רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,607 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זינוק ב-15:00 שעון ישראל שידור חי ב-RTL עוד המון מידע אודות המסלול אפשר למצוא כאן.
הודעה אחרונה מאת Itaibh, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן חברה שאלתי היא : איך כדאי/נוח לחשב עלויות שנתיות והוצאות לרכב ? לפי תאריך קניה? לפי טסט ? לפי תחילת שנה חדשה ? או לפי יום הולדת של בעל הרכב (סתם בצחוק ) שמוליק
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יומני היקר, הרבה דברים משונים ומוזרים ראיתי בדרכים. הדבקתי תמונות של כמה מהם. נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
כהרגלי אני מבקר במפגש ברמת גן בכול יום שישי, רק שהפעם הסמל של הרכב שלי MI16 זכה לתשומת לב ניכרת, כלומר קבוצה של אנשים התעניינה בסמל ודיברה על נדירותו. אני לא ייחסתי לזה חשיבות, מבחינתי גניבת סמלים ממזמן לא מטרידה אותי. אחרי המפגש הלכתי לדיסקוטק בגעש וחזרתי ב- 04:00, אחרי שהחנתי את האוטו לא העפתי מבט על הרכב וגם דמי היה ממש מהול באלכוהול (לא אחראי!). ביום שבת בבוקר שירדתי למטה גיליתי שמישהו תלש לי את הסמל ולמזלי הרע המחזה לא היה מרהיב כי גם צבע נתלש עם הסמל, שוב כמו פזמון חוזר (לפני כמה חודשים גנבו לי את הרמקולים) אני עובר את אותו הכאב רק שהפעם אני מחושל יותר וגם אני מודה הנזק קטן יותר. תמיד מסקרן לדעת מי השפל שמסוגל לעשות דבר כזה, בטוח לא חובב רכב בדמו אלה ס…
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 1 תגובות
- 985 צפיות
מעין מילון מונחים על כלי רכב, ממש מדהים אפשר להעשיר שם את הידע למי שחסר(כמוני ) בכל אופן, אני נהנתי.. תהנו..... http://www.classiccar.co.il/diction **לכותב ההודעה: הודעות ללא כותרת נורמלית יימחקו, המשתמשים לא צריכים לנחש מה המשהו המדהים לפני שהם נכנסים להודעה!** עריכה שלי: סליחה
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה... נהגתי ביומיים האחרונים עם כ-55 ק"ג בתא המטען שלא נמצאים שם בד"כ. (אפשר להירגע, מדובר במים מינרליים ולא בגופה) ההרגשה היתה שהזנב של האוטו "כבד" וההגה קל יותר (ומוש-מוש כזה... כמו חמאה) - לא יצא לי לנהוג "חזק" אבל נדמה לי שהרכב נטה לתת-היגוי יותר מהרגיל. לעומת זאת בעזיבת גז בסיבוב הורגש שהזנב "רוצה לצאת" להערכתי יותר מהרגיל (לא באמת הוצאתי אותו, הכניסה לסיבוב לא היתה במהירות גבוהה במיוחד). מה דעתכם? 5% ממשקל הרכב שנמצאים מאחורי הציר האחורי כ"כ משנים את ההתנהגות? פיזיקלית התת-היגוי צפוי, אבל מה לגבי התופעה שציינתי קודם בעזיבת גז?
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
לכבוד יום השנה לפורום, החלטנו להרים משהו יפה. בעצם, משהו די מכוער. סקר המכוניות המכוערות ביותר שיוצרו בהווה ובעבר נמצא כאן לפניכם. בכדי להקל על הבחירה, נעזרנו במגזין CAR, אשר הוציא חוברת מצוינת כתוספת לגיליון יולי השנה: CAR all time top tens. חוברת זו מאגדת בתוכה בחירה של "עשרת הגדולים" במבחר קטגוריות עצום. חלקם מעניינים ביותר ואולי אף נעלה אותם לפורום, להנאתכם. בינתיים לקחנו משם את רשימת עשרת המכוניות המכוערות ביותר שיוצרו ביצור סדרתי אי פעם. לא כולכם תסכימו עם הבחירה שלהם, גם אנחנו לא הסכמנו עם כל האפשרויות, אבל לכאן בדיוק מתאים המשפט - היופי הוא בעיני המתבונן. רק שלא יהיו אי הבנות, זה לא באמת בשיתוף עם מגזין CAR אז הנה עשר המתמודדות, ליד…
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
נתחיל דווקא עם רכב נדיר שלא הצלחתי לזהות ... התמונה צולמה בצרפת אבל הרכב מאנגליה ואת זה ניתן לראות גם לפי הצד של ההגה ...
