנת אמצעי מיגון תא (י-ם) 13618/01 שחר רמי נ' אריה חברה לביטוח בע''מ (שלום; אגמון-גונן; 4.6.03) מיני-רציו: המחלוקת היא בשאלת אחריות הנתבעת לפצות את התובע שרכבו נגנב בתקופת הביניים עד למועד שהוקצב להתקנת מערכת מיגון נוספת ע''י הנתבעת: האם מדובר בתנאי מתלה שעד לקיומו אין הפוליסה משתכללת? התביעה התקבלה. הפוליסה נכנסה לתוקף קודם הגניבה, אף שלא הותקנה מערכת המיגון הנוספת. אין מדובר בתנאי מתלה, מאחר שאין הדבר משתמע מהפוליסה או מהמכתבים ששלחה הנתבעת לתובע. מלשון המכתב עולה, כי הפוליסה בתוקף וניתנה לתובע ארכה לצורך התקנת מערכת המיגון. אם הוסכם במכתב, שבמידה והתובע לא יעמוד בתאריך המועד האחרון להשלמת התקנת המיגון ברכב…
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סתם שאלה......ואם כן לאיזה מהירויות אפשר להגיע?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מתוך ידיעות אחרונות 6.7.2003 עמוד 19 כותרת (היום): מכונית מירוצים מוסווית מכונית מירוצים מוסווית, שעל-פי החשד שימשה למירוצים לא חוקיים בכבישי הארץ, נתפסה אתמול ע"י שוטרי מרחב השרון. במכונית מסוג "סוברו אימפרזה טורבו" נמצאו לוחיות רישוי מזויפות. קצין במשטרת התנועה הארצית במרחב השרון הבחין אתמול בכביש כפר-יונה-נתניה במכונית שנראתה לו חשודה. הוא הורה לנהגה לעצור, ואז התברר כי מדובר במכונית ששופצה כדי שתוכל להגיע למהירויות גבוהות. המשטרה חושדת כי בעת המירוצים החילף בעליה, תושב טירה שבמשולש, את לוחיות הרישוי שלה. המשטרה הורידה את המכונית מהכביש, ובקרוב יוחלט כיצד לפעול נגד בעליה. אם לא הייתי יודע שמדובר במכונית, הייתי חושב שהמשטרה תפסה איזה 5 קילו הירואין... לדעתי ה…
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
שאלה על לקיחת סיבוב 1 2 3
מאת f40-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
יש לי שאלה קטנה על לקיחת סיבוב: אז ככה כשנוהגים ברכב הנעה קדמית (אוטומט אם זה משנה) ללא מערכות יציבות או החלקה למיניהן חוץ ממערכת ABS לבלמים. כשאני נכנס לסיבוב ואני רוצה להישאר בשליטה כמה שיותר טובה האם עדיף לבלום בעדינות על מנת להטות את משקל הרכב קדימה או שעדיף לתת קצת גז ולשמור על משיכה של האוטו לכיוון הרצוי?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 27 תגובות
- 23.5 אלף צפיות
שלום לכולם , אני רוצה לעלות דיון בנושא קילומטרז' של רכבים ואיך זה משפיע על המחיר ועל הבלאי . אנחנו במשפחתינו קנינו רכב חדש לפני 5 חודשים , הרכב עכשיו עם 16,000K , שזה אומר שבקצב הזה הוא יעשה 30K קילומטר בשנה . זה אומר שתוך 3 שנים הרכב יעבור את ה - 100K . כמה נקודות למחשבה שרציתי לשתף אתכם , אנחנו לדוגמא עושים את רוב הקילומטרז' הגבוה בכבישים בין עירוניים , זה אומר קילומטרז' גבוה אבל בלאי נמוך בלפחות 50% , אל תשכחו שנסיעה בתוך העיר יוצרת בלאי הרבה יותר גבוה , הגיר עובד בלפחות 50-80% מאמץ ועוד . אני יודע מניסיון שאם קונים רכבים שהיו הרבה בעיר תמיד יהיה להם ( תמיד זאת הגזמה כמובן ) קלאצ' שחוק יותר ומכלולי גיר שחוקים יותר . אם פעם רכבים על 200…
הודעה אחרונה מאת YOSY_baleno, -
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
