Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסלח לי לירן ... ותסלחו לי כל קוראי הפורום :!:

אבל זה מה שקורה שלא סותמים את הפה !

זה מה שנקרא מס שפתיים ... אני מקווה שבפעם הבאה תלמד לשתוק מתי שצריך ולדבר מתי שצריך . אני מקווה שאתה מבין שהפעם לדבר היה ממש מיותר ואף עלה לך בכסף ובבריאות.

שלא תבין אותי לא נכון , אני לא מצדיק את השוטר ומקווה שתזוכה !

אבל יש מצבים שהשתיקה יפה להם ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
תסלח לי לירן ... ותסלחו לי כל קוראי הפורום :!:

אבל זה מה שקורה שלא סותמים את הפה !

זה מה שנקרא מס שפתיים ... אני מקווה שבפעם הבאה תלמד לשתוק מתי שצריך ולדבר מתי שצריך . אני מקווה שאתה מבין שהפעם לדבר היה ממש מיותר ואף עלה לך בכסף ובבריאות.

שלא תבין אותי לא נכון , אני לא מצדיק את השוטר ומקווה שתזוכה !

אבל יש מצבים שהשתיקה יפה להם ...

אם אתה מוכן שיתנהגו אליך ככה , אוקיי , אני לא מוכן שיתנהגו אלי בבוטות שכזו

אחרי הכל אני אזרח מדינת ישראל , וכאזרח יש לי זכויות , אולם גם חובות.

מעניין מה היה קורה אם כל אדם , אזרח אשר נעשה לו אבל היה שותק , מעניין אז איך מדינת ישראל הייתה נראית , אני אגיד לך איך היא הייתה נראית , היא הייתה נראית

כמו משטר חשוך.

אני אזוכה במשפט אני בטוח , וגם לאחר הזיכוי , אני אתבע את השוטר על דבריו

כן , העניין יגזול לי זמן , כן העניין יהיה סחבת מעיקה , אבל אני מוכן

תקרא לזה כבוד , אבל זה לא כך.

אלו הם זכויותי כאזרח

פורסם

אוווה,לירן,סחתין על הנאום :mm_yeah:

מסכים אתך מילה במילה.

מלבד......הקטע עם בית המשפט.

לא צריך להרחיק עד שם,לפעמים צריך לקחת נשימה ולא לתת ללוזרים כמו אותו שוטר לעצבן אותך.

אני יודע שאת רב האנשים,יצחיק מה שאני עומד להציע לך,אבל השיטה עובדת,עובדה:

לירן,כנס לאתר משטרת ישראל באינטרנט.

חפש אייקון:"תלונות של אזרחים על שוטרים"

כתוב,או פשוט העבר,את כל מה שכתבת מפה לשם ושלח.

כשאני עשיתי את זה בזמנו לא ציפיתי להרבה עד שלפתע לאחר שבועיים קיבלתי מכתב ממשטרת ירושלים,ממשרדו של הסמפכ"ל בכבודו,כאשר החתום למטה הוא פרקליט המשטרה הראשי.

הם קיבלו אז את טענתי (לא משנה כרגע מה,סיפור בפני עצמו,אבל פחות חמור משלך),ושלחו לאחר מכן עד מכתב שהשוטרת שהתלוננתי עליה צפויה למשפט משטרתי (כנראה כמו משפט צבאי),כאשר התובע הוא הפרקליט הראשי בעצמו!

ואם ארצה להתעדכן בנוגע לגזר הדין,הם השאירו לי מספר טלפון.

חשוב לציין שהמערך המבקר של המשטרה בכל הנוגע ליחס שוטרים כלפי אזרחים לא נותן הנחות לאף אחד (אני אומר את זה בביטחון מלא לאחר כמה סיפורים דומים).

רק צריך לפנות אליהם,מה שהרבה אנשים לא עושים,ובנוסף חשיפה דלה של משטרת ישראל באינטרנט,מסייעת רק לך כרגע,כלקוח מועדף :wink:

פורסם

לירן היקר !

