רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,607 נושאים בפורום הזה
-
פיג'ו ראלי אוטו חביב לכול הדעות אך בפעם האחרונה שבדקתי עדין היא לא היתה פרארי לא למבורגיני או כול רכב אקזוטי אחר אשר מחירו משתבח עם השנים אז לכול הרוחות שמישהו יסביר לי למה אני מחפש כבר 3 חודשים 106 ראלי במצב טוב ולא מוצא אההההההההההה אני לא מוצא כי כול מי שמוכר בטוח שיש לו את 106 ראלי הכי טובה הכי משופרת וש 155000 קמ לשנת 97 98 זה לא הרבה למרות שהוא יד 5 או 4 על הרכב הוא מבקש עליו 10 או כבר נתקלתי גם ב 15 מעל מחירון הרי כולנו נסכים שאת ה 106 ראלי כול מי שקונה קונה כי הוא נותן ביצועים ספורטיבים נחמדים במחיר שאמור ליהיות סביר כמובן שיש שיפורים ואני מבין אם מבקשים קצת מעל מחירון ובתור הבעלים הקודם של ax gti וכיום הבעלים של וולקן 2.0 אני מעריך מאוד את הערך הסנטימנטלי …
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
והכוונה רק לתחנות רשמיות. גם גובה "ההנחה" לא רלבנטי כי כל תחנה מחשבת את זה אחרת. מה שקובע זה המחיר לליטר. המקום הזול ביותר שאני מכיר זה בסונול כפר יונה, על כביש 57. נכון להיום בצהרים 2.19 ש"ח לליטר . נמרוד
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בעודי הולך ברחוב היום בבוקר חזרה מהעבודה ואני רואה ראלי חונה בשכונה שלי(משהו נדיר מאוד!) . MK1 לבנה נראית שמורה .. מדבקות קצת דהויות אבל עם נעילה מרכזית ומזגן שנת 96 . בלי שיפורים אמרתי אההה איזה יופי אני יעלה הביתה אני ישים שלט שאם איזה מישהו יירצה לקנות אני יפרסם . טוב שמתי פתק והכל ואז נזכרתי להסתכל בקילומטרז ומה אני רואה?! 213 אלף קילומטר לשנת 96 .. ישר נדהמתי ואמרתי שאני מדמיין ובאתי שוב להסתכל שמה אולי טעיתי וזה 121 ואני לא ראיתי טוב אבל הנה עובדה 213 אלף קילומטר ראלי דור 1 יפה לראות שיש כזה דבר + אני אשיתי חשבתי שהראלי תעלה עשן ב 200 אלף אבל נו טוב חוויה
הודעה אחרונה מאת silent night, -
שצצות כמו פטריות על עמודי תאורה בכבישים הראשיים - אני ראיתי בכבישים 1,2,4? האם מדובר בורסיה חדשה של המולטנובה? האם זה עובד גם ביום וגם בלילה? מישהו כבר קיבל דו"ח שהופק ממצלמה כזו? תודה, יאיר
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פשוט מאוד. כל אחד צריך לתעד באיזה שהיא צורה כל עברת תנועה של המשטרה + פרטים נגיד, תמונה + דגם הרכב + מספר רישוי + תאריך ושעה. נשמע פשוט מאוד, הרי אנחנו יום יום עדים לכל העברות.. נפתח פורום, נעלה את כל התמונות לאינטרנט ואולי יהיה שינוי..? אבל צריך כח אדם רב בשביל מבצע כזה.. ככה שצריך לפרסם אותו לכמה שיותר אנשים. אני מודע לזה שהמשטרה לפעמים עושה עבירות בכדי לאכוף את החוק, אבל הרבה פעמים אנחנו נתקלים בניצול סמכויות.. בעעעעע.. אדם.
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נאמר לי לפני כמה ימים שבמידה וברשותי רישיון על רכב, אני יכול להוציא רישיון 01 במספר שיעורים מצומצם... האם זה נכון ??? כמה שיעורים אני צריך לעשות ???