כך לפחות, על פי צה"ל, שלא מוכנים לשחרר אותו משרות צבאי. מסתבר שהמצב בארץ הרבה יותר גרוע ממה שחשבנו: לא רק שאין ספורט מוטורי, אלא גם עפ"י ההגדרות נהג מרוצים אינו נחשב בכלל ספורטאי! אתמול בחדשות ערוץ 10 (היחידים, נראה לי, שהתייחסו לעניין. לשאר הערוצים היה חשוב שנראה את הפרצוף של בוש ושרון במשך 10 דקות, 5 דקות לא מספיקות) היתה כתבה בעניין - ארז סיפר בצער שכל כדורגלן ליגה ג' מקבל פטור מהצבא אם הוא רק רוצה, בתור "ספורטאי מצטיין", אבל הוא שמתחרה בפורמולה ב.מ.וו ושם את דגל ישראל על מכונית בתחרות שמשודרת בערוצים ברחבי העולם, לא נחשב. הוא אמר שהוא שוקל לעזוב את הארץ, למרות שלדעתו זה יהיה ממש לא לעניין שהוא יעלה לפודיום עם המנון גרמניה. בסיום הכתבה העירה מיקי חיימוביץ' ש…
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
לחצו על הלינק , לוקח לאתר כמה שניות להיטען, אבל בסוף שזה חביב. http://echo.vsev.net/showthread.php?fid=29&tid=1017 גיא.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 1 תגובות
- 887 צפיות
שלום לכולם , אני צריך עזרה במציאת המען לשליחת מכתב ליחידת התנועה הפרטים שיש לי הם : * יחידת תנועה - שפלה ית"מ - ראשל"ץ הכוונה לשלוח מכתב המערער על דו"ח לא מוצדק ומבקש לבטלו. לאיזה מען עלי לשלוח את מכתבי? ואיך עלי לנסח את בקשתי? כבקשה לביטול קנס? תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
עם אני מדליק תאוטו מהילוך N אז צריך לשים אחר כך ל1 אז עם שמים ל3 האוטו נכבה?(גיר רגיל)
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
זה ניראה לי אוטו גנוב.... לא היו סימני ברקסים....
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע היכן ניתן להשיג תמונות של הפנים של סובארו אימפרזה WRC מסביבות שנת 93' (הדגם הקודם) ? אני בונה דגם כזה ומחפש reference לבניה הפנימית.
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
לפני למעלה מחצי שנה אני וירון זורע ניסינו לארגן ללא הצלחה רכישה קבוצתית של מכשירי בליינדר M-10, לאחר המון זמן שאני מנסה לתפוס את היבואן הצלחתי היום ויש כמה חדשות. אין אפשרות להשיג את הM-10 אלא את המחליף M-20. מחיר הM-20 הוא 2380 שקל וניתן לקבל הנחה די גדולה על קניה קבוצתית של 10 רוכשים ויותר. לכל המעוניין להצטרף לקניה נא לפנות אליי בה"פ תודה רבה שי מצורף לינק לאתר SpeedTraps שבחנו את המכשיר http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html להכנס לקטגוריה של "הגן על עצמך" "משבשי ליזר" "בליינדר M-20"
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבל לי לפתוח תרד על שאלה טיפשית אבל אני לא רוצה להתעלק סתם על תרד אחר. אז איפה נקודת "ניתוק ההצתה/דלק" בראלי MK2.
הודעה אחרונה מאת ישי, -
nissan skyline 1 2
מאת עופר106R16V-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אהלן חברה. התחלתי מאד להתעניין באוטו הזה אחרי שהורדתי סרטים אתמול ראיתי מה האוטו הזה עושה והייתי פשוט בהלם מה זה הדבר הזה. מישהו יכול לתת לי אינפורמציה לגבי האוטו הזה. הבנתי שיש הרבה גרסאות של האוטו. מישהו יודע מה ההבדלים ואיזה דגם הוא החזק ביותר. תודה.
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,671 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- Itzik-b
- שימי 85
- AviorXD
- tan tan
- giacomo72
- outnex
- הדיין
- avargel
- falou
- גולדן191
- נהג מופרע