Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוצי אינדי

UrbanDK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין ממש הבדל גדול בין הפורמולה לאינדי.

על הנייר הם נראים שונים אבל במצאיות הם מאוד דומים.

בשניהם יש מסלול קבוע והנהגים יודעים אותו טוב מאוד, כל הנהגים נוסעים

באותו אופן ולוקחים את אותם הקווים. האקשן במירוץ הוא בעקיפות,לצערי

בפורמולה אין כבר את העקיפות המרהיבות (כמו העקיפה של מונטויה על שומי בשנה שעברה)

אלא העקיפות הן בתוך פניות על בסיס קווי פניה שונים, לעומת זאת באינדי

כאשר נהג יוצא לעקיפה יש לך אקשן מסויים (האם יצליח או לא) כאשר

הנהגים נמצאים בקו אחד,באינדי הם נוסעים בקבוצות כך שלרוב

יש מספר עקיפות סימולטניות.

נ.ב

גם אני מנסה לתפוס את ה WRC אבל לא ממש מצליח.

אני לא כל-כך מסכים...

בפורמולה אמנם הקווים קבועים, אבל לקיחה שלהם היא גם כישרון, וכל סטייה של מילימטר משפיעה. מלבד זאת, המכוניות מהוות גורם מכריע, ולכן גם היצרנים משקיעים כל-כך הרבה כסף בעניין - גם שאר הצופים יודעים ש"מי שזוכה בראשון, מוכר בשני" (נשמע יותר טוב באנגלית...)

פורסם

אני לא כל-כך מסכים...

בפורמולה אמנם הקווים קבועים, אבל לקיחה שלהם היא גם כישרון, וכל סטייה של מילימטר משפיעה. מלבד זאת, המכוניות מהוות גורם מכריע, ולכן גם היצרנים משקיעים כל-כך הרבה כסף בעניין - גם שאר הצופים יודעים ש"מי שזוכה בראשון, מוכר בשני" (נשמע יותר טוב באנגלית...)

אממממ... כישרון כישרון אבל בסופו של דבר (לדעתי) זה די משעמם לראות דברים מוזרים שדומים למטוסים נעים בסיבובים שוב ושוב ושוב...

פורסם
אין ממש הבדל גדול בין הפורמולה לאינדי.

על הנייר הם נראים שונים אבל במצאיות הם מאוד דומים.

בשניהם יש מסלול קבוע והנהגים יודעים אותו טוב מאוד, כל הנהגים נוסעים

באותו אופן ולוקחים את אותם הקווים. האקשן במירוץ הוא בעקיפות,לצערי

בפורמולה אין כבר את העקיפות המרהיבות (כמו העקיפה של מונטויה על שומי בשנה שעברה)

אלא העקיפות הן בתוך פניות על בסיס קווי פניה שונים, לעומת זאת באינדי

כאשר נהג יוצא לעקיפה יש לך אקשן מסויים (האם יצליח או לא) כאשר

הנהגים נמצאים בקו אחד,באינדי הם נוסעים בקבוצות כך שלרוב

יש מספר עקיפות סימולטניות.

נ.ב

גם אני מנסה לתפוס את ה WRC אבל לא ממש מצליח.

אני לא כל-כך מסכים...

נכון שזה מצריך כישרון,לכל 22 הנהגים יש את הכישרון הזה ולכן התנועה של כולם

נראת אותו הדבר ורק בזמני ההקפה אתה רואה את ההבדל בינהם.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

מירוצי פורמולה נחמד לראות רק שיש תאונות בסך הכל זה מרוץ מאוד משעמם.....

לעומת ראלי למינהם שזה מרוצים שאני חולה עליהם וכל פעם שיש משהו בטלויזיה אני רואה

למה? ככה!

פורסם
יש לי שאלה.

מי מכם צופה במירוצי פורמולה 1?

אני צופה. צופה נלהב.

הרבה אנשים אומרים על המירוצים האלה שהם משעממים, או שרק דקות הסיום והזינוק מעניינים. הם טועים בגדול! המירוצים משלבים מתח ואסטרטגיה ברמה גבוהה. בכל ספורט יש עניין, צריך רק לדעת כמה דברים. הרבה אנשים חושבים שהתאבקות תת-מימית, או קארלינג (המשחק על הקרח עם המטאטא..) הם ענפי ספורט חסרי עניין, אבל כששומעים דברים ופרשנויות מתחילים להבין את כל הקאטץ' והיופי במשחק. גם אני שהתחלתי לצפות ב-F1 לא כ"כ הבנתי מהם סמנים אחוריים, או מה פשר העקיפות.. אט אט עם הזמן גיליתי שיש הרבה מתח. חשיבה.. לטעמי הספורט המוטורי הטוב והמעניין ביותר הוא הפורמולה 1, ועם כל הכבוד לראלי/אינדי, פורמולה 1 מחייב רמת נהיגה וחשיבה גבוהים יותר לדעתי (וגם כמובן רמת סיכון גבוהה ביותר).

172

פורסם
יש לי שאלה.

