Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר סיפרתי את זה לכמה חברי פורום במפגש היום, בצאתי מביתי לכיוון המפגש נסעתי לי ברחוב ראשי ברעננה (מעניין איזה) וראיתי סובארו DL מלפני עם ילד הנוסע כשחצי גופו העליון מחוץ לחלון האחורי.

התייצבות לצידו, צפצוף מהיר והרמת החגורה שלי לרגע, בכדי להמחיש לו את מהות הבעיה, הכניסה אותו פשוט לפאניקה. הבחור נבהל כאילו הוא חשב שאני שוטר (כן אה, רק לשים צ'קלקה על האוטו שלי וזו ניידת :wink: ).

הוא מיד חגר וכמה שניות אחרי זה כשעצרנו ברמזור אני קולט את אשתו מאחור חוגרת בבהלה את שני ילדיהם הקטנים.

פתחתי חלון והוא מיד התחיל בשטף התנצלויות כאילו הוא עשה לי משהו לא בסדר. "אני מצטער, תודה רבה לך כל כך, פשוט לא שמתי לב, סליחה".

אמרתי לו שהוא לא צריך כל כך להתנצל, פשוט זה החיים שלו ובעיקר של הילדים שלו שעומדים במושב האחורי, וחבל.

מעניין אותי רק אם הוא יתמיד בזה בפעמים הבאות. כי אם לא, ביום שחס וחלילה הוא יעשה תאונה ויפגע בגלל אי השימוש בחגורה, הוא בטח יזכור את הבחור שהעיר לו על זה ולו הוא הודה כל כך... :?

אה, וגם ילדה קטנה שקפצה לי לכביש כמעט מתחת לגלגלים, צעקה עלי להיזהר... נו טוף...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי אלה אם החגורה קטע ממש מצחיק לדעתי שהם חוגרים את החגורה מפחד.

אבל הקטע השני אני יכול להגיד לך שאם באמת היית דורס ילדה קטנה היית עכשיו בצרות גדולות. לא משנה אם אתה אשם או לא יש לך מזל, רק עצם המחשבה לדרוס ילדה.

תגיד סתם שאלה אבל איך בכלל הגעת למצב הזה תוכל לפרט בדיוק מה קרה שם זה מעניין אותי.

פורסם

אבל הקטע השני אני יכול להגיד לך שאם באמת היית דורס ילדה קטנה היית עכשיו בצרות גדולות. לא משנה אם אתה אשם או לא יש לך מזל, רק עצם המחשבה לדרוס ילדה.

תגיד סתם שאלה אבל איך בכלל הגעת למצב הזה תוכל לפרט בדיוק מה קרה שם זה מעניין אותי.

מן הסתם, ראיתי אותה מראש ולא עמדתי לדרוס אותה.

זה היה ממש בכניסה למפגש, הגעתי מכיוון דרום, בכביש שמקיף את האיצטדיון, כשפניתי לתוך הישורת שממנה נכנסים ימינה לחנייה יש מין צמח גדול שמסתיר קצת. ראיתי את הילדות מאחוריו הולכות לצד הכביש, פניתי ימינה, לאט כמובן, וקלטתי אותן בדיוק מתחילות להכנס לתוך הכביש ממש כדי לעקוף את הצמח. המשכתי באיטיות תוך גלישה שמאלה והן בדיוק קפצו מבהלה חזרה למדרכה. וצעקו לי להזהר...

זה ממש לא היה קרוב לדריסה... פשוט עצם העובדה שהיא קופצת לי לכביש ועוד צועקת שאני אזהר (הייתי על פחות מ-30 קמ"ש...)

נו, ילדים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע אם זה מצחיק, לפי דעתי דיי עצוב שהם לא מסוגלים לבד לחשוב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני מוצא את עצמי מעיר לאנשים כל כך הרבה עד שנמאס לי.

לפעמים אני מרגיש שבמקום לעזור,אני הופך להיות יהודי זקן וממורמר שאוהב להציק לאחרים.

אבל אם זה יציל חיים,או אפילו פציעה קלה,הנדנוד שווה את זה.

פורסם

ואני כמעט דרסתי השבוע שני דוסים דבילים (הגזענות בהחלט מכוונת, אני מאוד מאוד מאוד עצבני).

זו כנראה התקופה של השנה שבה הדבילים שיושבים כל היום ולומדים תורה נמצאים בחופש וצריכים להסתובב בעולם המתקדם בכמה אלפי שנים מזה שהם מוכנים אליו. בגלל זה הם נופלים לואדיות ומתייבשים בנגב. ובמקרה שלי - כמעט נדרסים.

אז השבוע נסעתי לי בכביש אור יהודה - שפירים בלילה. הכביש די ריק, רק אני ומאזדה שנסעה מאחורי.

פתאום אני קולט במרחק כמה מאות מטרים שני תלמידי חכמים, אור של חוכמה זורח מעיניהם, מוחם מושחז מפילפולי גמרא, נצר לשושלות של גאונים וצדיקים, יודעי נבכי תורה וסודות הבריאה - עומדים לצד הכביש באמצע השממה. צד אחד שדות וצד שני הגדר של נתב"ג.

