Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פחות או יותר מכמונת המהירות הכי מרושעת שקיימת .

למי שלא מכיר, כשבאים ממחלף אלוף שדה מערבה לכיוון תל אביב, יש מנהרה תת קרקעית סטייל כפר שמריהו, השוטרים הנבלות יושבים מחוץ למנהרה קצת לפני היציאה , חוסמים נתיב שלם ומצלמים כל מה שזז, אני בספק אם גלאי ראדאר יקלוט אותה , מה שבטוח זה שעין רגילה לא תזהה אותה בחיים.

היום ניצלתי כנראה משלילה רק בגלל שרציתי קולה, אני יוצא מהמנהרה הזו במהירות תלת סיפרתית בדרך כלל והיום לא נכנסתי אליה כי רציתי להיכנס לתחנת הדלק.

בקיצר, מי שעובר באזור חמוש בדיגיטלית, שיצלם את החלאות ויגיש תלונה, אני ממש מצטער שלא עשיתי את זה.

לא יאומן מה שהם מוכנים לעשות תמורת כסף,, המקום הזה הוא פחות או יותר המקום הכי בטוח בעולם ודווקא שם הם בחרו לשים מצלמה.

:mad:

פורסם

כתבתי פה על המצלמה הזאת בעבר

זה עוד דוגמא לזה שמה שקובע להם זה איפה הכי קל לתפוס ולא איפה הכי חשוב

הדבר היחיד שמסוכן בקטע הזה זה לא נהג שייסע שם מעל המהירות המותרת אלא חסימת

הנתיב של הניידת

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

ורק אני ... שחברה שלי גרה שם ... ואני נוסע כל יום כמעט משם בשנה האחרונה

מעולם לא ראיתי ומעולם לא נתפסתי...

(טפו טפו טפו) , ואחרי שדור כתב אני באמת נוסע יותר לאט שם ומסתכל תמיד .. ואף פעם לא ראיתי :\

פורסם

צריך לתלות שלט מהגשר שייראו אותו מהמנהרה

זהירות מניאקים רוצים את הכסף שלך

אולי אפילו ברצינות, איזה שלט שיזהיר מהניידת .

פורסם
רק אני לא סגור על איזה מנהרה אתם מדברים////////

סע על גהה. באלוף שדה פנה לכיוון גבעתיים \ עזריאלי \ הפוך מקריית אונו. סע ישר ואחרי דקה נסיעה תגיע למנהרה שעוברת מתחת לצומת. אם לא נכנסים למנהרה עוברים ליד תחנת דלק.

פורסם
זה פחות או יותר מכמונת המהירות הכי מרושעת שקיימת .

למי שלא מכיר, כשבאים ממחלף אלוף שדה מערבה לכיוון תל אביב, יש מנהרה תת קרקעית סטייל כפר שמריהו, השוטרים הנבלות יושבים מחוץ למנהרה קצת לפני היציאה , חוסמים נתיב שלם ומצלמים כל מה שזז, אני בספק אם גלאי ראדאר יקלוט אותה , מה שבטוח זה שעין רגילה לא תזהה אותה בחיים.

היום ניצלתי כנראה משלילה רק בגלל שרציתי קולה, אני יוצא מהמנהרה הזו במהירות תלת סיפרתית בדרך כלל והיום לא נכנסתי אליה כי רציתי להיכנס לתחנת הדלק.

בקיצר, מי שעובר באזור חמוש בדיגיטלית, שיצלם את החלאות ויגיש תלונה, אני ממש מצטער שלא עשיתי את זה.

לא יאומן מה שהם מוכנים לעשות תמורת כסף,, המקום הזה הוא פחות או יותר המקום הכי בטוח בעולם ודווקא שם הם בחרו לשים מצלמה.

:mad:

רבות דובר בפורום על המצלמה הספציפית הזו, חפש כאן :p.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זהירות על המניאקים שרוצים את הכסף? אתה בטח מתכוון על זהירות האט כדי שלא להכנס בניידת ביציאה מהמנהרה.

ובאמת ברצינות, אין אפשרות להגיש עליהם תלונה על סיכון וחסימת כביש וגרימה לפקקים? עד כמה שלי זכור המנהרה מיועדת כדי למנוע פקקים ואם הם חוסמים אז בטח יש פקק ובלגן בכביש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זהירות על המניאקים שרוצים את הכסף? אתה בטח מתכוון על זהירות האט כדי שלא להכנס בניידת ביציאה מהמנהרה.

ובאמת ברצינות, אין אפשרות להגיש עליהם תלונה על סיכון וחסימת כביש וגרימה לפקקים? עד כמה שלי זכור המנהרה מיועדת כדי למנוע פקקים ואם הם חוסמים אז בטח יש פקק ובלגן בכביש.

הם חוסמים את הנתיב שמקביל למנהרה מחוצה לה.

פורסם

ומה תגידו על זה שעצרו אותי על חציית אי תנועה

ונחשו איפה עמד השוטר....כן...בדיוק על האי תנועה..

שאלתי את השוטר "מה ההיגיון"

הוא שואל "מה?"

אני שואל אותו "אתה עוצר אותי על חציית אי תנועה ובעצם כרגע אנחנו על אי תנועה?????"

אז הוא מילמל משהו ורשם לי דוח!!!!

איפה ההגיון!

פורסם
הם עוצרים את מי שעובר את המהירות או שזה נשלח בדואר????

בדואר, יש להם מצלמה\ממל"ז בפגוש.

והמיקום שלהם באמת מסוכן, לכביש יש שני נתיבים שהנתיב שבו הם לא עומדים משתלב לנתיב בו הם כן עומדים ככה שמי שבא מאחוריהם צריך לבצע סללום, טיפשים.

דייטסו שרייד בטירוף...

• תוכן חדש...