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
אני עוד זוכר את הימים לפני הרבה שנים כשהיה מותר לערביי השטחים להיכנס עם מכוניות לישראל, את מאות ואלפי מכוניות הפיז'ו 404 שהיו מציפים את הכבישים. נדמה לי של-% 90 מהערבים היה פיז'ו 404. האם עדיין נוסעים בפיז'ו 404 בשטחים? מה היה סוד הקסם של הרכב הזה שהערבים כל כך העריכו?
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תגידו ה- MX3 היא הנעה קדמית או אחורית?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי יותר ממיליון מכוניות שיוצרו... למעלה מ10,000 מועדוני מעריצים (רק בארה"ב) אחרי 50 שנים מופלאות של תהילת עולם,כמו שזה נראה זה גם יגיע ל100 שנה. להם זכתה המכונית הספורט של אמריקה הלוא היא הקורבט שברולט יצרה מהדורה מיוחדת לכבוד יובל השנים של המכונית ספורט המופלאה הזאת. השאלה שלי היא כזאת האם מגזין אוטו יקדיש מוסף מיוחד לכבוד הקורבט ?
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
זאת באמת קשה
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
FAST AUTO SPORT
מאת SPL- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עדיין קיימים? ואם כן מה הטלפון?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מסתבר שהמושבים הספורטיביים ב-M3 CSL החדשה הדוקים אף יותר מהמקובל, ככה שנהגים רחבים לא יוכלו ממש לנהוג בה (אם יש כאן מישהו שמנמן שבנה על CSL - החיים מלאים אכזבות!) מגזין AutoExpress מצטט אחד ממהנדסי החברה שאמר (כנראה בצחוק, אבל אצל גרמנים אף פעם אי אפשר לדעת) "ב.מ.וו לא השקיעה כל כך הרבה משאבים בהפחתת משקל הרכב, רק בשביל שיעלה עליה נהג כבד!" ... באמריקה, לעומת זאת, מתפתחת מגמה הפוכה (לאו דווקא במכוניות - עדיין). יש שם כל כך הרבה אנשים בעלי משקל חריג, שהם החליטו להפסיק להלחם בהם ולהתחיל להקל עליהם את החיים. בין השאר, בבתי קולנוע חדשים שנבנים בארה"ב המושבים רחבים יותר ויש מקום רב יותר להניח מרפק שמנמן. האם צפויה לנו בקרוב התרחבות נוספת של הקרע בין ארה"ב לאירופ…
הודעה אחרונה מאת f40, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה כוח סוס יש בגולף VR6 שנת 98 מנוע 2.8??
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
בעיה עם המשטרה... 1 2 3
מאת Royi- 37 תגובות
- 5 אלף צפיות
לפני איזה שבועיים בערך נתתי לחברה שלי לנהוג באיזה אזור נטוש ומשום מקום כמובן באורות סגורים הגיע ניידת מאחורה ועצרה לביקרות כמובן שאלה היו מתנדבים ולא שוטרים בכל מקרה לחברה שלי אין רישיון עדיין אז לפי מה שאתם מבינים היינו אמורים לקבל בית משפט אבל בגלל שעדיין אין לנו 18 אז אמרו לנו שאנחנו נקבל את זה יותר מאוחר... עכשיו עבר כמעט חודש ולא הגיע כלום... אז מה שאני שואל עם מישהו היה במצב דומה... אם זה מגיע אחרי תקופה מסוימת...? וגם שזה יגיע למישהו יש עצה מה אפשר לעשות? לפי מה שהבנתי אפשר לכתוב מכתב לבית משפט וזה נותן הקלה אן משהו כזה בכל מקרה אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי... תודה...
הודעה אחרונה מאת Royi, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הפעם, אני מודה, סיטרואן שיחקו אותה, ה- C6, מכונית התצוגה החדשה מבית סיטרואן האמורה להחליף את ה-XM הידועה לשמצה/לשבח, תלוי בעיני המתבונן (או בעיני בעל הרכב שמנסה לתחזק אותו...). אהבתי את שילוב הסמל במכסה המנוע ובגריל... ליאור. ה- C6 :
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
איזה שתי הוט האצ'ס משנות השמונים התחרו אחת בשניה בשלבים מסוימים של תקופתם ועוצבו על ידי שתי סאדנאות עיצוב איטלקיות שונות. אני יודע שזה לא קשה אבל בכל זאת...
