Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר הבנזין יעלה בכ-5% בסוף החודש

יום ראשון, 24 באוגוסט 2003, 19:02 מאת: עמירם כהן, הארץ

(צילום ארכיון: רויטרס)מחיר בנזין 95 ו-96 אוקטן יגיע לכ-4.78 שקל לליטר; הסיבה: התייקרות מוצרי הדלק בעולם והפיחות בשקל

מחירי הבנזין והסולר צפויים לעלות בסוף החודש בשל התייקרות מוצרי הדלק בשווקי הנפט של אגן הים התיכון והפיחות של כ-2.2% שחל בשקל במהלך אוגוסט. מחירו של בנזין 95 ו-96 אוקטן יעלה בשיעור של כ-4.8%, שהם 22 אגורות בתחנה, והוא צפוי להגיע לכ-4.78 שקל לליטר. הסולר יתייקר בשיעור של כ-3.6%, שהם 12 אגורות, אך מאחר שאין לו מחיר קבוע, צפוי המחיר בכל תחנה להיות שונה.

בנוסף לכך, יתייקרו מוצרי דלק נוספים שנמכרים בסיטונאות לחברות הדלק, ומחיריהם לצרכן אינם בפיקוח. מוצרים אלה כוללים בין היתר גז בישול, שיתייקר ב-7%, דלק סילוני לתעופה אזרחית, שיתייקר בכ-17%, והמזוט לסוגיו, שמחירו יעלה בכ-5%. המחירים עדיין לא נקבעו סופית, וייתכנו שינויים על פי המחירים שייקבעו במסחר במוצרי דלק בשלושת הימים הקרובים.

http://news.walla.co.il/?w=//431181

פורסם
מה לגבי 98 ?!

תוסיף 5%

שזה יוצא 5.53 בערך...

משתתף בצערך :roll:

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

- שמעת? בשבוע הבא בנזין מתיקר... :cry:

- זה לא כ"כ אכפת לי...

- איך זה יכול להיות?? :?

- כמו שקודם תמיד שמתי דלק על סך 20 שקל כך גם אמשיך לתדלק ב-20 שקל...

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

די כבר להעלות את המחיר כל פעם!!!!!!!

מורידים ב0.5% ומעלים ב5%!!

די כבר!!!!

מעכשיו אני שואב דלק מחבר שלי שיש לו דלקן!!! :lol:

פורסם

:) יש דלקן - יש חברים... :D

יש חברים - יש דלקן?...

ט.ל.ח.

פורסם

בוקר בהיר אחד עמיתי לעבודה סיפר לי שפרצו לו לאוטו של החברה וגנבו רדיו-דיסק. לפחות הנזק לרכב היה מזערי, ממש עבודת מקצוענים. אבל כהתברר הרדיו היה רק בונוס לגנבים. כשהוא התקשר לקצין רכב וסיפר לו על הפריצה, קצין הרכב המליץ לו לבדוק דחוף מאוד האם הדלקן עדיין באוטו. צפוי מאוד, הדלקן כאילו התנדף לו, לא לבד כמובן, עם העזרה האדיבה של הגנבים. באותו יום הורדתי מהאוטו שלי את כל המדביקות המצביעות על כך שזה רכב חברה ומותקן בו דלקן... ליתר בטחון. יעזור? :cry:

ט.ל.ח.

• תוכן חדש...