Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באימפרזה האדומה עם החישוקים הלבנים, אז ממש לא אהבתי את הבניה של האינטרקולר.

שברו חלקים בפגוש על מנת שהאינטרקולר יכנס.

לא מקצועי לטעמי, ויש שיגידו שהיא מוחצנת מידי.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
לא היה מגוון מכוניות כי לא באו אנשים מהמרכז, זה למה.

אתה מודע לזה שדי תקעת לעצמך גול עצמי?

אם כדי שיהיה מעניין במפגש בצפון צריכות להגיע מכוניות מהמרכז, אז תסלח לי - אין הרבה טעם לאנשים מהמרכז להגיע.

בעלי מכוניות יבזבזו דלק וזמן כדי להגיע ולראות דברים חדשים. לא רק כדי להציג את מכוניותיהם, ואם יש להם את זה במרכז, למה להם לנסוע עד לצפון?

אם המטרה היא להזיז לפעמים את המפגש ברמת גן לצפון כדי שהצפונים יהנו, אז לא נראה לי שיש לזה מי יודע מה עתיד. לא רבים יטרחו לעשות את זה יותר מדי פעמים. זה פשוט לא שווה.

אם כל הנסיעה זה בשביל לראות מספר זעום של מכוניות מעניינות מהצפון, אז מספיק פעם אחת כדי להבין את הפרנציפ. וכשאני אומר מכוניות מעניינות אני לא מתכוון לאימפרזות סטנדרטיות ולפיאט קופה פה ושם, שכמוהן אפשר לראות בכל מפגש ברמת גן, אלא לדברים באמת מיוחדים.

כל הכבוד על ההשקעה והחויה, אבל אל תבנה על משהו קבוע. לדעתי הנוכחות של בעלי מכוניות מהמרכז רק תלך ותרד. המארגנים צריכים להשקיע יותר בלשכנע את בעלי המכוניות המעניינות מאיזור הצפון להשתדל ולהפגין נוכחות - ואז אנשי רמת גן יגיעו לפעמים גם בלי שתבקשו. זה קל מדי לארגן שיירות מהמרכז ולמלא ככה חצי חניון, אבל זה עובד רק פעם פעמיים.

פורסם

אני פשוט לא יכול לשבת פה ולראת את כל הגובות האלה ולא להגיב.

אז מה קרה ראיתם את בועז מגיב שלא לעיניכם.... אז תסתכלו אחורה לבחור ההוא עם ה205 השחורה .... תראו איזה הסטות הוא רשם שם .. אבל אליו אתם לא תבוא בטענות כ י רובכם רשמתם תגובות נגד המפגש שהיה או איך הוא היה גרוע .... אז זה מתאים לכם שעוד אחד מגיב נגד.... פשוט לא יכלתם לקבל את התשובות המדויקות של בועז כי הוא לא בצד שלכם בתגובות שלו.

בקשר אליך AC COBRA בפורום של מקס טיוניג נתנו לך תשובות להכול ואתה בעצמך אמרתה שאתה טעתיה ובאתה מאוחר וזה היה באשמתך... ואני איפלו זוכר שערכתה את ההודעה ורשמתה לי אישית שזה היה טעות שלכם.... אז מה קרה פה אתה פותח את הפה נגד המפגש ושם אתה מוחצן ורושם טעיתה ....

ishpuz מה אתה יודע בכלל על הארגון...? טלטל אחד מהפורום של מקס טיוניג נסע במיוחד שבוע לפני זה לרמת גן וחילק שם 100 פליירים לאנשים עם מכוניות ספורט... בטוח שאת זה לא ידעתה בטח חשבתה שאנחנו סתם קראנו לאנשים ככה באויר.

ולמה אתם מתלוננים שלא היה מה לראות כולם פה טוענים שהיה מלא מה לראות והיה מלא מכוניות שהרבה מרמת גן לא ראו כי הם משלנו מהמפגש של הצפון.... פעם שעברה הM קופה עשתה לכם את זה... (היא גם משלנו) אז הפעם דודי בא כן הוא היה שם עם האוטו של ראג'א המיצובישי 3000GT בגגל זה הוא לא היה עם הM קופה.

ועוד פרט קטן תראו כמה תגובות של אנשים נלהבים מהמפגש .... ואם זה חסר לכם פה כנסו למקס טיונינג ושם תראו את כל התשובות של האנשים הנלהבים, חוץ מכם אותם אנשים שאיחרו .....

בזה אני מסיים את תגובתי .... שבוע טוב ושקט לכולם.

1.6 206

פורסם

טוב, קודם כל, יש פה מקום לסליחה (קטנה) מצידי, כי אני באמת כפוי טובה, ומה לעשות.. אני כזה בן אדם - עוקץ... אני רע... אבל אם תשים לב מה שאמרתי הוא בדיוק מה שאמרו האחרים(מגוון מכוניות וכו'), ואולי בגלל זה אין להם טענות... חוץ מזה שאני הבעתי את דעתי האישית ואף אחד לא יכול לבוא אליי בטענות בקשר לזה... אבל כל אחד יכול להביע את דעתו בקשר לדעתי, להסכים או לא להסכים ולדון בזה.... קאפיש?

