Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאילתא: מה זה סאאב 9-3 טורבו S(LPT)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב מה שממש הכעיס אותי זה שבכל UMI ...

לא ידעו מה זה סאאב VIGGEN !!!

אף אחד בכל UMI שם לא ידע ... ?@ ממש עיצבן אותי ..!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
לא דיברנו על ה 9000 .. אלא על ה 9-3 ...

ואגב אם אתה חושב שהרכב לא יפה תבדוק תמונה רשמית של החברה ואחר תגיד לי מה דעתך שינית ....

אני נסעתי באחת ויודע מה ההרגשה.......

יש שם יותר כוח מה 328I ... ... ויפה ומאוד מרשימה!

הדגם החזק ביותר שנמכר כאן של ה-9-3 הוא הוקטור עם 170 כ"ס, היא חלשה יותר מה-328, אולי יש לסאאב קצת יותר מומנט ובגלל זה היא הרגישה חזקה יותר בקטעים מסויימים של ההאצה, בכל מקרה עם משקל עצמי של קצת יותר מ-1500 ק"ג המנוע קצת מתקשה והרכב משיג נתון בינוני (אך מכובד) של 10 שניות למאה (הרבה יותר איטי מה-328).

האירו זה סיפור שונה, אבל היא לא מיובאת, ובכל מקרה, רשמת קודם שיש לאירו 250 כ"ס, אז זה האירו של ה-9-5, לאירו של ה-9-3 יש 210 כ"ס "בלבד".

אכן מכוניות מיוחדות ושונות...

אם טעיתי באחד או יותר מהפרטים אז זה בתמימות, אבל אלה הנתונים שזכורים לי ואת חלקם בדקתי לפני כתיבת ההודעה.

ינון.

מה הקשר ל328? המחיר של הסאב מעמיד אותה מול ה318 דווקא... בעלת השם 2.0 בארץ. הסאאב מאובזרת יותר בצורה משמעותית, וגם חזקה יותר. ההשוואה לרכב שעולה 50-70 אלף שקל יותר (אני לא בטוח לגמרי לגבי המחיר אבל זה הסדר גדול) איננה במקומה. ההפרש יגדל הרבה יותר אם תוסיף לבימר את האיבזור שיש בסאאב.

לבימר יתרונות משלה ללא ספק, אבל לא הייתי מזלזל בסאאב כל כך.

אני בכסף הזה הייתי קונה מונדיאו, ובעודף חוסך למיאטה :D

פורסם

אם היתה לי בחירה והיה לי משהו כמו 70000 שקל....

סאאב אירו היתה הבחירה שלי ... לפחות זה אני ....מודל 96

יופי של מכונית .. הפנים שלה ממש יפה ... גם את שלה יש לי הקטלוג מאותה שנה :)

ספורטיבית מאוד ...

וממש מהנה לנהיגה....

היתרון של ה BMW זה בהנעה.....

אל תגיד לי שאתה יכול להסיג BMW במחיר כזה בכאלה ביצועים מודל 96 !

אולי הייתי מתלבט אם לקחת אלפא 156.... אבל אם אני מוצא סאאב אירו ... זה ממש מה שאני רוצה !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

קודם כל, בואו נעשה קצת סדר -

הבנאדם שאל על 9-3 משנת 1999, ולא על ה- 9-3 החדשה.

מדובר בדגם שהיה למעשה מתיחת פנים ל-900 המוכרת משנת 1993. מכונית חביבה, אבל אף פעם לא היתה סאאב אמיתית, וכיון שהיתה מבוססת על שלדה של וקטרה (דור ראשון), גם לא הצטיינה בכל נושא ההתנהגות והבטיחות.

מנוע ה- 2.0 LPT מפיק, למיטב זכרוני, 150 כ"ס, ומומנט מכובד בסל"ד נמוך.

האירו (VIGGEN בארה"ב) זה כבר סיפור אחר (מנוע 2.3, 250 כ"ס), אבל לא הגיע לארץ.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
קודם כל, בואו נעשה קצת סדר -

הבנאדם שאל על 9-3 משנת 1999, ולא על ה- 9-3 החדשה.

מדובר בדגם שהיה למעשה מתיחת פנים ל-900 המוכרת משנת 1993. מכונית חביבה, אבל אף פעם לא היתה סאאב אמיתית, וכיון שהיתה מבוססת על שלדה של וקטרה (דור ראשון), גם לא הצטיינה בכל נושא ההתנהגות והבטיחות.

מנוע ה- 2.0 LPT מפיק, למיטב זכרוני, 150 כ"ס, ומומנט מכובד בסל"ד נמוך.

האירו (VIGGEN בארה"ב) זה כבר סיפור אחר (מנוע 2.3, 250 כ"ס), אבל לא הגיע לארץ.

VIGGEN זה לא אותו דבר כמו AERO ...

ואירו כן הגיע לישראל ...... מהדגם הישן בא ביבוא סדיר בשנת 96 .... ובדגם 9-5 אני לא ממש בטוח מתי אבל לפני שנה וחצי נסעתי באחת ....

את הספק המנוע של 2 ליטר אני לא כל כך בטוח אבל נדמה לי שזה מעל 150 ....

(כי לנו יש 2300 ללא טורבו והוא מספק 147 ... והמודל הוא 94 ... ואני בטוח שבזמנו ה 2 ליטר טורבו היה בו יותר כוח ..) אז בטוח שבדור החדש לפחות זה יהיה רצת יותר חזק !

