Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהירות בכביש 6...

0scar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כביש חוצה-ישראל... מי שעוד לא חווה את החוויה מוזמן (על חשבונו כמובן), אך השאלה כאן אחרת לגמרי.

שמעתי (לא זוכר איפה) שלאחרונה המשטרה התחילה לאכוף מהירות בכביש 6, כאשר המהירות המותרת שם היא 110 קמ"ש. מי שיודע (על בשרו? :cry: ), האם זה נכון?

ואם זה נכון, אז למה לבזבז על כך ניידות וכ"א יקר שבמשטרה כל הזמן מתלוננים על מחסור בו ועל המחסור הזה מפילים את כל הפאקים שלהם?? אני כמובן לא נותן להם שום רעיונות, אבל... הרי, יש הסרטה מתמדת של התנועה בכביש בכל "תחנה" לצורך תמחור, זיהוי וגביה. מה יותר פשוט מאשר לחשב את מהירות הממוצע של כל כלי רכב לפי הזמן שנדרש לו לעבור בין תחנה לבין תחנה? הרי המרחק בין תחנה לתחנה ידוע וקבוע.

אתם חושבים שיגעה יום שבו יחד עם חשבונית של "דרך הארץ" על נסיעה בכביש 6 נקבל הביתה גם דו"ח מהירות מאותה נסיעה ו/או הזמנה למשפט??... חס וכרפס...

נ.ב. הכביש בתשלום וזה ממש לא תשלום סמלי... כניסות ויציאות מסורבלות... מחבלים יורים... עכשיו גם השוטרים עם מכמונות... זהו פשוט מתכון לעסק מצליח למופת!.. מעניין כמה זמן יידרש עד שיפשוט רגל?... :twisted:

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

יש ניידות אבל רק באיזה שני מקומות מובחרים השאר רואים יפה מאוד לקליומטרים ולכן אין סכנה....גם אני מקבל הקפצה בלב כשאני עובר מתחת למצלמות שלהם...טוב לדעת שהם לא יוכלים לתת לי דו"ח.

אבל זהו מקום מצוין לבדיקת מהירות של הרכב וכד' הברלינגו הגיעה ל 160 שם והרגשתי שאפשר יותר.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

1. חוצה ישראל יודעים על כל מכונית איזה מהירות היא הגיעה אבל היא לא יכולה והיא לא תשתמש בנתונים האלה בשביל לדווח למשטרה מכיוון שזה לא חוקי.

מכמונת מהירות שאפשר להשתמש בה כתלונה נגד מישהו היא אך ורק מכמונת מהירות אשר נראית לעין והנהג יכול להבחין בה.

למשל: אחד עם פורשה בוקטסר בישוב שלי, נסע במהירות של 230 שם לפי המחשבים שלהם, אבל אין שום דבר שאפשר לעשות עם הידע הזה.

בכל מקרה, בקטע הזה אין מה לדאוג אבל יש פה ושם ניידות אז בכל מקרה כדי להיזהר.

פורסם

מכמונת מהירות שאפשר להשתמש בה כתלונה נגד מישהו היא אך ורק מכמונת מהירות אשר נראית לעין והנהג יכול להבחין בה.

בכל מקרה, בקטע הזה אין מה לדאוג אבל יש פה ושם ניידות אז בכל מקרה כדי להיזהר.

שער המצלמות של "דרך הארץ" לא נראה לעין? :roll:

פן העסקי כאן יכול באמת להרגיע מעט. הרי הם אולי משוגעים (לפחות לפי המחירים המופרזים שהם תקע), אבל לא אידיוטים לירות לעצמם ברגל בקטע של מסירת מידע למשטרה.

מצד שני, אם יום בהיר אחד במשטרת התנועה יקום איזה פרקליט-חוכמולוג עם (תסלחו לי) ביצים גדולות ויחליט לעשות מעשה וללכת לבית משפט מצוי ולבקש צו המחייב מסירת מידע ע"ס חשד שבכביש נעשות עבירות תנועה לכאורה והמידע הוא חיוני לאכיפת החוק... היפותטי כמובן... הכל היפותטי...

אפרופו, יש לשוטרים מקומות "חניה" קבועים פחות או יותר בכביש 6?...

נ.ב. אגב, 230 קמ"ש?... כל פעם שנסעתי בכביש 6 ניזכרתי בכבישים בגרמניה (רק ששם אין כבישים בתשלום!)... תענוג לנהוג חופשי בהתאם ליכולות הרכב ולפי מצבי התנוע והכביש ולא לפי הספידומטר... 8)

ט.ל.ח.

