Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירים בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם תוך כדי דפדוף הגעתי למחירון האמריקאי.

מסתבר ששם זול זה באמת זול ויקר זה באמת $יקר$!!!

הרכב הזול ביותר בארה"ב הוא קיא ריו-9,995$.(התחלתי)

אחריו מגיחה תוקפת הפניות:יונדאי אקסנט-10,539$.(התחלתי)

ולרשימה המעניינת יותר:היקרות........

רכב הסדאן\פאר היקר ביותר הוא-מרצדס מייבאך 62......מחיר:359,485$

הפתוחה היקרה ביותר בנטלי 386,485$AZURE

הג'יפ היקר ביותר,HUMMER בגרסתו האזרחית היקרה:117,000$

ואחרונה חביבה,המכונית היקרה ביותר בארה"ב היא RERRARI ENZO עם מחיר אסטרונומי של.........!!!652,380$

רק לשם השוואה:

מוצ'יאלגו עולה 281,000$ ואילו 911 בגרסתה "הבסיסית" עולה,החל מ-69,000$.

אז כמה אקסנטים נכנסות ב-ENZO אחת?

65 מכוניות.מספיק כדי לנהל את צי הרכב של MICROSOFT בישראל. :idea:

אכן,ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.

enzo_8.jpg

bentley.jpg

maybach_int2.jpg

פורסם

בערך באותו הנושא:

מישהו יודע מה המכונית היקרה ביותר הנמכרת עם תיבת הילוכים ידנית? (ואני לא מתכוון לאנזו או מקלארן F1, אלא משהו בסדנון מרצדס S, ב.מ.וו 7 וכדומה).

תודה.

פורסם

למה אתה חושב המחירים היקרים "יקרים" באמת... תחשוב איזה מכונית אתה קונה במיליון שקל... ואיזה מכונית אתה קונה במיליון שקל בארה"ב...

אז תראה שזה לא כזה יקר

ו300 אלף דולר לבנטלי זה לא יקר זה תמיד היה ככה ומי שעשיר קונה... אני מכיר אישית אחד ות'אמת זה לא שווה את הכסף נסעתי בבנטלי ועדיף מרצדס S ברבע מחיר

למה? ככה!

פורסם
למה אתה חושב המחירים היקרים "יקרים" באמת... תחשוב איזה מכונית אתה קונה במיליון שקל... ואיזה מכונית אתה קונה במיליון שקל בארה"ב...

אז תראה שזה לא כזה יקר

ו300 אלף דולר לבנטלי זה לא יקר זה תמיד היה ככה ומי שעשיר קונה... אני מכיר אישית אחד ות'אמת זה לא שווה את הכסף נסעתי בבנטלי ועדיף מרצדס S ברבע מחיר

ודם כל לא טענתי שבארה"ב יותר זול.

1)לא גילית את אמריקה,גם קונדומים שם יותר זולים וכך גם מסטיק אורביט.

המטרה היתה להראות שיש הבדל אדיר בין הכי זולה להכי יקרה ושמבחר הדגמים יכול להגיע לקשת כה רחבה של מחירים.

2)זה שיש עשירים עד כדי גועל בעולם ובארה"ב בפרט,לא הופך 300,000$ ל"קצת" כסף,גם לא העובדה שאתה מכיר אדם שיש לו בנטלי.

אני לא יודע איזה מבחן דינמי עשית לבנטלי הספציפית אבל הקביעה שעדיף מרצדס S בוודאי לא תהיה מקובלת על בעלי ה-S.

בנטלי זה הרבה יותר מביצועים או דינמיקה,זה מעמד סוציו-אקונומי גבוה,הבנה באיכות וטעם משובח ובעלים של רכב כזה יודע שהסיכוי שעד בנטלי תעמוד איתו ברמזור קטן בהרבה מהסיכוי לראות מספר מרצדסים ברמזור.

למי שיש כסף לבנטלי,בדרך כלל לא יקנה מרצדס.

• תוכן חדש...