Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//435259

בסינגפור נתנו עונש של חצי שנת מאסר לנהג אוטובוס ששלח SMS בנהיגה.

אולי זה הפתרון? אולי עצם ההתיחסות שלהם, ולאו דווקא העונש זה מה שאנחנו צריכים ללמוד מהם.

סופסוף מדינה שמכירה בעובדה ששימוש בסלולרי אכן פוגע ומסכן את הנוהגים והמשתמשים בכביש

פורסם

תראה נהג אוטובוס זה דבר אחד ונהל אוטו פרטי זה משהו אחר

לדעתי מה שהם עשו זה נכון כי כאן הנהג לא מסכן רק את עצמו אלה גם הרבה מאוד אנשים שנוסעים איתו באוטובוס..

פורסם
תראה נהג אוטובוס זה דבר אחד ונהל אוטו פרטי זה משהו אחר

לדעתי מה שהם עשו זה נכון כי כאן הנהג לא מסכן רק את עצמו אלה גם הרבה מאוד אנשים שנוסעים איתו באוטובוס..

גם נהג פרטי שעושה עבירה מסכן נהגים אחרים והולכי רגל.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

זו אותה מדינה שבה זורקים אותך לכלא אם אתה לועס מסטיק ברחוב?

אפשר ללמוד מהם הרבה דברים, אבל הם "קצת" מגזימים בקטע הזה. ענישה על דבר כזה זה דבר חיובי, אבל צריך לשים גבול גם לעוצמת הענישה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
http://news.walla.co.il/?w=//435259

בסינגפור נתנו עונש של חצי שנה לנהג אוטובוס ששלח SMS בנהיגה.

אולי זה הפתרון? אולי עצם ההתיחסות שלהם, ולאו דווקא העונש זה מה שאנחנו צריכים ללמוד מהם.

סופסוף מדינה שמכירה בעובדה ששימוש בסלולרי אכן פוגע ומסכן את הנוהגים והמשתמשים בכביש

לדעבוננו נהגי האוטובוסים בארצנו הם הנהגים הכי חסרי סבלנות והכי עצבניים במובן השלילי של המילה (יצא לכם פעם לעמוד לפני אוטובוס בשהרמזור התחלף לירוק... :evil: ).

בקיצור הם בתור נהגים ציבוריים אמורים לתת לנו דוגמא איך נוהגים/מתנהגים על הכביש....שלא לדבר על נהגי מוניות :cry:

פורסם
זו אותה מדינה שבה זורקים אותך לכלא אם אתה לועס מסטיק ברחוב?

אפשר ללמוד מהם הרבה דברים, אבל הם "קצת" מגזימים בקטע הזה. ענישה על דבר כזה זה דבר חיובי, אבל צריך לשים גבול גם לעוצמת הענישה...

רוני

חחחחח לא זורקים אותך לכלא אם אתה לועס מסטיק ברחוב כי................ לא מוכרים מסטיקים... כן כן זה נראה מדהים אבל תסע לשם ותראה בעצמך זה מדהים אין מסטיקים בחנויות... וגם מכניסים אותך לכלא על יריקה על המידרכה....

בקשר לSMS אני חושב במאה אחוז שזה נכון ולדעתי צריך לעשות איזה משהו שמשבש את הטלפונים במכוניות כי זה פשוט ניהיה מוגזם...

למה? ככה!

פורסם

לא צריך להגזים, בעמידה בפקק אין כל רע לשלוח SMS, נניח.

ובנוגע לנהגי האוטובוסים - K&N - אתה לא נוסע הרבה באוטובוסים נכון?

אני כן, רוב הנהגים ממש בסדר גמור אבל כן - הם מאוד ממהרים. ובצדק!! יש להם שעות הגעה, יש להם 50 נוסעים ממהרים בפנים וכולם רוצים להגיע כמה שיותר מהר ליעדם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אמנם הענישה בסינגפור מוגזמת, אבל הענישה פה מגוחכת.

רק שבוע שעבר היה סיפור על נהג הסעות שלקח 30 ילדים ברכב המיועד ל-11 ושאין לו טסט, והוא יצא בקנס. מה קרה כמה שבועות אחרי זה? תפסו אותו שוב פעם על אותו סיפור בדיוק.

