Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח מהירות ראשון שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה באסה... ודווקא הפעם, או אולי טוב שהפעם...

תפסו אותי באיילון דרום אחרי שבעת הכוכבים (כן... אותה ישורת קורצת) המכשיר הראה 130 קמ"ש, אני כמעט בטוח שהייתי קצת פחות מזה... משהו כמו 120, קיבלתי דו"ח של 750 ש"ח ושום דבר (חוץ מתחנונים שלא באים בחשבון) לא עזר להפחית את רוע הגזרה.

מרחד המדידה היה 250 מטר בערך, אולי קצת פחות, אני לא זוכר במדוייק כי אין לי את הדו"ח... הוא ישלח בדואר.

דיי מיהרתי מסיבה מוצדקת, יש לי קילקול קיבה כבר יומיים... והייתי צריך לשירותים בדחיפות... באמת...

לאור כל הפרטים ולאור העובדה שבכמעט 6 שנות נהיגה זאת העבירת מהירות הראשונה (חוץ מזה יש לי דו"ח על עצירה בשוליים ונסיעה בנתיב של תחבורה ציבורית), האם יש משהו שאני יכול לעשות ? אולי לערער ? אולי להפחית את הדו"ח ?????? משהו ??? האם כדאי להישפט ?

תודה...............

ינון.

פורסם

קודם כל, מצטער.

שנית, אמרת לשוטרים שאתה ממהר בגלל קלקול קיבה ? :D:D

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
איזה באסה... ודווקא הפעם, או אולי טוב שהפעם...

תפסו אותי באיילון דרום אחרי שבעת הכוכבים (כן... אותה ישורת קורצת) המכשיר הראה 130 קמ"ש, אני כמעט בטוח שהייתי קצת פחות מזה... משהו כמו 120, קיבלתי דו"ח של 750 ש"ח ושום דבר (חוץ מתחנונים שלא באים בחשבון) לא עזר להפחית את רוע הגזרה.

מרחד המדידה היה 250 מטר בערך, אולי קצת פחות, אני לא זוכר במדוייק כי אין לי את הדו"ח... הוא ישלח בדואר.

דיי מיהרתי מסיבה מוצדקת, יש לי קילקול קיבה כבר יומיים... והייתי צריך לשירותים בדחיפות... באמת...

לאור כל הפרטים ולאור העובדה שבכמעט 6 שנות נהיגה זאת העבירת מהירות הראשונה (חוץ מזה יש לי דו"ח על עצירה בשוליים ונסיעה בנתיב של תחבורה ציבורית), האם יש משהו שאני יכול לעשות ? אולי לערער ? אולי להפחית את הדו"ח ?????? משהו ??? האם כדאי להישפט ?

תודה...............

ינון.

עזוב אותך הכי חשוב איך היה אחרי ....

היה כייף?

אומרים שיש חירבונים שצריך לשלם עליהם כי הם היו טובים....

:idea:

פורסם

עם כל הכבוד - נראה לך הגיוני שאני קם בבוקר, קורא בפורום וצריך לקרוא על קילקולי קיבה ותוצאותם של אנשים ?

פאנק :roll:

פורסם
איך נפלו גיבורים. אתה הרי מכיר את המקום ומבצע "יעפי בדיקה" בשיטוטים הליליים, אז איך לא שמת לב.

הוא עמד מתחת לגשר לפני גלילות?

אני בספק שיש טעם להשפט. גם אם תביא אישור מרופא, שופט יאמר שזה לא תירוץ לסכן אחרים בלה בלה בלה.... אבל אולי שוה לשלוח מכתב בצירוף אישור כזה בבקשה לביטול, אין מה להפסיד במקרה זה (כמובן בתנאי שעברך נקי).

כמה דברים... קודם כל סליחה מכולם על הבוטות... (למרות שחלק גדול פה היה הרבה יותר בוטה ממני...) בסך הכל היה כאב בטן, אל תדמיינו סצינות הוליוודיות חומות... :)

ומה שרציתי להוסיף זה, שסיפרתי לשוטר את הבעיה, אבל... לא הודיתי במהירות וטענתי שנסעתי פחות מהר, מישהו יודע עד איזו מהירות זה קנס רק של 270 ש"ח ? הם אמרו לי אגב שהם לא עוצרים מתחת ל-120... הולכים רק על הקנסות הגדולים.

והם לא עמדו מתחת לגשר... וכן אני מכיר את המקום, הם עמדו באי תנועה המשורטט שעל הכביש שבין החיבור עם הכניסה מגלילות והחלק החדש... אחרי הגשר, פעם ראשונה שאני רואה שם משטרה, הם למדו... באמת נסעתי לאט יותר בחלק הראשון והאצתי טיפה אחרי ואז הם היו שם.

אני אגב מתבאס, אבל על הנקודות בעיקר... אין לי כוח לקורסים ודברים כאלה... אני מסוג האנשים שאומר שלפחות המדינה הרוויחה קצת ואיזה אחוזון מהקנס יגיע לאנשים שבאמת צריכים אותו וזה טוב... תעשו כמוני... זה עוזר.