התגובה שלך הייתה צפויה ... אתה כ"כ אימפולסיבי .

אם תעצור , תסתכל לרגע לאחור ותחשוב תראה את הדברים אולי מנקודה אחרת .

אם לא היית מתחכם עם השוטר או עונה לו ופשוט זז היית חוסך לעצמך עוגמת נפש,כסף,רישום משטרתי ובזבוז זמן . רגע ... ללכת לבית משפט לא יעלה לך כסף ? ואל תגיד לי שלא ...

המצב הנתון , לירן היקר ענה לשוטר (למרות שהיה יכול לא לענות לו ופשוט לזוז ) , קבל קנס , רישום משטרתי , עוגמת נפש , נזק לכיס וטרטור .

תגיד לי אתה ... בתור בנאדם הגיוני ורציונלי (אני מחזיק ממך כזה לפעמים ... ) , הפליטת פה או ההתחכמות היו שווים לך את זה ?

אם לא היית עונה לא היה קורה כלום , אולי האגו שלך היה נפגע ... אבל חוץ מזה לא היה קורה כלום .

Dr. Dre , 2001

פורסם
לירן היקר !

אם לא היית מתחכם עם השוטר או עונה לו ופשוט זז היית חוסך לעצמך עוגמת נפש,כסף,רישום משטרתי ובזבוז זמן . רגע ... ללכת לבית משפט לא יעלה לך כסף ? ואל תגיד לי שלא ...

המצב הנתון , לירן היקר ענה לשוטר (למרות שהיה יכול לא לענות לו ופשוט לזוז ) , קבל קנס , רישום משטרתי , עוגמת נפש , נזק לכיס וטרטור .

תגיד לי אתה ... בתור בנאדם הגיוני ורציונלי (אני מחזיק ממך כזה לפעמים ... ) , הפליטת פה או ההתחכמות היו שווים לך את זה ?

אם לא היית עונה לא היה קורה כלום , אולי האגו שלך היה נפגע ... אבל חוץ מזה לא היה קורה כלום .

אביב , אולי אני אימפולסיבי , אבל תידע לך שהתגובה של השוטר הייתה

מוזרה ולא מובנת ויעידו כל האנשים שהיו איתי שם , והיו ( גם במשפט שיהיה יהיו לי עדים רבים)

התור בנאדם הגיוני ורציונלי , ההתחכמות הזו או איך שאתה קורה לה הייתה שווה את הדו"ח הזה , לא מדובר בכבוד ולא מדובר באגו , נו באמת חזרנו לגיל 15 להרשים את הבנות

מדובר בזויות שלך , מדובר בחופש שלך

תאר לך לכל שוטר יש אם כך סמכויות בלתי מוגבלות

הוא יכול להגיד לך מה לעשות , הוא יכול להגיד לך איפה לעמוד

אז נכון , העניין מעוגן בחוק , ובעצם זה שהעניין מעוגן בחוק , השוטר הוא החוק

ואתה האזרח הוא בעצם כלום.

פורסם
לירן היקר !

לא שמעת על משהו שניקרא כבוד?

למרות שלירן אומר שזה היה לא מתוך כבוד זה היה צריך ליהיות כן מתוך..

פורסם
לירן היקר !

לא שמעת על משהו שניקרא כבוד?

למרות שלירן אומר שזה היה לא מתוך כבוד זה היה צריך ליהיות כן מתוך..

אתה ולירן עדיין לא קולטים , הא ??

הכבוד של לירן עלה לו כרגע ב 250 ש"ח וברישום משטרתי ... כבוד , הא ?

Dr. Dre , 2001

פורסם

אני עדיין חושב שהיית צריך לקבל דו"ח על תקיפת שוטר !

( אמרת שאתה אצן לא ? לפחות היית צוחק עליו קצת ואז מראה לו פירפור רגלי )

יאשה , שאם האוטו שלו היה מוגבהה ( לפחות בגובה האוטו של ישי ) אז הוא היה היום משתתף במירוץ ראלי.....

