Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח מהירות ראשון שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נעים לי להגיד שדיברנו על השוטרים שם רק לפני שבועיים...

אני מציע שתשלם וזהו. מקסימום עם העברות הקודמות תקבל קורס.... עשיתי אותו אחרי שתי עברות המהירות שלי וזה ממש לא נורא.

אשמח אם נברר ביחד על גלאים. אני לא יכול להמשיך לסוע 110 עם כל הסוסים האלה אצלי באורווה. ראיתי ממודעה בתפוז (של SPEEDER) שמייבאים את הולנטיין ב- 2500 וגם הבל עולה מחיר דומה (2650 - יש לינק מאתר SPEEDTRAPS להזמנה). שמעתי מחבר שיש משבשים.... נראה לי לא לעניין.

שח

כן זה היה ממש מיותר... ובאמת שאי אפשר להרגיש אצלי 130 קמ"ש...2500 סל"ד... נסיעה שקטה שקטה...

אני אהיה איתך בקשר לגבי הגלאים, השאלה היא כמה באמת זה עוזר ? חוץ מזה הם גם מצפצפים כשאין כלום... מה שגורם לך להאיט שוב ושוב לחינם...

היום נסעתי למיני ישראל בלטרון (חמוד), ונסעתי אחרי עוד מכונית שנסעה "רגיל"... הגעתי לצריכה של 1 ל-14... עם פוטנציאל לפי המחשב דרך ל-800 ק"מ על מיכל אחד... מדהים... בדרך כלל אני לא עובר את ה-350 ק"מ.

ינון.

פורסם
לא נעים לי להגיד שדיברנו על השוטרים שם רק לפני שבועיים...

אני מציע שתשלם וזהו. מקסימום עם העברות הקודמות תקבל קורס.... עשיתי אותו אחרי שתי עברות המהירות שלי וזה ממש לא נורא.

אשמח אם נברר ביחד על גלאים. אני לא יכול להמשיך לסוע 110 עם כל הסוסים האלה אצלי באורווה. ראיתי ממודעה בתפוז (של SPEEDER) שמייבאים את הולנטיין ב- 2500 וגם הבל עולה מחיר דומה (2650 - יש לינק מאתר SPEEDTRAPS להזמנה). שמעתי מחבר שיש משבשים.... נראה לי לא לעניין.

שח

הוא לא יקבל קורס, העבירות הקודמות שלו חסרות נקודות. (העבירה מ-99 כבר נמחקו הנקודות מזמן אם היו, והעבירה החדשה אם היתה ב-2002, נמחקו הנקודות במעבר בין השיטות ואם היתה בתחילת 2003 אז כבר אין עליה נקודות בשיטה החדשה ככה שבכל מקרה למעט עבירת המהירות הוא נטול-נקודות)

אני עצמי בעיצומו של קורס נהיגה-מונעת (ראו שרשור נפרד) וזה אכן לא נורא, העדפתי ללכת בעצמי (!!) עכשיו ולא לחכות עוד, כי אני "חייב" להם קורס עוד מהשיטה הישנה ומעדיף להיפטר מהנקודות "ההן" ושלא יצטרפו לחדשות שכבר יש לי גם מהן :?

עריכה (לגבי גלאים):

אני מצוייד בגלאי וולנטיין שציפצף כראוי בזמן אמת כשמימל"זו אותי, אבל כידוע גלאי לא יכול להגן עליך אם תופסים אותך ביריה הראשונה, מה לעשות.

הוולנטיין בהחלט מומלץ, לדעתי לייבא מחו"ל בעזרת חבר עדיף מבחינת מחיר (399$, משלוח בתוך ארה"ב בלבד כלומר צריך חבר שטס לארה"ב)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני אהיה איתך בקשר לגבי הגלאים, השאלה היא כמה באמת זה עוזר ? חוץ מזה הם גם מצפצפים כשאין כלום... מה שגורם לך להאיט שוב ושוב לחינם...

ינון.

גלאי הוא לא פתרון מוחלט. במצב שאני הייתי בו הגלאי לא הציל אותי (אולי, רק אולי הוא עזר לי להוריד כמה קמ"שים אבל גם בזה אני בספק.) וגם לא היה אמור להציל. רכב בודד, יריה בודדת, טווח חוקי - אכלנו אותה.

מבחינת התראות שווא - בגלאים הטובים (וולנטיין, בל 990, בל 970) ניתן לכבות את תדרים X ו- K : תדרים אלו מייצרים את רוב התראות השווא.

מה שנשאר זה טיפה התראות שווא מהפרעות של גלאים אחרים (בערך פעמיים בחודש, לא יותר) והתראת שווא ודאית בכל פעם שהגלאי "רואה" את טלוויזיות-הענק המעצבנות. (אבל אלו מיקומים ידועים כמובן).

גם קרה לי פעמיים התראות שווא בתוך מתקן לרחיצת מכוניות. לא נבהלתי כי הייתי במהירות של כ-1 קמ"ש :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

shit happends!

וחוץ חזה... שלח מכתב + צילום של הדו"ח בתוספת של התבכינות מסוימת והבנתך לחומרת המעשה ואני אתפלא אם לא ימירו לך את הדו"ח באזהרה...

שים לב שאתה צריך לשלוח את המכתב תוך 30 יום!

בהצלחה.

• תוכן חדש...