ולא חסרים סיפורים כאלו.

נהגי משאיות ואוטובוסים שרק אחרי תאונה קטלנית מגלים בעיתון שיש להם כבר 50 עבירות תנועה בתיק. אם היו מורידים אותם מהכביש לחצי שנה אחרי כל כמה עבירות הם היו חושבים טוב טוב כשהם עולים על ההגה.

אבל כשאני חטפתי את השלילה המנהלתית לחודש על עבירת המהירות הראשונה והיחידה שלי, מי שיצא מהקצין עם הרשיון ביד היו כל הנהגים המקצועיים שבכו לו שזו הפרנסה שלהם. גם בית המשפט מתחשב בכך שזו הפרנסה שלהם ונמנע משלילות ארוכות גם אצל עבריינים סדרתיים.

אני חושב שדווקא לנהגים שזה מקצועם צריכים להחמיר. שבית המשפט לא יאשר עסקת טיעון של עו"ד ממולח לנהג שהוא עבריין סדרתי ושחיי רבים תלויים באופן נהיגתו. שלא לדבר על כך שאצל רוב הנהגים האלו העבירות מתבצעות בתוך העיר, בתנועה צפופה.

ופיסת מידע קטנה - נהג של דן שחוטף שלילה על עבירת תנועה, מזומן ל"משפט חברים" שבו הוא בדרך כלל מקבל קנס נוסף. כמובן שבחברות היסעים פרטיות זה לא קורה. ואצל נהגי מוניות הם רק מקבלים תמיכה מחבריהם לתחנה. :evil:

פורסם

אני תופס מנהגי האוטובוס בארץ

הם באמת נוהגים טוב ותמיד שקולים

מה גם שעוד לא יצא לי לראות נהג אוטובוס מעקב את התנועה

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

שוב, לא צריך להכליל. כבר יצא לי לנסוע באוטובוס שבו הנהג התחיל לצאת מהתחנה שמאלה עוד לפני שהוא הביט במראות, זה נגמר בכך שלא נשארה לו מראה שמאלית להסתכל עליה, פשוט כי היא נמעכה כליל מאוטובוס אחר שבדיוק נכנס לתחנה...

לפעמים גם המהירות עומדת להם לרועץ, הם לוקחים סיכונים ומנסים להידחף, ואז כשמישהו חותך אותם הם נאלצים לבלום בחדות. כבר ראיתי אנשים כמעט עפים לתוך השמשה הקדמית או לתוך אנשים אחרים בבלימות חירום כאלו (פעם גם אני כמעט עפתי...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שוב, לא צריך להכליל. כבר יצא לי לנסוע באוטובוס שבו הנהג התחיל לצאת מהתחנה שמאלה עוד לפני שהוא הביט במראות, זה נגמר בכך שלא נשארה לו מראה שמאלית להסתכל עליה, פשוט כי היא נמעכה כליל מאוטובוס אחר שבדיוק נכנס לתחנה...

לפעמים גם המהירות עומדת להם לרועץ, הם לוקחים סיכונים ומנסים להידחף, ואז כשמישהו חותך אותם הם נאלצים לבלום בחדות. כבר ראיתי אנשים כמעט עפים לתוך השמשה הקדמית או לתוך אנשים אחרים בבלימות חירום כאלו (פעם גם אני כמעט עפתי...)

רוני

יש נהגים גרועים על כל סוגי הרכבים. על אוטובוס, על אופנוע, על קורקינט וגם על פג'ו 106 ראלי. לדעתי האישית רוב (מוחלט של) נהגי האוטובוס יודעים לנהוג, ונוהגים נכון ו"כמו בני אדם". לעומת זאת הרבה (לא כל!) נהגי מוניות נוהגים כאילו הכביש של אבא שלהם ומותר הכל. זה כמובן בגיבוי של קציני המשטרה ובתי המשפט שכמעט אף פעם לא ישללו להם כי "זו הפרנסה שלהם".

העבירות הפופולריות של נהגי אוטובוס - אי שמירת מרחק, קצת מהירות, רמזורים כתומים, מעט מאוד אדומים. לא מעבר לממוצע הכללי.

