Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך לפחות, על פי צה"ל, שלא מוכנים לשחרר אותו משרות צבאי. מסתבר שהמצב בארץ הרבה יותר גרוע ממה שחשבנו: לא רק שאין ספורט מוטורי, אלא גם עפ"י ההגדרות נהג מרוצים אינו נחשב בכלל ספורטאי!

אתמול בחדשות ערוץ 10 (היחידים, נראה לי, שהתייחסו לעניין. לשאר הערוצים היה חשוב שנראה את הפרצוף של בוש ושרון במשך 10 דקות, 5 דקות לא מספיקות) היתה כתבה בעניין - ארז סיפר בצער שכל כדורגלן ליגה ג' מקבל פטור מהצבא אם הוא רק רוצה, בתור "ספורטאי מצטיין", אבל הוא שמתחרה בפורמולה ב.מ.וו ושם את דגל ישראל על מכונית בתחרות שמשודרת בערוצים ברחבי העולם, לא נחשב. הוא אמר שהוא שוקל לעזוב את הארץ, למרות שלדעתו זה יהיה ממש לא לעניין שהוא יעלה לפודיום עם המנון גרמניה.

בסיום הכתבה העירה מיקי חיימוביץ' שמעניין מה מיכאל שומאכר היה אומר אילו אמרו לא שהוא לא נחשב ספורטאי. אפשר היה לראות שהיא לא סתם מדקלמת אלא אומרת משהו שבאמת מעצבן אותה. יישר כוח מיקי! הנה מישהי שמבינה עניין. חיים יבין וגאולה אבן, נראה לי, לא יזהו את שומי גם אם הוא ינחת להם באמצע הסלון.

אבל בחזרה לעניין - שערוריה. ולכל מי ששואלים פה על נהיגה ספורטיבית, אפשר לענות להם: אין דבר כזה. לא במדינת ישראל, בכל אופן.

:x

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
שילך לצבא ויהיה גבר...

אחרי הצבא שיעשה מה שהוא רוצה....

ומה עם כל הכדורגלנים למיניהם? והקופצים במוט? והמתאבקים?

מה אתה מדבר שטויות?

ספורטאי מצטיין שתורם למדינה (למרות שהפועל פ"ת, למשל זה לא ממש

לתרום למדינה... נו, מילא :roll: ) - לגיטימי ביותר שהוא יקבל הקלות והנחות

בשירות סדיר בתמורה לשירות שהוא ייתן למדינה.

נהג מירוצים הוא ספורטאי בדיוק כמו ספורטאי אחר:

אותו כושר גופני, אותם אימונים מפרכים, אותה משמעת.

העובדה שבארץ אין מודעות והבנה ועניין, זה כבר נושא לדיון אחר במשרד החינוך. :?

MCS 2008

פורסם

כנראה שכדורגל וכדורסל אלו הענפים היחידם שקיימים בעולם

מבחינת ישראל (וזה לא שאנחנו כל כך טובים בזה).

יכול להיות שבאמת אין מה לארז לעשות בארץ והוא צריך לעבור לחו"ל

אם הוא רוצה להצליח. חבל שהמדינה במו ידיה קוברת את הפירסום

הכי טוב שיכול להיות למדינת ישראל בעולם,שאלו הספורטאים שלה. :mad:

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

תראה, זה שהוא ספורטאי זה בטוח.

לגבי מצטיין, זה עוד דורש בדיקה מהם הקריטריונים לקביעת הצטיינות.

בכל מקרה חובבי הספורט המוטורי צריכים להחזיק לו אצבעות.

אם הוא יצליח כל התחום בארץ יקבל פוש רציני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא אמרתי שצריך לתת לכדורגלנים פטור גם הם צריכים ללכת לצבא כמו כולם...

כולל ארז אין פטור נמאס מזה שכל אחד מנסה לסדר איזה קומבינה לא לשרת בצבא

למה? ככה!

פורסם
אני לא אמרתי שצריך לתת לכדורגלנים פתור גם הם צריכים ללכת לצבא כמו כולם...

כולל ארז אין פתור נמאס מזה שכל אחד מנסה לסדר איזה קומבינה לא לשרת בצבא

אתה הולך בגישה של "אני שירתתי בצבא אז שכולם ישרתו" :?:

בספורט הגיל הזה (18-21) הוא שלב חשוב מאוד שיקבע אם אתה

תהפוך למקצוען או שתישאר חובבן ובמקרה הזה שירות בצבא הוא לא הכי חשוב.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
אני לא אמרתי שצריך לתת לכדורגלנים פתור גם הם צריכים ללכת לצבא כמו כולם...