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
כבר קבלתי את המסמך הזה למייל כמה פעמים אם עוצר אתכם שוטר על מהירות, אתם צריכים לבקש שהוא ירשום את הפרטים הבאים בדו"ח: 1. האם יש לו רשיון "לירות" ברובה לייזר (הרבה פעמים שוטרים ללא רשיון יורים, ואז הדו"ח מבוטל). 2. האם המכשיר כויל באותו יום? תבקשו לראות את המכשיר. אי כיול המכשיר גורם לכך שגם דברים שלא זזים, כמו בנינים, ירשמו במכשיר כבעלי מהירות של 40 קמ"ש, דבר שפוגם באמינות הדו"ח, וניתן לבטלו. 3. האם היד של השוטר הייתה מקובעת או לא. לפי תקנות הבטיחות של המשטרה, כדי למנוע פגיעה באזרחים, (לייזר של המכשיר הוא מסוג Class 2 אשר התמקדות שלו למשך זמן פוגעת בעיניים, כאשר היד באוויר היא כל הזמן זזה), אסור ליד של השוטר להיות מקובעת. לכן היד חייבת להיות באוויר.…
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זה לא חידה ! אני פשוט חייב לדעת...! http://www.autotrend.com/pic/9941.jpg
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה האתר אינטרנט שלו כנסו יש שם פורום... תעודדו אותו... מגיע לו http://www.erezliven.com/
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כתבה מעוררת זעם ב-YNET. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2711313,00.html הכתבה מבית צוקרמן. (איכות זו לא מילה גסה).
הודעה אחרונה מאת nim®0d, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האמת שכמעט שוכנעתי, הביצוע לא פחות ממושלם ! מבט לתוך הרכב הסגיר את העובדה שמדובר בגירסת 3 דלתות רגילה לכל דבר.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
*עריכה: "כנסו דחוף" זו דוגמה לאיך לא כותבים כותרת. רק בגלל תוכן ההודעה החיובי היא נשארת. להבא...* ביום ראשון ארעה תאונת פגע וברח ברח' דרך לוד בת"א (חיים בר לב), באיזור שעה 17:00 רכב מסוג VR6 כסוף נכנס מאחור באופנוע CBR 900 ושלח אותו לתוך עמוד חשמל, ובאותה הזדמנות גם נתן קטנה לרוכב, שהתגלגל על הכביש... אני מבקש מכל אזרחי מדינת ישראל, שזה חורה להם כמוני, ויודעים פרטים על התאונה, או עדי ראיה, או מכירים את הנהג, או ראו את הרכב הזה מסתובב באיזור מסוים, לעזור לי, אפילו באופן אנונימי במסרים, אני מת לתפוש את הבנאדם שהפיל רוכב אופנוע, ראה אותו שוכב על הרצפה, ולא ירד לעזור!!!!
הודעה אחרונה מאת krembo, -
- 0 תגובות
- 859 צפיות
יום שישי שעה 17:30 במפגש קניון איילון בצל , ליד הקבוצה עם החיפושיות אם יש לכם רודסטר - אם יש לכם חבר עם רודסטר - אם יש לכם שכן עם רודסטר - אמא, אבא, דוד או דודה עם רודסטר... ספרו להם על המועדון הזה ואיך למצוא אותנו
הודעה אחרונה מאת MR2Spyder, -
- 18 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
עוד משחר ההיסטוריה, רבות לפני המצאת כלי הרכב , המין האנושי היה אובססיבי לכל הקשור למהירות. עם זאת, העידן המוטורי פתח פתח חדש בעבור האדם ואפשר לו לבנות כלי רכב שלא רק יניעו אותו ממקום למקום, אלא יעשו זאת מהר, מאד, מאד. אני מפרסם כאן לינק לכתבה באתר שלי כי אני מניח שרבים מאנשי הפורום מתחברים למונח הבסיסי הזה שנקרא "מהירות" http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=63 ליאור. שנת 1983: ריצ'ארד נובל - ב-Thrust 2 " " מהירות : 1016.083 קמ"ש שנת 1997: אנדי גרין - 1223 קמ"ש
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 982 צפיות
הייתי בפולין בשבוע האחרון וראיתי מכונית כזו-נראית כמו סיויק האצ'בק ישנה..פוזה ספורטיבית..מישהו יודע האם ה-8 במספר הוא כמו ה-6 ב960?....(מספר הצילינדרים..) דרך אגב, 106 ראלי מכונית אקזוטית בפולין..ראיתי רק אחת בעשרה ימים..
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו יודע על קיומם של אופנועים שממונעים על סולר?? אם כן, הספר פרט והוסף דוגמאות. אם אין - למה? תודה מרגל לעונים.
הודעה אחרונה מאת אסף, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מאמין שכן, כי אני זוכר שRANSTAR חיפש פעם 10" למיני שלו. אם קיים, מישהו יודע איפה אולי אפשר למצוא?! (ואם יש אתר של חברה...אז בכלל........)
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 1 תגובות
- 835 צפיות
למישהו יש אולי איזה לינק של כתבות על הפיג'ו ראלי או אולי מבחנים והשוואות?
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,671 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- Itzik-b
- שימי 85
- AviorXD
- tan tan
- giacomo72
- outnex
- הדיין
- avargel
- falou
- גולדן191
- נהג מופרע