Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אתמול החלטתי כמנהגנו כאן בחו"ל (אילת) לרדת לחוף הים אשר במקרה כבר מזה שלושה שבועות היה מלא צרפתיות שזופות (ואני מדבר על הבנות לא המכוניות) - פשוט הנאה מירבית, בדרך חזרה מהים לאחר שטיפת העניים (שוב הצרפתיות) והרגליים לפני שנכנסים לוולוו (פה באמת במים), נוסע אני בחזרה לביתי בעוד שעוקף אותי ללא שום מאמץ מיותר AUDI A8 מדהימה בצבע כסף עם הזרקת זהב (או לפי הרישיון בז'), עם סאן רוף, ג'אנטים שאם אני לא טועה היו לא פחות מ 18" אפילו 19" חלונות כהים מהיצרן, מנוע 3.7 טורבו והנעה כפולה אם אני לא טועה, ממש אהבתי את העיצוב, הפנסים, הפרונט, הגובה והנוכחות, בכל אופן על פי הכתבה מ NETCAR יש לדבר היפה הזה מנוע W12 עם 420 כ"ס, לדגם הקטן יותר V8 יש 335 כ"ס, מצוידת בגיר אוטומטי 6 מהירויות, הנעה כפולה, מיתלי אוויר, והיא קלה הרבה יותר ממה שנראת...

תהנו..

a82003.jpg

a8-2003.jpg

a8a.jpg

a82003in.jpg

התמונות מאתר NETCAR

a82003in.jpg

a8-2003.jpg

a82003.jpg

a8a.jpg

פורסם

וואו 8)

אני יותר אוהב את העיצוב של A8 הישנה, אתמול ראיתי אחת כזו..

מישהו יכול להסביר לי מה זה הכפתור המעוגל הזה בתמונה האחרונה מתחת לידית ההילוכים?

ראיתי כזה דבר גם בסדרה 7 החדשה.

פורסם

יש בארץ S8 דגם קודם עם מספר של שגרירות.

Audi S8 4.2 Quattro (4WD) V8/4172cc 340bhp 155mph

אני ממש לא אהבתי את הדגם הקודם.הוא נראה כמו אודי 100 של שנות השמונים.

הדגם החדש שווה את הכסף.

אייל

פורסם
יש בארץ S8 דגם קודם עם מספר של שגרירות.

Audi S8 4.2 Quattro (4WD) V8/4172cc 340bhp 155mph

.

לא מדובר בדיוק ברכב שגרירות ואת האמת,עדיף לא לדבר עליו באינטרנט בתקווה שאותם אנשים לא מכירים את CARS FORUM ואינם דוברים עברית (אני אספר לך בהזדמנות :roll: ).

פורסם

לשכן שלי יש A6 אומנם לא A8 אבל עם מנוע 4200 QUATTRO ...

אני לא זוכר כמה כוחות סוס יש בה אבל מעל 300....

נסענו בה 260 (בתקופת ההרפתקות ) בלי להרגיש כלום כאילו אני נוסע 150 במכונית שלי!!!

ממש מהממת ..

אני בטוח שה A8 עוד יותר בגלל לפי הידוע לי יש לה בודי אלומניום שהוא יותר קל לכן הביצועים יותר טובים !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לנהוג על האודי הזו זו חויה מוזרה, כיוון שזה די מוזר לנהוג על דבר שעולה פחות או יותר כמו הדירה שלך.

כל מה שרכבים אחרים בכביש מתאמצים לעשות האודי הזו עושה בנינוחות וזה כולל לעלות את העליות ממעלה אדומים לכיוון י-ם עם 5 נוסעים ברכב ויכולת להאיץ חזק במהירויות שמכוניות הנעות לידך כבר "גמרו את הסוס".

אין הרבה דרמה, הכל רגוע אך באודי הזו יש חדוות נהיגה שבלקסוס 430 או בבמוו 745 חסר, והיא מכוונת יותר לנהג.

