Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם כבר במולטנובות עסקינן, המצלמה על כביש 4 לאחר הפניה לקריית אריה

בפ"ת, טרום מחלף מורשה, נראית כאילו עברה גיהנום: דלת פתוחה (! :shock: )

וכל תא האכסון של המצלמה נראה חבוט ושרוף קמעה.

מישהו מאשר אי-תקינות? :wink:

כנ"ל בכיוון דרום בואך גשר תע"ש (ראה הודעות למעלה). :shock:

יש מצב למרד מצלמות? :twisted:

אגב אני קיבלתי פלאש עצבני בק. אריה לפני 5 חודשים, עוד כשהייתי עסוק בלהתלהב עד השמיים מה-306 ראלי-ליסינג. בינתיים לא הגיעה מעטפה. כמובן, מיותר לציין שנסעתי בהתאם למהירות הנקובה בחוק 8)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ו-oscar, אתה יכול בבקשה להרחיב בעניין צילום מקדימה וצנעת הפרט? אין לי מושג מאיפה הבאת את זה ומה הקשר.

המידע מגיע ממקור אמין שבשנת 98 בערך שמע זאת מקצין בכיר מאוד במתנ"א (אני לא נוקב כאן בשמות, כי לך תידע...) בשיחה חצי-רשמית במטה מתנ"א בבית דגן. נאמר בפרוש שהפרקליטות ממליצה למשטרה להפיק צילומי רכבים מאחור בלבד, כדי שישמשו כראייה בבית המשפט. הנימוק הוא כאמור צינעת הפרט, ז"א בצילום מקדימה יש סיכוי לזהות את הנהג ואת הנוסעה/ת שיושב/ת לידו והדבר עלול לפגוע בפרטיות של הנהג (תחשבו למה :wink:), אשר חומרת העבירה (מהירות מופרזת) לא מצדיקה פגיעה שכזו. לפיכך הנתבע יכול לבקש מבית המשפט לפסול את הראייה. אם שופט נענה לבקשתו וקובע שהצילום לא קביל, אז למשטרה אין "קייס", כי כל התביעה שלה מבוססת על הצילום. זו ,לדברי הקצין הבכיר, הסתבכות מיותרת ולכן, המשטרה נמנעת מלהפיק צילומים מקדימה. הכל בגדר המלצת הפרקליטות בלבד. כך הבנתי מהמקור.

שוב, כדי למנוע אי-הבנה כלשהי, מדובר במצלמות בלבד. אקדחי לייזר ואמצעים אחרים, אשר לא מפיקים תמונות, אלא על סמך מדידתם השוטרים רשאים לעצור נהג עבריין ולרשום לו דו"ח, אזי אין מגבלה של הכיוון.

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

מי שמכיר, גשר גדוד 22 (גשר הגיבורים החדש)... כמעט בכל פעם שאני עובר בגשר, ממש בתחילתו, אחרי תחנות האוטובוסים, הגלאי שלי מתחיל להשתגע מרוב צפצופים ומסמן שיש מקור של קרינת אל"מ (בתחום Ka?) או לייזר וממש ממש קרוב. ההתרעה נראית מאוד אמיתית וגם המקום נראה מושלם לתפוס על מהירות, כי מי שמכיר יודע איך כולם "מרביצים חופשי" על הגשר. יכול להיות שבדיוק נמרץ במקום זה עובר עורק אלחוטי של בזק או חברת תקשורת אחרת, או מגיע לשם איזו אלומת צד של משהו, לא יודע. עד כה אף פעם לא ראיתי שם פלאש.

אז, אם יש למישהו איזה מידע קונקרטי בנושא, אנא לשתף...

נ.ב. אגב, מי שפונה ימינה מגיבורים ליל"ג - תיזהרו. כמעט כל יום יש שם שוטרים שאוכפים נתיב, איתות וחגורות. הם עומדים שם בתחנת אוטובוס כ-30 מ' מהפניה. :wink:

ט.ל.ח.

פורסם
מי שמכיר, גשר גדוד 22 (גשר הגיבורים החדש)... כמעט בכל פעם שאני עובר בגשר, ממש בתחילתו, אחרי תחנות האוטובוסים, הגלאי שלי מתחיל להשתגע מרוב צפצופים ומסמן שיש מקור של קרינת אל"מ (בתחום Ka?) או לייזר וממש ממש קרוב. ההתרעה נראית מאוד אמיתית וגם המקום נראה מושלם לתפוס על מהירות, כי מי שמכיר יודע איך כולם "מרביצים חופשי" על הגשר. יכול להיות שבדיוק נמרץ במקום זה עובר עורק אלחוטי של בזק או חברת תקשורת אחרת, או מגיע לשם איזו אלומת צד של משהו, לא יודע. עד כה אף פעם לא ראיתי שם פלאש.

אז, אם יש למישהו איזה מידע קונקרטי בנושא, אנא לשתף...