עכשיו עוד פרט קטן - לא, המפגש הזה לא היה כמו המפגשים בר"ג ואולי כדאי שנחשוב ביחד למה... אבל הוא לא הגיע לרמה.

נדמה לי שאמרתי הכל בינתיים, חוץ מאולי דבר קטן אחד נוסף... לארה לא שחורה... לארה היא פג'ו אפור עכבר!

car1.jpg

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
באימפרזה האדומה עם החישוקים האדומים, אז ממש לא אהבתי את הבניה של האינטרקולר.

שברו חלקים בפגוש על מנת שהאינטרקולר יכנס.

לא מקצועי לטעמי, ויש שיגידו שהיא מוחצנת מידי.

צודק...

פורסם

היה נחמד מאוד במפגש בייחוד אחר כך במנחת !.

אני עדיין בשוק איך ראלי 1600 עמדה אים קליאו 172 ספורט ועם אמפרזה

טורבו (והראלי לא משופרת ,אני לחצתי איתו והוא הפסיד לי).

בכל מקרה למה לא מעלים סרטים היו ים אנשים שצילמו !.

בכל מקרה הנה תמונות מהמצלמה הדיגטלית !

מי שרוצה להגיב על על התמונות בבקשה!

P8150027.JPG

P8150039.JPG

P8150052.JPG

P8150012.JPG

P8150020.JPG

P8150054.JPG

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם

נו אתם רואים כל כך הרבה אנשים שמחים עם תגובות טובות למה להיות כל כך שלילים.!!!!

הגלוז ... זיהיתי את הראלי שלך בגלל המראות סטייל M3 אחלה ראלי יש לך... פשש ראיתי את הבדיקות שלך .. חזקה אחי....

ואני במיוחד התלהבתי מהקורסה היא פגז.... חאלס איך האוטו הזה נוסע .!!!

1.6 206

פורסם
היה נחמד מאוד במפגש בייחוד אחר כך במנחת !.

אני עדיין בשוק איך ראלי 1600 עמדה אים קליאו 172 ספורט ועם אמפרזה

טורבו (והראלי לא משופרת ,אני לחצתי איתו והוא הפסיד לי).

בכל מקרה למה לא מעלים סרטים היו ים אנשים שצילמו !.

בכל מקרה הנה תמונות מהמצלמה הדיגטלית !

מי שרוצה להגיב על על התמונות בבקשה!

זה מה שקורה כאשר נהג לא מיומן.

ראלי MK2 סטנדרטית בחיים לא תיקח קליאו ספורט.

ישנם 2 אפשרויות:

1)בעל (נהג) הקליאו לא יודע לנהוג.

2)בעל הקליאו הסתלבט על הראלי.

אני בכלל לא רוצה לדבר על זה שראלי תיקח אימפרזה טורבו!

זה כמו להגיד שיש פרסי נדיב :lol:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

טוב אז ככה גלעד צודק במאה אחוז.... לפי מה שאני ראיתי הקליאו ספורט ההיא באמת גרוע כלומר הנהג... אני פשוט יודע כי דיברנו על זה הרבה שם במנחת.

ובטח מדובר על האימפרזה השחורה עם הפנסים הכסופים... אז כן הוא באמת לא יודע לנהוג... כל אוטו שהיה שם והתחרה נגדו ניצח אותו... אני חושב שעם הפיאסטה שלי היתי מעיף אותו :wink:

1.6 206

פורסם

רק חבל של כולם בצפון ידעו על זה..

בקריות יש כמה מכוניות פצצה...

יש פורשה אחת צהובה של בעל הסנוקר ליד לב המפרץ, אוטו פצצצצצההה

ויש אימפרזה שניראת ממש כמו אוט מירוץ, שרואים שהשקיעו בה הרבה עם סטיקרים יפים.

גם כמה W עם אגזוזי לחץ עצבניים.

אצלנו המפגש של המכוניות הוא בצומת קרית אתא אבל בצד השני, אצל בורקס העגלה, כמעט כל ערב יש שם כמה מהמכוניות השוות של הקריות.כל אחת בא לשוויץ באוטו (כולל אני עם הטיגרה היפיפיה שלי 8) )

או אצל אבו חאלד, בדרך כלל בלילה יש שם אחלה מכוניות, פשוט כנראה הפירסום התמקד במרכז ולא בקריות..

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

מורדי המפגש שלנו מתקיים כל יום שישי בשעה 17:00 חוץ מהמפגש הגדול ... אז תבוא השבוע ותשוויץ עם הטיגרה שלך גם במפגש....

בכל מקרה השבוע הולך להיות טוב במפגש.... כל פעם אחרי מפגש גדול יש מפגש טוב.

1.6 206

פורסם

לא הורידו לך את התמונות.... אני רואה אותם ויש לי אפשרות להגדיל אותם ולשמור אותם למחשב...

הקיצר לא הורידו לך את התמונות הם נמצאות באותו מקום כמו פעם שעברה...

1.6 206

• תוכן חדש...