העבירות הפופולריות של נהגי המוניות - עצירה בכל מקום שבא להם, חיתוך נתיבים, פניות לא נכונות, קו לבן, חוסר איתות כרוני, הידחפות ו"גניבת" התור ברמזור, נסיעה באדום. יותר גרוע לדעתי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

העבירה הפופולרית ביותר של נהגי אוטובוסים היא ללא שום ספק חיתוך נתיב ושלילת זכות קדימה.

זה המצב שבו נהג עצר בתחנת אוטובוס, מסיים להעלות נוסעים, שובר שמאלה וצועק "אללה יסטור" ואז לוחץ על הגז ויהיה מה שיהיה הוא מוגן על ידי כמה טונות.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
העבירה הפופולרית ביותר של נהגי אוטובוסים היא ללא שום ספק חיתוך נתיב ושלילת זכות קדימה.

זה המצב שבו נהג עצר בתחנת אוטובוס, מסיים להעלות נוסעים, שובר שמאלה וצועק "אללה יסטור" ואז לוחץ על הגז ויהיה מה שיהיה הוא מוגן על ידי כמה טונות.

ראלימן

אבא שלי היה נהג דן במשך הרבה שנים.

הבעיה בהשתלבות של נהגי אוטובוס היא שאף אחד (כולל אני :oops: ) לא נותן להם להשתלב. כל אחד נותן גז כדי לא להתקע מאחורי אוטובוס. גם אתה, לא?

אז הם נאלצים פשוט להדחף. אין להם הרבה ברירות אחרות. נהג אוטובוס בעיר שינסה לאותת ולחכות - יחכה עד יום כיפור שלא יהיו מכוניות שנדחפות לו.

הבעיה היא שזו צורת נהיגה נלמדת.

זה די משעשע לראות את אבא שלי מחנה ברוורס את המכונית הפרטית שלו בין שני עמודים בלי להסתכל על מראת האמצע, אלא עם שתי מראות הצד. הוא אפילו הוסיף ביפר שמצפצף עם אורות הרוורס :D

אבל הרבה פחות משעשע לראות אותו משתלב "דוך", תוך כדי שאמא שלי צורחת "אבנר! אתה לא באוטובוס!" :?

פורסם

ראלימן

אישפוז צודק, אם הם לא ידחפו הם לא יגיעו לשום מקום. בכלל, חלק מתרבות נהיגה היא נתינת זכות קדימה לאוטובוסים, לדעתי. ואני תמיד משתדל לתת להם זכות קדימה כי אני יודע כמה זה מעצבן להיות תקוע שניות ארוכות בתחנה בזמן שהנהג מנסה להשתלב...

רוני, שהיום דווקא נסע ברכבת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ראלימן

אבא שלי היה נהג דן במשך הרבה שנים.

הבעיה בהשתלבות של נהגי אוטובוס היא שאף אחד (כולל אני :oops: ) לא נותן להם להשתלב. כל אחד נותן גז כדי לא להתקע מאחורי אוטובוס. גם אתה, לא?

אז הם נאלצים פשוט להדחף. אין להם הרבה ברירות אחרות. נהג אוטובוס בעיר שינסה לאותת ולחכות - יחכה עד יום כיפור שלא יהיו מכוניות שנדחפות לו.

הבעיה היא שזו צורת נהיגה נלמדת.

זה די משעשע לראות את אבא שלי מחנה ברוורס את המכונית הפרטית שלו בין שני עמודים בלי להסתכל על מראת האמצע, אלא עם שתי מראות הצד. הוא אפילו הוסיף ביפר שמצפצף עם אורות הרוורס :D

אבל הרבה פחות משעשע לראות אותו משתלב "דוך", תוך כדי שאמא שלי צורחת "אבנר! אתה לא באוטובוס!" :?

והיה והנהג מאותת שמאלה ואני מזהה שהוא רוצה להשתלב אני נותן לו בלי לחשוב, אותו כנ"ל לגבי כל כלי רכב אחר.

אם הנהג בלי לחשוב ובלי להסתכל הרבה שובר שמאלה וחותך מישהו אז זה מכעיס מאד, וזה לרוב מה שקורה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...