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קבלו.....פז'ו 205 ראלי סופר ספורט אינג'קשן קומפטטישן טורבו ....או ש...לא :
הודעה אחרונה מאת ELAD-RSI, -
- 5 תגובות
- 5 אלף צפיות
באם ברצוני לייבא מאנגליה מספר חלקים כגון משאבת מים, משאבת דלק, אייפלומטר, פנסים קדמיים וכו , כמה אחוזים לוקחים המכס חוץ מה 18% מע"מ ?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
משטרת ישראל - להם מותר, לנו אסור, ככה זה...דלת אחורית פתוחה, מישהו יושב לו מאחור, כמובן שלא חגור כי הוא צריך להחזיק את הדלת ולשמור שכל אותם מחסומים או מה שזה לא יעופו החוצה כי הם לא קשורים...אבל אל תדאגו, הרגל שמצויה מחוץ לרכב תחזיק אותם במקרה ומשהו יזוז... צולם ב- 28/8 בכ"ס בשעה 12:58. זהו .כל מילה מיותרת :
הודעה אחרונה מאת sparrow, -
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
לגליל העליון!! הדרך עצמה משגעת. המסלול בנוי לנהיגה מהירה, אבל דורש מיומנות גבוהה על מנת לשמור על הקצב. צריך לקחת בחשבון שהאספלט באיזור הזה מאוד חלק. המיאטה של יניב השתוללה לה והשאירה לא מעט גומי על הכביש. ואני כבר לא מדבר על הברקסים.... נוף מדהים, אויר צח, שמיים כחולים וכבישים מפותלים. כל הנסיעה כחמש שעות - הלוך ושוב מתל אביב, כולל זמן לתמונות. יהיו 2 או 3 נקודות מפגש בדרך על מנת להצטרף לטיול � שהשעה והמיקום המדויק יקבע בימים הקרובים. ניסע באופן "מנהלתי", ז"א לפי כל חוקי התנועה ולפי המהירות המותרת לכל קטע כביש. אנו נוסעים בשיירה ויש להמנע מעקיפות מיותרות. אין לעקוף את המוביל בשום מקרה. זו לא תחרות! אנחנו רוצים לנסוע בכיף, להמנע מדוחות תנועה ותאונות בכל מחיר,…
הודעה אחרונה מאת Mad Max, -
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אוקיי, במחירון של יצח לוי, האוטו הנ"ל משנת 99 עולה 65K. http://luach.ynet.co.il/SearchOut.asp?Z=C&TZ=MhValue&search_nm=v&Page=1&sMnfAndModel=%F1%E0%E0%E1%7C9-3%7C%E8%E5%F8%E1%E5+%28S%28LPT&nTySBxInd=0&nCarMhLI2CarMhTyCd=11%2C21&sMhLI2MhModelCd=8_17&nMhLI2MhMnfCd=8&nCarMhModelYr=1999&sCarMhLI2MhSubModelCd=8_17_624&nCarMhLI2MhGearTyCd=1%2C4&nCarMhLIEnVolRnd=2000 אבל מה זה סאאב טורבו 9-3( S (LPT ???
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נכנסתי לרחוב באור צהוב (בטעות - באמת) וישר אחרי שנכנסתי - כלומר ממש בהתחלה התחלף האור לאדום , עכשיו אני יודע שיש באותו מקום מצלמה השאלה היא האם כאשר היא מצלמת צריך להיות פלאש הנראה לעיין (שעת לילה) בגלל שלא ראיתי פלאש 100 אחוז , או שאין פלאש ואין דרך לדעת אם היה צילום או לא וגם אם המצלמה מצלמת בשניות הראשונות לאחר שהתחלף לאדום ? ובמקרה שכן צולמתי - מהו הקנס - הוא כולל נקודות ? בתודה
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 9 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
טוב, אמנם לא מכונית - אבל בהחלט כלי תחבורה. HENCE לא אוף טופיק (נראה לי). למי שלא מכיר: מדובר במה שכונה באינטרנט IT, או ג'ינג'ר. היו המון ספקולציות לגבי מה יהיה הדבר הזה - שנטען שישנה את הקונספט של תחבורה אישית. אז מדובר במעין קורקינט ממונע מגניב לאללה, שמאזן את עצמו בעזרת בקרות ג'ירוסקופיות והוא בעל כושר תמרון מטורף. מגיע ל-27 קמ"ש. יושב על צמיגי מישלין, בעל מפתח "התנעה" אלקטרוני עם הצפנה של 64 ביט. אכן צעצוע נחמד, שעולה 25 אלף שקל... פתרון מעניין לכל אלה שאבא קונה להם מיול כדי להגיע לחטיבת ביניים. הנה הקישור: http://www.tymond.com/shop/product_data.asp?id=491&Quant=1&Vendor=1