כולל ארז אין פתור נמאס מזה שכל אחד מנסה לסדר איזה קומבינה לא לשרת בצבא

נכון , אותך דפקו ואותם לאאאאאאא

תמיד דופקים אותך , אתה מקופח , אתה מסכן.....

זה לא קומבינה !

זה המקצוע שלהם

אם הם יאבדו את השנים האלה הלך עליהם מבחינה ספורטיבית

אי אפשר לחזור אחרי 3 שנים כאילו כלום לא קרה

זה העתיד שלהם וחוץ מזה הם נותנים כבוד למדינה זו "היחצנות" שלנו בעולם מבחינה ספורטיבית

פה בארץ לא רק שלא משקיעים מספיק כסף אלא עוד עושים טובה שמשלמים בכלל

דרג גבוהה מקבל 5 אלף ש"ח בערך ( ימבה כסף... אפשר לקנות 3 באגטים עם חומוס ציפס סלט )

ובמקום לנסות לעודד ישנם אנשים שכואב להם שהם נותנים 3 שנים , הם לא מתחמקים אלא עושים במתכונת אחרת , מתכונת זנות אבל עושים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
בסיום הכתבה העירה מיקי חיימוביץ' שמעניין מה מיכאל שומאכר היה אומר אילו אמרו לא שהוא לא נחשב ספורטאי. אפשר היה לראות שהיא לא סתם מדקלמת אלא אומרת משהו שבאמת מעצבן אותה. יישר כוח מיקי! הנה מישהי שמבינה עניין. חיים יבין וגאולה אבן, נראה לי, לא יזהו את שומי גם אם הוא ינחת להם באמצע הסלון.

שמעתי שבעלה, אלי אילדיס, הוא חובב ספורט מוטורי מושבע.

פורסם
שילך לצבא ויהיה גבר...

אחרי הצבא שיעשה מה שהוא רוצה....

תגיד לי אתה רציני?

אחד הציטוטים הכי מטומטמים ששמעתי מעודי

מדובר בספורטאי מצטיין , הנותן כבוד למדינתנו בעולם.

והצבא האטום בכלל לא מתייחס אליו ..

אולי עדיף שהוא יעלה עם דגל גרמניה ... לפחות יש להם בחורות שנראות טוב.

שילך לצבא ויהיה גבר?

למה מי שלא בצבא לא גבר?

תסביר לי איך זה מתבטא?

אז אתה אומר שרק 2 מליון הישראלים שהולכים לצבא נחשבים גברים "אמיתיים"

אה... אז בגלל זה אנחנו ארץ חזקה... בגלל 4 מתוך 5 חיילים יושבים ועונים לטלפונים

ברור , זה עושה אותנו גברים א'א ...

פורסם

אני בכלל חושב שלמי שלא מתאים צבא מכל סיבה שהיא לא צריך לשרת, אם הוא לא רוצה לתרום שלא יתרום ואכן מרבית החיילים לא תורמים כל כך למרות שרבים יחלקו על דעתי.

בעניין ספורטאי מצטיין, כמו המוסיקאי מצטיין זהו אינו פטור מצבא זה ג'ובניק לכל דבר עם תנאים לאו דוקא טובים, שאת אומרת לא חסר שעות שירות.

פורסם

בלי להחכנס לעניין של כן צבא לא צבא, אם אני לא טועה, ספורטאי מצטיין יכול להיות מישהו שמתאמן בענף ספורט שמופיע באולימפיאדה או איזהשהי הגדרה דומה לזה.

היה לי חבר שהיה ספורטאי מצטיין בריקודים סלונים (אני לא צוחק), אז כנראה שיש עוד סוגי ספורט חוץ מכדורגל וסל שאפשר לקבל עליהם ספורטאי מצטיין.

בכל מקרה בהצלחה לארז

פורסם

יגאל,

אתה צודק לגבי ה"כדורגלן ליגה ג" אלה בדרך כלל מקבלים איזשהו ג'וב קל כזה שאפשר לבוא מתי שרוצים. אבל כל הספורטאים, ברגע שהם בסטטוס שמתחילים להתפרנס (נגיד, ליגה ארצית ומעלה?) הם ישר חותכים החוצה מהצבא לגמרי ולא עושים להם בעיות. כנראה ההנחה היא שכדורגלן הוא "גבר גבר" גם אם הוא לא גומר צבא...

