רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,606 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
היי ראיתי פעם בBBC תוכנית אחרת של ג'רמי קלרקסון (לא טופ גיר) על פעילויות "מרובות אדרנלין", היה בה קטע של נסיעה במורד על שלג עם יגואר TYPE R. מישהו יועד איך קוראים לתוכנית? תודה גלעד
הודעה אחרונה מאת Gilad_172, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם הרנו קליאו RSI לדורותיה היתה עם 172 כ"ס או שרק בשתי האחרונות
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יכול בבקשה לתת לי נתונים של המנוע הזה אבל ללא הטורבו? תודה
הודעה אחרונה מאת יקיר, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ב"אוטו" רשום שלסדרע 5 החדשה הנעה אחורית, ואילו ב"מוטוקאר" מצויין כי היא קדמית. מי צודק? אולי אי הבנה מצידי? תודה אני רוצה להוסיף כי אהבתי את הכינוי "שברי אספלט מרוסקים תוצרת כחול-לבן" לכבישים ברחובות ישראל..
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
-
- 21 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי קצת נתונים כמו כ"ס, 0-100, מהירות מירבית...
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה להתחיל ללמוד בספטמבר אחרי היומולדת על עד 500 האם אז יחול החוק של הגבלת כח סוס ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלומות, אודה לחברים באם יוכלו להפנות אותי לכל פיסת מידע טכני על הרכב האמור. איך אומרים באידיש, כל LINK יתקבל בברכה. רב תודות למתאמצים.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתכנן נסיעה לסיני והייתי רוצה לקחת את הרכב חברה איתנו. הבנתי שאי אפשר. אשמח אם יוסבר למה, והאם יש פתרום לעקוף את זה? האם זה הביטוח? אז אולי אני אוכל לעשות ביטוח במקום אחר לשבוע? תודה ואיך ידעו בכלל שזה רכב חברה?
הודעה אחרונה מאת Gilad_172, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כל שרציתם לדעת, בקישור הבא : http://www.fullgaz.co.il/gear/ebay.html מתוך אתר האופנועים הישראלי - פול גז http://www.fullgaz.co.il/index.php תהנו !
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
מחירים בארה"ב
מאת ELI172- 3 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
סתם תוך כדי דפדוף הגעתי למחירון האמריקאי. מסתבר ששם זול זה באמת זול ויקר זה באמת $יקר$!!! הרכב הזול ביותר בארה"ב הוא קיא ריו-9,995$.(התחלתי) אחריו מגיחה תוקפת הפניות:יונדאי אקסנט-10,539$.(התחלתי) ולרשימה המעניינת יותר:היקרות........ רכב הסדאן\פאר היקר ביותר הוא-מרצדס מייבאך 62......מחיר:359,485$ הפתוחה היקרה ביותר בנטלי 386,485$AZURE הג'יפ היקר ביותר,HUMMER בגרסתו האזרחית היקרה:117,000$ ואחרונה חביבה,המכונית היקרה ביותר בארה"ב היא RERRARI ENZO עם מחיר אסטרונומי של.........!!!652,380$ רק לשם השוואה: מוצ'יאלגו עולה 281,000$ ואילו 911 בגרסתה "הבסיסית" עולה,החל מ-69,000$. אז כמה אקסנטים נכנסות ב-ENZO אחת? 65 מכוניות.מספיק כדי לנהל את צי הרכב של MICR…
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אני מאד אשמח לשמוע מתי אתם אוהבים לנהוג באופן ספורטיבי, ואיך בדיוק מתבצעת הנסיעה שלכם כאשר אתם עושים כך. פירוט על אופן העברת הילוכים, לקיחת סיבובים, וכו' יתקבלו בברכה תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אתר שנתקלתי בו בעזרת לינק ששלח לי oyway וטיילתי בו קצת, מכוניות הקונספק שם הן מעניינות למדיי ואפשר לומר שבהחלט יש שם כמה שלא ראיתי מעולם באתרים או בפרסומים. תהנו, ליאור. http://www.edmunds.com/news/conceptcarspotlight/articles/?tid=edmunds.e.landing.lookingforward..1.*
הודעה אחרונה מאת silent night, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
של ג'רמי קלארקסון בפרט... או לינקים לתוכניות TOPGEAR או כל תכנית אחרת על רכבים בכלל, אני מודה מראש על הלינקים.. (כמובן שאני חייב שהסרטים יהיו ברשת ולא בוידאו). הרמן.
הודעה אחרונה מאת ELAD-RSI, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כאשר אני רוצה להאט בירידה, אני משתמש בבלימת מנוע (מעביר להילוך נמוך יותר) ולוחץ קלות על הברקס רק כדי להדליק את אורות הבלמים. השאלה שלי היא האם שימוש אפסי שכזה בבלמים ברציפות לזמן ממושך יכול לגרום ל"התעייפות" בלמים שאינה זניחה. תודה למשיבים! Serpent
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 21.2 אלף צפיות
כרגע בידי רישיון דרגה 02, שמותיר לי לנהוג ברכב פרטי עד 4 טון כמובן... ואני מחפש נואשות עבודה.. מידי פעם קופצות מודעות שמחפשות נהגים עם רישיון ב'... זה אומר שני גם חייב רישיון לדו"ג? כמה סמ"ק? יש אפשרות לבדוק באתר של משרד הרישוי, אבל איכשהו הצלחתי להסתבך, אז אם מישהו מוכן להסביר לי למה מתכוונים עם הרישיון ב' אהיה אסיר תודה... יש לי פחד מוות מדו"ג, אבל אני כל כך נואש שאני שוקל ברצינות לעשות רישיון לקטנוע בקרוב מאוד...
