Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לי היום בסביבות השעה 12 בלילה עם חברתי בנסיעה מנהלתית (95 קמ"ש) בכביש גהה (4) לכוון צפון . באיזשהו שלב עוקפת אותי טויוטה קורולה שנוסעת בערך על 140 אני ממשיך לנסוע ואז אני רואה פלאש.

אין סיכוי שאני זה שעברתי על המהירות המותרת .

@ יש מצב שצילמו אותי???

@ שמעתי שיש איזשהו קטע עם שני פלאשים וראיתי רק אחד...

@ מישהו יכול להרגיע אותי!!!

פורסם

קודם כל, כן עברת על המהירות המותרת. (אני לא מכיר ממש את כביש 4, אבל אני מניח שהמהירות המותרת המקסימלית שם היא 90).

שנית, למידע נוסף בנושא מצלמות, כנס ל:

http://www.speedtraps.co.il

http://www.topspeed.co.il

מקווה שלא נתפסת. אני מניח שלא, בכל מקרה (ואם כן, אז מין הסתם גם הקורולה שם, ולכן הדו"ח פסול)

פורסם

אני מניח שלא עברתי כי בכל זאת הספידומטר תמיד מראה יותר מהמהירות המותרת וישנו שלט בכניסה לכביש עם 100...

פורסם
אני נוסע לי היום בסביבות השעה 12 בלילה עם חברתי בנסיעה מנהלתית (95 קמ"ש) בכביש גהה (4) לכוון צפון . באיזשהו שלב עוקפת אותי טויוטה קורולה שנוסעת בערך על 140 אני ממשיך לנסוע ואז אני רואה פלאש.

אין סיכוי שאני זה שעברתי על המהירות המותרת .

@ יש מצב שצילמו אותי???

@ שמעתי שיש איזשהו קטע עם שני פלאשים וראיתי רק אחד...

@ מישהו יכול להרגיע אותי!!!

1. במקרה הגרוע צילמו את שניכם , ואז הצילום פסול.

2. שני פלאשים מתייחס למצלמת רמזור , שם חייבים להראות שנכנסת ויצאת מהצומת באדום , לא קשור למהירות.

3. תרגע :wink:

פורסם

יש לי תהייה עקרונית...

עצם ראיית הפלאש מעיד על צילום המכונית שלי או שהיא לא חייבת להופיע בצילום ועדיין אני אראה את הפלאש?

פורסם
יש לי תהייה עקרונית...

עצם ראיית הפלאש מעיד על צילום המכונית שלי או שהיא לא חייבת להופיע בצילום ועדיין אני אראה את הפלאש?

ראיית הפלאש מעיד על זה שהמצלמה עבדה. לא בהכרח שהיית בפריים שלה.

פורסם

ודבר אחרון המצלמות על גהה לא מצלמות מתחת ל 100 אז זה בסדר לא יודע מאיפה הם כן מצלמות כי אני תמיד עובר אותם ב 100 ולא צולמתי עדיין

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
ודבר אחרון המצלמות על גהה לא מצלמות מתחת ל 100 אז זה בסדר לא יודע מאיפה הם כן מצלמות כי אני תמיד עובר אותם ב 100 ולא צולמתי עדיין

אחת ולתמיד, 120 הוא הניחוש הנכון.

גם לא בטוח שהיה סרט צילום

אולי הוא ניגמר

שטות כזו לא שמעתי הרבה זמן. :roll:

sagir, אני מציע שאכן לא תדאג, היות וככל הנראה הקורולה הייתה הטריגר של המצלמה.

במידה ואכן יגיע דו"ח (לאחר שלרס"ר אמזלג היה מצברוח טוב והוא החליט לכתוב לך

דו"ח על סמך צילום כפול... :? ), בקש באופן מיידי את התמונה ומשם תגלגל את הסיפור.

כמו כן, מומלץ שתלך ותקבל ייעוץ מאנשי אתרי המהירויות כפי ש- UrbanDK כתב, בייחוד גיא-speedtraps שהוא בנאדם חביב מאוד.

דניאל

MCS 2008

פורסם

מנסיון אישי,המצלמות בכביש גהה (אני מתייחס בעיקר לקטע שבין מורשה לרעננה) לא מופעלות גם ב-120.

פשוט אני עושה את הקטע הזה די הרבה,אז אתה יכול להיות רגוע,אין מצב שאתה נתפסת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מנסיון אישי,המצלמות בכביש גהה (אני מתייחס בעיקר לקטע שבין מורשה לרעננה) לא מופעלות גם ב-120.

אז זהו שהם כן :)

120 מפעיל.. ושוב .. מניסיון :\ (תודה לאל שבדיוק באותו יום היה **** בלוחית רישוי)

פורסם

אז זהו שהם כן :)

120 מפעיל.. ושוב .. מניסיון :\ (תודה לאל שבדיוק באותו יום היה **** בלוחית רישוי)

באתר של המשטרה כתוב שהם משנים את הסף מדי פעם.

זה גם הגיוני, כי אם זה תמיד היה 120 אז אנשים היו נוסעים 118 כל הזמן והם לא רוצים את זה.

מצד שני אם תמיד היה 105 אז היה נגמר הסרט אחרי שעה.

חבר שלי נתפס על 111 במקום 90 בכביש החוף, מצלמה על ניידת (שעמדה בשול כמובן).

על 95 ואפילו 100 במקום 90 בטוח שלא יעשו כלום - זו המדיניות הרשמית שלהם כבר הרבה מאוד זמן.

בפעם הבאה מומלץ גלאי משובח!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...