הכפתור העגול משמש לשליטה על מחשב הרכב (הוא נקרא MMI) ומאפשר בקרה על מערכות הרכב כמו בקרת האקלים, מערכת שמע, מערכת המתלים (בדגם שנהגתי 4.2 היו מתלי אויר שניתן להקשיח אן לרכך וכן לשנות את גובה הרכב) ועוד ועוד..

זוהי בעצם התשובה של אודי למערכת הI-DRIVE של במוו והיא נוחה יותר לתפעול בזכות כפתורים נוספים מצידי הכפתור (פתרון שבמוו הוסיפו מאוחר יותר בסידרה 5 החדשה ובמתיחת הפנים של ה7)

פורסם

אז ככה, יצא לי לראות את אותו הרכב ומסתבר שאני מכיר את הבן אדם :!::p , עוד מסתבר שבאותו דגם יש טיפטרוניק, והוא ממש מדהים מבפנים הוא הכניס אותי והראה לי, המחיר של הרכב הוא לא פחות מ 650,000 בש"ח... (מטורף :shock2: )

אבל אחרי שנכנסתי ונסעתי קצת בה (לא נהגתי לצערי) אפשר לומר שזה אפילו שווה את זה (כמעט - יואב שמאמין כי אף רכב לא שווה את המחיר הזה, בגלל המיסים המ*דיינים בארץ)...

פורסם

נסענו בה 260 (בתקופת ההרפתקות ) בלי להרגיש כלום כאילו אני נוסע 150 במכונית שלי!!!

ממש מהממת ..

אני בטוח שה A8 עוד יותר בגלל לפי הידוע לי יש לה בודי אלומניום שהוא יותר קל לכן הביצועים יותר טובים !

יש לה בדיוק 300 כ"ס... והיא מוגבלת ל-250 כמו כל גרמנית טובה (חוץ מפורשה כמובן) והיא יקרה מידי, עולה 561K כאשר אפשר לקנות את ה-A8 החדשה בהחל מ-614K, למי שיש 561K יש גם את העוד 53K בשביל ההפרש וזה הופך להיות לא כדאי לקנות את הדגם הזה של ה-A6.

ינון.

פורסם

ממש מהממת ..

יש לה בדיוק 300 כ"ס... והיא מוגבלת ל-250 כמו כל גרמנית טובה (חוץ מפורשה כמובן) והיא יקרה מידי, עולה 561K כאשר אפשר לקנות את ה-A8 החדשה בהחל מ-614K, למי שיש 561K יש גם את העוד 53K בשביל ההפרש וזה הופך להיות לא כדאי לקנות את הדגם הזה של ה-A6.

ינון.

חוץ מזה שאין מה לעשות עם A6 כזו בארץ.

מילא A8 אם יש לך נהג ואתה יושב מאחור וגם אז מספיקים המנועים הקטנים שלה,

אבל במדינה שהמהירות המותרת היא 90 קמ"ש אין מה לעשות עם ספינת אוטוסטרדות שמשייטת ב-90 קמ"ש כאילו היו 20 קמ"ש,ומניסיון כמעט בלתי אפשרי ומצריך עזיבה קבועה של דוושת הגז כל 15 שנ' (בדיוק כמו לנסות לנהוג בלאנטיס בדיוק על 30 קמ"ש במשך חצי שעה).

ולא,קליאו ספורט זה לא אותו דבר.

במכוניות דוגמת הקליאו\אימפרזה\ראלי\GTI\S16 וכו...

הנהיגה גם ב-90 קמ"ש,מענגת חושים ומלווה בתקשורת גדולה של הרכב עם הנהג.

פורסם

באחת הנסיעות לחו"ל עם ההורים חיפשנו רכב 4X4 לנסיעה באלפים המושלגים והרכב היחיד שהיה זמין היתה - A8 4.2 quattro (הדגם הקודם).

נו, מכיוון שזה כל מה שהיה אבשלי החליט להתפשר (האמת היתה שהמחיר היה ממש נמוך לרכב מסוג זה).

