Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט בשבועיים האחרונים ראיתי שתיים על גרר באילון ובמפגשים תמיד יש מישהו שמספר לי על זה שיש בעיות ועל כמה שהשרות במוסכי החברה חרא.

הכל בחיים זה עניין של תזמון, ובדיוק עכשיו זה הזמן המתאים.

פורסם
פשוט בשבועיים האחרונים ראיתי שתיים על גרר באילון ובמפגשים תמיד יש מישהו שמספר לי על זה שיש בעיות ועל כמה שהשרות במוסכי החברה חרא.

יש לי אותה רק שבועיים...

:D

שתיים על גרר? לך תדע ממה?

לי הלך מצבר ( לדעתי המוסך אשם, אבל לא נלכלך... ).

הוחלף במסגרת האחריות.

ככה, הרכב בן שנה וחצי, ללא בעיות. הוחלף מחזיר שמן באחריות, כתוצאה מבדיקת הרכב במכון ( ושם נראה לי שגמרו את המצבר! ).

אני כן יודע שהיבואן, נגיד זאת בעדינות, לא הכי אחי...

וצריך לדעת להיכנס בו כדי לקבל משהו.

יש יותר גרועים ( או שלא? )...

רון

פורסם

רון, בנוגע למצלמה, שתי עצות קטנות:

1. צלם בגודל הכי גדול תמיד. לך תדע מתי תצא תמונה ממש טובה שתרצה באיכות מקסימלית. לרוב יש שני פרמטרים - גודל ואיכות. את הגודל שים על הכי גבוה. את האיכות אפשר גם על בינונית (נניח FINE ולא SUPERFINE, או איך שזה נקרא ב-HP)

2. המצלמה לא מכווצת את התמונות. כשתעביר אותן למחשב, פשוט בצע שמירה מחדש של התמונות עם תוכנת העריכה. באורח פלא הן יתפסו פתאום הרבה פחות מקום. אם תרצה להעביר לרשת פשוט תקטין את התמונות עם תוכנת העריכה, זה הכל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בזיק 172

לא כזאת פאלטה רצינית אני בטוח שזה בגלל שההתרגשות עדיין לא עברה (שבועיים זה לא מספיק מניסיון)

בקשר לטאסות דווקא יש אחת ברמת גן שחורה שתי דלתות 1.2 עם גאנטים כמו שלכם (OZ F1) אבל

אם שמתי לב אז גאנט 14 אבל לא בטוח

בקשר לאמינות לי יש קליאו ספורט MK2 האוטו אצלי 9 חודשים האוטו על הכביש שנה ו4 חודשים

ובלי עין הרע לא היו בעיות מיוחדות (מנורה של כריות אוויר והתנעה לא חלקה שסידרו) נקווה להמשך כזה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

בקשר לאמינות לי יש קליאו ספורט MK2 האוטו אצלי 9 חודשים האוטו על הכביש שנה ו4 חודשים

ובלי עין הרע לא היו בעיות מיוחדות (מנורה של כריות אוויר והתנעה לא חלקה שסידרו) נקווה להמשך כזה

אני לא רמזתי או אמרתי שהיא לא אמינה. אני שמעתי עליה רק דברים טובים, וממש אין לי טענות. ההיפך הוא הנכון.

מי שקונה רכב ספורט, מודע לכך שזה לא רכב עם בלאי רגיל, מודע לכך שהוא צורך יותר דלק, ואולי פחות נוח ליום יום.

ברכב הזה, היום יום פשוט נפלא, ואני לא רואה ביום יום שום דבר חריג, או קשה.

אומנם הוא צורך דלק, אבל זה חלק מהמשוואה.

לגבי אמינות? זה גם רכב ספורט, וגם רנו, כך שצריך לקחת בחשבון שיש דברים קטנים ומעצבנים.

זה לא אומר שהיא דלתא שנת 88 ( "גם אתה יכול" ).

רון

פורסם

התשובה לא הייתה אליך אליה למי ששאל על האמינות ואמר ששמע דברים לא טובים

האוטו גם יחסית לא צורך כל כך הרבה דלק

לפני זה הייתה לי קליאו 1.6 אוטומט שהיית צורכת אותו דבר +- דלק

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

ראשית ברכות, ה- 172 ניראית יפהפיה.

שנית, מניסיון תצרוכת הדלק טובה מאד ואני מדגיש טובה מאד ביחס לביצועים שהמנוע מספק.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

שנית, מניסיון תצרוכת הדלק טובה מאד ואני מדגיש טובה מאד ביחס לביצועים שהמנוע מספק.

כמה זה טובה מאוד ?

פורסם

כמה זה טובה מאוד ?

נסיעות משולבות - בין עירוני + תנועת בוקר לעבודה ( גוש תלמונד הרצליה וחזרה) = 12-13 ק"מ לליטר

נסיעות בין עירוניות רגועות = 15 ק"מ לליטר

עירוניות - לא יוצא לי לבצע

מיכל שמשולב (אני מדגיש משולב ולא רק ) בנסיעות תובעניות - 9-10 ק"מ לליטר

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

נסיעות משולבות - בין עירוני + תנועת בוקר לעבודה ( גוש תלמונד הרצליה וחזרה) = 12-13 ק"מ לליטר

נסיעות בין עירוניות רגועות = 15 ק"מ לליטר

עירוניות - לא יוצא לי לבצע

מיכל שמשולב (אני מדגיש משולב ולא רק ) בנסיעות תובעניות - 9-10 ק"מ לליטר.

הלוואי עליי...

אני חושש שאצלי זה סביבות 10 ק"מ לליטר ממוצע, ואני לא נוסע נסיעות תובעניות... מידיי פעם נותן לחיצה, לא מושך מעל 5...

הרוב המוחלט בעיר.

רון

• תוכן חדש...