Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח את העיתון היום ורואה כתבה על דגם חדש של טויוטה ששמו פריוס.

המיוחד באוטו הזה שהוא מחנה את עצמו לבד, בעזרת חיישנים ומחשב, כל מה שיש לעשות זה ללחוץ על כפתור והאוטו חונה.

אם זה מה שיש כבר היום אז עוד כמה שנים האוטו כבר ינהג לבד...

לא חבל להפסיד את החוויה הזו של הנהיגה?????

בעתיד נהגים יורשו לנהוג רק במסלולים מיוחדים ולא על הכביש????

(מפחיד לחשוב... :roll: )

פורסם

קראתי את זה אתמול גם, אני לא רואה חווית נהיגה גדולה בחנייה, למרות שאישית לי אין בעיה עם חניות. עדין, לא חסר כאלו שפשוט לא מסוגלים לחנות ואם יש טכנולוגיה שיכולה לחסוך הרבה שריטות ומכות על פגושים רבים אז על הכיפאק.

פורסם
קראתי את זה אתמול גם, אני לא רואה חווית נהיגה גדולה בחנייה, למרות שאישית לי אין בעיה עם חניות. עדין, לא חסר כאלו שפשוט לא מסוגלים לחנות ואם יש טכנולוגיה שיכולה לחסוך הרבה שריטות ומכות על פגושים רבים אז על הכיפאק.

הכתבה מראה שאם היום מכוניות כבר מחנות את עצמן אז עוד כמה שנים הן גם יסעו לבד....

פורסם

מה באמת לא ראית את השרשור הזה לפני שפתחת אחד משלך? :?

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=17653

לא חשוב- אבל אני חולק על דעתך, הרי שזה אופציונלי לגמרי- אתה רוצה תחנה לבד רק אם אתה מבקש הוא מחנה לך, וחוץ מזה הוא לא ממש מחנה אתה מכוון את הרכב לחניה והוא רק דואג לא לגעת בכלום עד לעצירה מוחלטת, מה רע (:?::!:) פחות כסף על פחחות וצבע, מה שיכול להרוס פרנסה טובה של פחחים :!::wink:

פורסם

:oops: לא ראיתי את זה אף על פי שהייתי אתמול בפורום

בכל זאת אני בתוך שההחניה זו פונקציה טובה שתחסוך כסף ועיצבון על שריטות מעצבנות

אבל היא גם מראה שעוד שנה שנתיים טויוטה יוציאו אוטו שינהג לבד....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...