למרות זאת לא רציתי להישפט ולטעון על בעיה רפואית, רציתי לטעון שנסעתי לאט יותר ואם אני לא טועה באמת נסעתי לאט יותר... (הייתי בשלבים של האצה איטית), אז אם אני כותב מכתב, מה אני צריך לכתוב בו ? שאני מבקש קנס מופחת או מה ? וכמו שאמרתי זאת עבירת מהירות ראשונה ב-6 שנים...(שנתפסתי כמובן...)

תודה....

ינון.

פורסם
איך נפלו גיבורים. אתה הרי מכיר את המקום ומבצע "יעפי בדיקה" בשיטוטים הליליים, אז איך לא שמת לב.

הוא עמד מתחת לגשר לפני גלילות?

אני בספק שיש טעם להשפט. גם אם תביא אישור מרופא, שופט יאמר שזה לא תירוץ לסכן אחרים בלה בלה בלה.... אבל אולי שוה לשלוח מכתב בצירוף אישור כזה בבקשה לביטול, אין מה להפסיד במקרה זה (כמובן בתנאי שעברך נקי).

כמה דברים... קודם כל סליחה מכולם על הבוטות... (למרות שחלק גדול פה היה הרבה יותר בוטה ממני...) בסך הכל היה כאב בטן, אל תדמיינו סצינות הוליוודיות חומות... :)

ומה שרציתי להוסיף זה, שסיפרתי לשוטר את הבעיה, אבל... לא הודיתי במהירות וטענתי שנסעתי פחות מהר, מישהו יודע עד איזו מהירות זה קנס רק של 250 ש"ח ? הם אמרו לי אגב שהם לא עוצרים מתחת ל-120... הולכים רק על הקנסות הגדולים.

והם לא עמדו מתחת לגשר... וכן אני מכיר את המקום, הם עמדו באי תנועה המשורטט שעל הכביש שבין החיבור עם הכניסה מגלילות והחלק החדש... אחרי הגשר, פעם ראשונה שאני רואה שם משטרה, הם למדו... באמת נסעתי לאט יותר בחלק הראשון והאצתי טיפה אחרי ואז הם היו שם.

אני אגב מתבאס, אבל על הנקודות בעיקר... אין לי כוח לקורסים ודברים כאלה... אני מסוג האנשים שאומר שלפחות המדינה הרוויחה קצת ואיזה אחוזון מהקנס יגיע לאנשים שבאמת צריכים אותו וזה טוב... תעשו כמוני... זה עוזר.

למרות זאת לא רציתי להישפט ולטעון על בעיה רפואית, רציתי לטעון שנסעתי לאט יותר ואם אני לא טועה באמת נסעתי לאט יותר... (הייתי בשבלים של האצה איטית), אז אם אני כותב מכתב, מה אני צריך לכתוב בו ? שאני מבקש קצת מופחת או מה ? וכמו שאמרתי זאת עבירת מהירות ראשונה ב-6 שנים...(שנתפסתי כמובן...)

תודה....

ינון.

משתתף בצערך, אני נתפסתי שם על 128 לפני חודשיים. (אבל לפני הגשר אם אני זוכר נכון, כלומר לא בדיוק אותו מיקום).

קודם כל תגיד תודה להוא שלמעלה, כי נסעת 40 קמ"ש מעל המותר וקיבלת "רק" קנס. אם היית נוסע קמ"ש אחד יותר בעיקרון כבר היית אמור לקבל זימון למשפט ויותר נקודות בונוס (10 במקום 8.).

דבר שני: אתה יכול לפרט מתי העבירות הקודמות שלך היו? אם הן ישנות יחסית יש סיכוי לביטול...

אני שלחתי מכתב ביטול לפני כ-3 שבועות וממתין בקוצר רוח לתשובה. אני מעריך שיש לי סיכוי של כ-5%-10% במקרה הטוב (אני במצב דומה - עבירת מהירות ראשונה, 3 עבירות אחרות לפני שנתיים+)

אחרי המקרה הנ"ל החלטתי לשדרג את מערך ההגנה האלקטרונית שלי והיום רכשתי את המכשיר 8)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

משתתף בצערך, אני נתפסתי שם על 128 לפני חודשיים. (אבל לפני הגשר אם אני זוכר נכון, כלומר לא בדיוק אותו מיקום).

קודם כל תגיד תודה להוא שלמעלה, כי נסעת 40 קמ"ש מעל המותר וקיבלת "רק" קנס. אם היית נוסע קמ"ש אחד יותר בעיקרון כבר היית אמור לקבל זימון למשפט ויותר נקודות בונוס (10 במקום 8.).

דבר שני: אתה יכול לפרט מתי העבירות הקודמות שלך היו? אם הן ישנות יחסית יש סיכוי לביטול...

