Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוטוס מול אימפרזה - שני מטומטמים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי מהבית לכיוון חבר בהרצליה (04:30 לפנות בוקר - כביש יחסית ריק ורגוע)...כל הדרך ברעננה נסע טוסטוס עם שני דבילים ו"שיחקו" עם עוד שני דבילים שנסעו בסובארו אימפרזה...

אחד מנסה לעקוף את השני כמו שני מטומטמים (טוסטוס ואימפרזה)...

בקיצור...יש פניה ימינה לכיוון הרצליה (למי שבא מרעננה)...והופ !! הטוסטוס מרוח על הכביש בגלל שהנהג / טייס לא שם לב שמהצד השני הגיע טרנזיט...האימפרזה שלא הצטיין ביתרת שכל קיבל מכה קטנה בכנף...

התוצאה:

טוסטוס מפורק (פלסיטיקים)

שני רוכבים עם מכות יבשות (תודה לאל זה נגמר בכמה מכות יבשות ולא יותר)

אימפרזה עם כנף מכופפת

טרנזיט (שלא כל כך עיניין אותו מה קרה לו לרכב כי גם ככה הוא דפוק מכל הכיוונים אבל הנהג מיד ירד לבדוק ת'חברה מהטוסטוס...)...

ושיא השיאים !!!

כשעצרתי לראות אם צריך עזרה - שאל אותי הרוכב האחורי מהטוסטוס אם אני "מוכר ת'אוטו וכמה הוא סוגר ואם זה גיר רגיל, 1.8 ואיזה יד אני....." ומה אני אגיד לכם - רביעיית אידיוטים !!! שלא רק סיכנו את עצמם אלא את כל שאר הנהגים...

עכשיו...כשחזרתי...עומדת לה הטרנזיט בצד (מעניין למה ?)...הטוטוס עם כל שאריות הפלסטיקים עדיין שם...האימפרה איננה...ומלבד כמה זכוכיות ופלסטיקים אין זכר לטימטום

דבר אחד טוב - שאין נפגעים במקרה המטומטם הזה שבהחלט יכל להימנע.

(העלתי את ההודעה בעקבות ההודעה של האידיוט כאן למטה...שלקח ת'רכב (ועוד בתקופת המלווה) וטס בעיר ב - 120 קמ"ש....)

חבר - כדאי שתרגיע ומהר כי אולי על עצמך לא איכפת לך אבל יש עוד נהגים וכמובן הולכי רגל ומשום מה יש לי הרגשה שלא תחזיק את רשיון הנהיגה שלך הרבה זמן...תיזהר ותישמר !

פורסם

בהחלט דפוקים ,

בקצב הזה יומם קרב ...

אבל לנקודה אחרת , רק שתדעו שיש עכשיו הרבה "טוסטוסים " 500 סמ"ק בעלי ביצועים מדהימים אשר ישפילו אופנועי 500 סמ"ק וכמובן הרבה מכוניות , ביחוד בפתיחות .

• תוכן חדש...