Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאודי S4 החדשה יש את המנוע הזה שבתמונה

כתוב עליו 4.2 V8

זה מה כתוב ב AUTOEXPRESS :

This means that, until a 4.2-litre A3 appears next year, the S4 is the smallest V8-powered saloon on the market

340bhp

אם יש לו את הדגם הקודם יש לו טורבו והוא יכול לשפר את ההספק למה שבא לו.

אבל 470,לא נראה לי

בעלת ה450 סוסים במשפחת אודי היא ה-RS6.

המתחרה לM5, שלה אגב יש 400 סוסים. א-ב-ל היא אטמוספרית לחלוטין. בעוד שהRS6 היא טווין טורבו.

ולענין - אני לא רואה שום הצדקה לקנות רכב מנהלים, ואם כבר אז לא אודי. לפחות לדעתי.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני לא חושב שהייתי קונה אודי A8 ב-700000 שקל שבמחיר כזה אני מביא ב.מ.וו סדרה 7 או מרצדס s class או לקסוס...

אם כל זה שה-A8 באמת מדהימה בכל קנה מידה אין לה את הנאת הנהיגה של ה-7 ואין לה את הפינוק של ה-s class ......

ושוב אני אומר: מדהימה בכל, אבל עדיין לא ברמה של ה-7 וה-s class

ואם כבר מדברים על הנושא הזה: הפאטון היא הכי בדיחה...

מי אידיוט בשביל לקנות פאסאט מוגדלת ב-700 אלף שקל???? :D:D

פורסם

האודי A8 זה אוטו באותה רמה של הבימר 7 והבנץ אס אבל אנשים יעדיפו תתמיד ב אם וו או מרצדס כי זה ב אם וו ומרצדס וזה יותר יוקרתי ויותר סמל מעמד

הפייטון היא מכונית חיה ותאמין לי שאין הבדלים בינה ובין שאר היוקתיות מבית ב אם וו ומרצדס אבל ברור שתמיד יעדיפו את ה"פוזה" והיוקרה של שתיהן

כמוני כמוך וכמו שאר האנשים

אני אישית תמיד יעדיף את ה BMW היא משדרת משהו שאף יוקרתית ממתחרותיה משדרת...

פורסם
ושוב אני אומר: מדהימה בכל, אבל עדיין לא ברמה של ה-7 וה-s class

ואם כבר מדברים על הנושא הזה: הפאטון היא הכי בדיחה...

מי אידיוט בשביל לקנות פאסאט מוגדלת ב-700 אלף שקל????

כמה שטויות!!

אתה יודע שה-A8 יצאה טובה יותר בהרבה מבחני דרכים מול סדרה 7 וה-S קלאס ??

והיציאה שלך על הפאסט מעידה על כך שאתה בור. או ילד קטן..

172

פורסם

האאודי A8 טובה יותר ממרצדס S קלאס, באוקראינה (שבה אני נמצא עכשיו) אני נוהג עליה יום יום והיא עדיפה על המרצדס שבה אני נוהג בארץ, למרות שבצועי המרצדס מעט טובים יותר (6.5 מול 7 שניות באאודי שלי) האאודי יותר מדברת אל הנהג וגורמת לו "לחוש את הכביש".

אתמול נהגתי עלייה מעל 1000 ק"מ (קייב-לוצק') והנסיעה הייתה מצויינת, למרות שהמתלים ב-S קצת יותר טובים.

בסך הכל האאודי יותר טובה לנהג.

אם תרצו אשמח להעלות קצת תמונות של האאודי שלי...

גיא

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
האאודי A8 טובה יותר ממרצדס S קלאס, באוקראינה (שבה אני נמצא עכשיו) אני נוהג עליה יום יום והיא עדיפה על המרצדס שבה אני נוהג בארץ, למרות שבצועי המרצדס מעט טובים יותר (6.5 מול 7 שניות באאודי שלי) האאודי יותר מדברת אל הנהג וגורמת לו "לחוש את הכביש".

אתמול נהגתי עלייה מעל 1000 ק"מ (קייב-לוצק') והנסיעה הייתה מצויינת, למרות שהמתלים ב-S קצת יותר טובים.

בסך הכל האאודי יותר טובה לנהג.

אם תרצו אשמח להעלות קצת תמונות של האאודי שלי...

גיא

תעשה מצווה ותעלה. ואם תוכל, ספר לנו עליה עוד כמה דברים :wink:

172

פורסם

veyron זאת TVR בתמונה?

הנה ההצדקה לקנות 8 A:

בן אדם שקונה מכונית בסכומים כאילה מחליף פעם בשנה מכונית.

מרצדס E הייתה ביצור כ 15.

אין הרבה אנשים שיקנו אותה מכונית 15 פעם אז מגוונים.

מרצדס,BMW ,לקסוס,אודי...

פולקסווגן לא ניראת לי מתאימה לרשימה.

המכירות שלהם בשנים האחרונות מראות שלא רק אני חושב ככה.

אייל

פורסם

קודם כל, בוא נסדר את הדברים:

אני אמרתי שה-A8 לא ברמה של הבימר והמרצדס אבל לא אמרתי שהיא פחות טובה מהם!!

לא ברמה- זה מבחינת מיצוי הדגם, מכירות, שם (ויוקרה) וכו'....

אני אוהב מאוד את ה-A8 והיא מצויינת.. אבל רוב האנשים שאני מכיר יעדיפו שעל מכוניתם הנוצצת בשווי של 700000 שקל יתנוססו סמלי ב.מ.וו או מרצדס..

ובקשר לכתבות שקראת עליהם- גם אני קראתי הרבה מבחני השוואה..

מגזין אחד אומר שה-A8 היא הטובה מבין כולם ומגזין אחר הכתיר דווקא את ה-בימר..

ככה שאין מה להשוות.. כולם טובות וזה הרבה עניין של טעם..

ובקשר לפייטון... קראתי עליה המון וראיתי כל הרבה כתבות עליה וכל בוחני הרכב סיכמו אותה אכן כהתקדמות גדולה של פולקסווגן לעבר שאר הגרמניות..

אבל בסופו של דבר כל משפטי הסיכום הביאו לכך שהפייטון עדיין רחוקה משאר המתחרות הותיקות והיוקרתיות.. (ובעיקר ירדו על המראה שלה שלדעתם לא ממש מושך עיניים ומזכיר פאסאט גדולה ומרוווחת)

• תוכן חדש...