אני צופה. צופה נלהב.

הרבה אנשים אומרים על המירוצים האלה שהם משעממים, או שרק דקות הסיום והזינוק מעניינים. הם טועים בגדול! המירוצים משלבים מתח ואסטרטגיה ברמה גבוהה. בכל ספורט יש עניין, צריך רק לדעת כמה דברים. הרבה אנשים חושבים שהתאבקות תת-מימית, או קארלינג (המשחק על הקרח עם המטאטא..) הם ענפי ספורט חסרי עניין, אבל כששומעים דברים ופרשנויות מתחילים להבין את כל הקאטץ' והיופי במשחק. גם אני שהתחלתי לצפות ב-F1 לא כ"כ הבנתי מהם סמנים אחוריים, או מה פשר העקיפות.. אט אט עם הזמן גיליתי שיש הרבה מתח. חשיבה.. לטעמי הספורט המוטורי הטוב והמעניין ביותר הוא הפורמולה 1, ועם כל הכבוד לראלי/אינדי, פורמולה 1 מחייב רמת נהיגה וחשיבה גבוהים יותר לדעתי (וגם כמובן רמת סיכון גבוהה ביותר).

לא יודע למה זה או שזה סתם דעה מפגרת שלי אבל למה תמיד נדמה לי שאלה שמזנקים ב 5 פלוס מינוס מקומות ראשונים תמיד גם לוקחים את המקומות האלה אם לא קורה שום תקלה...

אי אפשר לעקוף במירוץ הזה יותר ממכונית אחד או בהגזמה שתיים...

בעוד בראלי אלמנט הנהיגה הרבה יותר משמעותי כלומר המסלול קשה הרבה יותר מצריך כשרון נהיגה הרבה יותר לדעתי לא שאני לא מעריך את שומאכר אל תטעה אבל אני רואה בראלי הרבה יותר ספורט מוטורי מאשר טילים עם 4 גלגלים שדימיון בניהם לבין מכונית לא ממש נמצא בעוד בראלי זה מכונית משופרות באמת ולא כמו נאסקאר שזה רק פלסטיק...

אני חושה שהבהרתי את הנקודה

למה? ככה!

פורסם
יש לי שאלה.

אני צופה. צופה נלהב.

לא יודע למה זה או שזה סתם דעה מפגרת שלי אבל למה תמיד נדמה לי שאלה שמזנקים ב 5 פלוס מינוס מקומות ראשונים תמיד גם לוקחים את המקומות האלה אם לא קורה שום תקלה...

אי אפשר לעקוף במירוץ הזה יותר ממכונית אחד או בהגזמה שתיים...

בעוד בראלי אלמנט הנהיגה הרבה יותר משמעותי כלומר המסלול קשה הרבה יותר מצריך כשרון נהיגה הרבה יותר לדעתי לא שאני לא מעריך את שומאכר אל תטעה אבל אני רואה בראלי הרבה יותר ספורט מוטורי מאשר טילים עם 4 גלגלים שדימיון בניהם לבין מכונית לא ממש נמצא בעוד בראלי זה מכונית משופרות באמת ולא כמו נאסקאר שזה רק פלסטיק...

אני חושה שהבהרתי את הנקודה

קודם כל, התפיסה שלך מעוותת. לדעתי מכוניות הפורמולה 1 הן מכוניות לכל דבר.

אבל עזוב, שמתי לב שלא הבנת אותי כ"כ.

אני לא צריך לדבר.. תראה סרטונים של סנה שמוריד 3 הילוכים בפחות משתי שניות - זה פנומנאלי!

אין לך ידע - ולכן אתה לא מבין. לשלוט על רכב במהירות של 320 קמ"ש זה לא כ"כ פשוט.

אני לא יודע בכלל על מה אתה מתפלסף כאן, הרי לא ראית מירוץ פורמולה 1 מההתחלה ועד הסוף כמו שצריך (כמו שצריך אומר גם פרשנויות של בועז קורפל ברקע).

172

פורסם

שאלונת - WRC=ראלי נכון?

עכשיו מישהו אמר לי שבמירוצי ראלי,

זה לא ממש תחרות, אלא מדידת זמן הקפה של כל נהג לבד על המסלול.

היש אמת בדבר?

דרך אגב, אתמול ביורוספורט שעה 2, היה WRC. (בלילה)

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
שאלונת - WRC=ראלי נכון?

עכשיו מישהו אמר לי שבמירוצי ראלי,

זה לא ממש תחרות, אלא מדידת זמן הקפה של כל נהג לבד על המסלול.

היש אמת בדבר?

דרך אגב, אתמול ביורוספורט שעה 2, היה WRC. (בלילה)

WRC = World Rally Championship

במירוצי ראלי, הנהגים לא מתחרים באותה עת ובמקביל, אלא לפי מדידת זמנים (כמו ה-Qualifying שבפורמולה 1).

יש כאן הרבה חברים שמבינים בזה יותר ממני, אני לא רוצה להטעות.. אבל מה שרשמתי הוא על קצה המזלג.

172

• תוכן חדש...