Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יודע בודאות על אחת שמתה לפני שנה בערך.

כמה נותרו?? אם בכלל?

פחות מ10 ידועות באיזור המרכז.

לי יש הרגשה שאתם מזה מזיינים ת'שכל בקטע הזה.

אתם באמת חושבים שאתם מכירים את כול ה-VTS במרכז הארץ?!

הדרך הבדוקה היחידה לבדוק היא דרך מחשבים של משרד הרישוי.

עד אז אתם סתם מנחשים.

כמו שפעם היינו בטוחים שאגזוז וצ'יפ נותנים 20 כ"ס תוספת.

אל תהיה כ"כ בטוח.

על כבישי הארץ עלו במהלך השנים 97/98 24 VTR/VTS וזה בדוק. (אם תרצה אני אסביר איך)

הערכה מלומדת אומרת שכ-14 VTR ו-10 VTS.

בהנחה שכמה ירדו מהכביש ולפחות VTR אחת עברה שדרוג. אז כנראה שאנחנו כן יכולים לספור (כמות חד ספרתית של רכבים)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקיי, זאת עם הפגוש התחליפי מלפנים זו האחת עם הבחור המבוגר שהגיע להרצאה של אייל נוימן?

הירוקה זו זאת עם הפגיעת שלדה שלא נמכרה הרבה מאוד זמן?

וזאת של הנגד מחולון? לא מכיר...

אני מכיר עוד שתי אדומות, אחת מרעננה ושניה מפ"ת ששמעתי עליה רק.

ועוד אחת לבנה של בחור בשם דורון שהגיע למפגש כמה פעמים.

רוני

אין לי מושג על מי אתה מדבר, מדובר על הVTS עם הפגוש של סקסו 1.4 כמדומני.

הירוקה אכן עמדה למכירה המון זמן. נחש למה...

אם תרצה פרטים על הVTS של הנגד מחולון בה"פ. לא משהו מעניין במיוחד...

אם כך, עד עתה ספרנו 10.

זה יפה! ההערכות עד עכשיו דיברו על 7 VTSים. כל המרבה הרי זה משובח.

מצד שני לחלק גדול (מדי) מהן יש פגיעות בשילדה. חבל.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
הכוונה היא שהדלק ....מתחיל לאכול אותי וגם הטיפול ברכב עם מנוע כזה שלפי המוסך הוא מסובך מעט ועל כן הטיפולים בו יקרים למדי בשל עלויות של זמן עבודה

תחליף מוסך.

אני לא רואה תרחיש בו וולקן 2.0 תהיה מסובכת יותר לטיפול מראלי MK1.

דווקא המנוע מאד פשוט לטיפול -האמין ביותר שאני מכיר מבית PSA.

מי שרוצה לעבור מוולקן מרווחת , איכותית , נעימה ובטוחה יותר לראלי MK1 ספרטנית וצפופה--> מגיע לו שתהיה לו ראלי ויפנה את הוולקן שלו במחיר נורמלי למישהו שידע להעריך אותה יותר :wink:

פורסם

בהתחשב בעובדה שאחת ירדה מהכביש והמנוע שלה הושתל ב-VTR

נשארנו עם לכל היותר 10 VTS על הכביש.

לי נראה שספרנו את כולם בהנחה שבספירה הזו לא ספרנו מישהו פעמיים

פורסם

מה זה בדיוק "מחיר מחירון"??!!

מי קבע?

המלך לוי יצחק? או הקיסר אפרים מוהר?

כל הקטע של "מחירון" הוא ביקוש והיצע. אם נקודת המפגש בין הביקוש להיצע הוא איקס אלפי ש"ח אז זהו מחיר המחירון!

אם מישהו מבקש איקס אלפי ש"ח אז הוא מבקש מחיר מחירון ולא עשר מעל למחיר, שמישהו שחושב שהוא מבין במכוניות (לדעתי לא, אבל כל העם חושבים אחרת...), קובע כי זהו המחיר.

די עם דיקטטורת "מחירון יצחק לוי" ובראלי נתחיל את המהפכה. (...I have a dream)

פורסם

כל הVTSים מצויים במרכז? אפילו לא אחת בצפון ובדרום? נשמע תמוה משהו אבל אולי, לך תדע.

מאיפה הקביעה שיש בדיוק 10 בכל הארץ?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מוסיף עוד vts לרשימה

יום שבת הזה ראיתי vts יפהפיהה בחנייה של חוף 4 על 4 בראשל"צ יפה ושמורה מאוד עם סאן-רוף.

פורסם
מוסיף עוד vts לרשימה

יום שבת הזה ראיתי vts יפהפיהה בחנייה של חוף 4 על 4 בראשל"צ יפה ושמורה מאוד עם סאן-רוף.

כל ה VTS עם סאן רוף .

פורסם
מוסיף עוד vts לרשימה

כל ה VTS עם סאן רוף .