פורסם
(לפחות לפי המחירים המופרזים שהם תקע)

המחירים כאן לא ממש מוגזמים,18 ש"ח ל70 ק"מ.

הייתי בספרד שבוע שעבר ושם קטע של 100 ק"מ עלה לנהג שהסיע אותנו בערך 10 אירו.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

הייתי בספרד שבוע שעבר ושם קטע של 100 ק"מ עלה לנהג שהסיע אותנו בערך 10 אירו.

לא אתפלא אם זה היה באזור מתויר היטב... מעניין, אם תסע לשם לא בעונת התיירות, נגיד בינואר, תשלם את אותם 10 אירו?

אני זוכר את NJ TURNPIKE בארה"ב... נדמה לי ששילמנו בסביבות 4 דולר לכמה עשרות מיילים (יכול להיות ששכחתי כבר ואני טועה). כניסה למנהטן עלתה גם 4 דולר...

הרי הצעה וביקוש הם אלה שקובעים את המחיר, או כמו שאמר פעם מישהו, כל דבר עולה בדיוק נמרץ כמה שמישהו מוכן לשלם עבורו.

אבל קוונתי היתה להבהיר משהו אחר, שאומנם מעט סוטה מהנושא, אך קשור בכול זאת לכביש 6. בארץ עד פתיחת כביש 6 לא היו כבישים בתשלום. הנהג הישראלי לא רגיל לשלם בעבור נסיעתו. מסע הפרסום המצ'וקמק לא ממש עזר להשתכנע שזו נסיעה בכביש 6 זו תמורה טובה לכסף. המחיר שנראה לרוב הנהגים יחסית גבוה הבריח אותם מכביש 6 חזרה ל-1, 2, 20, 4, 5 וכו'. שם הם אומנם עומדים בפקקים אבל עם הרגשת "אני לא פרייר לשלם להם" המחממת להם את הלב. מצד אחד יש כאלה שדי נהנה מכך ונוסעים להנאתם בכביש 6 הרק לכל אורכו, כי למשל, הבוס משלם. מצד שני, מבחינה עסקית, הקטנת מחירים היתה יכולה להביא יותר מכוניות לכביש 6 ולהגדיל את הפדיון. מה עדיף?...

ט.ל.ח.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי לאן אני מגיע אם אני עולה עליו מכיוון ירושלים (קצת לפני נתב"ג), הבנתי שאפשר להגיע ככה מהר יותר לאזור כ"ס..

יש סימון בכביש החוף (מחיפה לת"א) על ירידה לכביש 6 לכיוון באר שבע\ירושלים, פיספסתי את הפנייה פעמיים, מישהו יודע איפה היא?

אגב המחירים, פעם אחרונה שנסעתי בצרפת המחירים היו הרבה יותר גבוהים, שילמנו על איזה קטע קרוב ל70 שח

פורסם

עכשיו נזכרתי איפה שמעתי על אכיפת מהירות בכביש 6... באיזו תוכנית בטלוויזיה שבה יש דו-שיח של חרשים כאשר כל אחד מנסה להתפרץ בצעקות לדבריו (צעקותיו) של אחר... פוליטיקה או משהו כזה.

קצין בכיר ממתנ"ע (אני תוהה אם זה היה המפקד שלה) נשאל למה נשלחים שוטרים לאכוף מהירות לכביש 6, הרי הכביש כמעט ריק בדרך כלל ואין שם תאונות, לעומת כבישים אחרים ששם יש גם תנועה ערה וגם תאונות, אבל איזה פלא, אין מספיק שוטרים.

תשובתו היתה כה צפויה... :twisted: הוא ענה שמשטרת ישראל לא תחכה עד שיקרה שם אסון כדי להתחיל לאכוף את החוק, אלא הרי א"כ אותו עיתונאי ששאל את השאלה ישאל איפה היתם!...

אז תנו לי רגע להבין משהו... זה באמת כיף לשבת בניידת ממוזגת בשוליים של כביש 6, ללזר להנאתך מהחלון הפתוח ולהעשיר את קופת המדינה בתשלומי דו"חות. ואם המצב בכביש ימשיך להיות רגוע ובטוח, אז אפילו לטעון שזה בזכותך ולצפות לצל"ש. האם?

ט.ל.ח.

פורסם
ביום שחברת "דרך ארץ" תנצל את טכנולוגית הגביה שלה לשם אכיפת מהירות, הם יאבדו את כל הלקוחות שלהם.