קודם כל, זו מכונית משעממת. גם סבתא שלי יכולה לנהוג איתה ב-200+ בלי להרגיש כלום, ולאין לה בכלל רישיון נהיגה. המכונית גדולה, כבדה, מהירה ועם ESP במצב עובד לא תחליק אותה אפילו בכביש מושלג לחלוטין (בדוק). בלי ESP ניתן לקבל החלקות יפות מאוד גם ב-30 קמ"ש, ויש תענוג פרוורטי בלעשות חלקות וסיבובי הנד-ברייק באונייה (גם בדוק).

מה שכן, בשלג (עם צמיגים מתאימים) המכונית פשוט עושה את העבודה בשבילך. בזמן שכולם היו עסוקים בלחפור את המכונית שלהן החוצה מחצי מטר שלג שהצטבר במשך הזמן שהיינו במועדון לילה, אנחנו פשוט נכנסנו לרכב, שמנו רברס, פול גז (ה-ESP נותן בדיוק כמה שצריך), והופלה, אנחנו בדרכנו.

לסיכום: אני לא ממש אוהב לנהוג במכוניות גדולות. גם 540 (דור קודם) לא ממש עשתה לי את זה. אני מעריך את הקלות והנוחות והיכולת לשיטט במהירויות סופר גבוהות בלי שצריך להשקיע מאמץ אבל כיף טהור אין בזה. מצטער.

מהבחינה הזו הרכב של המלון, פנדה 4X4, אכלה את האאודי בלי מלח...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
קודם כל, זו מכונית משעממת. גם סבתא שלי יכולה לנהוג איתה ב-200+ בלי להרגיש כלום, ולאין לה בכלל רישיון נהיגה. המכונית גדולה, כבדה, מהירה ועם ESP במצב עובד לא תחליק אותה אפילו בכביש מושלג לחלוטין (בדוק). בלי ESP ניתן לקבל החלקות יפות מאוד גם ב-30 קמ"ש, ויש תענוג פרוורטי בלעשות חלקות וסיבובי הנד-ברייק באונייה (גם בדוק).

שיבחת את ה-A8 מבלי לשים לב.

כבדה, ביחס לקטגוריה שלה, כולנו יודעים שהיא לא - בזכות שלדת האלומיניום.

ובקשר לכל מה שאמרת - זה הייעוד שלה, להיות מבודדת, מהירה..

172

פורסם

שיבחת את ה-A8 מבלי לשים לב.

כבדה, ביחס לקטגוריה שלה, כולנו יודעים שהיא לא - בזכות שלדת האלומיניום.

ובקשר לכל מה שאמרת - זה הייעוד שלה, להיות מבודדת, מהירה..

לא היתה כוונתי לצאת מקלל מלכתחילה. שפוט במחיר שלה הייתי קונה מספר מכוניות שכל אחת מהן היתה עונה על צורך וחשק אחר שלי. אישית אני לא רואה סיבה לרכוש מכונית פאר לעצמי (גם אם אוכל ביום מהימים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כשפגשתי את האדם בשם אייל החלטתי לוות על האות A ב- S

הוא עשה לי סיבוב ב- S4

מה אני יגיד לכם?

אין מילים

בואו נגיד רק שזאת היתה חוויה נורא מפחידה ומהירה!!

בואו נגיד שהיינו עם חלונות סגורים וכשהוא לחץ על הגז השערות שלי עפו ברוח

אלוהים ישמור!!

הוא טוען: 470 כוח

לא זוכר איזה מנוע בדיוק אבל אני זוכר TWIN TURBO

הנעה כפולה ועוד כמה צעצועים!! :D

פורסם

לאודי S4 החדשה יש את המנוע הזה שבתמונה

כתוב עליו 4.2 V8

זה מה כתוב ב AUTOEXPRESS :

This means that, until a 4.2-litre A3 appears next year, the S4 is the smallest V8-powered saloon on the market

340bhp

אם יש לו את הדגם הקודם יש לו טורבו והוא יכול לשפר את ההספק למה שבא לו.

אבל 470,לא נראה לי

car_portal_pic_9838.jpg

אייל

• תוכן חדש...