Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנהוג בלי מפתח !!! איך זה יכול להיות ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב....אני "נאלץ" לכתוב כי אני רואה שאנשים כאן מגיבים והם ..נקרא לזה...לא בדיוק בטוחים או צודקים במה שהם כותבים (בלי להעליב אף אחד :) )...

בהרבה מכוניות אמריקאיות ישנות ובטנדרים וואנים חדשים יחסית, הסוויץ' אכן משמש להכנסת המפתח, סגירת מעגל ברכבים מסויימים והתאמה בסיסית של המפתח לצילינדר באחרים ועם הסיבוב "פוקד" הסוויץ' על העברת מתח לסטרטר ולמפלג תוך כדי סגירת המעגל. באותם רכבים, כאמור, מסחריים בחלקם, ניתן להוציא את המפתח פשוט בכדי שלא יהיה צורך לכבות את הרכב תוך כדי העבודה עם הרכב.... תחשבו על וואן חלוקה שצריך כל פעם לכבות את הרכב, ללכת לחלקו האחורי (בהנחה והוא נועל אותו כל פעם..כמובן...) לפרוק ולחזור ורכב ולהניע שוב...בלאי מואץ ובלה בלה אחרי בעקבות פעולה זו...

ולכן.....ניתן להוציא את המפתח תוך כדי כך שהמנוע דולק.

סוויץ' כזה מקובל גם בג'יפים וברכבי יוקרה (בעיקר מתוצרת גרמניה) בשנות השבעים ותחילת השמונים.

אבל....אם יש לכם סיטרואן, פג'ו או אפילו סוברו שהמפתח יוצא תוך כדי שהרכב דלוק, זאת כבר תקלה.... :lol:

ליאור.

וואלה?! אז זה שמפתח עף מהסוויץ תוך כדי נסיעה בסונומה זה בסדר?!

זה דיי מעצבן המפתח הוא גם קטן כזה ולא כמו שאנחנו רגילים ביפניות של מפתחות טנק

יענו זה דיי מטומטם השיטה הזאת לא יותר קל לגנב להתניעה את המכונית? יענו רק לדחוף משהו שיעביר את המתח ולסובב כי לסובב אפשר גם בלי מפתח רק שזה לא מתניע

למה? ככה!

פורסם
לא נראה לי שיש בעיה מכנית בצילנדרים בסוויץ' סטרטר ברכב ... כי אחרת האוטו כבר היה עושה לו בעיות רציניות מזמן..

אם אתה לא יודע ולא מבין, כדאי שתשתוק.

להבא, הודעות בסגנון זה ימחקו בשלמותן, כולל החלקים הרלוונטיים.

איציק

Go איציק Go :!:

• תוכן חדש...