Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המפגש בצומת big

badboy2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפגש היה פצצה תודה לכל אלה שהגדישו מזמנם היקר לבוא במיוחד לחברה מהמרכז אני מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלו מוצלחים בעתיד

badboy2

פורסם
המפגש היה פצצה תודה לכל אלה שהגדישו מזמנם היקר לבוא במיוחד לחברה מהמרכז אני מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלו מוצלחים בעתיד

badboy2

כמה באר גודש?

יש צ'יפ, פילטר, אגזוז?

ווסת דלק התקנת, חאפר?

פורסם

איזה באסה שלא יכולתי להגיע...במפגש הגדול הקודם כולם באו ל**** ולא הספיקו לעשות כלום אבל לפני חצי שעה חבר שלי מתקשר ומספר שכבר שעה לוחצים שם בכיף :cry:

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

הגעתי והייתי שם איזה חצי שעה ואז הרבה אנשים "טסו" עם המכוניות

כנראה ל"רייסים".

בכללי היה מפגש יפה רק חבל שכולם ברחו מהר כל כך!

ד.א ישבתי עם חברים שם אחרי שכולם הלכו...

ובאו דרדסים קטנים...ביקשו רישיונות,ביטוח...

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם

באנו קצת מאוחר .. לא היה אף אחד כמעט מלבד כמה אנשים , ואז בא דרדסבא ודרדמתלמד, וניסו לעשות פוגרום "פיז'ו , תן לי רישיונות, גם אתה , גם אתה ..."

ואז לא עשו כלום ופיזרו אותנו , ואז שבו לאחר 5 דקות ודרשו רישיון שוב "נבדוק לכם עבר פלילי" , אחרי ש"הפחיד" את כולנו , אמר לא משנה והחזיר לנו את הרישיונות .. עצוב.. עצוב מאוד ..

פורסם

בהשוואה למפגש הקודם בביג, חוץ מזה שהיציאה והכניסה התנהלו בסדר מסוים -

מה שהקל על שניהם, המפגש הזה היה די... צולע. :?

אחת מנקודות השיא הייתה כניסה מאד מרשימה של מישהו על מיצובישי סופר לנסר לבנה

שניסה לעשות משהו לא מובן וכנראה איבד שליטה בזמן שהוא ניסה לעשות את זה.

על מה אנשים חושבים - אנחנו נמצאים במגרש חניה למען השם!!! :shock:

פורסם

הגעתי בסביבות 6 ורבע (בגלל איזה מישהו שאיחר וגרם לנו לחכות באוטו שעה וחצי),

והיה ריק לגמרי!

אם כבר ארגנתם מפגש בביג אז למה לא להשאר שם?!

מה הקטע הייתם שם 2 וחצי דקות והתפרקתם?!

מה גם, שב-3 וחצי היינו בגלילות וחוץ מחי*ם וה-VR שלו, שנעלם תוך שניה,

לא היה אף אחד.

בכל מקרה אני מאוכזב על ה-3 ומשהו שעות זמן נסיעות שבזבזתי...

חמרמיר סומלי מצוי? זה מדליק אותי!

פורסם

היה היום מפגש מעולה..... אלעד RSI חבל שלא הגעתה לחלק השני כי גם שם היה מוצלח מאוד ... המבין יבין...

לא היה באלגן ... המפגש התנהל בצורה הרבה יותר טובה מהקודם.... ויש לכך עדים...

אורן חיכתי שתבוא .... ואמרתה לי שתבוא אבל באמת באתה מאוחר ... כולם התפזרו מהר כי הרבה היו צריכים לסוע הביתה נסיעה של שעתים ומעלה.... ומלא נסעו לחלק השני הבדיקות...

1.6 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...