Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על לקיחת סיבוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה ניסית לתרגל במגרש ריק?

אתה חושב שזה כל כך קל להכנס לתת היגוי והיגוי יתר?במיוחד במגרש ריק.

אני לא הולך לנסות דברים כאלה כי אין לי סיבה לעשות זאת אם אני ירצה ללמוד לעשות נהיגה ספורטיבית יותר אני יקח קורס אבל כמו שאמרתי לנהיגה רגילה לא צריך קורס...

נכון, לנהיגה רגילה לא צריך קורס, אבל F40 הצהיר שהוא עושה קצת למעלה מזה.

ונכון גם שהנהיגה הרגילה יכולה להפוך ללא התראה לנהיגה מיוחדת ואז המיומנים שורדים וההדיוטות מסיימים בצד הכביש.

אם אתה חושב שניתן ללמוד נהיגה נכונה ע"י ניסוי וטעיה אני מציע לך לראות מישהו שלימד עצמו לשחות ע"י ניסוי וטעייה. אני בטוח שהוא יצוף, אבל הסגנון שלו יהיה מאוד משעשע...

אתה משתמש במטאפורה לא מתאימה :roll: אם כבר תשים תאדם בבריכה רדודוה ותאמין לי תוך 20 דקות הוא מוצא דרך לצוף ולזוז כמו שצריך-ואני לא אומר ללמוד הכל דרך ניסוי וטעיה במיוחד לא דברים שלומדים בקורסים אבל יש דברים כמו לקיחת סיבוב כמו שצריך אם הורדת מהירות לפני והאצה תוך כדי סיבוב זה דבר פשוט ללמוד שאפשרי ללמוד מניסוי וטעיה אבל כנראה אין לך את היכולות אז אני לא מתוכח יותר או שיש לך את זה או שאין לך

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה ניסית לתרגל במגרש ריק?

אתה חושב שזה כל כך קל להכנס לתת היגוי והיגוי יתר?במיוחד במגרש ריק.

אני לא הולך לנסות דברים כאלה כי אין לי סיבה לעשות זאת אם אני ירצה ללמוד לעשות נהיגה ספורטיבית יותר אני יקח קורס אבל כמו שאמרתי לנהיגה רגילה לא צריך קורס...

נכון, לנהיגה רגילה לא צריך קורס, אבל F40 הצהיר שהוא עושה קצת למעלה מזה.

ונכון גם שהנהיגה הרגילה יכולה להפוך ללא התראה לנהיגה מיוחדת ואז המיומנים שורדים וההדיוטות מסיימים בצד הכביש.

אם אתה חושב שניתן ללמוד נהיגה נכונה ע"י ניסוי וטעיה אני מציע לך לראות מישהו שלימד עצמו לשחות ע"י ניסוי וטעייה. אני בטוח שהוא יצוף, אבל הסגנון שלו יהיה מאוד משעשע...

אתה משתמש במטאפורה לא מתאימה :roll: אם כבר תשים תאדם בבריכה רדודוה ותאמין לי תוך 20 דקות הוא מוצא דרך לצוף ולזוז כמו שצריך-ואני לא אומר ללמוד הכל דרך ניסוי וטעיה במיוחד לא דברים שלומדים בקורסים אבל יש דברים כמו לקיחת סיבוב כמו שצריך אם הורדת מהירות לפני והאצה תוך כדי סיבוב זה דבר פשוט ללמוד שאפשרי ללמוד מניסוי וטעיה אבל כנראה אין לך את היכולות אז אני לא מתוכח יותר או שיש לך את זה או שאין לך

נו, תישאר ברדודים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...