את שניהם ?

פורסם
מישהו יכול להסביר לי לאן אני מגיע אם אני עולה עליו מכיוון ירושלים (קצת לפני נתב"ג), הבנתי שאפשר להגיע ככה מהר יותר לאזור כ"ס..

יש סימון בכביש החוף (מחיפה לת"א) על ירידה לכביש 6 לכיוון באר שבע\ירושלים, פיספסתי את הפנייה פעמיים, מישהו יודע איפה היא?

אגב המחירים, פעם אחרונה שנסעתי בצרפת המחירים היו הרבה יותר גבוהים, שילמנו על איזה קטע קרוב ל70 שח

אכן, יש אפשרות להגיע די מהר ממחלף בן-שמן עד כ"ס מבלי להסתבך באיילון או גאה. תוכל לראות זאת במפה באתר שלהם:

http://www.kvish6.co.il/flash/map.html

:idea: לגבי נסיעה מצפון לדרום, עכשיו עם פתיחת מחלף נצני עוז זה הרבה יותר פשוט ומשתלם (מבחינת זמן, עצבים וכו'). יוצאים מכביש החוף במחלף נתניה ועולים על כביש 57. נוסעים מזרחה דרך צומת השרון עד מחלף נצני עוז ושם פונים דרומה. לא מומלץ לםפספס את הפניה דרומה אלא אם מתחשק לך לבקר בטול-כרם. :wink:

ט.ל.ח.

פורסם
ביום שחברת "דרך ארץ" תנצל את טכנולוגית הגביה שלה לשם אכיפת מהירות, הם יאבדו את כל הלקוחות שלהם.

את שניהם ?

מי השני? אולי זה אני נסעתי הלוך ושוב ונחשבתי פעמיים?... :lol::lol:

ט.ל.ח.

פורסם

ברגע שיפתחו את הקטע עד עירון, אני אהפוך לנוסע מתמיד. נשבע לכם פה קבל עם ועדה.

הדבר היחיד שמונע ממני לנסוע פעם בכמה שבועות לצפון (יש לי שם אפשרות לינה נוחה אצל משפחה) זה הפקקים במוצ"ש בכביש החוף.

נשבר לי כבר הידידי היקר מלעמוד 4 שעות בפקק ולהגיע אחרי חצות הביתה.

אם מואדי ערה אני אוכל לחתוך ולנסוע 110 (פלוס מינוס...) עד רמלה ומשם לחתוך לראשון, אני חוסך ככה המוווווווון זמן וכאבי ראש.

זה בהחלט נראה לי שווה את ה-17 ש"ח, שזה פחות מעלות הדלק ששורפים מלעשות את חדרה - שפיים בשעתיים וחצי. :evil:

פורסם
ברגע שיפתחו את הקטע עד עירון, אני אהפוך לנוסע מתמיד. נשבע לכם פה קבל עם ועדה.

עד תחילת 2004 אמור להפתח...

הדבר היחיד שמונע ממני לנסוע פעם בכמה שבועות לצפון (יש לי שם אפשרות לינה נוחה אצל משפחה) זה הפקקים במוצ"ש בכביש החוף.

נשבר לי כבר הידידי היקר מלעמוד 4 שעות בפקק ולהגיע אחרי חצות הביתה.

אם מואדי ערה אני אוכל לחתוך ולנסוע 110 (פלוס מינוס...) עד רמלה ומשם לחתוך לראשון, אני חוסך ככה המוווווווון זמן וכאבי ראש.

אם תרשה לי להמליץ לנסות לנסוע בכביש הישן (4) מחדרה עד צומת השרון (גם רוב הסיכוים שפקוק שם במוצ"ש, אבל בהשוואה...). בצומת השרון לפנות מזרחה לכביש 57 (רק תדע לך שיש שם פאזה קצרה ברמזור לפונים שמאלה) ולנסוע עד מחלף נצני עוז. שם אתה עולה על כביש 6 ונוסע להנאתך דרומה עד מחלף נשרים. שם אתה בטח מכיר: יורד מ-6 מערבה ל-44 וממשיך לראשון.

זה בהחלט נראה לי שווה את ה-17 ש"ח, שזה פחות מעלות הדלק ששורפים מלעשות את חדרה - שפיים בשעתיים וחצי. :evil:

אולי טיפה יותר, אבל מסכים איתך, זה שווה כל אגורה.

ט.ל.ח.

• תוכן חדש...