נראה לי מוזר שהם עומדים ככה סתם ומסתכלים עלי מתקרב, אז האטתי מעט. לפני זה נסעתי בערך 90-100, הורדתי קצת את הרגל מהגז ותייצבתי עלמשהו כמו 80.

חלפו כמה שניות בהן אני מתקרב והם בוהים בי - וכשהייתי ממש כמה עשרות מטרים בודדות לפניהם אחד התחיל לחצות את הכביש בהליכה מהירה והשני התחיל לרוץ אחריו.

הלב שלי פרח, דפקתי בלימת חירום מטורפת תוך כדי צפירה. ננעלו לי גלגלים אחוריים (צריך לבדוק את ווסת הבלימה) והרכב התחיל להחליק מעט. התחלתי לפמפם ולסטות לנתיב השמאלי שלמזלי היה פנוי. המאזדה שנסעה מאחורי דפקה גם כן בלימת חירום כדי לא להכנס בי.

וכל זה קורה ממש כמה עשרות מטרים לפניהם! והם פשוט נעמדו באמצע הנתיב לשניה בהו בי והתחילו לרוץ חזרה אחורה. כשעברתי אותם בנתיב השמאלי הם עוד לא הספיקו לחזור לשוליים, ואני הייתי תוך כדי בלימה.

כלומר - מרחק הבלימה לא היה מספיק כדי לא לדרוס אותם אם לא היה לי איך לתמרן.

אחרי הסיפור הזה נסעתי עוד כמה מאות מטרים על 40 קמש בערך, כשהלב שלי דופק כמו מטורף. גם נהג המאזדה היה די בשוק.

ושני הצדיקים? הם חצו בריצה את הכביש אחרי שעברנו.

עכשיו - אם הייתי דורס את הדבילים ההם הייתי מואשם בהריגה! למה? כי הם דבילים מכדי להסתובב לא קשורים! כי הם חסרי כל הערכה של זמן ומרחב!

אני עד עכשיו לא בטוח שהם לא שיחקו לי איזה רולטת כביש מטומטמת או משהו. זה פשוט נפלא מבינתי איך הם יכלו לחכות בכביש ריק עד הרגע שתגיע מכונית ואז לקפוץ לה בין הגלגלים.

באמת שלא אכפת לי שחייהם של אנשים דבילים כל כך ייקטעו באיבם. אלו הרגעים היפים ביותר של הדרוויניזם. אבל למה שאני אחטוף עונשים על זה?

רוצים להתאבד? שימו ניילון על הראש!

פורסם
אלו הרגעים היפים ביותר של הדרוויניזם.

זה כבר לא דארוויניזם, זו אמונתם הדתית, הם כנראה רוצים שאלוהים יקח אותם, רק למה לערב אותי, שיקח אותם לבד :mad:

העיקר שיקח :wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

קרה לי מקרה דומה -

שתי נשים חילוניות מטומטמות חצו לי את הכביש מתחת לאף.

שני נערים חילוניים חצו לי את הכביש מתחת לאף.

נערה חילונית עם פלטפורמות חצתה לי את הכביש מתחת לאף...

הגזענות מכוונת.... או שלא.

אם הם מרגישים ריקנות בחיים שלהם ורוצים להתאבד - בבקשה, רק שלא יערבו אותי

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

לפחות אותו אדם הודה לך, והוא ואשתו דאגו לחגור את עצמם ואת הילדים.

אני נתקל יומיום באנשים, כולל חברים קרובים, שלא מבינים מה הסכנה שהם ו/או הנוסעים מאחור לא חגורים.

רק הבוקר חבר שלי מדבר איתי בעצבים שהוא אתמול קיבל דוח על זה שלא

חגרו אצלו מאחור. אני לא בדיוק הבעתי את תנחומיי, אלא עניתי שמגיע לו, ושאני מקווה שהוא למד לקח ושלהבא הוא יקפיד שכולם יחגרו.

והוא עוד מתווכח איתי, ומעלה את הקלישאה על חגורות בטיחות, שהיו מקרים שאנשים לא הצליחו להשתחרר מהחגורות. נו באמת !!!

כמובן הוא לא נרגע, והוסיף שהרבה יותר חשוב לתפוס מטורפים כמוני שנוסעים במהירות, ושזה יציל הרבה יותר אנשים מלתת דוחות על חגורות מאחור.

המעצבן והמרתיח בכל הסיפור הזה שבאמת שטפו כאן לאנשים את המוח !

הם באמת מאמינים בזה.

פורסם
ננעלו לי גלגלים אחוריים (צריך לבדוק את ווסת הבלימה) והרכב התחיל להחליק מעט. התחלתי לפמפם ולסטות לנתיב השמאלי שלמזלי היה פנוי.

ד-ח-ו-ף לבדוק ווסת בלימה!

נעילת אחוריים בבלימה זה מתכון לאסון.

נ.ב. תעשה קורס נהיגה מתקדמת ותלמד תחליף עדיף לפימפום. במכונית נטולת ABS כמו שלך אתה תרגיש הרבה יותר טוב ובטוח עם ידע בבלימה נכונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...