לא ידעתי תודה על התיקון

פורסם

כל הVTSים מצויים במרכז? אפילו לא אחת בצפון ובדרום? נשמע תמוה משהו אבל אולי, לך תדע.

מאיפה הקביעה שיש בדיוק 10 בכל הארץ?

ניסיתי בקיצור:

על כבישי הארץ עלו במהלך השנים 97/98 24 VTR/VTS וזה בדוק. (אם תרצה אני אסביר איך)

הערכה מלומדת אומרת שכ-14 VTR ו-10 VTS.

בהנחה שכמה ירדו מהכביש ולפחות VTR אחת עברה שדרוג. אז כנראה שאנחנו כן יכולים לספור (כמות חד ספרתית של רכבים)

אבל אם אתה מתעקש אז ככה:

בסוף פברואר 97 נכנסתי לסוכנות דויד לובינסקי בב"ב לקנות 106 ראלי דור שני חדשה.

לתדהמתי הרבה באותו שבוע עלה מחיר הראלי ב-4500 ש"ח ולעומת זו מחירה של סקסו VTR שהיתה עד לאותו שבוע 1500 פחות מראלי ירד עקב הנחה גורפת (5%) לכל רכבי סיטרואן לכבוד חגיגות יובל או משהו כזה. נוצר פער של 9000 ש"ח ובהחלט נוצרה אצלי סקרנות לגבי הרכב. היות ואת המפרט כבר הכרתי (עשיתי שעורי ביית) רציתי לראות בעיניים.

התשובה שקיבלתי היתה יובאה לארץ רק VTR אחת והיא שיכת לעובד של לובינסקי אבל היא לא כאן היום. שאלתי אולי אפשר להתרשם מ-VTS? אמרו אין! ואין גם כונה להביא דגם תצוגה. לאחר מספר ימים חזרתי לסוכנות להתרשם מה-VTR הכחולה והיפיפיה והיחידה בארץ, של אותו עובד לובינסקי. באותו היום ביקשתי להזמין את הרכב ונאמר לי שאם אני רוצה יש על האניה בדרך לארץ שלושה VTR (כחול, ירוק ולבן) היות וכל השלוש שהיו על האניה הוצעו לי לבחירה אני מניח שאני האדם השני בארץ הקודש שהיתה לו הזכות להיות בעלייה של VTR :wink: .

לאחר מספר שנים יצא לי לדבר עם עובד של לובינסקי ולספר לו שאין מחירון ל-VTR 97 אז הוא אמר לי שיובאו בסה"כ ארבעה ב-97 ובכל שנת המודל 98 יובאו 20 רכבי סקסו ספורטיביים. הוא לא ידע להגיד לי כמה מהם VTR וכמה VTS.

במהלך השנתיים האחרונות נתקלתי במספר נסיונות לבצע ספירה של VTR/VTS ע"ג פורום זה וקודם לכן ב-YNET. הדעה הרווחת (וגם ההגיונית) שהחלוקה ב-98 היתה 10+10 זה פשוט מסתדר עם נסיונות הספירה של שני הדגמים.

לסיכום אני לא יכל להיות בטוח בטוח במאה אחוז כמה VTS יש על כבישי הארץ אבל אני יודע בודאות שזה הרבה פחות מעשרים.

אז מה זה חשוב אם זה 10 או 12?

פורסם
אגב ייתכן וב-97 יובאה VTS אחת אחרי שרכשתי את שלי אני לא סגור על זה.

שלי 97... ואני חושב שיש עוד 97 אחת לפחות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הירוקה (כרית אוויר מודבקת עם צלוטייפ).

ההיא של הנגד מחולון.

הירוקה הנ"ל היא זאת של הנגד מחולון שמשרת\שירת בשלישות הראשית בר"ג. כשחיפשתי רכב נפגשתי איתו וראיתי את הרכב , אפילו התחלתי כאן שרשור ארוך ומתוסכל אם שווה לקחת אותו לבדיקה .

הלבנה הייתה מאזור רחובות ונמכרה לדעתי במהירות שיא.

בעבר שמעתי גם על אחת אדומה מר"ג . אדום צריך להיות מהמם , לדעתי ...

דרך אגב , יש VTR אחת מאזור רמה"ש (ירוקה אולי , או כחולה...) שעומדת להישלח בקרוב לצרפת למקצה שיפורים - חיצונית ומכנית . יכול להיות מעניין ...

החברה ("girlfriend" ולא "company") של בעל הרכב עובדת איתי אז זה כנראה נכון (לספקנים שבינינו....) .

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם
בעבר שמעתי גם על אחת אדומה מר"ג . אדום צריך להיות מהמם , לדעתי ...

מעניין. אל מי היא הגיעה בסוף אתה יודע? היא נחטפה לי ממש מתחת לידיים בזמנו :(

אני זוכר שהיא היתה של בחור מבוגר (40+).

• תוכן חדש...