אחד כמו ארז, אם הוא יצליח ויתקדם (ואף אחד לא אומר שזה בוודאות יקרה, אבל הסיכוי קיים) ואם הבירוקרטיה פה לא תגרום לו לרדת מהארץ, ישלם בישראל מספיק מס הכנסה בשביל להחזיק גדוד. נראה לי עדיף מאשר יגייסו אותו (בטוח איזה מפקד חיל-אויר או משהו יגיד "וואלה, נהג מקצועי? בוא תהיה נהג שלי נראה מה אתה שווה"). שלא לדבר על זה שברמת המוטיבציה הוא יכול להיות לספורט המוטורי בארץ מה שיעל ארד היתה לג'ודו, או ששלמה גליקשטיין לפני 20 שנה היה בטניס - זאת אומרת בנאדם אחד שנותן תנופה לענף שלם. נראה לי מספיק חשוב, אפילו בלי קשר לשאלה אם זה "ספורט או לא"...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
בלי להחכנס לעניין של כן צבא לא צבא, אם אני לא טועה, ספורטאי מצטיין יכול להיות מישהו שמתאמן בענף ספורט שמופיע באולימפיאדה או איזהשהי הגדרה דומה לזה.

היה לי חבר שהיה ספורטאי מצטיין בריקודים סלונים (אני לא צוחק), אז כנראה שיש עוד סוגי ספורט חוץ מכדורגל וסל שאפשר לקבל עליהם ספורטאי מצטיין.

או שאתה סותר את עצמך, או שריקודים סלוניים הם ענף אולימפי ולא ידעתי.

לדעתי אין שום קשר לאולימפיאדה, כי אני מכיר בחור שהיה ספורטאי מצטיין בשחמט.

זה הכל עניין של ביורוקרטים קטנים טיפשים ועצלנים שצריכים להוסיף שורה שכתוב בה "ספורט מוטורי" וציון מספר הזכאים למעמד בספורט זה לחתיכת נייר.

כל הסיפור נופל בין אנשי אכ"א מקטיני ראש שלא ממש אכפת להם מהעניין, לעסקני איגוד הספורט המושחתים. זה בסה"כ משא ומתן ביניהם, וברור שלא ממש ישנה לצה"ל כמערכת אם עוד שניים שלושה חיילים (או אפילו אחד!) מכל מחזור גיוס יקבלו סטטוס של מצטיין. ושהכדורגל בישראל לא ייפגע אנושות אם במקום עוד אחד מתוך עשרות רבות של בועטי כדורים צעירים שמרובם לא ייצא מי יודע מה כבוד למדינה יקבל את הסטטוס הנחשק מישהו שבאמת יכול להביא כבוד וכסף למדינה.

אבל הם עסוקים בקומבינות של איזה אגודה תקבל איזה הקצאות של תעודת ג'ובניק לטובת איזה מקורב.

אני במקום ארז ליבן, במידה ולא יתחשבו בו הייתי אכן יורד מהארץ, ועומד על הפודיום בגאווה עם דגל המדינה שקלטה אותי ושר את ההמנון שלה, ולא חושב לרגע על איזה כבוד הייתי יכול להביא לאלו שהשתינו עלי :evil::evil::evil:

אם גרמניה טובה ומתחשבת כלפיו וישראל רעה ומפלה נגדו - אז שיהיה גאה להיות חלק מהעם הגרמני שדואג לו ולייצג אותו בכבוד. ואני אעריך אותו לא פחות. אולי אפילו יותר.

פורסם

שיהיה גאה שהוא חלק מהעם הגרמני???????????????

איפה היית בשיעורי היסטוריה????

טוב למקרה שאתה לא זוכר אז העם הגרמני (שכדאי שארז יהיה "גאה" שהוא הולך להיות חלק ממנו) אחראי למעשים הכי מזוויעים שידעה האנושות בכלל והיהדות בכלל

אז איך אתה בכלל אומר דבר כזה........

ולעניינו לדעתי הוא צריך ללכת לעשות צבא כמו כולם וגם כל הכדורגלנים וגם כולם צריכים לעשות צבא

אם יהיו לו תחרויות שייצא להתחרות אבל זה לא אומר שהוא לא יכול לשרת בצבא

תאמין לי שאם הוא יהיה בצבא ויהיו לו תחרויות הצבא ישחרר אותו בלי בעיה

ובקשר לאימונים יש הרבה חיילים שחוזרים הבייתה באחת בצהריים ככה שנשאר להם את כל היום כדי לעסוק בדברים אחרים

RSi

• תוכן חדש...