נ.ב. אגב, מי שפונה ימינה מגיבורים ליל"ג - תיזהרו. כמעט כל יום יש שם שוטרים שאוכפים נתיב, איתות וחגורות. הם עומדים שם בתחנת אוטובוס כ-30 מ' מהפניה. :wink:

תחליט . מדובר על קרינה אלקטרומגנטית או לייזר (אור) ? אין מצב שאותו מקור יפריע לשניהם.

קרינה אלקטרומגנטית מגיעה הרבה פעמים מתאים סלולריים , או ליתר דיוק , מציוד המיקרוגל שמקשר ביניהם.

אותות דמויי לייזר מגיעים מהשלטים האלקטרוניים שנראים כמו צג טלוויזיה (נסה לעמוד מול אחד כזה , נניח כמו זה ליד אצטדיון ר"ג) ותקבל יופי של השתוללות מגלאי הרדאר.

לחילופין זה יכול להיות שער חשמלי של חנייה. הם משגעים יופי את הגלאים.

פורסם

תחליט . מדובר על קרינה אלקטרומגנטית או לייזר (אור) ? אין מצב שאותו מקור יפריע לשניהם.

קרינה אלקטרומגנטית מגיעה הרבה פעמים מתאים סלולריים , או ליתר דיוק , מציוד המיקרוגל שמקשר ביניהם.

אותות דמויי לייזר מגיעים מהשלטים האלקטרוניים שנראים כמו צג טלוויזיה (נסה לעמוד מול אחד כזה , נניח כמו זה ליד אצטדיון ר"ג) ותקבל יופי של השתוללות מגלאי הרדאר.

:) לא שאני מתלבט בין גל רדיו לבין לייזר... פשוט קוברה מאוד מסורבלת בדיווח על סוג הקרינה שהיא גילתה. אבדוק היום מול הספר.

כמו שאמרתי, הפרעות מכל המקורות שהזכרת וגם מאלה שלא הזכרת הן בד"כ ציפצופים בדידים, לא סדירים. כאן ההתרעה נראית ממש אמיתית - ציצופים רצופים עם דיווח תווך ונחלשים כאשר מתרחקים מהמקור. יש לבזק או לאחרים עורקים אלחוטיים בתחום Ka?

ט.ל.ח.

פורסם

:) לא שאני מתלבט בין גל רדיו לבין לייזר... פשוט קוברה מאוד מסורבלת בדיווח על סוג הקרינה שהיא גילתה. אבדוק היום מול הספר.

כמו שאמרתי, הפרעות מכל המקורות שהזכרת וגם מאלה שלא הזכרת הן בד"כ ציפצופים בדידים, לא סדירים. כאן ההתרעה נראית ממש אמיתית - ציצופים רצופים עם דיווח תווך ונחלשים כאשר מתרחקים מהמקור. יש לבזק או לאחרים עורקים אלחוטיים בתחום Ka?

כל החברות הסלולריות משתמשות בעורקים אלחוטיים כאלה לקישור בין האתרים. וזאת כדי לחסוך את תשתית הטלפוניה היקרה (לאורך זמן) או בלתי קיימת (מחוץ לעיר).

העורקים הללו מייצרים הרמוניות שנופלות בדיוק בתחום התדר של 34GHZ.

פורסם

אתמול נסעתי בכביש ת"א-אשדוד, ראיתי 6 עמודים בדרך הלוך וחזור.

הן עובדות? פעילות ביום? אולי דחלילים? אני ניסיתי לשמור על מהירות מותרת אבל בהילוך חמישי בכיף אתה מגיע ל120-130 בלי לשים לב :oops:

פורסם
אתמול נסעתי בכביש ת"א-אשדוד, ראיתי 6 עמודים בדרך הלוך וחזור.

הן עובדות? פעילות ביום? אולי דחלילים? אני ניסיתי לשמור על מהירות מותרת אבל בהילוך חמישי בכיף אתה מגיע ל120-130 בלי לשים לב :oops:

תמשיך לנסוע בכביש הזה 120-130 בכיף ומהר מאוד תדע בדיוק איפה יש מצלמות לפי ההודעות בדואר... :twisted:

פרסמתי כבר 70 פעם את המיקומים של המצלמות האמיתיות בכביש הנ"ל , תעשה חיפוש...

פורסם

משבש :twisted:

בעקרון אני ניסיתי לשמור על מהירות מותרת :cry:

אם אני לא טועה, תמיד אבל תמיד היתה משאית מימיני כשעברתי ליד עמוד.

פורסם
משבש :twisted:

בעקרון אני ניסיתי לשמור על מהירות מותרת :cry:

אם אני לא טועה, תמיד אבל תמיד היתה משאית מימיני כשעברתי ליד עמוד.

משבש נגד רדאר לא קיים בשוק האזרחי , לפחות לא כזה שהוכיח את עצמו.

משבש לייזר לעומת זאת... :twisted:

פורסם

bel 990 :evil:

אני מחפש את התרדים שלך .. עדיין לא מצאתי

:?

• תוכן חדש...