Henry Miller

פורסם

מה היתרונות והחסרונות של טורבו בלחץ נמוך??

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

סאאב viggen - השם הזה היה זכור לי מאיפה שהוא... מביטאוני חיל האויר הישנים!

מדובר במטוס קרב מלפני איזה 20-30 שנה. עם כנפוני קאנארד מפלצתיים.

לא ידעתי שהם קראו על שמו גם דגם של רכב.

פורסם

יש כזה דבר.....

הנה קישור למטוס של SAAB VIGGEN ...

http://www.imagesupplier.com/saabviggen.html

והנה קישור ל 9-3 VIGGEN .... שההבדל שלה מה AERO בגרסה זו .. שיש לי מנוע 2300 מודגש ולאירו יש 2000 מודגש.... ... אבל ההתנהגות של ה VIGGEN היא יותר ספורטיבית .....

על ה סאאב VIGGEN אתה תמצא פה

http://www.canadiandriver.com/testdrives/009-3viggen.htm

ודרך אגב לסאאב יש פוטנציאל שיפורים אדיררררר!!!!!

Henry Miller

פורסם
לא דיברנו על ה 9000 .. אלא על ה 9-3 ...

ואגב אם אתה חושב שהרכב לא יפה תבדוק תמונה רשמית של החברה ואחר תגיד לי מה דעתך שינית ....

אני נסעתי באחת ויודע מה ההרגשה.......

יש שם יותר כוח מה 328I ... ... ויפה ומאוד מרשימה!

הדגם החזק ביותר שנמכר כאן של ה-9-3 הוא הוקטור עם 170 כ"ס, היא חלשה יותר מה-328, אולי יש לסאאב קצת יותר מומנט ובגלל זה היא הרגישה חזקה יותר בקטעים מסויימים של ההאצה, בכל מקרה עם משקל עצמי של קצת יותר מ-1500 ק"ג המנוע קצת מתקשה והרכב משיג נתון בינוני (אך מכובד) של 10 שניות למאה (הרבה יותר איטי מה-328).

האירו זה סיפור שונה, אבל היא לא מיובאת, ובכל מקרה, רשמת קודם שיש לאירו 250 כ"ס, אז זה האירו של ה-9-5, לאירו של ה-9-3 יש 210 כ"ס "בלבד".

אכן מכוניות מיוחדות ושונות...

אם טעיתי באחד או יותר מהפרטים אז זה בתמימות, אבל אלה הנתונים שזכורים לי ואת חלקם בדקתי לפני כתיבת ההודעה.

ינון.

מה הקשר ל328? המחיר של הסאב מעמיד אותה מול ה318 דווקא... בעלת השם 2.0 בארץ. הסאאב מאובזרת יותר בצורה משמעותית, וגם חזקה יותר. ההשוואה לרכב שעולה 50-70 אלף שקל יותר (אני לא בטוח לגמרי לגבי המחיר אבל זה הסדר גדול) איננה במקומה. ההפרש יגדל הרבה יותר אם תוסיף לבימר את האיבזור שיש בסאאב.

לבימר יתרונות משלה ללא ספק, אבל לא הייתי מזלזל בסאאב כל כך.

אני בכסף הזה הייתי קונה מונדיאו, ובעודף חוסך למיאטה :D

מה זאת אומרת מה הקשר, White Night אמר שהיא חזקה יותר מה-328, אז רק ציינתי שהיא לא, חוץ מגירסת האירו... על כדאיות בכלל לא דיברתי ואני מסכים איתך, הכדאיות של סאאב טובה יותר משל BMW, אבל גם סאאב ממש לא מצטיינת ויש דברים יותר משתלמים, כלומר, גם היא (סאאב) קצת יקרה מידי לדעתי.

ינון.

פורסם
אם אתה מחפש יותר מהיר וספורטיבי אז לך לגרסת ה AERO שם זה ממש חבל על הזמן ...

250 כ"ס שמפציצים מ 0-100 ב 6.9 שניות ...

יציבות מצוינית ... יש לי נתונים של הסאאב 9000 AERO של שנת 96 במגזין ... היא עולה ביציבות SKIDPAD על ה BMW 540 מאותה שנה .... !! עם נתון של 89 G שלדעתי זה ממש מכובד !

דיברתי על הדגם הזה ...

וגם לדעתי המחיר של המכונית מודל 96 מאוד משתלם ... כך שאתה יכול לקבל אותה לפי השוק בכ 60000 .....

המכונית ממש מדהימה עם כמה שיפורים וקצת קוסמיטיקה היא תצא ממש מהממת ...!

60000 למכונית מרווחת מהירה פאר וספורטיבית בעת אחת אני לא חושב שתמצא במחיר כזה...

הנה קישור לתמונות של מכונית כזו .... תסתכל כמה הכסאות יפות !! ...

http://bjwebb.web.aplus.net/cars/saab/aero1.htm

ןאחרי שקונים דבר שכזה משפרים ... ואילו שיפורים טובים אתה יכול לשים שם ...

הנה קישור לחברה לשיפור סאאב ... נקרא לא ABBOTT RACING

קישור לאתר המשפר :

http://www.abbottracing.com/

אתה יכול להעלות את ההספק למעל 330 בקלות יחסית .....

Henry Miller

• תוכן חדש...