אני שלחתי מכתב ביטול לפני כ-3 שבועות וממתין בקוצר רוח לתשובה. אני מעריך שיש לי סיכוי של כ-5%-10% במקרה הטוב (אני במצב דומה - עבירת מהירות ראשונה, 3 עבירות אחרות לפני שנתיים+)

אחרי המקרה הנ"ל החלטתי לשדרג את מערך ההגנה האלקטרונית שלי והיום רכשתי את המכשיר 8)

ממש דומה לשלי... ובאמת אני אומר תודה... כי כבר יצא לי ליסוע "טיפה" יותר מהר בקטע כביש הזה... הפעם זה ממש היה מיותר... הייתי גם עם מצרכים בחזרה מהסופר (ג'מבו גלילות) ועם חברה שלי...

הנסיעה בנתיב של תחבורה ציבורית הייתה לפני חצי שנה, העצירה בשוליים הייתה בשנת 99 בערך, זה כל ה"עבר הפלילי" שיש לי...

איזה מכשיר קנית ? כמה הוא עלה ? והאם הוא היה מציל אותנו במקרה דומה ?????

לפני טיסות של ממש אני תמיד עושה בדיקה... אבל ליום יום אני בהחלט צריך משהו שיגן עלי במהירות של 120-140... שזה מאוד מאוד סביר לאיילון ריק.

תעדכן אותי לגבי הקנס שלך... גם הוא 750 ש"ח ? ואתה אומר 8 נקודות ?

אני בכלל לא יודע לאיפה לשלוח מכתב ומה לכתוב בו בדיוק... יש לי 30 יום נכון ? נראה לי שאני אנסה לחכות טיפה בשביל לראות אם משהו יתפתח איתך...

ינון.

פורסם

לא נעים לי להגיד שדיברנו על השוטרים שם רק לפני שבועיים...

אני מציע שתשלם וזהו. מקסימום עם העברות הקודמות תקבל קורס.... עשיתי אותו אחרי שתי עברות המהירות שלי וזה ממש לא נורא.

אשמח אם נברר ביחד על גלאים. אני לא יכול להמשיך לסוע 110 עם כל הסוסים האלה אצלי באורווה. ראיתי ממודעה בתפוז (של SPEEDER) שמייבאים את הולנטיין ב- 2500 וגם הבל עולה מחיר דומה (2650 - יש לינק מאתר SPEEDTRAPS להזמנה). שמעתי מחבר שיש משבשים.... נראה לי לא לעניין.

שח

פורסם

ממש דומה לשלי... ובאמת אני אומר תודה... כי כבר יצא לי ליסוע "טיפה" יותר מהר בקטע כביש הזה... הפעם זה ממש היה מיותר... הייתי גם עם מצרכים בחזרה מהסופר (ג'מבו גלילות) ועם חברה שלי...

הנסיעה בנתיב של תחבורה ציבורית הייתה לפני חצי שנה, העצירה בשוליים הייתה בשנת 99 בערך, זה כל ה"עבר הפלילי" שיש לי...

איזה מכשיר קנית ? כמה הוא עלה ? והאם הוא היה מציל אותנו במקרה דומה ?????

לפני טיסות של ממש אני תמיד עושה בדיקה... אבל ליום יום אני בהחלט צריך משהו שיגן עלי במהירות של 120-140... שזה מאוד מאוד סביר לאיילון ריק.

תעדכן אותי לגבי הקנס שלך... גם הוא 750 ש"ח ? ואתה אומר 8 נקודות ?

אני בכלל לא יודע לאיפה לשלוח מכתב ומה לכתוב בו בדיוק... יש לי 30 יום נכון ? נראה לי שאני אנסה לחכות טיפה בשביל לראות אם משהו יתפתח איתך...

ינון.

מצרכים מהסופר כבר מצדיק! מדובר בבריאות של אנשים! אתה חושב שצריך לנסוע 90 ולהסתכן בקלקול קיבה מחלב מקולקל? :lol:

קנס 750 ש"ח ו-8 נקודות, זה מה יש. לגבי מכתב, אתה צריך לשלוח ליחידת התנועה שנתנה לך את הדו"ח (ירקון אם אני לא טועה - מסומן במשבצת למעלה בדו"ח. הכתובת שלהם מופיעה בצד השני של הדו"ח)

יש לך 30 יום. אתה מוזמן לחכות - אם אני "אתמזל" (סיכוי קטן להערכתי, יש לי ותק של רק 5 שנים ותיק עבירות יחסית גדול - 3 עבירות, לעומת זאת הן לא מהירות, והן לא מהשנתיים האחרונות) אני אשלח לך את נוסח המכתב אם תרצה. בכל מקרה כשאקבל תשובה מהמשטרה אעדכן פה בפורום. אני מקווה לקבל תשובה בימים הקרובים... כבר מתקרב המועד לתשלום. (אגב אין טעם לדחות בשיטת מוצלאחי, לא רלוונטי יותר)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...