ולכל השוטרים שקוראים , דברי הוצאו מהקשרם .

( גם לדו"ח וגם למירוץ , שלא היה בכלל ואני רק מדמיין שהיה.... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אני עדיין חושב שהיית צריך לקבל דו"ח על תקיפת שוטר !

( אמרת שאתה אצן לא ? לפחות היית צוחק עליו קצת ואז מראה לו פירפור רגלי )

יאשה , שאם האוטו שלו היה מוגבהה ( לפחות בגובה האוטו של ישי ) אז הוא היה היום משתתף במירוץ ראלי.....

ולכל השוטרים שקוראים , דברי הוצאו מהקשרם .

( גם לדו"ח וגם למירוץ , שלא היה בכלל ואני רק מדמיין שהיה.... )

אחרי האוכל?

:roll:

אבל עדיין , לא היה לי כוח .

ואביב , לא הכבוד שיחק תפקיד תאמין לי שלא הכבוד.

פורסם

בסעיף 1 לתקנות התעבורה מוגדר כך:

"תקנות התעבורה, תשכ"א-1961 [תיקון אחרון: 17/2/03] . .

========================================

"כביש" - חלק הדרך המיועד לתנועת כלי רכב, או שנסלל או שופר לשם כך, או שתנועת כלי רכב נוהגת לעבור בו, למעט שולי הדרך;"

לכן, אם עמדת באזור "הקוים המפוספסים", הרי שכלל לא עמדת בכביש. מנגד, אם עמדת באחד ממעברי המכוניות שבמגרש החניה - הרי שעמדת בכביש.

לכן - קודם כל בקש ביטול הדו"ח, לפי מה שכתוב בצידו האחורי.

חוץ מזה אני מציע לא להסתמך על האינטרנט - שלח מכתב בדואר רשום למח"ש על השוטר

בין עבירות המשמעת המשטרתיות המנויות בתוספת השניה לפקודת המשטרה מוגדרות גם העבירות הבאות:

3. התנהגות שאינה הולמת שוטר או שיש בה כדי לפגוע בתדמית המשטרה.

4. שימוש לרעה בסמכות שניתנה מכוח תפקיד.

....

16. התנהגות בלתי אדיבה או נקיטת לשון גסה כלפי הציבור בעת מילוי תפקיד או כשהשוטר לבוש מדים.

אבל אני לא בטוח שזה יהיה כ"כ יעיל, כי הוא מתנדב. אולי השותף שלו באותו יום יחטוף.

תביעה אזרחית נגד השוטר כנראה לא תעזור, כי מדובר בעניין שבסמכותו, אבל נגד המשטרה אולי אפשר יהיה לעשות משהו.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אחד מעקרונות היסוד של המשטרה המודרנית היא שהשוטר אמור לתת שרות לאזרח ולהילחם בפשיעה ולא להיחם באזרח אומנם ע"מ שהמשטרה לא תיהפך לכנופיית רחוב היא חייבת לטפל ביד קשה בתלונות נגד שוטרים!

חלק מהדברים העיקריים שאפשרי להגיש תלונות נגד שוטרים עליהם הם:

1. אלימות יתר.

2. חוצפה וגסות.

3. שימוש בסמכויות שלא לצורך.

נ.ב ממש שווה להכיר את נהליי המשטרה כי ככה גם ניתן להגיש תלונות על שוטרים שעוברים על נהלים פנימיים של המשטרה (למשל: פנייה לאזרח כאשר השוטר לא חובש קסקט)

עוד משהו שרציתי להוסיף זה סמכות שלדעתי היא מגעילה והיא סמכות מעצר שיש לשוטר ל24 שעות דבר שהוא חוצפה שאין כדוגמתא! בכל מדינה מתוקנת בכל נפה של המשטרה יש שופט מעצרים 24/7 ופרקליט כאשר סמכות השוטר היא להביא את העצור לשיפוט מעצר מהיר ולא לבצע מעצר בעצמו!

