Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך ידיעות אחרונות 6.7.2003 עמוד 19 כותרת (היום):

מכונית מירוצים מוסווית

מכונית מירוצים מוסווית, שעל-פי החשד שימשה למירוצים לא חוקיים בכבישי הארץ, נתפסה אתמול ע"י שוטרי מרחב השרון. במכונית מסוג "סוברו אימפרזה טורבו" נמצאו לוחיות רישוי מזויפות. קצין במשטרת התנועה הארצית במרחב השרון הבחין אתמול בכביש כפר-יונה-נתניה במכונית שנראתה לו חשודה. הוא הורה לנהגה לעצור, ואז התברר כי מדובר במכונית ששופצה כדי שתוכל להגיע למהירויות גבוהות. המשטרה חושדת כי בעת המירוצים החילף בעליה, תושב טירה שבמשולש, את לוחיות הרישוי שלה. המשטרה הורידה את המכונית מהכביש, ובקרוב יוחלט כיצד לפעול נגד בעליה.

אם לא הייתי יודע שמדובר במכונית, הייתי חושב שהמשטרה תפסה איזה 5 קילו הירואין...

לדעתי הכתבה מציגה בצורה מוגזמת (ממש שידור חוקר...) ואידיוטית.

הכי הצחיק אותי המשפט האחרון "בקרוב יוחלט כיצד לפעול נגד בעליה" - המקסימום שהם יכולים לעשות זה להוריד לו את הרכב מהכביש. לא נראה לי שהם יכולים להוכיח שהוא החליף את הלוחיות רישוי ברכב ללוחיות מזוייפות.

פורסם

מה בדיוק הבעיה להוכיח שהלוחית מזויפת?

עפ"י מספר שלדה אתה מוצא מה מספר הלוחית המקורית של הרכב. כל לוחית רישוי אחרת היא לוחית מזוייפת.

פורסם

אבל בלוחית המזוייפת הייתה בתוך האוטו... לא עליו.....

אז אין להם כלום נגדו... אני גם די בטוח שאפילו להוריד אותה מהכביש הם לא יכולים... כי אין להם הוכחות שהוא עשה בה מרוצים...

פורסם
לא הבנתי את עניין ה"הסוואה" וה"מירוצים". מכוניות עם לוחיות מזוייפות לא חסר. או שהכוונה שכל רכב משופר הוא "רכב מירוץ מוסווה"?! :lol:

עם קצת מגמתיות, קורטוב פופוליזם (speed is bad) ומלוא החופן דעות קדומות,

יהיה ניתן לשכנע את מר ישראלי בקלות רבה.

שטיפת מוח של שנים (מהירות מופרזת הורגת), כבר אמרנו? :?

לא ירחק היום בו הפרסומת הבאה תשודר ברדיו:

"לשכן שלך יש אוטו משופר? הוא מתכוון להרוג את הילדים שלך!

הלשן עליו למשטרה עוד היום והצל את חייהם!

לראשונים שילשינו ינוכו נקודות שניתנו על רמזור אדום, אי-מתן זכות קדימה וחציית קו לבן.

מהירות מופרזת ה-ו-ר-ג-ת"

:x

MCS 2008

פורסם

אני לא חושב שעם כל הפלסטיקה על האימפרזות אפשר לקרוא לזה מוסווה , כל מיני כונסים אגרסיביים וספויילרים ענקיים זה לא ממש דבר נסתר , זה לא איזה 205 שנראית רגילה אבל מחזיקה מנוע 1.9 מתחת למכסה .

דבר נוסף , הטורבו למיניהן לא מגיעות למהירות גבוהה מספיק גם בלי לשפר כלום ז"א מה אתה משפר ברכב כל כך אגרסיבי ?

זו ממש כתבה להסית את האנשים כנגד מכוניות ספורט .

פורסם

איזה גיבוב של שטויות.

גם אני ראיתי את הכתבה.

ד"א - זה רכב שמגיע לקניון בימי שישי.בקרב המכוניות שבמפגש האימפרזות והפורשים הוא נראה כסתם עוד מכונית -ולא "מכונית מירוץ אימתנית"....

אני נדהם מהמגמתיות....

"מכונית מירוץ מוסווית"....

איזה שטויות.

הלוחיות הנוספות ש"נתפסו" ב"מכונית המירוץ" היו סט לוחיות קטן-מכיוון שברכב מותקן אינטרקולר קידמי.

מדהים כמה אפשר לקחת עובדה פשוטה ולסלף אותה.

מדובר סה"כ באימפרזה שבפירוש אינה מהחזקות בארץ.נכון-היא משופרת,אבל לא מעבר לרמה של כל אימפרזה אחרת.

פשוט אבסורד.את כל החלקים הרי ניתן לרכוש מחנויות באופן חוקי לחלוטין - אבל ברגע שמשטרת ישראל רוצה לשפוך מעט שמן למדורת ה"מהירות מופרזת הורגת"- והנה-תיראו את המשוגעים שעושים מירוצים",קל מאוד לפרסם תמונה של "תפיסה" של איזו "מכונית מירוץ" (אימפרזות מצטלמות טוב).

הציבור לא יודע להבדיל בין אגזוז לחומוס- ו"מכונית המירוץ" שבעיתון באמת נראית מאוד מאיימת ומפחידה....

מה שכן - קחו בחשבון,כולכם,שכל אחד ואחד מכם שנוסע ב"עוונותיו" עם דוד אחורי פתוח,ריתמה,פילטר או כל שיפור אחר,נמצא בסכנה של הגדרה כ"מכונית מירוץ".

אם פעם משטרה נהגה לסווג מכוניות "מירוץ" כרכבי הארד קור ממש מוכנים-היום דמו של כל אחד מותר- גם פילטר,אגזוז,ראם אייר (שנראה "מירוצי" להחריד) או ריתמה,דיים לסווג את המכונית כמכונת קטל מסוכנת.

ראו-הוזהרנו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אולי זאת

1.6 מוסוואת ל אימפרזה טורבו ? :roll:

ובמה היא כבר משופרת?

יש לה טורבו :twisted:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...