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כן, הישראלים אוכלים מקדונלדס ובונים איזה שני מגדלים "הכי גבוהים במזרח התיכון" וחושבים שאנחנו אמריקה. אנחנו לא. עכשיו חזרתי מאיזה שבועיים באיזור ניו-יורק, ולהבדיל מפעמים קודמות הפעם הייתי פחות לחוץ, היה לי יותר זמן להסתובב בעיר ומחוץ לה ולהסתכל מסביב. ראיתי שהנהגים האמריקאים לא יותר חכמים מהישראלים. הם לא מתכננים נסיעה (בדיוק כמונו), לא מאותתים, חותכים נתיבים (בעיקר בעיר), צופרים, ומחלה שמאפיינת אותם במיוחד - בלימות פתאום. מכיוון שהם במכוניות גדולות, אוטומטיות ומנותקות מהסביבה הם נוטים להתעסק בהמון דברים בזמן הנסיעה, ולתקוע ברקסים כשהם מגלים "לפתע" שיש לפניהם האטה. אבל מה? יש הבדל אחד עקרוני בינם לבינינו, שהוא בעצם ההבדל הגדול. אדיבות. כבר אמרו את …
הודעה אחרונה מאת 0scar, -
מה יהיה עם המשטרה 1 2
מאת CaRReRa- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני נוסע לי לתומי בעבודה ( השעה 5 בבוקר במדויק) וקולט משטרה מלפני, לא עשיתי שום דבר לא בסדר, לא היה לי ממה לחשוש. אני ממשיך לנסוע והיא לפני ואנחנו מגיעים לצומת שבה יש ישר או שמאלה. אני מתקדם לקראת הרמזור האדום ישר והניידת מתקדמת לכיוון הנתיב שמאלה - רמזור אדום גם כן. שנינו מתקדמים במהירות של כ-30 קמ"ש לקראת הרמזור האדום, אלא ש... אני עוצר. אבל השוטר? לשוטר מותר הכל, השוטר לא עוצר אפילו, ממשיך באדום ועושה פרסה במקום שגם יש שילוט ברור שאסור לעשות פרסה קיבינימעט איתם !! מה יהיה ?!!? עשה פרסה אסורה ברמזור אדום!!!!!! מה הלאה ?!?!
הודעה אחרונה מאת יוני, -
- 21 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ביום חמישי האחרון מלמ"זו אותי על כביש הערבה בדרך הביתה. קיבלתי דו"ח על סך 250 שקלים על מהירות של 114קמ"ש. זו המדרגה הכי נמוכה של עבירות מהירות, שכרגיל בכלל לא עוצרים, אז מצד אחד אני שמח כי העונש קטן (במקום 750 שקל או אפילו שלילה ) אבל מצד שני מבואס שכן עצרו אותי ובכל זאת זה כסף ונקודות. ללכת על משפט, אין לי ממש למה מכיון שגם זה לא עונש גדול וגם משפט היה יכול אולי לעזור לי לרדת ממדרגה אחת לשנייה (נניח היו תופסים אותי על 117 והייתי רוצה לערער על דיוק המכשיר ולקבוע שיש סטייה ואז אולי היו מורידים לי למדרגה הראשונה) אבל במצב כרגע זה לא רלוונטי.. כי מבחינה חוקית גם על 91 יכלתי לקבל שם דו"ח, ואין במכשיר סטייה של כמעט 25 קמ"ש. נשארתי עם לבקש המרה לאזהרה. אני נהג חדש …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היה זה היום הראשון בכיתה יד' ובסביבות 10 בבוקר כבר הייתי בחוף בבת-ים. בדרך בחזרה על הגשר (הכביש שיוצא ללישנסקי, לא זוכר איך קוראים לו) אני ועוד חבר נוסעים בנתיב השמאלי ובנתיב האמצעי נוסע לו בחור די מבוגר במיצובישי. בשלב מסוים הוא מתחיל לסטות שמאלה, כמובן שבלי לאותת, מיכאל (ככה קוראים לחבר...) צופר והוא חוזר לנתיב שלו. אחרי ממש כמה שניות הוא נדחף עוד פעם, מיכאל צופר עוד פעם, אבל הפעם הוא שם עלינו ... , חותך ונכנס לפנינו. מיכאל עוקף אותו ונוסע בנתיב המקביל לו, ועשה כאילו הוא צריך לפנות שמאלה אבל הוא ברגע האחרון "במזל" ראה אותו במראה (אני חושב שזה היה מיותר לגמרי). המיצובישי בולם ומתחיל לרדוף אחרינו. מה שקורא כתוצאה מזה זה שבזמן שאותו אחד במיצובישי מנסה…
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 37 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
אל תצפו ליותר מידיי... רק התחלתי להבין את המצלמה החדשה... HP 735... עושה רושם של ידידותית, אך קצת עדינה..