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברה רציתי לברר את צריכת הדלק שלכם כי פשוט שלי לםעמים נראית מוגזמת! אז מי שרושם שירשון מה יש לו באוטו + כמה הוא עושה והאם הוא נוסע המון בעיר או בכבישים מהירים !
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-27900-00.html?tag=16-49-17 תחנות הדלק מרמאות באיכות הדלק.... פשוט בושה איך זה תמיד קורה במדינה שלנו וגם אחרי שמגלים את זה לאף אחד לא אכפת
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
- 17 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
כבר כתבתי על המוסף של CAR בצירוף לגיליון יולי, שבו הם כותבים על עשרת הגדולים שלהם, במגוון גדול של קטגוריות. את המעניינות אני מציג כאן להנאתכם. הכל מתורגם לעברית, בחלק מהמקרים לא יופיעו כל עשרת הגדולים, אלא רק המעניינים ביותר. בכל הודעה יהיו כמה רשימות כאלו. והפעם: מכוניות ששינו את העולם: המיני המקורית: "הקופסה הקטנה שריבעה כל מיני סוגים של מעגלים. ע"י כך שהייתה פשוט משעשעת לנהיגה היא הראתה שמכוניות חסכוניות לא חייבות להיות עונש. היא גם הוכיחה שכוח איננו הכל, בכך ששלטה ביד רמה במרוצי ראלי ומכוניות סאלון במחצית הראשונה של שנות ה-60. לבסוף היא גם הראתה שזול יכול להיות גם טרנדי ע"י כך שננהגה בידי הבליינים הגדולים ביותר בלונדון של שנות ה-60. זה קרה בגלל שה…
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://motocar.msn.co.il/motocar/news/news.asp?id=2367&msn=1 קוואליר מקום שני....
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה אתם מעדיפים לשפר אימפרזה GT או הונדה סיביק אני אישית מעדיף תאימפרזה כי היא תמיד תיהיה יותר חזקה
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אז הדוח הוא לא שלי אבל אני רציתי לשאול משהו ברגע שמגיעה תמונה שבה הרכב מצולם עם עוד 2 רכבים נוספים אחד לפני ואחד אחרי התמונה לא נפסלת אוטומטי? בנוסף לתמונה צירפו תמונה מוגדלת גזורה שבה מופיע הרכב לבד אבל בכל אופן זאת אותה תמונה פשוט הגדילו אותה וגזרו אותה בצדדים כך שהרכבים האחרים לא מופיעים תודה עדי
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
תראו כמה הן דומות....
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בהמשך לידיעה הבאה: אונייה שעל סיפונה אלפי מכוניות נמשתה מהים הצפוני צוותי חילוץ הצליחו למשות מקרקעית הים הצפוני חלק מאוניית המטען הנורבגית טריקולור, שטבעה לפני כחצי שנה מול חופי בלגיה, כשעל סיפונה 3,000 מכוניות יוקרה. כל הזכויות שמורות לתפוז
הודעה אחרונה מאת חביתוש, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצורפות כמה תמונות ההטיול של שבוע שעבר שימו לב למיני אין דלתות - הכיצד ?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איבוד שליטה עצבני אני ממש לא יודע אם זה כבר היה בפורום? אבל בכל זאת... משהוא מזהה את הרכב?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני אנסה לקצר כמה שאפשר כדי להגיע לת'כלס. לפני 3 חודשים יצאתי עם הגרנד ויטרה לטיול עם חוף הים בקיסריה. שביל מרכזי, חול די עמוק, 40 קמ"ש, הבחנתי בסלע ענק באמצע הדרך. סובבתי את ההגה שמאלה כדי לברוח לגבעה קטנה, שם היה חול מאוד עמוק. ירדתי מהגבעה בזווית יחסית קשה והגעתי למצב שבו שני גלגלים באוויר, ובלי נעילת דיפרנציאל- אני תקוע. קצת קרשים, הוצאת אוויר מהגלגלים, רברס/דרייב מספר פעמים, יש תזוזה. לאחר מספר פעמים נשמע רעש חריקה מחריד. הכנסתי לניטרל משכתי את בלם היד וחיכיתי לחילוץ. גררו אותי עד מגרש החנייה, ראיתי שיש נזית שמן רצינית מבית הדיפרנציאל הקדמי, יש למוסך. בלה בלה בלה הלך דיפרנציאל 10000 ש"ח כולל עבודה. שלושה שמאים בדקו את הרכב המסקנה- נזק מכאני, משמע הרכב לא קיבל…
- 24 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מי שיודע שיענה זה די חשוב... האם מוט מייצב משנה את התנהגות הרכב ואופי הנהיגה ברמה?! או שזה סתם שטויות וזה רק פוזה?!? למרות שזה לא משנה לי כל כך... מכיוון שמישהו הציע לי לקנות אחד אז אני מתעניין... ולמבינים שבניכים האם אתם חושבים שאפשרי לבנות בעצמי "מוט מייצב"? תודה אלעד...
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 3 תגובות
- 944 צפיות
מדובר באתר אמריקאי (את רוב הפורום זה לא יעניין - אין צרפתיות) http://www.discounttire.com/dtc/brochure/interactive/wheelsInter.jsp
טוב אז נחלק את זה לכמה חלקים.... חלק ראשון: מכוניות שראינו בכבישים!!
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זינוק ב-15:00 שעון ישראל שידור חי ב-RTL עוד המון מידע אודות המסלול אפשר למצוא כאן.
הודעה אחרונה מאת Itaibh,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,512 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NAPOLEON
- amirtoar
- DubelBoom
- itzik123
- chrono
- SlowRide
- falou
- yoni2sh
- GTאי
- פינדר
- Night Driver
- Ghost93