Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזקים בחברת הליסינג ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי את הרכב סוף סוף אחרי הטיפול.

עוד שאני מקבל אותו אומר לי הנהג "וואלה הרכב שלך לא מפסיק לפרפר" וציטוטים כאלו תוך כדי נתינת שבחים לרכב.

אני חותם על השיחרור רכב ומסתכל טוב טוב על הרכב, ופתאום אני רואה סימן על הדלת.

מישהו לא נזהר פגע עם דלת בדלת שלי.

אמרתי לנהג והוא אמר לי להתלונן במרכז השרות ונעלם בזריזות.

מסתכל טוב טוב ורואה עוד סימן, ועוד אחד, ועוד אחד ועוד אחד.

סך הכל 5 סימנים חדשים, אחד אולי מהמכה ולא תוקן וכל השאר כתוצאה ממכות שהמתוקה שלי חטפה מרכבים אחרים, או מפתיחה לא זהירה של הדלת שגרמה שהדלת השתפשפה לה במשהו.

קריזה אטומית

לא רק זה אלא שגם מישהו החליף לי דיסק ברדיו דיסק והעלים לי את הדיסק המשובח שהיה בפנים (לא נורא, במילא צרוב ... )

אני בשיגעון לא נורמלי, כבר התקשרתי להתלונן דקה אחרי הגילוי ומחר אני צריך להתלונן רשמית (בשעה 6 בערב עונה רק המרכז הארצי שלא מטפל בתלונות כאלו).

באסה :!:

פורסם

עוד שאני מקבל אותו אומר לי הנהג "וואלה הרכב שלך לא מפסיק לפרפר" וציטוטים כאלו תוך כדי נתינת שבחים לרכב.

סך הכל 5 סימנים חדשים, אחד אולי מהמכה ולא תוקן וכל השאר כתוצאה ממכות שהמתוקה שלי חטפה מרכבים אחרים, או מפתיחה לא זהירה של הדלת שגרמה שהדלת השתפשפה לה במשהו.

קריזה אטומית

לא רק זה אלא שגם מישהו החליף לי דיסק ברדיו דיסק והעלים לי את הדיסק המשובח שהיה בפנים (לא נורא, במילא צרוב ... )

אני בשיגעון לא נורמלי, כבר התקשרתי להתלונן דקה אחרי הגילוי ומחר אני צריך להתלונן רשמית (בשעה 6 בערב עונה רק המרכז הארצי שלא מטפל בתלונות כאלו).

ניב, חבל שלא ציינת את שם החברה, למען יידעו אחרים.

בכל מקרה, אל תעבור להם על זה לסדר היום :evil:

פורסם

קריזה אטומית

תסלח לי אבל זה באשמתך בלבד.

למה חתמת על שחרור רכב לפני שבדקת את הרכב?

מצטער כמובן לשמוע ואני מקווה שיפצו אותך על כל הנזק - אבל להבא תדע איך פועלים דברים במדינתנו..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אנא, שם החברת הליסינג ובאיזו עיר זה קרה.

אוטו שלי (ליסינג תפעולי של ניו-קופל) צריך לעבור טיפול בשבועות הקרובים.

עד עכשיו הם היו בסדר, אין לי תלונות, רק מילים טובות. השנה התקלקלו, הבריזו לי זה הפעם: קבענו לפני שבוע שיבואו לקחת את האוטו לטיפול והם פשוט לא באו... :) בלי להודיע... :? עד היום :shock:

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

לא הייתי צריך לחתום וזו טעות גדולה שאני לא אחזור עליה.

אני לתומי חשבתי שנע\הגים של חברת הליסינג יהיו זהירים מאוד כי כל פגיעה תהיה בעיה עבורם, אני מבין שהנהג שלי לא היה זהיר כל כך ... ... ...

בקשר לחברה בואו ונגיד ו 0scar שבמקומו הייתי נמנע מלטפל בסניף תל אביב.

נ.ב כבר שבועיים שאנחנו ממתינים לטיפול באימובילייזר של רכב אחר, אחרי שצעקתי קבעו להיום ב 9.

אחרי שצעקתי שוב אחרי 12 שלא יתכן שהמנכ"ל נוסע בטנדר כי הרכב שלו ממתין מ 9 הם סוף סוןף הגיעו

אכזבה :!:

• תוכן חדש...