הודעה אחרונה מאת בזיק172, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תופין מפרנקפורט - פיז'ו 407 Elixir - קונספט זוהי ה-407 Elixir, מכונית קונספט המגלה את צורתה של יורשת ה-406 הקרבה. ה-elixir מאגדת בתוכה מספר אלמנטים עיצוביים שאנו רגילים למצוא במכוניות פיז'ו, כגון הפנסים הקדמיים והאחוריים ודלת תא המטען החלקה, בתוספת אלמנטים בוטים יותר כמו כונס האוויר הקדמי והשמשה הדמית הנטויה. ה-elixir נראית מוכנה לייצור, כשהיא מונעת ע"י מנוע דיזל חדש -HDi בנפח 2.7 ליטרים המנפק 197 כ"ס ומשוייכת אליו תיבת הילוכים אוטומטית מסוג טיפטרוניק. המיתלים הם בתצורת עצמות-עצה כפולות מלפנים ומיתלה רב-חיבורי אה-לה-ב.מ.וו. מאחור. פנים הרכב נראה מוכן לייצור גם הוא ומזכיר בהחלט את מה שנמצא ב-307. 9 כריות אוויר, שמשה אחורית נפתחת ותאורת LED אחורית…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זו צריכה להיות תערוכה אדירה במספר החשיפות שם. אחלה חוויה. יש מישהו שיוצא לשם?
הודעה אחרונה מאת B0necerack3R, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=//435259 בסינגפור נתנו עונש של חצי שנת מאסר לנהג אוטובוס ששלח SMS בנהיגה. אולי זה הפתרון? אולי עצם ההתיחסות שלהם, ולאו דווקא העונש זה מה שאנחנו צריכים ללמוד מהם. סופסוף מדינה שמכירה בעובדה ששימוש בסלולרי אכן פוגע ומסכן את הנוהגים והמשתמשים בכביש
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יום שישי ה5.9 שעה 5 יתקיים בקוסמוס קרית גת מפגש בכיית תבואו ואל תשאירו אותנו לבד... הרי אתם יודעים כבר... - מי שלא שם לא קיים - למפגש הראשון הגיעו 30 מכוניות! מאז (כבר פעמיים) המפגש רק הולך וגודל... ואנחנו מקווים גם להגיע לרמה של רמת גן וזהב! אז כמובן.. אם אתם יכולים לעזור לי ולמארגני המפגש להפיץ את זה... אז בבקשה... עזרה... נ.ב אל תשכחו לבוא ולהביא איתכם חברים!
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 7 תגובות
- 35.3 אלף צפיות
ערב צח, מעניין אותי... כמה בערך עולה(לבעל רשיון רגיל) להוציא רשיון ג'(שיעורים, טסטים..)?
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
תסלחו לי על הבורות הבוטה, ואני בטוח שהנושא כבר הועלה אלף פעם (ואם כן שגרו אותי לשם...) אבל מה ההבדלים העיקריים בין ה-GTI/SXI/ראלי? כולם 1600 וכולם בטח אותו שלדה...אז חוץ ממתלים ואבזור מה ההבדל?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תראו את הפרוייקט המדהים הבא.. http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531 להיות עם ולהרגיש בלי. BUT! אי אפשר להגיד שזה לא מדהים עד כמה הוא הצליח.. תהנו. נ.ב תעברו על כל התרד שם.
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ניסיתי לחפש ב- speesrtaps אך לא מצאתי תשובה לשאלה: כמה זמן עובר מרגע הצילום במצלמת מהירות אוטומטית עד לקבלת הדו"ח? מדובר ברכב שכור. אז אני מניח שלוקח יותר זמן. מישהו יודע? עזרתכם נחוצה, תודה.
הודעה אחרונה מאת 0scar, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני פותח את העיתון היום ורואה כתבה על דגם חדש של טויוטה ששמו פריוס. המיוחד באוטו הזה שהוא מחנה את עצמו לבד, בעזרת חיישנים ומחשב, כל מה שיש לעשות זה ללחוץ על כפתור והאוטו חונה. אם זה מה שיש כבר היום אז עוד כמה שנים האוטו כבר ינהג לבד... לא חבל להפסיד את החוויה הזו של הנהיגה????? בעתיד נהגים יורשו לנהוג רק במסלולים מיוחדים ולא על הכביש???? (מפחיד לחשוב... )
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 31 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
מה הייתם משפרים ומה?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
או יראה לי תמונה בבקשה
הודעה אחרונה מאת yair22, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
http://young.nana.co.il/Article/?ArticleID=78065
הודעה אחרונה מאת Ms, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,671 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- Itzik-b
- שימי 85
- AviorXD
- tan tan
- giacomo72
- outnex
- הדיין
- avargel
- falou
- גולדן191
- נהג מופרע