Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו ראלי אוטו חביב לכול הדעות אך בפעם האחרונה שבדקתי עדין היא לא היתה פרארי

לא למבורגיני או כול רכב אקזוטי אחר אשר מחירו משתבח עם השנים אז לכול הרוחות שמישהו יסביר לי למה אני מחפש כבר 3 חודשים 106 ראלי במצב טוב ולא מוצא אההההההההההה

אני לא מוצא כי כול מי שמוכר בטוח שיש לו את 106 ראלי הכי טובה הכי משופרת וש 155000 קמ לשנת 97 98 זה לא הרבה למרות שהוא יד 5 או 4 על הרכב הוא מבקש עליו 10 או כבר נתקלתי גם ב 15 מעל מחירון הרי כולנו נסכים שאת ה 106 ראלי כול מי שקונה קונה כי הוא נותן ביצועים ספורטיבים נחמדים במחיר שאמור ליהיות סביר כמובן שיש שיפורים ואני מבין אם מבקשים קצת מעל מחירון ובתור הבעלים הקודם של ax gti וכיום הבעלים של וולקן 2.0 אני מעריך מאוד את הערך הסנטימנטלי לרכב אבל למה לכול הרוחות הגענו לכך ... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

זורקת תחת.....;)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחלנו ...

חבוב, אתה רוצה, תקנה, לא רוצה, לא צריך ...

אם לדעתך במחיר שבשקשים על האוטו יש אופציות טובות יותר, תקנה אותן, לא תמצא משהו טוב יותר, תשלם !

זכותו של כל בן אדם לבקש מאה אלף מעל המחירון, זכותך לא לשלם לו .

זה הכול.

פורסם

זה בגללך!

בגלל שכ"כ הרבה אנשים רוצים ראלי,

בעלי הראלי מבקשים הרבה כסף, היגיון פשוט...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אני מבין שהרמת טלפון לליאור והוא בילבל לך במוח. מצטער, אולי לא הייתי צריך לתת לך את הטלפון שלו. בכל מיקרה, ספר מה היה?

פורסם

את האמת הוא לא בלבל לי את המוח הוא פשוט אמר שכרגע הוא לא מוכר אולי בקרוב אבל לא כרגע אז שם בא לי שאני אתקשר עוד כמה זמן אבל זה לא הענין הענין הוא שפשוט אנשים משגעים אותי אם היציאות שלהם איך מישהו יכול לומר יש לי אוטו עם 175000 במצב חדש מה זה השטויות האלו

זורקת תחת.....;)

פורסם

אך גם שניהם רוצים מחיר מופקע לחלוטין האחד הבחור עם הרכב הלבן אפילו לא שיפר את הרכב ורוצה 45 אלף מהההההה לכול הרוחות ודרך אגב תשובה כמו שענו לי מקודם היא הגורם שכול בעל 106 ראלי מבקש מחיר מופקע לא משהו אחר כי כול כך ניפחו להם את החזה זהם בטוחים שהרכב אוצר לא קל להסגה אבל לבטח לא אוצר

זורקת תחת.....;)

פורסם
אך גם שניהם רוצים מחיר מופקע לחלוטין האחד הבחור עם הרכב הלבן אפילו לא שיפר את הרכב ורוצה 45 אלף מהההההה לכול הרוחות ודרך אגב תשובה כמו שענו לי מקודם היא הגורם שכול בעל 106 ראלי מבקש מחיר מופקע לא משהו אחר כי כול כך ניפחו להם את החזה זהם בטוחים שהרכב אוצר לא קל להסגה אבל לבטח לא אוצר

פסיק נקודה

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אולי תרד מהאוטו הזה. תאמין לי אתה לא מפסיד יותר מדי ( בטח לא את גאוותך). חפש VTR במקום או RSI או 106XSI במצב סביר ותעשה חיים.

פורסם

VTR הלוואי והיתי מוצא לא הייתי חושב פעמים אך למצוא אותן זה באמת באמת באמת קשה כי אין כמעט אם תשאל אותי אני אפילו מעדיף את הסיטרואן על פני הפזו מנסין אישי שלי ושל אחי שהוא הבעלים המאושר של 16S 306 מדהימה אבל אין מה לעשות אני עדין מעדיף סיטרואן פשוט אין אותן

זורקת תחת.....;)

פורסם
אולי תרד מהאוטו הזה. תאמין לי אתה לא מפסיד יותר מדי ( בטח לא את גאוותך). חפש VTR במקום או RSI או 106XSI במצב סביר ותעשה חיים.

מסכים חלקית- חבל להיות נעול על הראלי, תחפש גם את ה- XSI, ההבדל לא כזה גדול ביניהן, ול-XSI יש יותר איבזור. VTR אפשר גם לחפש, אבל הסיכוי למצוא אחת קטן מאוד מאוד .

חן.

פורסם

אני אישית חיפשתי ראלי חצי שנה ועברתי 50 מכוניות מסוג 106 ראלי דור 1 ושני..

בארץ אין הרבה מדור 1 והמצב שלך להשיג דור 1 במצב טוב ומתוחזקת הוא קלוש...

דור 2 יש 70 +

עכשיו זה לא הקטע למצוא ראלי כי יש ...

הבעיה היא למצוא אחת בלי שאסי ומתוחזקת והמצב שתמצא כזאת הוא מאוד אבל מאוד נמוך...

אני אישית מצאתי ראלי 97 יד 1 עכשיו ורציתי לעשות איתו החלפה אבל הבן אדם בסוף לא רצה...

ואני מדבר איתך אחרי שנה שאני עדיין מחפש כי זה סתם מעניין אותי

:)

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

:lol: דן אני מניח שאתה לא ממש יודע אבל על כל 10 ראלי שיש על הכביש יש VTR אחת.

למעשה נראה לי שחברי הפורום מכירים את רוב ה-VTR השוות התיחסות ואינן במצב של הזנחה פושעת ואף אחת מהן לא למכירה.

וולקן תבין שלמחירון בשוק הרכב הספורטיבי אין שום משמעות אמיתית.

ייצחק לוי לא יודע מה זה ראלי או VTR ומעולם לא חקר אנשים שקנו או מכרו רכב כזה.

המחירון נקבע ע"ס נוסחאות קבועות שמשקללות סחירות עלויות חלפים ביקוש למותג ע"פ יצרן ושנתון. הנוסחאות האלו מפסיקות לעבוד כשמספר הרכבים המוצע למכירה מסוג מסוים ברגע נתון ובכל הארץ הוא חד ספרתי. על אחת כמה וכמה כשמדובר ברכב ספורטיבי נחשק בקרב ציבור גדול של חובבי רכב.

אז תשלים עם מה שכתב שלומי כי חוקי השוק חזקים מה"היגיון" שלך כקונה פוטנציאלי.

• תוכן חדש...