פורסם
בסעיף 1 לתקנות התעבורה מוגדר כך:

"תקנות התעבורה, תשכ"א-1961 [תיקון אחרון: 17/2/03] . .

========================================

"כביש" - חלק הדרך המיועד לתנועת כלי רכב, או שנסלל או שופר לשם כך, או שתנועת כלי רכב נוהגת לעבור בו, למעט שולי הדרך;"

לכן, אם עמדת באזור "הקוים המפוספסים", הרי שכלל לא עמדת בכביש. מנגד, אם עמדת באחד ממעברי המכוניות שבמגרש החניה - הרי שעמדת בכביש.

לכן - קודם כל בקש ביטול הדו"ח, לפי מה שכתוב בצידו האחורי.

חוץ מזה אני מציע לא להסתמך על האינטרנט - שלח מכתב בדואר רשום למח"ש על השוטר

בין עבירות המשמעת המשטרתיות המנויות בתוספת השניה לפקודת המשטרה מוגדרות גם העבירות הבאות:

3. התנהגות שאינה הולמת שוטר או שיש בה כדי לפגוע בתדמית המשטרה.

4. שימוש לרעה בסמכות שניתנה מכוח תפקיד.

....

16. התנהגות בלתי אדיבה או נקיטת לשון גסה כלפי הציבור בעת מילוי תפקיד או כשהשוטר לבוש מדים.

אבל אני לא בטוח שזה יהיה כ"כ יעיל, כי הוא מתנדב. אולי השותף שלו באותו יום יחטוף.

תביעה אזרחית נגד השוטר כנראה לא תעזור, כי מדובר בעניין שבסמכותו, אבל נגד המשטרה אולי אפשר יהיה לעשות משהו.

עמדתי בקווים המפוספסים ....

איתן , לפי איזה נוסח עלי לכתוב את המכתב לביטול הדו"ח

שכן אני לא רוצה לזרוק לאוויר במכתב חוקים שאני לא יודע את פירושם

שכן אני לא יודע בדיוק למה התקנה שביגנה קיבלתי דו"ח מתייחסת בדיוק

ואני לא רוצה לכתוב שזה לא נכון וכו..

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מעלה את הנושא הזה מהאפלה - בערך לפני חודשיים מסיבה מצויינת!

אז ככה לאחר התכתבות ארוכה עם משטרת התנועה ( שלא הבינו כל כך על מה הדו"ח )

הוחלט כי "לאחר בדיקת מיכלול הנסיבות בעניינך , החליט התובע לבטל את הדו"ח שבנידון"

לקח הרבה זמן , ידעתי שאני צודק , ידעתי שאני אזוכה וגם זוכיתי .

כמובן שעל הדרך הוגש גם מח"ש עקב דבריו של המתנדב.

פורסם
אני מעלה את הנושא הזה מהאפלה - בערך לפני חודשיים מסיבה מצויינת!

אז ככה לאחר התכתבות ארוכה עם משטרת התנועה ( שלא הבינו כל כך על מה הדו"ח )

הוחלט כי "לאחר בדיקת מיכלול הנסיבות בעניינך , החליט התובע לבטל את הדו"ח שבנידון"

לקח הרבה זמן , ידעתי שאני צודק , ידעתי שאני אזוכה וגם זוכיתי .

כמובן שעל הדרך הוגש גם מח"ש עקב דבריו של המתנדב.

כל הכבוד לירן!

עכשיו אני ממליץ לך ואני יעשה זאת בעצמי...

תבוא עם מכשיר הקלטה קטן למפגשים... תשאיר אותו באוטו ברגע שאתה רואה דרדסים באופק קח אותו מהאוטו שים בכיס ותתחיל להקליט אני בטוח שהתוצאות יהיו מעניינות....

ברגע שיש לך כזאת הקלטה ביד ששוטר דיבר אילך ככה אתה מזוכה במקום...

למה? ככה!

• תוכן חדש...