Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CSL - לרזים בלבד

alfa_draco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שהמושבים הספורטיביים ב-M3 CSL החדשה הדוקים אף יותר מהמקובל, ככה שנהגים רחבים לא יוכלו ממש לנהוג בה (אם יש כאן מישהו שמנמן שבנה על CSL - החיים מלאים אכזבות!)

מגזין AutoExpress מצטט אחד ממהנדסי החברה שאמר (כנראה בצחוק, אבל אצל גרמנים אף פעם אי אפשר לדעת) "ב.מ.וו לא השקיעה כל כך הרבה משאבים בהפחתת משקל הרכב, רק בשביל שיעלה עליה נהג כבד!" ...

באמריקה, לעומת זאת, מתפתחת מגמה הפוכה (לאו דווקא במכוניות - עדיין). יש שם כל כך הרבה אנשים בעלי משקל חריג, שהם החליטו להפסיק להלחם בהם ולהתחיל להקל עליהם את החיים. בין השאר, בבתי קולנוע חדשים שנבנים בארה"ב המושבים רחבים יותר ויש מקום רב יותר להניח מרפק שמנמן.

האם צפויה לנו בקרוב התרחבות נוספת של הקרע בין ארה"ב לאירופה? האם ב.מ.וו תצטרך להכין לאמריקאים גירסת CSL לבעלי משקל עודף? או שאולי יש כאן הנחה נסתרת שכל מי שנוהג על CSL, הוא בהכרח רזה (וגם חתיך, בעל בלורית בלונדינית ושיניים מושלמות, ולצידו יושבת דוגמנית בעלת שיזוף קליפורניה) ?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גירסת ה CSL בכלל לא אמורה להגיע לאמריקה.

עד כמה שאני זוכר BMW לא התכוונו לייצר את ה CSL אבל לאחר לחץ מצד

הבריטים שאספו התחייבות מ 500 אנשים לקנות את ה CSL,

BMW החליטה לייצר סידרה מוגבלת,כאשר רובה תגיעה לבריטניה.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

זה בדיוק האוטו של בן דוד שלי. הוא כל הזמן מתעקש שזאת לא M3 רגילה.

דרך אגב, הלינק לא עובד, אז מה באמת ההבדל בינהן ?

פורסם
זה בדיוק האוטו של בן דוד שלי. הוא כל הזמן מתעקש שזאת לא M3 רגילה.

דרך אגב, הלינק לא עובד, אז מה באמת ההבדל בינהן ?

הלינק עבד,לא יודע למה הוא לא עובד עכשיו.

מתי בן דוד שלך קנה את האוטו?ואיפה?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

ברגעים כאלה אני מסןגל להצטער שאני לא שמנמן!!! אילו הייתי, אז הייתי אמור לעצמי: נו מילא, סתם רכב חרא, הוא לא מתאים לי, מי צריך אותו בכלל... אבל עכשיו אני חושב... לעזאזל! הרכב הזה מתאים לי בול ואין לי כסף לקנות אותו.. ואין לי אפילו כסף כדי להשמין!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
סתם שאלה טיפשית כזאת (מהסוג שבד"כ אני מתעצבן ששואלים), אבל מה ההבדל הין ה CSL לM3 הרגילה? :oops:

הסבר פשוט וקל:

C = קופה

S = ספורט

L = לייט (קל מבחינת משקל)

הם הורידו את המשקל ברכב שיפרו קצת את המנוע והורידו את כל הפינוקים האפשריים

כולל חלונות חשמל מערכת שמע שטיחים אפילו דש בורד עשוי מחומר יותר קל

גם בגג וברצפת התא מטען החליפו לחומרים יותר קלים ויש עוד כמה דברים...

נ.ב.

ציטוט קטן שאהבתי: השתמש בה כהלכה והמכונית הזאת היא

הדבר הכי מדוייק בעולם, בכל פעם, בכל עיקול, בכל הקפה.

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

• תוכן חדש...